Днепр, Десна - база отдыха |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6806-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Днепр, Десна - база отдыха |
ka81 |
Apr 19 2013, 9:54
Пост
|
Репутация: 59 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 091 С нами с: 4-July 06 |
вітаю.
На травневі свята хотілось би на пару днів поїхати на рибалку. Потрібно: база відпочинку - звичайна, без гонору будинок можна деревяний радянського типу але з плитою і холодильником щоб була база на березі Дніпра чи Десни щоб був берег, на якому можна було б сидіти/рибачити кілометраж від києва - неважливий. київська область - неособливо приваблює, краще подалі. може хтось щось порадить? |
ka81 |
Apr 19 2013, 10:17
Пост
|
Репутация: 59 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 091 С нами с: 4-July 06 |
колись (в радянські часи) класно було тут - http://maps.yandex.ua/-/CVVufKI3
там 5 чи 6 баз відпочинку було (типу від різних заводів чи фабрик). потім все запустішало, лодки стали дирявими, доміки трухлими, але все одно рибалка ще була дуже гарна і можна було порибацьки відпочити. в останній десять років там стало зовсім сумно.. |
armageddon |
Apr 19 2013, 11:21
Пост
|
Репутация: 234 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 496 С нами с: 12-December 06 |
Поздно проснулся. Сейчас остались реально отстойные домики, либо будут нереальные цены.
|
ka81 |
Apr 19 2013, 11:57
Пост
|
Поздно проснулся. Сейчас остались реально отстойные домики, либо будут нереальные цены. я не про центри розваг, я імено про старі-добрі бази відпочинку ще з радянських часів... в будь-якому разі - хоч якісь контакти хочь чогось є?? п.с. є там міся чи ні - якось думаю сам узнаю.. Дякую. |
armageddon |
Apr 19 2013, 12:01
Пост
|
Репутация: 234 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 496 С нами с: 12-December 06 |
і на забутих богом в глухомані далеко від києва теж немає місць? я не про центри розваг, я імено про старі-добрі бази відпочинку ще з радянських часів... в будь-якому разі - хоч якісь контакти хочь чогось є?? п.с. є там міся чи ні - якось думаю сам узнаю.. Дякую. ну там места конечно есть Вот прекрасный сайт - naprirodu.kiev.ua, сам там базы пару раз выбирал. Рекомендую базы в районе пырново\выща дубечня - домики хоть и страшненькие (с друзьями водку пить и мясо есть самое оно), но воздух и природа просто прелесть Да и рукав десны под базами прямо |
NNM |
Apr 19 2013, 12:04
Пост
|
Репутация: 183 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 890 С нами с: 18-March 09 |
|
ka81 |
Apr 19 2013, 12:11
Пост
|
екомендую базы в районе пырново\выща дубечня але ще раз хотів би повторитись - кілометраж неважливий, приймаються (навіть з більшою охотою) пропозиції куди далі ніж Пирново.. домики хоть и страшненькие (с друзьями водку пить и мясо есть самое оно), но воздух и природа просто прелесть Да и рукав десны под базами прямо от імено таке і шукається! оо! дякую! питаннячко - може є в когось реальні відгуки по рибалці з берега - як там? |
traceit |
Apr 19 2013, 12:43
Пост
|
Репутация: 169 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 443 С нами с: 17-March 09 |
|
NNM |
Apr 19 2013, 12:45
Пост
|
Репутация: 183 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 890 С нами с: 18-March 09 |
питаннячко - може є в когось реальні відгуки по рибалці з берега - як там? Зараз водопілля і поняття "берег" на Десні досить умовне. Вже зараз Десна війшла з берегів, а на свята рівень буде ще вищий. З базою "Сосновій бір" можуть бути проблеми, а от "Бережок" стоїть на кручі. |
ka81 |
Apr 19 2013, 13:00
Пост
|
1) в СССР 5*****я відпочивав. 2) із радянського - хіба що назва 3) із цікавого - хіба що плакати в столовці 4) із хорошого - хіба що хавка в столовці - повари дійсно гарно по-домашньому готували!!! 5) все інше - НЕ ВАРТО нічого а) на волейбольній площадці лише з моєї подачи декілька разів за тиждень убирали розбите скло. нагадую - і я і багатог інших там були з дітьми які бігали босоніж б) на площадку де з дітьми робили зарядку приперся власник на авто і залишив його там на декілька днів в) інтернета (хоча кажуть що є) там НЕМАЄ! лише біля центральної алеї на пляж г) рибалки там немає. пірс 3 на 3 метри не рахується. д) можу ще позгадувати... отже, сенс не в тому що там погано чи добре, сенс в тому що там в результаті таж сама єрунда як і всюди, але зовсім ІНШІ гроші!! ще раз повторюю: мені не потрібний сервіс і комфорт, мені потрібні доміки в лісі на березі дніпра чи десни чи їхніх притоків широких, щоб порибалити!!!! і дальність від києва має бути немаленька!! дякую.! Сообщение отредактировал ka81 - Apr 19 2013, 13:01 |
VEF |
Apr 19 2013, 13:09
Пост
|
Репутация: 143 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 419 С нами с: 24-March 10 |
ну там места конечно есть Вот прекрасный сайт - naprirodu.kiev.ua, сам там базы пару раз выбирал. Рекомендую базы в районе пырново\выща дубечня - домики хоть и страшненькие (с друзьями водку пить и мясо есть самое оно), но воздух и природа просто прелесть Да и рукав десны под базами прямо Если финансы позволяют и хочется поесть вкусного шашлыка и борща с салом и пампушками-отличный ресторан на въезде в Пирново - Веселый Заяц |
PRIHOD |
Apr 19 2013, 13:20
Пост
|
Репутация: 205 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 233 С нами с: 8-August 07 |
отже, сенс не в тому що там погано чи добре, сенс в тому що там в результаті таж сама єрунда як і всюди, але зовсім ІНШІ гроші!! ще раз повторюю: мені не потрібний сервіс і комфорт, мені потрібні доміки в лісі на березі дніпра чи десни чи їхніх притоків широких, щоб порибалити!!!! і дальність від києва має бути немаленька!! дякую.! не совсем то направление, но все-же http://www.biglion.ua/deals/laguna-68/ Сообщение отредактировал PRIHOD - Apr 19 2013, 13:21 |
traceit |
Apr 19 2013, 13:31
Пост
|
Репутация: 169 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 443 С нами с: 17-March 09 |
1) в СССР 5*****я відпочивав. 2) із радянського - хіба що назва 3) із цікавого - хіба що плакати в столовці 4) із хорошого - хіба що хавка в столовці - повари дійсно гарно по-домашньому готували!!! 5) все інше - НЕ ВАРТО нічого а) на волейбольній площадці лише з моєї подачи декілька разів за тиждень убирали розбите скло. нагадую - і я і багатог інших там були з дітьми які бігали босоніж б) на площадку де з дітьми робили зарядку приперся власник на авто і залишив його там на декілька днів в) інтернета (хоча кажуть що є) там НЕМАЄ! лише біля центральної алеї на пляж г) рибалки там немає. пірс 3 на 3 метри не рахується. д) можу ще позгадувати... помойму самый что ни на есть совковый отдых а в Лагуне хорошо, ездили туда в прошлом году. хозяин - рыбак со стажем, пригласили его за стол, так потом нам уже все услуги предлагали бесплатно, и баню, и бильярд, и рыбалку душевно вобщем |
elNino |
Apr 19 2013, 13:40
Пост
|
Репутация: 258 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 835 С нами с: 5-November 10 |
Как вариант
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
ka81 |
Apr 19 2013, 13:46
Пост
|
Если финансы позволяют и хочется поесть вкусного шашлыка и борща с салом и пампушками-отличный ресторан на въезде в Пирново - Веселый Заяц в даній темі мова виключно про БАЗИ ВІДПОЧИНКУ. помойму самый что ни на есть совковый отдых а це (ссср 5*) - псевдонедоєрунда. напрмяок від києва - взагалі неважливий!!! в темі ж указано: цікавлять імено БАЗИ імено старого зразку, імено в лісах на берегах двох вказаних річок!!! Как вариант » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « а що там? ну в смислі що там за база? яка місцевість? рибалка?? а то по посиланню - лише номер телепону... |
PRIHOD |
Apr 19 2013, 14:04
Пост
|
Репутация: 205 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 233 С нами с: 8-August 07 |
что то я не понял.. направление не важно... о, что я предложил, именно база (пусть и не савдепия).
Сообщение отредактировал PRIHOD - Apr 19 2013, 14:05 |
ka81 |
Apr 19 2013, 14:09
Пост
|
1) напрямок неважливий, а от дальність, як вже неоднократно писалось - чим далі тим краще, а не на березі київського моря
2) місцевість, як вже писалось - густий ліс та на березі двох річок 3) місце - база радянського типу, як наприклад вказана тут - http://www.gorod.cn.ua/city_23037.html а не http://www.cubaclub.com.ua/villy/laguna/it...lla-laguna.html "Комфортная Вилла с камином для состоятельных господ на берегу Киевского моря, 2 этажа, более 100 кв.м, 4 комнаты, холл, спальни, кондиционер, плазма, SAT ТВ, караоке, кухня, мангал, посудомоечная машина, душевая, терраса, пляж...." Сообщение отредактировал ka81 - Apr 19 2013, 14:10 |
elNino |
Apr 19 2013, 14:16
Пост
|
Репутация: 258 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 835 С нами с: 5-November 10 |
в даній темі мова виключно про БАЗИ ВІДПОЧИНКУ. совковий, це ще й коли відповідна оплата послуг до самих відповідно послуг. а це (ссср 5*) - псевдонедоєрунда. напрмяок від києва - взагалі неважливий!!! в темі ж указано: цікавлять імено БАЗИ імено старого зразку, імено в лісах на берегах двох вказаних річок!!! а що там? ну в смислі що там за база? яка місцевість? рибалка?? а то по посиланню - лише номер телепону... Там раньше была база отдыха на Десне, давно там отдыхал, рыбаков было много в своё время. Местность подходит под ваш запрос. Думаю более точно можете узнать либо на том сайте либо по телефону. |
Sergiys2009 |
Apr 19 2013, 18:02
Пост
|
Репутация: 191 Ветеран Группа: BANNED Сообщений: 5 444 С нами с: 26-November 11 |
Как уже писали, поздновато что-то планировать, рекомендую ехать с палатками.
|
Федор Сумкин |
Apr 19 2013, 20:39
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 Darth Vader Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
Только учитывайте, что на Десне сейчас высокая вода и сильно течение, ловить можно далеко не везде чисто технически.
|
Упрощённая версия | Сейчас: 1st November 2024 - 20:02 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |