Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6831-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Любительская рыбалка

Федор Сумкин
Mar 24 2006, 4:30

Пост #1

Благодарности: 973698

Darth Vader

С нами с: 15-March 06

Проезд в с. Вишеньки (by DED):
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Сообщение отредактировал Федор Сумкин - Aug 14 2009, 19:12
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
620 Страницы  « < 611 612 613 614 615 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(12240 - 12259)
Бобби Котик
Mar 26 2021, 17:37

Пост #12241

Cтаршой
**

С нами с: 10-March 21

(bambu4a @ Mar 26 2021, 16:46) Перейти к цитате

По плотве все открыться уже успели? smile.png

IPB Image
(jecck @ Mar 26 2021, 17:07) Перейти к цитате

Лучше закрыть сезон с лодки до запрета

ok.png thumb_up.png
+Quote Post
InsaR
Mar 30 2021, 14:23

Пост #12242

Старожил

С нами с: 14-August 08

был 28 в белых камнях(1.1), я по нулям да и 1.5 часа всего пытался. народ тягал щук/судак. Хз я поехал в основном с силиконом, да и толком не половил из-за семейных вопросов) поеду еще наверное в соло.

зы. да и с моими палками там туго было, 0.5-4 вообще анреал было норм кинуть и-за ветра, а 4-10, вроде да, но я без подготовки и всего 1 воблер был и по паре блесен с поперами, чет не готов я к сезону вообщем))

Сообщение отредактировал InsaR - Mar 30 2021, 14:30
+Quote Post
God_Of_war
Apr 4 2021, 18:11

Пост #12243

Ветеран

С нами с: 4-April 08

(jecck @ Mar 26 2021, 18:07) Перейти к цитате

Лучше закрыть сезон с лодки до запрета

А где можно почитать про эти запреты? У нас вроде с первого числа запретили.
Мне какраз лодку подогнали, но ловить не буду синее, хочу на остров с ночёвкой поплыть.

https://youtu.be/ACr75ZwScik
+Quote Post
Бобби Котик
May 12 2021, 6:03

Пост #12244

Cтаршой
**

Новини тижня: як посеред українського лиману з`явився ставок та чому браконьєрство процвітає

Сообщение отредактировал Бобби Котик - May 12 2021, 6:05
+Quote Post
Бобби Котик
May 12 2021, 6:39

Пост #12245

Cтаршой
**

‼️ Держрибагентство ЗА об'єктивне інформування громадськості про свою діяльність без «фейків» та маніпуляцій
Держрибагентство звертається з офіційною позицією до телеканалу 1+1 провести об'єктивне і неупереджене журналістське розслідування фактів, наведених під час ефіру ТСН Тиждень 09.05.2021. Зокрема інформація, що була озвучена, не відповідає дійсності. Відповідно до журналістського запиту, телеканалом було висвітлено лише одне з шести питань, деякі коментарі показані не у повному обсязі і, як наслідок, матеріал, вийшовший в ефір, був показаний у негативному світлі. Повідомляємо, що в протилежному випадку Держрибагентство буде змушене звернутися до суду.
Про ситуацію з Дністровським лиманом
Режим рибогосподарської експлуатації верхньої частини Дністровського лиману, розташованого в басейні Дністра Одеської області, був розроблений Національним університетом біоресурсів і природокористування України 11.09.2018, погоджений Управлінням Держрибагентства у Одеській області 18.10.2018 та погоджений Держрибагентством 28.03.2019.
Діюче керівництво Держрибагентства не має жодного відношення до його погодження. Натомість, саме діючим керівництвом Агентства було ініційовано його скасування. Так, листом від 03.06.2020 № 2-4.1-5/3373-20 саме Держрибагентство за підписом т.в.о. Голови Олега Баздуганова направило до Мінекоенерго (нині Міндовкілля) подання на скасування вищезазначеного Режиму. У результаті, на підставі подання Держрибагентства, Міндовкілля скасувало Режим рибогосподарської експлуатації верхньої частини Дністровського лиману наказом від 03.12.2020 № 334.
Також слід зазначити, що саме Держрибагентством спільно з Міністерством було прийнято рішення про запровадження експериментального проєкту із запровадження порядку здійснення штучного розведення, вирощування водних біоресурсів та їх використання у спеціальних товарних рибних господарствах та проведення аукціонів з продажу режимів рибогосподарської експлуатації водного об’єкта шляхом електронних торгів (постанова Кабінету Міністрів України від 23.10.2019 №1138). Положення постанови повністю виключають можливу корупційну складову і покликані на запровадження інноваційних методів для державного управління у сфері рибного господарства та рибної промисловості.
Крім того, з метою об'єктивного висвітлення фактів, пов'язаних з Режимом рибогосподарської експлуатації верхньої частини Дністровського лиману, Держрибагентство вважає за доцільне отримання офіційного коментаря науковців Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також тих посадових осіб, які безпосередньо погоджували даний Режим.
Щодо зариблень водойм, то протягом останніх років було максимально розширено їх географію, а також збільшено їх кількість. Зариблення відбуваються комісійно. У заходах беруть участь представники місцевих органів влади, громадськість, включаючи молодь, залучаються відомі спортсмени, журналісти, у тому числі і кореспонденти телеканалу 1+1.
Окремо слід зазначити про процедуру видачі дозвільних документів для промислового рибальства.
Відповідно правил та режимів рибальства, а також інших вимог законодавства з питань охорони, використання і відтворення водних біоресурсів, Держрибагентство в межах своєї компетенції здійснює ВЧАСНУ підготовку проєктів необхідних наказів для старту промислового рибальства.
Так, після видачі наказів Міндовкілля про затвердження лімітів та прогнозів допустимого спеціального використання водних біоресурсів Держрибагентством у максимально стислі строки було забезпечено підготовку наступних проєктів документів. Але враховуючи, що відповідні накази проходять занадто довготривалу процедуру узгодження та видаються в офіційних виданнях України, строк набрання ними чинності затягується у часі. Відповідно викладена у сюжеті інформація щодо затримки саме Держрибагентством дозвільних документів не відповідає дійсності.
Щодо реагування на факти, пов’язані з корупцією, то Держрибагентство застосовує жорстких заходів адміністративного впливу при виявленні таких фактів, а відповідні справи розслідуються правоохоронними органами, як того і вимагає законодавство України.
Отже, керуючись ст. 277 Цивільного кодексу України, звертаємося до телеканалу 1+1 з проханням спростувати безпідставні звинувачення посадових осіб Держрибагентства.
+Quote Post
Banish
May 13 2021, 10:21

Пост #12246

ultra active user

С нами с: 17-December 09

(Бобби Котик @ May 12 2021, 7:39) Перейти к цитате

‼️ Держрибагентство ЗА об'єктивне інформування громадськості про свою діяльність без «фейків» та маніпуляцій
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Ски хвосты поджали и быстренько свои жопы решили прикрыть.

Сообщение отредактировал Banish - May 13 2021, 10:23
+Quote Post
ВалентинС
May 17 2021, 10:49

Пост #12247

Незарегистрированный

Подскажите хорошее место под Киевом? Чтобы с ночевкой можно было остаться.
+Quote Post
InsaR
May 17 2021, 14:32

Пост #12248

Старожил

С нами с: 14-August 08

что по новостям, куда уже можно?
+Quote Post
God_Of_war
May 17 2021, 17:15

Пост #12249

Ветеран

С нами с: 4-April 08

Open in new window
+Quote Post
USSRMoto
May 25 2021, 9:05

Пост #12250

Постоялец

С нами с: 18-May 14

(God_Of_war @ May 17 2021, 18:15) Перейти к цитате

Open in new window

Не плохо. Оч не плохо.

А куда щас можно под Киевом поехать с фидером и семьей недорого и не далеко? Так что б и пикничек и алкашни поменьше и рыбка была. Не дальше 20-30 км, желательно сторона Борщаговки

Сообщение отредактировал USSRMoto - May 25 2021, 9:05
+Quote Post
Volodique
Jun 2 2021, 16:39

Пост #12251

Старожил

С нами с: 24-October 11

Кто где рыбачит в Киево- Святошинском районе?
+Quote Post
USSRMoto
Jun 3 2021, 14:08

Пост #12252

Постоялец

С нами с: 18-May 14

(Volodique @ Jun 2 2021, 17:39) Перейти к цитате

Кто где рыбачит в Киево- Святошинском районе?

Потдержу вопрос. Я на р. Нивке в раене улици Гагарина (Соф. Борщаговка) в том году немного рыбачил, в этом году только все планы...
+Quote Post
Volodique
Jun 7 2021, 9:11

Пост #12253

Старожил

Вчера рыбачили а “Забір‘я» на 4м ставу. Цена на хищника 350 на мирною 500грн.
Рыбы прыгало из воды много, но ничего не калевало, думаю ее просто перекормили за субботу да и вообще все остатки приманки скидывают в воду.
Ездили в 3м, парни мирной словили аж 0, а я две щучки в первые пол часа а потом голяки, размер щуки был 50-60см. Это моя вторая рыбалка и первый улов smile.png

То ли еще будет
+Quote Post
gelmedirza
Jun 7 2021, 14:10

Пост #12254

Незарегистрированный

Сейчас только по платникам ездить)
+Quote Post
revolver
Jun 7 2021, 16:11

Пост #12255

ultra active user

С нами с: 2-June 08

(Volodique @ Jun 7 2021, 10:11) Перейти к цитате
Вчера рыбачили а “Забір‘я» на 4м ставу.
тута?

Open in new window
+Quote Post
Volodique
Jun 7 2021, 17:19

Пост #12256

Старожил

(revolver @ Jun 7 2021, 17:11) Перейти к цитате

тута?

Open in new window

совершенно верно

(gelmedirza @ Jun 7 2021, 15:10) Перейти к цитате

А что посетуете? Я вот неоднократно слышал про Белые камни и Трофейное, думаю в следующий раз попробовать на одном из них. Хочется побольше природы, а не просто озеро в котором рыба.

В Забірь"я озеро на вид большое и есть куда прогуляться на природе, да и ехать со Святыка удобно)
+Quote Post
gelmedirza
Jun 7 2021, 17:36

Пост #12257

Незарегистрированный

(Volodique @ Jun 7 2021, 18:19) Перейти к цитате

А что посетуете?

Открытая вода(тот же Днепр), сейчас рыбы как прошлой осенью грибов)
Я вот неоднократно слышал про Белые камни и Трофейное

Опять же платники, есть смысл при жестком безрыбье или нет времени далеко ехать.
+Quote Post
Volodique
Jun 7 2021, 18:11

Пост #12258

Старожил

(gelmedirza @ Jun 7 2021, 18:36) Перейти к цитате

Открытая вода(тот же Днепр), сейчас рыбы как прошлой осенью грибов)

Опять же платники, есть смысл при жестком безрыбье или нет времени далеко ехать.

Понял, но не знаю даже где. Свои места вряд ли кто сдаст, но я так понимаю можно на Трухановом да и за парком Муромец?

Хотел бы посмотреть\узнать, что происходит, где Бучанское водохранилище ибо близко к дому.
+Quote Post
Banish
Jun 9 2021, 15:21

Пост #12259

ultra active user

С нами с: 17-December 09

(gelmedirza @ Jun 7 2021, 15:10) Перейти к цитате

Нифига.
Недавно был на одном, под Васильковом, нихрена вообще не клевало.

Из всего народу, что был на берегу, только двое поймали по рыбке.

Имхо: платник предназначен для разведения и последующего вылова рыбы на продажу, а не для любительской/спортивной рыбалки.
+Quote Post
gelmedirza
Jun 9 2021, 20:16

Пост #12260

Незарегистрированный

(Banish @ Jun 9 2021, 16:21) Перейти к цитате

Нифига.
Недавно был на одном, под Васильковом, нихрена вообще не клевало.

Прочитай еще раз, лол)
+Quote Post

620 Страницы  « < 611 612 613 614 615 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 26th November 2024 - 17:24
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.