Мапа на сайт |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6806-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мапа на сайт |
maxdam |
Jun 25 2022, 1:00
Пост
|
Репутация: 86 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 20-March 06 |
Доброго.
Потрібно на сайт поставити мапу гугла. Користувач переходить на сторінку контакти, гугл мапа бере його координати та будує маршрут до координат. |
antonio2000 |
Jul 4 2022, 12:41
Пост
|
Репутация: 37 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 354 С нами с: 18-March 08 |
|
Mad Dog |
Jul 4 2022, 16:27
Пост
|
Репутация: 106 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 554 С нами с: 31-October 06 |
ви таку реалізацию десь бачили, бо наприклад мені достатньо важко зрозуміти як передати браузеру координати устройства navigator.geolocation.getCurrentPosition(); Але краoе просто зробити кнопку з посиланням : Прокласти маршрут у SkyMall |
Banish |
Jul 4 2022, 17:12
Пост
|
Репутация: 647 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
navigator.geolocation.getCurrentPosition(); Але краoе просто зробити кнопку з посиланням : Прокласти маршрут у SkyMall Оно то работает, но не так как хотелось бы. Я сейчас за пределами киева на моб инете, а оно мне через эту кнопку строит маршрут, как будто бы я на площади победы. |
Mad Dog |
Jul 4 2022, 18:51
Пост
|
Репутация: 106 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 554 С нами с: 31-October 06 |
Оно то работает, но не так как хотелось бы. Я сейчас за пределами киева на моб инете, а оно мне через эту кнопку строит маршрут, как будто бы я на площади победы. ну якщо на ноуті (чи аби-чому з відключеною геолокацією) то воно бере дані з інфи що вказав провайдер про твою ip-адресу. І тут може бути все що завгодно. Добре що не Львів... А на телефоні це посилання зразу відкриває гугл карти з прокладеним маршрутом, що дуже зручно. |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st November 2024 - 21:56 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |