Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6943-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
timseverin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 407 С нами с: 22-May 12 ![]() |
|
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
Керівник фракції Слуга народу Арахамія: всі чоловіки отримають сертифікат-захисника, це буде смарт-мобілізація, і кожний зможе дізнатися термін, коли його можуть мобілізувати, через місяць, через рік або пізніше. Це дозволить чоловікам підготуватися до мобілізації ну так, так у вільного народу вільної країни буде один плюс, вони знатимуть коли їх поведуть на убій на відміну від того ж скота... |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
|
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 362 С нами с: 12-March 07 ![]() |
От сиджу і думаю... так а хто ти? Вже пройшло майже 5 років, а ти відверто поливаєш брудом тих хто не проголосував саме за пороха... Але ти не порохобот. То хто? ![]() это ты меряешь по себе я глубоко презираю тех, кто повелся на смехуёчки сериала и выбрал то, что сейчас из себя изображает как царька, которому плевать на людей и при ком конкретно произошло то, что имеем я не пропагандирую, что даже если бы был другой расклад на тех выборах и война бы не произошла 50\50 но она произошла при нем и виноват в происходящем сейчас он особенно его тупые действия начиная с самого начала еще в 19 году - "надо просто перестать стрелять" и мне все равно, что кто-голосовал или нет за пороха или ляшка или еще кого у них хотя бы было понимание, что зе не должен был быть всё |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 309 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
PuMa2006 |
Пост
|
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 463 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 496 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Для чего перекручивать? Ну смысл же поняли :-) Я не про те обещания в принципе говорил. Нам нужные нормальные реформы, что бы был нормальный климат для возможностей, далее люди/бизнес сделает все сам. А не наобещать гречку газ за копейки и зп по 4к.уе. и побежать галочки ставить, вот это явно бред. Но то уже такое, уже имеем то, что имеем и важно эту проблему решить. Но если быть откровенным, я не военный, поэтому тут комментировать что либо не стану т.к. эти слова будут просто бла бла бла с моей стороны. Вибачаю. Є варіант краще? Пропонуйте. Так що окрім популістичних заяв Балашов зробив з конкретних вчинків? |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 309 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 161 С нами с: 6-June 14 ![]() |
Так що окрім популістичних заяв Балашов зробив з конкретних вчинків? Та причем тут "что сделал". А что сделали мы, народ Украины, что бы дать ему возмжоность сделать? Может проголосовали за него? Может вникли в суть его програмы? Что мы сделали? Нихера! Так вот и не нужно такие вкиды писать. Вы вообще понимаете о чем я пишу? Суть была в идеи и ее воплощении, что бы полностью реанимировать Украину как Государство. Вам видимо не понять. Что сделал, сел и усрался. Нет желания даже продолжать диалог на эту тему. Радуйтесь сегодняшним днем и всем тем благам, которые нам всем даны с лихвой. Если у Вас желание развести срачь и спор, то это не ко мне, я пас. Сообщение отредактировал SPOTTY - Feb 10 2024, 0:23 |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 261 С нами с: 20-October 06 ![]() |
Крутой ДартанЪян
Так большинство балашовцев делают. Я во вторник буду у пк и давай поговорим касательно экономики. Я чуть в этом разбираюсь. 6 лет учился. Очень забавная идеология 5.10 |
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 161 С нами с: 6-June 14 ![]() |
Крутой ДартанЪян Так большинство балашовцев делают. Я во вторник буду у пк и давай поговорим касательно экономики. Я чуть в этом разбираюсь. 6 лет учился. Очень забавная идеология 5.10 Давай ![]() Только если ты 6 лет учился, то увидел бы, что большинство успешных стран работают по подобной схеме. И Балашов ее не создал, спи...дил и переименовал. Хай Бог милує, таких економістів в країні. Банально вкратце. В адекватный страха, про товарку: серяк. Кто виноват и где контроль? Таможня. У нас кто винват? Фоп/Тов (хотя тов вообще стремная тема купить без доков, ну да ладно). И так у нас во всем. По бизнесу, навесили РРО, докишмоки все дела. Пример: далеко ходить не нужно, та же Польша, доки не нужны, т.к. если товар попал в страну, значит белый, если что не так, пздц таможне, а не бизнесу. А у нас, все мать его наоборот. Это уже совершенно не относиться к теме, но реально все это жутко напрягает. Всем мира! |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 261 С нами с: 20-October 06 ![]() |
Понял. Протрезвеешь - поговорим
![]() |
SPOTTY |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
Нова інформація щодо удару по Харкову
У Немишлянському районі було влучання "шахеда" по автозаправній станції, стався вилив палаючого дизельного бензину. Паливо розтеклося по вулиці з приватними будинками й вони спалахнули. Станом на зараз 14 будинків повністю згоріли, евакуювали 50 людей. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
но она произошла при нем и виноват в происходящем сейчас он Да ну? Коли ми втратили Крим? Донецьк? Луганськ? Скільки тобі було років у 91? Як я ходив пішкі під стіл чи вже голосував? Як так вийшло що тоді армія була про яку ми зараз не мріємо і все проїбали задовго до Зе? І навіть до Петра... и мне все равно, что кто-голосовал или нет за пороха или ляшка или еще кого у них хотя бы было понимание, что зе не должен был быть всё Тобто ти поливаєш гівном 73% за те що вони голосували ПРОТИ Петра. Робиш акцент що голосовули саме ПРОТИ... а виявляється що у тебе дупа горить, що голосували ПРОТИ не того. На виборах де було всього два кандидата. ![]() ![]() Так що окрім популістичних заяв Балашов зробив з конкретних вчинків? Звалив у Штати ![]() Банально вкратце. В адекватный страха, про товарку: серяк. Кто виноват и где контроль? Таможня. У нас кто винват? Фоп/Тов (хотя тов вообще стремная тема купить без доков, ну да ладно). И так у нас во всем. По бизнесу, навесили РРО, докишмоки все дела. Пример: далеко ходить не нужно, та же Польша, доки не нужны, т.к. если товар попал в страну, значит белый, если что не так, пздц таможне, а не бизнесу. Якщо коротко - це піздьож. По Шенгену там великі ліміти... для особистого користування. Здається пиво 110л на людину. Садиш 4 людини в машину і абсолютно легально з Польщі везеш ці 440 л, наприклад у Францію (де пиво за євро 0,5 ще пошукати треба). Тільки вжарять тебе за його продажу без доків, касових апаратів і т.д. так що про Балашова взагалі забудеш. Сообщение отредактировал Mad Dog - Feb 10 2024, 1:47 |
SPOTTY |
Пост
|
Якщо коротко - це піздьож. По Шенгену там великі ліміти... для особистого користування. Здається пиво 110л на людину. Садиш 4 людини в машину і абсолютно легально з Польщі везеш ці 440 л, наприклад у Францію (де пиво за євро 0,5 ще пошукати треба). Тільки вжарять тебе за його продажу без доків, касових апаратів і т.д. так що про Балашова взагалі забудеш. Я что-то говорил по продуктах питания и алкоголе? |
Mad Dog |
Пост
|
|
SPOTTY |
Пост
|
Ти казав в загальному про "товар", куди входять і продукти харчування і алкоголь. Не треба дурня клеїти. Замість пива може бути декілька Айхвонів. Суті це не змінює. Товар їде легально... які питання до митників? Кто дурня клеит? Каждый мыслит в меру своих мыслей, алкоголик ![]() Товарку я имел ввиду всякую дребедень, совершенно не связанную с жрачкой и бухлом. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 19th March 2025 - 7:33 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |