Що це таке?, Не знаю як це розцінювати,може хтось підкаже? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6806-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Що це таке?, Не знаю як це розцінювати,може хтось підкаже? |
foler |
Jun 14 2023, 23:45
Пост
|
Репутация: 5 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 151 С нами с: 19-April 11 |
Питання ось в чому. Вже не перший раз при випадковій зустрічі з жінками десь одного віку у мене таке відчуття що я чую звук лопнувшої або ростроеної струни і мені здається що по погляду вони відьми. Виглядає смішно. Але вже пропала пара ножиць я вже загуглив). Хто розуміється на езотериці що це за хрінь така? Не знаю в якому розділі задавати такі запитання. Якщо є такий розділ то нехай модератор туди перенесе тему. Просто цікаво хто з таким стикався?
|
Inferno2008 |
Jun 15 2023, 11:47
Пост
|
Репутация: 715 666 муравьев... Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 |
ножницы нужный инструмент в арсенале бабы... насчет звук конкретней когда и где Оо Я вон слышу голоса хрипы в ухе постоянно уже привык
|
foler |
Jun 15 2023, 20:44
Пост
|
ножницы нужный инструмент в арсенале бабы... насчет звук конкретней когда и где Оо Я вон слышу голоса хрипы в ухе постоянно уже привык Звук струни в голові але наскільки я помню тільки при зустрічі поглядів. Не зі всіма "відьмами" тільки з деякими. Тобто інші "відьми" як звичайні люди без звука цього. Я просто здивувався звуку бо раніше такого не було ніколи. |
Spectral |
Jun 15 2023, 20:50
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3106 Кошки-это хорошо Группа: Модеры Сообщений: 21 454 С нами с: 2-July 07 |
Белка походу.
|
Vaschek |
Jun 16 2023, 10:00
Пост
|
Репутация: 358 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 623 С нами с: 11-October 07 |
Питання ось в чому. Вже не перший раз при випадковій зустрічі з жінками десь одного віку у мене таке відчуття що я чую звук лопнувшої або ростроеної струни і мені здається що по погляду вони відьми. Виглядає смішно. Але вже пропала пара ножиць я вже загуглив). Струна натянулась, ножницы пропали.. осторожнее с бабами, а то уши отвалятся |
foler |
Jun 17 2023, 8:25
Пост
|
|
mak_v_ |
Jun 17 2023, 9:01
Пост
|
Репутация: 440 Скорострел Группа: Пользователи Сообщений: 7 453 С нами с: 4-December 11 |
Кажуть що ножиці вони відносять психіатрам. Сходіть спитайте. Хоча може це і не відьми, а йеті.
Доречі іноді прибульці теж таке творили. Люди кажуть, що все до психіатрів несуть вони. |
foler |
Jun 18 2023, 0:17
Пост
|
Кажуть що ножиці вони відносять психіатрам. Сходіть спитайте. Хоча може це і не відьми, а йеті. Доречі іноді прибульці теж таке творили. Люди кажуть, що все до психіатрів несуть вони. Два рази слово психіатр. Перечитайте свій текст, вам не здається що ви дивно будуєте речення? |
JDDJ |
Jun 18 2023, 0:53
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: 2487 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 78 688 С нами с: 23-December 13 |
Питання ось в чому. Вже не перший раз при випадковій зустрічі з жінками десь одного віку у мене таке відчуття що я чую звук лопнувшої або ростроеної струни і мені здається що по погляду вони відьми. Виглядає смішно. Але вже пропала пара ножиць я вже загуглив). Хто розуміється на езотериці що це за хрінь така? Не знаю в якому розділі задавати такі запитання. Якщо є такий розділ то нехай модератор туди перенесе тему. Просто цікаво хто з таким стикався? береги гитару/скрипку а ножницы — дело наживное |
Emissions |
Jun 18 2023, 11:52
Пост
|
Репутация: 745 In Bass We Trust Группа: Пользователи Сообщений: 13 788 С нами с: 5-January 10 |
Що це таке? біда з кукухою |
Banish |
Jun 21 2023, 1:25
Пост
|
Репутация: 647 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
ворожки.
|
mussy |
Jun 21 2023, 12:01
Пост
|
Репутация: 143 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 431 С нами с: 31-January 08 |
В мене науковий ступінь по ізотериці , тому можу все для тебе розкидати.
Тільки-но розкидав розклад по ТАРО, та переглянув твою нотальну мапу. Чесно кажучу майже заблукав в ній, здається щось із масштабом Ти дійсно зустічав на своєму шляху багацько відьом та колдунів, орків та іншу різноманіть живності. Маю сказати, що це не аби який досвід, то з чим ти зіткнувся. Моя рекомендація - довічний целібат, та трьократна щоденна молитва Якщо на щось із цього є алергія, то простіший варіант - обільноє пітьє, урінотерапія та прогулянки на свіжому повітрі . Сообщение отредактировал mussy - Jun 21 2023, 12:01 |
sir |
Jun 21 2023, 12:53
Пост
|
Репутация: 89 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 164 С нами с: 13-May 09 |
|
mak_v_ |
Jun 21 2023, 23:04
Пост
|
Репутация: 440 Скорострел Группа: Пользователи Сообщений: 7 453 С нами с: 4-December 11 |
|
Banish |
Jun 22 2023, 18:32
Пост
|
Репутация: 647 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
Питання ось в чому. Вже не перший раз при випадковій зустрічі з жінками десь одного віку у мене таке відчуття що я чую звук лопнувшої або ростроеної струни і мені здається що по погляду вони відьми. Виглядає смішно. Але вже пропала пара ножиць я вже загуглив). Хто розуміється на езотериці що це за хрінь така? Не знаю в якому розділі задавати такі запитання. Якщо є такий розділ то нехай модератор туди перенесе тему. Просто цікаво хто з таким стикався? не ты первый, не ты последний ...ню бабы любят творить. |
miromix |
Jan 6 2024, 18:43
Пост
|
Репутация: 76 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 098 С нами с: 12-July 09 |
Ножиці не можна з дому виносити. То й задумайся. Жінку будь-яку теж додому не слід водити...
|
vimpel |
Jan 6 2024, 19:03
Пост
|
Репутация: 151 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 743 С нами с: 4-October 08 |
Ножиці не можна з дому виносити. То й задумайся. Жінку будь-яку теж додому не слід водити... навіщо Ви мені про це розповіли? пів життя прожив, а тепер треба ще й за ножичі пам’ятати p.s. ще в аптечці маю тактичні ножиці лістера. То їх додому краще і не заносити? Бо аптечка в рюкзаку Сообщение отредактировал vimpel - Jan 6 2024, 19:05 |
mak_v_ |
Jan 6 2024, 23:03
Пост
|
навіщо Ви мені про це розповіли? пів життя прожив, а тепер треба ще й за ножичі пам’ятати p.s. ще в аптечці маю тактичні ножиці лістера. То їх додому краще і не заносити? Бо аптечка в рюкзаку На скільки я пам'ятаю ізотерику, то рюкзак - це оберіг. Тож бажано і спати з ним, а щодо ножиць - деякі люди відносять в "цветмет", і потім їх поглина "нірвана", після чого вони знов в пошуках ізотеричних скарбів на неї. |
vimpel |
Jan 7 2024, 12:31
Пост
|
Репутация: 151 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 743 С нами с: 4-October 08 |
На скільки я пам'ятаю ізотерику, то рюкзак - це оберіг. Тож бажано і спати з ним Не знаю ізотерику, але в мене в рюкзаку є правильна аптечка, вода, мулитул і снікерс. В умовах масованого обстрілу дійсно є сенс спати з ним Сообщение отредактировал vimpel - Jan 7 2024, 12:32 |
mak_v_ |
Jan 7 2024, 13:51
Пост
|
|
Упрощённая версия | Сейчас: 2nd November 2024 - 1:23 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |