Поддерживаете ли вы двуязычие в Украине? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6832-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Поддерживаете ли вы двуязычие в Украине? |
.Stealth |
Jan 20 2009, 8:05
Пост
|
Благодарности: 1384300 Репутация: 4866 Охотнек за чужими Группа: Пользователи Сообщений: 20 565 С нами с: 13-March 06 |
Дикторы канала отжигают - "Прем'єр-міністерка Тимошенко"
как так можно? думал, что мне показалось...ан - нет, многократно повторяют словосочетание....это я такий прискіпливий, чи така мова державна? |
claus |
Jan 20 2016, 16:34
Пост
|
Репутация: 204 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 697 С нами с: 10-August 15 |
|
Pavlo_Taiko |
Jan 20 2016, 22:05
Пост
|
Репутация: 298 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 4 640 С нами с: 25-October 12 |
так почему ты на русском пишешь, если не кацап Це до речі слушне питання. Ну було б питанням, якби поставили знак питання в кінці. И на кой нам английский? Ну мені потрібен, аби заробляти свої 2.5К, а ви не вчіть, мені ж менше конкуренції. Учитывая насколько успешно властная клика борется например с образованием вскоре получить качественное образование можно будет только на английском. Немає вже з чим боротись. Давно немає. |
Siberius |
Jan 27 2016, 22:34
Пост
|
Репутация: 135 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 851 С нами с: 26-March 14 |
del
Сообщение отредактировал Siberius - Oct 11 2020, 22:02 |
claus |
Jan 27 2016, 23:10
Пост
|
Репутация: 204 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 697 С нами с: 10-August 15 |
|
explosive |
Feb 5 2016, 8:59
Пост
|
Репутация: 757 Хлопець з Бандерштадту Группа: Пользователи Сообщений: 4 661 С нами с: 22-June 09 |
И на кой нам английский? Ок, спс, ваше красава ти! Ти просто перший унікал від якого я почув таке. Навіщо мені ця тупа англійська, заробляю ж свої стабільні 1к+ Хоча відколи це форумні тролі становили конкуренцію... та ні, то я себе обманюю, не існує такого. Іспанська мова - ось твоє майбутнє! Все правильно! Есть перспектива стать новым штатом в США или хотя бы очередной неинкорпорированной территорией? Ну і тут ти у всій красі справжнього, до кісток і крові, форумного воїна. Англійська - це тільки США і тільки окремий, новий штат! Я паражаюсь вам всім! США - ворог твій, він тебе погубить! маловато как-то будет... Відколи це форумним тролям ставку підняли? Сообщение отредактировал explosive - Feb 5 2016, 9:09 |
claus |
Feb 5 2016, 10:50
Пост
|
Ок, спс, ваше красава ти! Ти просто перший унікал від якого я почув таке. Навіщо мені ця тупа англійська, заробляю ж свої стабільні 1к+ Хоча відколи це форумні тролі становили конкуренцію... та ні, то я себе обманюю, не існує такого. Іспанська мова - ось твоє майбутнє! Все правильно! Ну і тут ти у всій красі справжнього, до кісток і крові, форумного воїна. Англійська - це тільки США і тільки окремий, новий штат! Я паражаюсь вам всім! США - ворог твій, він тебе погубить! И тут Остапа понесло (с) Чего так перевозбудился-то? Почему тебя так удивляет, что людям может быть совсем без надобности английский объемом более туристического разговорника? Зачем человеку английский, если он не рассматривает ни Штаты, ни Бритов, ни Австралию в качестве возможных деловых контактов и уж тем более мест проведения отпускных вакаций И почему сразу США враг? Ты довольно странный... во всяком случае я бы не рискнул нанимать тебя переводчиком, если твои речи даже на родном не совсем понятны и вызывают массу вопросов Лучше уж обойтись испытанным дедовским методом Відколи це форумним тролям ставку підняли? Когда они начали с начальством в покер играть |
explosive |
Feb 5 2016, 12:10
Пост
|
Репутация: 757 Хлопець з Бандерштадту Группа: Пользователи Сообщений: 4 661 С нами с: 22-June 09 |
Чего так перевозбудился-то? Це всього лиш стьоб над тобою. А ти тут мені вже приписуєш "перевозбуждение". Зачем человеку английский ...в качестве возможных деловых контактов и Знову проявояєш свою обмеженість. Ділові контакти відбуваються англійською мовою не лише з представниками США, ВБ чи то Австралії. НА власному досвіді зустрічався зі скандинавами, німцями, французами та поляками. І мовою ділового спілкування там і близько не виступала ні іспанська, ні німецька, ні навіть французька. 90% англійська. И почему сразу США враг? Ты довольно странный... во всяком случае я бы не рискнул нанимать тебя переводчиком Тому що такі форумні тролі як ти тільки і вбачають США ворогом Це чітко проглядалось по твоєму посту. "Переводчиком"...? Це не мій рід діяльності, тобі б, на превеликий жаль, не вдалось би мене зацікавити. На цьому діалог закінчу, а то все перейде у "говнометание"... Далі вже нецікаво. Сообщение отредактировал explosive - Feb 5 2016, 13:00 |
claus |
Feb 11 2016, 0:14
Пост
|
Це всього лиш стьоб над тобою. А ти тут мені вже приписуєш "перевозбуждение". А-а-а, так это был Знову проявояєш свою обмеженість. Ділові контакти відбуваються англійською мовою не лише з представниками США, ВБ чи то Австралії. НА власному досвіді зустрічався зі скандинавами, німцями, французами та поляками. І мовою ділового спілкування там і близько не виступала ні іспанська, ні німецька, ні навіть французька. 90% англійська. Не нужно здесь цитировать речи своего репетитора, они призваны не отражать действительность, а стимулировать твоих родителей и дальше расставаться с тугриками. Инглиш тебе в Европе может пригодиться только в пределах турзоны, и то только в местах раставания с кешем. Но даже если бы пробасенки твоего репетитора были близки к реальности, то какое отношение это имело бы к признанию английского вторым государственным? У нас нет англоязычных сограждан. И если уж так хочется международный язычок, то тогда уж давай принимать латынь - язык который знают и медики, и юристы, и многие ученые - хоть будет шанс, что общение произойдет с образованными людьми. Тому що такі форумні тролі як ти тільки і вбачають США ворогом Це чітко проглядалось по твоєму посту. Это лишь твои фантазии. Удел убогих искать внешних врагов и не замечать разрухи в головах собственных сограждан. |
Gr1vus |
Feb 11 2016, 11:27
Пост
|
Репутация: 228 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 839 С нами с: 20-December 07 |
Ні, не підтримую
|
claus |
Feb 11 2016, 22:17
Пост
|
|
explosive |
Feb 11 2016, 23:00
Пост
|
Удел убогих искать внешних врагов У мене немає ворогів, жодних. По факту, ворог зараз є на Сході. ...и не замечать разрухи в головах собственных сограждан. З яких пір мене має цікавити розвиток співгромадян? А почему? А що, має підтримувати? Таке здивування, наче ти таку відповідь від жителя ісконно рускіх земель отримав Сообщение отредактировал explosive - Feb 11 2016, 23:01 |
claus |
Feb 11 2016, 23:08
Пост
|
У мене немає ворогів, жодних. Поэтому решил их подыскивать для других? З яких пір мене має цікавити розвиток співгромадян? Что же тогда забыла такая асоциальная личность на этом подфоруме? А що, має підтримувати? Таке здивування, наче ти таку відповідь від жителя ісконно рускіх земель отримав С переводчиком не получилось так теперь решил себя попробывать в роли секретаря-референта? для начала кофе научись варить. |
explosive |
Feb 11 2016, 23:13
Пост
|
Что же тогда забыла такая асоциальная личность на этом подфоруме? Якщо мені байдуже на розвиток інших, це означає, що я асоціальний?! Це ж треба, з яких пір мене має цікавити твій розвиток, чи то інших? С переводчиком не получилось так теперь решил себя попробывать в роли секретаря-референта? для начала кофе научись варить. Тобі від чогось знатно горить і я не можу зрозуміти, що за паралелі ти проводиш. Втираєш про якогось "переводчика" тощо. Ти попутав щось як мінімум. Сообщение отредактировал explosive - Feb 11 2016, 23:14 |
claus |
Feb 12 2016, 0:44
Пост
|
Якщо мені байдуже на розвиток інших, це означає, що я асоціальний?! Це ж треба, з яких пір мене має цікавити твій розвиток, чи то інших? Самотоятельно подумать не судьба? Только на пустое словоблудие способен? Тобі від чогось знатно горить і я не можу зрозуміти, що за паралелі ти проводиш. Втираєш про якогось "переводчика" тощо. Ти попутав щось як мінімум. Вопрос был задан не тебе, но ты сам избрал роль секретарши Gr1vus, так что иди тренируйся кофе варить... тем более, что твои "подгорающие" фиксации весьма настораживают |
olex@ |
Feb 12 2016, 1:31
Пост
|
Репутация: 1342 Ветеран Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
А почему? ....Я лично считал, что державным языком на Украине должен был украинский... Павел Скоропадский ВОСПОМИНАНИЯ » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал olex@ - Feb 12 2016, 1:33 |
explosive |
Feb 12 2016, 10:56
Пост
|
|
claus |
Feb 12 2016, 14:00
Пост
|
....Я лично считал, что державным языком на Украине должен был украинский... Павел Скоропадский ВОСПОМИНАНИЯ Александр, я читал "Воспоминания", поэтому не нужно пытаться кастрированными цитатами исказить смысл: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Може ти чийсь бот? Ти пишеш речі, які може писати лише обнюхана клеєм людина. Жертва дезінформації... Втираєш про якісь "переводчики" тощо, хоча сам навіть не можеш пояснити з чого ти таку єресь взяв. Капец! Да, ты не переводчиком готовишься стать, а, судя по тому, что постоянно редактируешь все свои посты, современным историком |
explosive |
Feb 12 2016, 14:33
Пост
|
Да, ты не переводчиком готовишься стать, а, судя по тому, что постоянно редактируешь все свои посты, современным историком Я їх лише доповнюю, ну наприклад міг доповнити наскільки ти тупий. "Переводчиком" кажеш... я в житті про таку вакансію не думав, а ти звідкись мені цей вибір приписав. Ти реально клоун ше той! (поки закінчу діалог, бачу ти зливаєшся на кожному кроці, та й підтвердити свої слова про "переводчика" не можеш, то про що далі мова) Сообщение отредактировал explosive - Feb 12 2016, 14:34 |
claus |
Feb 13 2016, 0:13
Пост
|
Я їх лише доповнюю, Да я давно уже понял, что у тебя руки значительно опережают мысли... Ты все же попробуй перед топтанием клавиатуры делать паузу.. съесть Twix, к примеру.. может чайку попить.. глядишь не только просто мысли успеют подойти, но даже хоть одна умная среди них будет. ну наприклад міг доповнити наскільки ти тупий. Здесь ты прав - мой мозг действительно не заточен под общение даже с наиболее яркими представителями полорогих парнокопытных, не говоря уже о посредственностях их рода. "Переводчиком" кажеш... я в житті про таку вакансію не думав, а ти звідкись мені цей вибір приписав. Ти реально клоун ше той! (поки закінчу діалог, бачу ти зливаєшся на кожному кроці, та й підтвердити свої слова про "переводчика" не можеш, то про що далі мова) Я от тебя пока тоже не увидел подтверждения, что США мой кровный враг. Чтож до переводчика, то каюсь, польстил.. Ты же себя расписал этаким участником деловых переговоров чуть ли не со всеми странами Европы.. польстил.. вижу уровень максимум вытряхивателя пепельниц |
Siberius |
Feb 13 2016, 0:30
Пост
|
Репутация: 135 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 851 С нами с: 26-March 14 |
del
Сообщение отредактировал Siberius - Oct 11 2020, 22:04 |
Упрощённая версия | Сейчас: 28th November 2024 - 11:53 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |