Відеонагляд Hikvision Dahua, Сигналізація Ajax, Домофони Slinex Bas-IP, СКД, Кабелі Вита пара Оптика, Консультації, профі монтаж. Знижка по фразі "0day" ! |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6805-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Відеонагляд Hikvision Dahua, Сигналізація Ajax, Домофони Slinex Bas-IP, СКД, Кабелі Вита пара Оптика, Консультації, профі монтаж. Знижка по фразі "0day" ! |
nedolyga1 |
Nov 6 2015, 0:01
Пост
|
Репутация: 141 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 808 С нами с: 28-June 09 |
Всім привіт ! Ми - Відеокомплект - Інтернет магазин та команда інсталяторів НАШ САЙТ ----> Video -komplekt.com.ua <--- САЙТ НАШ Телефонуйте менеджеру ----> О-9-7-О-1-3-8-8-2-З <--- Телефонуйте менеджеру Пишіть в Viber менеджеру ----> VIBER <--- Пишіть в Viber менеджеру Швидкий зв'язок зі мною ----> https://t.me/Bogdan_Ukraine <--- Швидкий зв'язок зі мною Що пропонуємо: - Відеонагляд; - Домофонія; - Сигналізація; - Контроль і облік доступу (СКД); - Біометричний Контроль і облік доступу; - Активне мережеве обладнання; - Пасивне мережеве обладнання; - Кабельна продукція; - Оптоволоконна продукція. Що робимо: - Консультуємо; - Комплектуємо; - Проектуємо; - Продаємо; - Інсталюємо; - Підтримуємо; - Обслуговуємо; - Модернізовуємо. Працюєте в кампанії та\або шукаєте підрядників по системам безпеки ? Звертайтесь до нас ! Ми з Вами з 2015 року і багато форумчан вже зробили правильний вибір на користь ВЗАЄМОВИГІДНОЇ СПІВПРАЦІ! За спиною десятки крупних і десятки середніх і десятки дрібних проектів саме з партнерами по форуму - всі без винятку виконані на професійному рівні і продовжують стабільно функціонувати! Комусь просто підібрали камери на дачу, комусь зробили супер ціну на бажані позиції по домофонії, когось повністю віддалено супроводили і навчили тонкощам ІР відео, до когось виїхали і відновили роботу старої системи, за когось все повністю налаштували самі через тімвюер, комусь демонтували контроль доступу при переїзді офісу, комусь в скайпі розписали всю теорію багатоквартирної ір домофонії, комусь красиво завели кабелі в квартиру і не попали в замуровані силові кабелі, а комусь таки попали , комусь зробили під ключ відео в котеджі вже по готовому красивому ремонту, комусь в квартирі поставили домофон, який пускає хазяїна додому по відбитку пальців і звонить на айфон, комусь протягнули з півдесятка кілометрів кабельних трас, комусь організували повну модернізацію старої системи на торгівельних площах кампанії без заміни замурованих кабелів, комусь спроектували і змонтували під ключ системи безпеки на промисловому об'єкті.... і ще дуже багато чого цікавого З Вас - запитання і задачі - з нас рішення, професійна реалізація і найкращі ціни ! ПАМ'ЯТАЙТЕ: Якщо Ви замовите у нас професійний монтаж : - Вам не потрібно розбиратись в тонкощах монтажних робіт для монтажу системи яка без проблем працюватиме довгі роки - Вам не потрібно вникати в тонкощі налаштувань відео обладнання та мережевих доступів - Вам не потрібно визначати навмання розміщення камер для їх максимальної ефективності - Вам не потрібно переживати за естетичні моменти прокладки кабелю та монтажу камер в будь-яких умовах - Вам потрібно лише точно донести до наших інженерів технічне завдання і прийняти виконану роботу ! Якщо Ви придбаєте товар у Нас, то Вам гарантовано : 1) 12 місяців офіційної гарантії, підкріпленої ще і репутацією на форумі 2) Офіційно імпортоване обладнання без будь-яких регіональних обмежень 2) Підтримка з будь-яких питань щодо налаштування та роботи обладнання - до переможного і навіть після)) 3) Доступ до свіжих офіційних прошивок 4) Безкоштовна можливість відновлення працездатності в результаті втрати паролю чи інших помилок !!! ЗНИЖКИ для форуму !!! Кодове слово: "Знижка для 0day!" Не забудьте його повідомити в коментарі до замовлення чи при дзвінку ! Ви отримаєте : -від -10% на ВСІ ТОВАРИ НА САЙТІ крім акційних товарів, HDD і комплектів під спойлером на ВСЮ ПРОДУКЦІЮ ТМ "Ajax" » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « -2% на всі комплекти відеонагляду ! Про "знижки не сумуються" читайте нижче : » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « КОНТАКТИ » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « А тепер по продукції.... ЦІНИ НИЖЧЕ ВЖЕ ЗІ ЗНИЖКОЮ ! Але можуть бути неточності - УТОЧНЮЙТЕ ЦІНУ ТА НАЯВНІСТЬ на сайті, по телефону, або в ПП Самі актуальні ціни - на сайті Video-komplekt.com.ua Сама актуальна наявність - в ПМ, або по телефону Наповнення теми в процесі - не бийте боляче) Знайшли неточність - будь ласка звертайтесь за уточненнями. ВІДЕОНАГЛЯД IP відеонагляд Hikvision TurboHD (HD-TVI) відеонагляд Hikvision Сигналізація Ajax нового покоління Сообщение отредактировал nedolyga1 - Jan 18 2024, 15:20 |
nedolyga1 |
Nov 20 2023, 10:09
Пост
|
Репутация: 141 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 808 С нами с: 28-June 09 |
Звертався до Богдана тричі. 1 проект найкращий нажаль відпав, там керівництво щось не зішлось на сумах з замовником, тому вибачай) і ось вже 3 мініпроектик таки взяв сам. чергова консультація, підбір і рекомендація. чесно, я прям дуже задоволений від таких людей Дякую за відгук ! Продовжуємо спілкування і роботу Попереду ще багато цікавого в світі систем безпеки ! |
omerta |
Jan 4 2024, 19:28
Пост
|
Репутация: 39 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 376 С нами с: 12-July 08 |
Придбав набір відеонагляду HD проводний з двома камерами. Оплатив карткою. Відправили оперативно. Підключив на столі, перевірив - все ок. Працює. Дякую.
Не сподобалось. 1) В комплекті прийшли інші камери. В комплекті що замовляв на сайті йшли такі а прийшли мені такі Поясніть. 2) Знижка 2% не спрацювала - вказував в коментарях до замовлення. Мабуть забули. То не страшно. Є питання. Кабель коаксіальний можна прокладати біля електричного кабелю що в обмоткі? Іде під дахом в деревяному коробі (не знаю як правильно назвати цю конструкцію, вона йде по периметру даху, на всіх будинках). Диск на 1,5 терабайта як швидко заповниться, якщо буде писати постійно? |
omerta |
Jan 8 2024, 20:11
Пост
|
Репутация: 39 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 376 С нами с: 12-July 08 |
Отримав пояснення від представника Video-komplekt.com.ua.
По першій проблемі, щодо знижки - непорозуміння. Буває. Не принципово. По другій, щодо камер. Ті камери, які були мені надіслан, мають більшу цінність оскільки є камерами наступного покоління. Підстав недовіряти у мене нема, тому буду користуватися. Щодо питань технічного характеру отримава необхідну консультацію. Непорозуміння вичерпано. Дякую. Буду звертатися в випадку необхідності. |
Krek |
Jan 17 2024, 20:52
Пост
|
Репутация: 87 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 894 С нами с: 28-November 07 |
Доброго дня. Які зараз актуальні знижки на продукцію ajax? Дякую.
|
nedolyga1 |
Jan 18 2024, 15:38
Пост
|
Доброго дня. Які зараз актуальні знижки на продукцію ajax? Дякую. Доброго дня! Так знижки на продукцію Ajax для товариства з 0day актуальні ! Розмір під спойлером: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Пишіть мені в телеграм - зкину посилання - наш прайс лист та вичерпний каталог Ajax з усіма аксесуарами і навіть запчастинами, фото, описом і цінами для форуму ! Не забудьте написати що ви з 0day ! Мій телеграм: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал nedolyga1 - Jan 18 2024, 18:57 |
svyato15 |
Feb 7 2024, 18:06
Пост
|
Репутация: 80 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 654 С нами с: 23-December 09 |
Звертався до автора за підбором камери для офісу, підібрали гарний варіант, проконсультував по можливим нюансам роботи з моїм обладнанням, камеру і аксесуари отримав, встановив, все в кращому вигляді. Дякую за клієнтоорієнтованість і за гарні ціни.
|
nedolyga1 |
Feb 14 2024, 11:40
Пост
|
Звертався до автора за підбором камери для офісу, підібрали гарний варіант, проконсультував по можливим нюансам роботи з моїм обладнанням, камеру і аксесуари отримав, встановив, все в кращому вигляді. Дякую за клієнтоорієнтованість і за гарні ціни. Дякую що обрали нас ! Для колег з форуму - найкращі умови Завжди радий поділитись знаннями з усіма кому цікаво Звертайтесь ще |
forecast |
Feb 20 2024, 14:36
Пост
|
Репутация: 0 Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 7 С нами с: 19-April 21 |
Доброго дня!
враховуючи факт, що китайські і |
nedolyga1 |
Feb 21 2024, 13:22
Пост
|
Доброго дня! враховуючи факт, що китайські і Вітаю ! Як то кажуть : дякую за хороше запитання Наскільки мені відомо, станом на сьогодні: НАЗК внесло китайські компанії Hikvision та Dahua Technology до переліку міжнародних спонсорів війни якщо у мене інформація не достатньо свіжа - прошу мене поправити. Що стосується компаній китайців в Україні, впевнений стосується не тільки ринку систем безпеки, є 2 кейси: 1) Китайці, які юридично вже визнані українськими нормативними актами - спонсорами тероризму, котрі працюють з кацапстаном з усіма наслідками і т.д. Сюди потрапляють звичайно не міліард ноунеймів, а тільки самі серйозні гравці ринку, в нашому випадку: Hikvision та Dahua. 2) Китайці, які (тимчасово ще) НЕ визнані юридично українськими нормативними актами - спонсорами тероризму, які так само як і перші працюють з кацапюгами. Сюди відповідно потрапляють: а) деякі великі міжнародні бренди, представлені в Україні: Tiandy, Uniview і ZKTeсo і т.п. б) брендовані під світ, частенько всі з 1 заводу: ZetPro, UNC, TVT; Partizan і т.п. в) брендовані чисто під Україну: Atis, Tecsar, GreenVision і т.п. г) інший чистий ноунейм рендом бренд аля алі експрес і т.п; Трохи спотстережень та ІМХО від себе: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Тепер логічне питання : якщо не вони, то хто ? Альтернативи, є не китайські зовсім ? Прелюдія до відповіді: роздрібний ринок систем безпеки один із тих, де китайці домінують, альтернатив від USA, Japan, Korea, EU - мінімум, і вони увесь минулий час конкурували з китайозами виключно у Enterprise сегменті( і до 2014 року дрючили їх вздовж і впоперек ). Привозились під проекти в великий бізнес чи держ замовників, і по зрозумілим причинам не лізли в роздріб. В сегменті SOHO і consumer їх практично нема і не було, за дрібними винятками. І в руки халтурщиків - установщиків типу мене потрапляли хіба-що коли клієнт замовляв демонтаж, переїзд чи ремонт всякого антикваріату ))) Відповідь: 1) Бренди, ті що номінально теоретично можливо знайти в Україні, проте з дуже низькою вірогідністю влучити в : наявність, бажані характеристики і бажаний бюджет, про локальну тех. підтримку я взагалі мовчу: Axis, Panasonic, Bosch, Samsung Techwin (Hanwha Vision), JVC, Avigilon , Pelco (a Motorola Solutions Company), Honeywell, Eneo (колись в макдаку було їх повно), і звичайно Mobotix - точно їх камери ви бачили на всіх стовпах між відбійниками на відрізку траси Київ - Житомир. 2) Після початку війни з'явився імпортер в Україні GANZ by CBC - Японія, проте в роздріб його продавати ( і купувати) чомусь не поспішають, все під проекти/під замовлення - є навіть у мене їх офіційна продукція. Нормальний сервіс і локальна підтримка є. Наявність і терміни - треба уточнювати. Лінк на оф сайт під спойлером: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « 3) Український бренд ! Не Китай ! Гідної якості ! Норм ціна ! З підтримкою, оф. сервісом, інструкціями на ураїнській мові, телефоном з тех підтримкою українською мовою!!! в наявності у всіх дистрибюторів і роздрібних мережах і Інтернет магазинах ! Не віриться правда ? А він є це.... AJAX ! Так ! От той ковток свіжого повітря, звідки... звідти де напевно чекали, я хз ))) Відразу нюанси: а) Контраргументи щодо "не може бути що не Китай, хай не брешуть" - не до мене. Позиціонують себе так вже давно, регулярно пруфи в змі просувають про локальне виробництво. Я не топлю ні за те що це правда, ні за те що брехня. ІМХО - want to believe))) б) Відвантажують поки тільки NVR на 4 та 8 каналів без poe. Камери і їх ціна поки в статусі "Незабаром". Зато максимум інформації вже є на офіційному сайті виробника : зайдіть, помилуйтесь)) Раджу клацнути на котрусь із камер і доскролити до розділу "Технічна документація", поклацати по лінкам - там сама блаж))) Лінк під спойлером : » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Щодо вашої задачі: напишіть мені будьласка більше інформації щодо задачі: висота монтажу, необхідність запису звуку всіма камерами чи котримось із них, чи будуть встановлюватись на вулиці, бажана тривалість зберігання записів. Бажано в телеграм: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « З мене: відповіді на всі теоретичні запитання, всі нюанси та декілька варіантів кошторису точно під вашу задачу ! Сообщение отредактировал nedolyga1 - Feb 21 2024, 13:25 |
nedolyga1 |
Apr 9 2024, 17:29
Пост
|
Прикольна камера для щоб дивитись за котиком і не тільки : Tiandy TC-H332N поворотна !
Для користувачів нольдей на Tiandy знижка (розмір під спойлером), або MicroSD 128Gb в подарунок ! » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал nedolyga1 - Apr 9 2024, 17:36 |
omerta |
Sep 6 2024, 16:07
Пост
|
Настала необхідність, звернувся і прикупив собі такий девайс набір резервного живлення , встановив, працює.
Взагалі класно, що є такі набори. Зрозуміло, що можна зібрати самому, замовити на алі і т.інш. але заморочуватися цим не хочеться. Отримав консультацію, купив набір, провода з'єднав, на стіну причіпив і займаєшься своїми справами. Дякую за супровід, відмінну роботу менеджера (в цей раз ) та знижку для 0day! |
nedolyga1 |
Sep 10 2024, 11:17
Пост
|
Настала необхідність, звернувся і прикупив собі такий девайс набір резервного живлення , встановив, працює. Взагалі класно, що є такі набори. Зрозуміло, що можна зібрати самому, замовити на алі і т.інш. але заморочуватися цим не хочеться. Отримав консультацію, купив набір, провода з'єднав, на стіну причіпив і займаєшься своїми справами. Дякую за супровід, відмінну роботу менеджера (в цей раз ) та знижку для 0day! Дякую за відгук ! Кодова фраза "знижка для 0day" працює ! Кому треба допомога з резервним живленням від 7ah agm акумів і упсиків на роутери до 10квт+ систем накопичення енергії - звертайтесь, радий буду допомогти всім чим знаю і можу, для форуму - найкращі ціни |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st November 2024 - 5:26 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |