заблокувати групу viber |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6806-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
заблокувати групу viber |
buka |
Jul 28 2024, 17:07
Пост
|
Репутация: 200 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 075 С нами с: 6-January 08 |
Я заблокувати групу вайбер? Не заблокувати у себе в телефоні, а добитися, щоб группа взагалі була видалена\заблокована?
В групі орієнтовно ~3к учасників. Я так розумію потрібно за рахунок ботів набити певну кількість доданих користувачів групи, а потім, щоб ці боти почали надсилати скарги на групу. Але яка кількість ботів потрібна? Певна кількість від загальних учасників? Хто займається цим, хто підкаже, який прайс? |
Banish |
Jul 29 2024, 12:51
Пост
|
Репутация: 647 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 13 593 С нами с: 17-December 09 |
тоже интересно, а также про телегу если можно.
|
Danny |
Jul 29 2024, 12:53
Пост
|
Репутация: 211 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 322 С нами с: 28-June 10 |
никто не заблокирует белую группу в вайбере/тг, если они не нарушают правила.
в телеге правда есть "компромиссный" вариант: закидываете массово ботами в комментах порнуху и ее могут временно заблочить для просмотра с ios-устройств |
Spectral |
Jul 29 2024, 13:04
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3106 Кошки-это хорошо Группа: Модеры Сообщений: 21 452 С нами с: 2-July 07 |
Кто знает как забанить министра Федорова в вайбере? Задрал спамер. Можно только отписаться на месяц и потом опять все по новой. Сначала кликал жалобу на спам но потом кнопку жалоба убрали.
|
buka |
Jul 29 2024, 19:57
Пост
|
Репутация: 200 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 075 С нами с: 6-January 08 |
никто не заблокирует белую группу в вайбере/тг, если они не нарушают правила. в телеге правда есть "компромиссный" вариант: закидываете массово ботами в комментах порнуху и ее могут временно заблочить для просмотра с ios-устройств так а что если куча ботов вступит в группу, а потом начнет кидать жалобы? Разве таким никто не занимается на платной основе?)) небольшие каналы должно быть вполне реально потопить |
Jestars |
Jul 29 2024, 20:45
Пост
|
Репутация: 23 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 504 С нами с: 6-March 11 |
Можете создать заявку. Я залюбки допоможу. Якщо нас буде чоловік 500 чи більше я думаю це щось змінить
|
Gering |
Aug 2 2024, 14:17
Пост
|
Репутация: 0 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 52 С нами с: 4-June 24 |
Вдалось заблокувати? Аж цікаво чим так насолили
|
Упрощённая версия | Сейчас: 1st November 2024 - 18:52 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |