Восстановить доступ на трекер |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6913-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Восстановить доступ на трекер |
Avia |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 35 С нами с: 7-November 06 ![]() |
При попытке входа на трекер говорит что такой имейл не зарегистрирован. Как такое может быть если я более 15 лет как зарегистрирован ? Помогите восстановить доступ к трекеру.
|
![]() ![]() |
free_84 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 274 С нами с: 13-January 10 ![]() |
Привіт! При спробі відновлення пароля, пише що "Email адрес не найден в базе данных" хоча 100% був зареестрований, знайшов листа від 2017 року. Логін на трекері - free_84.
Можете відновити аккаунт, будь ласка? Дякую. |
FILIP |
Пост
|
Благодарности: 845263 Репутация: ![]() ![]() 0day Releaser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 7 230 С нами с: 3-April 09 ![]() |
Немає користувача free_84. Шукайте інвайт.
|
plaha007 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 126 С нами с: 28-November 06 ![]() |
Привіт, як відновити доступ до акаунт, пробую через забув пароль, але акаунт був зареганий ще на mail.ru (хай мене пробачать боги
![]() UPD: Питання вирішили, дякую Сообщение отредактировал plaha007 - May 18 2023, 18:16 |
SPEEDMASTER |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 007 С нами с: 3-July 09 ![]() |
Не актуально, вибачте.
Сообщение отредактировал SPEEDMASTER - May 13 2023, 20:03 |
Piro |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 29 С нами с: 13-April 07 ![]() |
Доброго дня, не можу зайти на трекер, лист на пошту не приходить, допоможіть будьласка.
Ps дякую! Сообщение отредактировал Piro - Jul 26 2023, 21:05 |
chees1c |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 6 С нами с: 24-February 10 ![]() |
Доброго дня! Також не можу зайти на трекер, лист на пошту не приходить. Прошу допомоги. Зареєстрований 2010 роцi, нік: chees1c
Дякую! |
BANDIT(filmmaniac) |
Пост
|
Благодарности: 355612 Репутация: ![]() ![]() Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 12 438 С нами с: 31-January 07 ![]() |
|
Faul |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 2 С нами с: 29-November 11 ![]() |
Добрий день, так само не приходить відновлення доступу на цю почту. Можете будь ласка допомогти?
Пише що почта використовуется, можливо аккаунт ще живий |
BANDIT(filmmaniac) |
Пост
|
Благодарности: 355612 Репутация: ![]() ![]() Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 12 438 С нами с: 31-January 07 ![]() |
Да, аккаунт ещё есть.
Почта - f*****[email protected] Напишите админу - https://forum.0day.community/index.php?showuser=61918 |
coolerS |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 41 С нами с: 12-April 07 ![]() |
Добрый день.
Мой аккаунт возможно удален на трекере. Помогите, пожалуйста, востановить его. UPD. Дякую за відновлення пароля. Все нормально Сообщение отредактировал coolerS - Dec 26 2023, 15:19 |
Cayman - S |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 50 С нами с: 18-March 06 ![]() |
Добрий день, так само не приходить відновлення доступу на цю почту. Можете будь ласка допомогти? Пише що почта використовуется, можливо аккаунт ще живий І в мене теж саме нічого не приходить на пошту з приводу відновлення пароля. Розділ "спам" на пошті теж пусто. Вже декілька місяців таке. Моя пошта для трекера зареєстрована на укрнеті. Хтось може з адмінів допомогти/перевірити в чому проблемс? Дякую. |
FILIP |
Пост
|
Благодарности: 845263 Репутация: ![]() ![]() 0day Releaser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 7 230 С нами с: 3-April 09 ![]() |
Cayman - S, який користувач на трекері?
|
ladygins |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 59 С нами с: 28-February 08 ![]() |
Доброго дня, на трекер не можу зайти, нік Ladygins(Ladygin)
|
FILIP |
Пост
|
Доброго дня, на трекер не можу зайти, нік Ladygins(Ladygin) Доброго дня. Напишіть мені в ПМ приблизну дату останнього входу і E-mail вказану при реєстрації. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 16th February 2025 - 17:30 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |