Оновлення Win 11 лочить DHT |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6806-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Оновлення Win 11 лочить DHT |
Koful |
Jun 18 2023, 23:18
Пост
|
Репутация: 1023 Think Different Группа: Пользователи Сообщений: 10 727 С нами с: 11-April 12 |
Привіт усім!
Сьогодні встановив доступні оновлення для Windows 11 і помітив що усі мої роздачі перестали відображатись на трекері а в клієнті (qBittorent 4.5.2) значок підключення горить червоним (вузлів DHT 0) Порт що використовується - розблокований, в клієнті DHT увімкнено, брандмауер теж вимикав - не допомогло. Тільки після того як видалив ті два оновлення (системи безпеки для Windows Defender та якесь накопичувальне для Він 11) мережа запрацювала Я не сильно розбираюсь в тонкощах налаштування DHT, та й оновлення прийдеться встановити рано чи пізно, де копати шоб перемогти це блокування? Сообщение отредактировал Koful - Jun 18 2023, 23:18 |
SSSK0 |
Jun 19 2023, 8:36
Пост
|
Репутация: 1748 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 |
Привіт усім! Сьогодні встановив доступні оновлення для Windows 11 і помітив що усі мої роздачі перестали відображатись на трекері а в клієнті (qBittorent 4.5.2) значок підключення горить червоним (вузлів DHT 0) Порт що використовується - розблокований, в клієнті DHT увімкнено, брандмауер теж вимикав - не допомогло. Тільки після того як видалив ті два оновлення (системи безпеки для Windows Defender та якесь накопичувальне для Він 11) мережа запрацювала Я не сильно розбираюсь в тонкощах налаштування DHT, та й оновлення прийдеться встановити рано чи пізно, де копати шоб перемогти це блокування? qBittorent 4.5.4 - последняя версия + все обновы Win 11 = всё работает отлично |
Mad Dog |
Jun 19 2023, 9:02
Пост
|
Репутация: 106 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 553 С нами с: 31-October 06 |
Привіт усім! Сьогодні встановив доступні оновлення для Windows 11 і помітив що усі мої роздачі перестали відображатись на трекері а в клієнті (qBittorent 4.5.2) значок підключення горить червоним (вузлів DHT 0) DHT та відображення на трекері то трохи різне. 4.5.0, всі оновлення він11 все працює... |
Koful |
Jun 19 2023, 10:07
Пост
|
Репутация: 1023 Think Different Группа: Пользователи Сообщений: 10 727 С нами с: 11-April 12 |
Короче, мабуть то таки особисто в мене якийсь трабл був.
Видалив правила що до qbittorent з файрволу (чогось аж 4 штуки було) і додав по новому одне правило для конкретного порту, оновив кліент до крайньої версії 4.5.4, встановив усі оновлення Windows і після ребуту системи DHT працює. Усім дякую за ваші коментарі! |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st November 2024 - 20:22 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |