Мобільна версія форуму, Коли? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6809-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобільна версія форуму, Коли? |
mzfk |
Jan 19 2023, 20:40
Пост
|
Репутация: 157 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 204 С нами с: 13-July 10 |
Пан Електра, не треба робити мій улюблений форум сучасним, чи ще щось міняти, просто зробіть, щоб було зручно його читати з мобілки. Якщо не помиляюсь, сучасні інструменти це дозволяють зробити одним тегом. Ніхто вже не користується ПК чи ноутом, щоб читати інтернет 😞
|
Emissions |
Jan 20 2023, 21:26
Пост
|
Репутация: 745 In Bass We Trust Группа: Пользователи Сообщений: 13 788 С нами с: 5-January 10 |
|
H_U_L_K |
Jan 20 2023, 22:45
Пост
|
Репутация: 640 Великий i зелений Группа: Пользователи Сообщений: 6 607 С нами с: 23-November 11 |
Гробишь зрение. Больше ничего. А люди с 7ми дюймовыми планшетами нет? Если надо можно увеличить размер "щипком" пальцев. А дома и так нормально. користуєшся лопатой в 7" як телефоном Mi max 3 Уже 4 года, и на данный момент не вижу на что переходить. Телефон с лиагональю меньше кажется микробом. |
romashko |
Jan 21 2023, 18:08
Пост
|
Благодарности: 49991 Репутация: 3461 Rus - Ni, Peace - Da! Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 863 С нами с: 18-May 06 |
форум читаю на компі.
якщо навіть на смарті, то повна версія форуму. в чому проблема? я сподіваюся, може топікстартеру ще й окремо адаптацію під сімбіан зробити? |
kym |
Jan 21 2023, 18:20
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: 913 ultra active user Группа: Модеры Сообщений: 11 261 С нами с: 12-March 07 |
форум читаю на компі. якщо навіть на смарті, то повна версія форуму. в чому проблема? я сподіваюся, може топікстартеру ще й окремо адаптацію під сімбіан зробити? это из серии - а вот такое же, но с перламутровыми пуговицами в конце концов - не нравится - никто не держит но свое фе всунуть надо, причем чтоб сразу и на готовенькое... |
mzfk |
Jan 22 2023, 21:31
Пост
|
Репутация: 157 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 204 С нами с: 13-July 10 |
в конце концов - не нравится - никто не держит Причому тут це? Я десь казав, що мені не подобається форум? Перечитай ще раз мій пост. Я запитав/закинув ідею зробити форум трошки зручнішим для тих, хто користується мобільним, а не пк чи планшетами під мобілки. Якщо ти про статистику теж почнеш, то не варто, я тобі розкрию секрет, що у адмінів є статистика відвідування форуму по браузерам, девайсам і т.д. Я просто запитав, щоб взнати чи піднімав це питання хтось, а якщо ні, то підкинути ідею для покращення. Те що такі, як ти буквально на свій рахунок прийняли, що я їх прям принизив, тим що сказав, що пк мало хто юзає для читки інету, то ні це не так, не ображайся. Це був натяк, що зараз ера мобільних девайсів і скоріш за все багатьом буде по кайфу мати мобільну версію форуму. |
romashko |
Jan 22 2023, 22:01
Пост
|
Благодарности: 49991 Репутация: 3461 Rus - Ni, Peace - Da! Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 863 С нами с: 18-May 06 |
Причому тут це? Я десь казав, що мені не подобається форум? Перечитай ще раз мій пост. Я запитав/закинув ідею зробити форум трошки зручнішим для тих, хто користується мобільним, а не пк чи планшетами під мобілки. Якщо ти про статистику теж почнеш, то не варто, я тобі розкрию секрет, що у адмінів є статистика відвідування форуму по браузерам, девайсам і т.д. Я просто запитав, щоб взнати чи піднімав це питання хтось, а якщо ні, то підкинути ідею для покращення. Те що такі, як ти буквально на свій рахунок прийняли, що я їх прям принизив, тим що сказав, що пк мало хто юзає для читки інету, то ні це не так, не ображайся. Це був натяк, що зараз ера мобільних девайсів і скоріш за все багатьом буде по кайфу мати мобільну версію форуму. |
JDDJ |
Jan 23 2023, 4:16
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: 2488 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 78 703 С нами с: 23-December 13 |
тема превращается во флуд
тем более выше уже дали исчерпывающий ответ автор топика написал об одном (в шапке) и уже вторую страницу пытается увиливать от своих же слов Ніхто вже не користується ПК чи ноутом, щоб читати інтернет 😞 ну, такое себе но, при этом люди воспринимают на "свой счёт", с его же слов а надо всего лишь нормально излагать свои мысли и предложения и тогда не будет "недоразумений", недопониманий и прочих неразберих что же касается того, что Я просто запитав, щоб взнати чи піднімав це питання хтось, а якщо ні, то підкинути ідею для покращення если этот вопрос уж очень остро стоит и действительно важен, то можно было потратить 2-3 минуты времени, чтобы взглянуть, а не было ли уже подобного интереса ранее вот результат 1-й потраченной минуты https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=579211 https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=564328 всем приятной недели скоро и у "мобиков" будет крутая версия сайта занавес! |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th November 2024 - 19:56 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |