Помощь в выборе микроСД |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6805-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Помощь в выборе микроСД |
kym |
Apr 17 2023, 22:58
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: 913 ultra active user Группа: Модеры Сообщений: 11 258 С нами с: 12-March 07 |
Тему не нашел, была про юсб-флешки - не то да и тема уже ушла...
Суть вопроса - что сегодня внушает доверие по надежности из марок\названий и можно смело покупать? Навскидку глянул ценники, думаю пока 128 гиг будет в масть Почему не сразу 256 и выше? - а потому что имею уже пару мертвых карточек сандиска на 64 гиг и на 32 гиг кажись кингстона... Купить за много денег большую, которая быстро умрет - жаба давит А вот в фирмах я потерялся, какие из них достойные Хелп ми, плиз... |
QNX |
Apr 19 2023, 21:04
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2232 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 724 С нами с: 9-February 07 |
те фирмы которые память эту производят сами, например сасунг
|
drone |
Apr 20 2023, 11:52
Пост
|
Репутация: 467 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 505 С нами с: 1-October 12 |
Было несколько флешек гудрам на 32 гб в телефонах. Все работают до сих пор. Их же ссд на 128 работает уже 10 лет.
|
nedolyga1 |
Apr 20 2023, 14:25
Пост
|
Репутация: 141 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 808 С нами с: 28-June 09 |
у мене є microSD від WD Purple і Hikvsion, ясне діло оригінал і з гарантією.
Відчутно дорожче сандіск/кінгстон, беруть їх мало, а якщо беруть, то відразу штук 50+ Заявлено купа плюсів типу 100500 циклів перезапису і т.д, проте я не перевіряв.... З камерами продаю/дарую в основному самий дешевий сандіск - за останніх років 3 гарантійних випадків не пригадаю |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st November 2024 - 14:15 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |