Проблемы с Windows XP |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6831-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Проблемы с Windows XP |
Paren_iz_kieva |
Dec 12 2007, 21:46
Пост
|
Репутация: 46 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 626 С нами с: 6-September 07 |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Прежде, чем задавать вопрос в теме, прочитайте шапку! Розглянемо процес інтеграції драйверів mass storage быльш детально: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал Blackboy - May 6 2010, 16:05 |
x1shn1k |
Nov 11 2009, 23:38
Пост
|
Репутация: 531 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 907 С нами с: 2-April 06 |
Напомнило:
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Всё, забросим пока это до завтра. Нет ни сил, ни желания этим заниматься сегодня. Можете только написать откуда вылазит Указанный ключ соответствия не обнаружен ни в одном из активных контекстов активации. Сообщение отредактировал x1shn1k - Nov 11 2009, 23:38 |
rotvellerr |
Nov 11 2009, 23:46
Пост
|
Репутация: 36 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 610 С нами с: 5-September 08 |
Всё, забросим пока это до завтра. Нет ни сил, ни желания этим заниматься сегодня. Можете только написать откуда вылазит после применения java script:alert(navigator.userAgent) В очередной раз включил автообновление в 00.00 и о чудо, началась установка обновлений. После установки обновлений все настроилось и работает как и надо! Сообщение отредактировал rotvellerr - Nov 11 2009, 23:59 |
x1shn1k |
Nov 12 2009, 10:29
Пост
|
Репутация: 531 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 907 С нами с: 2-April 06 |
2 rotvellerr
Так на Microsoft Update нормально заходит? |
Vitinari |
Nov 12 2009, 19:10
Пост
|
Репутация: 0 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 11 С нами с: 8-November 09 |
У меня есть проблема.
Стоит XP Professional 2002 г. SP1 Антивирус - Nod32 Недавно нашел антивирус троянскую программу и удалил ее, но после этого начались проблемы. Зависает рабочий стол, но запущенные программы работают нормально. После того, как завис нельзя нажать на кнопку пуск или открыть свернутую программу или папку. Чистил диски (много раз) после полной очистки трояны снова возобновляются. Переустанавливал винду. |
rotvellerr |
Nov 12 2009, 20:08
Пост
|
Репутация: 36 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 610 С нами с: 5-September 08 |
|
Midnight)sky |
Nov 13 2009, 0:54
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2756 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 19 101 С нами с: 30-September 07 |
|
Glok17 |
Nov 13 2009, 13:38
Пост
|
Репутация: 2396 Справжній Львяра Группа: Пользователи Сообщений: 10 062 С нами с: 13-September 07 |
У меня есть проблема SP1 дуже смішно. без заплаток виставив в інтернет голу задницю і ще й дивується чому віруси з'явилися...после полной очистки трояны снова возобновляются чисто не там де запускають 10 антивірусів, а там де вміють користуватися віндоюПереустанавливал винду скоро знов будеш )))) |
Drum_and_Bass |
Nov 17 2009, 23:06
Пост
|
Репутация: 65 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 819 С нами с: 8-July 07 |
Хочу розповісти свою сумну історію. Рік тому купив компьютер, разом зі знайомим. У нього все нормально, а мене з самого початку турбують БСОДи, раніше це було не так часто. Ось вже місяць як вони вилітают кожні ~3 години, я його здавав через місяця 3 після покупки до сервісного центру по гарантії сказали, що все у нормі, видалили віруси, від бруду вичистили... Але нічого не змінилось... Віндовси міняв частіше ніж шкарпетки. Встановлював збірки, чисту,(Хр, Вісту, 7-ку.. х86-х64) нічого не допомогає. Сьогодні перевірив HDD программою HD Tune все гаразд. Знову дзвонити по гарантії, і знову прочекати неділю і не отримати результату бажання в мене немає. Драйвера встановлював нові, з оф сайту, як на мат. плату так і на відео карту. БСОДи вилітают у будь якому процесі, чи дивлюся я фільм, чи граю, або компьютер залишаю на нічь, щоб трошки підняти собі рейтинг на трекері. Якщо треба, можу викласти дампи з помилками, можливо допоможуть. Я вже не знаю, що мені робити. Допоможіть мену будь ласка.
Зараз стоїть осm така ОС (Тут) Конфіг мого компьютера: Intel Core 2 Quad Q6600 ECS GF7050VT-M5 Hynix HYMP125U64CP8-Y5 2gbx2 Saphire Radeon HD3850 512mb Hitachi HDP725050GLA360 500 GB Сообщение отредактировал Drum_and_Bass - Nov 17 2009, 23:07 |
Glok17 |
Nov 18 2009, 0:39
Пост
|
Репутация: 2396 Справжній Львяра Группа: Пользователи Сообщений: 10 062 С нами с: 13-September 07 |
Хочу розповісти свою сумну історію а мене з самого початку турбують БСОДи якщо це системне то ти його запустив.якщо виключити варіант про лиху долю чи якесь закляття яке наклали на тебе в дитинстві... залишається проблеми з живленням або з материнкою. точніше не скажу - треба дампи аналізувати. нічого не допомогає а що ти пробував крім заміну ОС?БСОДи вилітают у будь якому процесі слухай, а перш ніж плакатися хіба не можна прочитатикороткий FAQ по "синим экранам смерти" http://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=75797 і перевірити залізо по-людськи? Якщо треба, можу викласти дампи з цього власне треба і починати.Я вже не знаю, що мені робити вчитися користуватися комп'ютером. почитати Скотта Мюллера "Модернізація та ремонт ПК". навчитися користуватися ПЗ для діагностики "заліза". Зараз стоїть осm така ОС наврядчи проблема в ос, але я б хотів просто нагадати що тем хто користується збірками тех. допомога не надається... |
Drum_and_Bass |
Nov 18 2009, 1:02
Пост
|
ненавиджу історії Тепер буду знати. якщо це системне то ти його запустив. якщо виключити варіант про лиху долю чи якесь закляття яке наклали на тебе в дитинстві... залишається проблеми з живленням або з материнкою. точніше не скажу - треба дампи аналізувати. Звідки я ж знав, здавав по гарантії, пройшов деякий час и знову почалось, а там сессія, екзамени. Треба був компьютер. Потім, не звертав уваги думав що драйвера. а що ти пробував крім заміну ОС? Пробував "Віндовс меморі діагностик" залишив на нічь - але добрі родичі вимкнули (під ранок) компьютер коли я спав. слухай, а перш ніж плакатися хіба не можна прочитати короткий FAQ по "синим экранам смерти" http://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=75797 і перевірити залізо по-людськи? Обов'язково прочитаю. з цього власне треба і починати. вчитися користуватися комп'ютером. почитати Скотта Мюллера "Модернізація та ремонт ПК". навчитися користуватися ПЗ для діагностики "заліза". Мені це не потрібно у житті, та й немає часу сидіти і все перевіряти на практиці, віпробовувати, діагностувати, робити якісь висновки, вдосконалювати свое вміння працювати з комп-ом. Я купував компьютер для ігор, перегляду фільмів, інтернету, та фотошопу. наврядчи проблема в ос, але я б хотів просто нагадати що тем хто користується збірками тех. допомога не надається.. Я просто побачив, що там останні патчі, оновлена ОС. Дуже багато гарних відгуків про неї. Встановити чисту, так це треба встановлювати патчі, а от які, у цьому і проблема, все й одразу не завжди добре. Ап: Скачав Мемтест86, ось що виявилось, далі перевіряти не захотіло. Сообщение отредактировал Drum_and_Bass - Nov 18 2009, 1:59 |
Robbie |
Nov 18 2009, 2:22
Пост
|
Репутация: 608 Боец невидимого фронта Группа: Пользователи Сообщений: 2 408 С нами с: 23-January 08 |
Ну вот и оно. В принципе несложно было хотя бы догадаться, что это опера. Хотя бы из того, что бсоды были на разных версиях ОС в разных процессах и т.п. А тут ясно, что это не софтовые траблы (хотя и такие имели место, я уверен).
Встановити чисту, так це треба встановлювати патчі, а от які, у цьому і проблема, все й одразу не завжди добре. Ты сам спрашиваешь, какие патчи. Соответсвенно, если ты не знаешь какие, то ты их не замечаешь, не пользуешься и, значит, не нуждаешься в них. Правда, тут еще ситуация зависит от того, что именно ты называешь "патчами". С недавнего времени эта ветка перестала быть для всех ОС, а только для чистых оригинальных. Два главных аспекта, почему:1) с ними всегда меньше проблем (нет вшитых вирусов, проблем с недочетом сис файлов и прочее). 2) пользователь всегда (или почти всегда) знает, что делал, что ставил, что клацал и как настраивал. Работать с такой ОС гораздо приятнее. Все, кто проходил тут (ну, или почти все), в этом убедились. Перед тобой живой пример. Так что слушай Глока17, не перечь и делай так, как тут написано везде. Сообщение отредактировал Robbie - Nov 18 2009, 2:29 |
Glok17 |
Nov 18 2009, 9:15
Пост
|
Тепер буду знати здавав по гарантії із сервісом тобі не поталанило.Мені це не потрібно у житті тоді віддав би систему в нормальний сервіс і все.розумієш, мої поради стосовно комп'ютера вимагають від "пацієнта" базових знань про те "а як воно працює?" Дуже багато гарних відгуків про неї ZverCD так само хвалять ))все й одразу не завжди добре ніхто не сперечається. для цього є Акроніс.зробив імейдж системного розділу - оновився. далі перевіряти не захотіло скоріше всього в тебе бита пам`ять або глючить контроллер оперативки на материнській платі.зараз по дампапам гляну: Mini111709-02.dmp \ BAD_POOL_CALLER (c2) \ ntkrpamp.exe Mini111709-01.dmp \ IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a) \ Probably caused by : memory_corruption \ ntkrpamp.exe Mini111609-04.dmp \ IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a) \ Probably caused by : tcpip.sys \ tcpip.sys Mini111609-03.dmp \ KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) \ Probably caused by : kmixer.sys Mini111609-02.dmp \ SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000007e) \ ntkrpamp.exe Mini111609-01.dmp \ DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION (c4) \ Probably caused by : ntkrpamp.exe Mini111509-03.dmp \ IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a) \ Probably caused by : memory_corruption Mini111509-02.dmp \ IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a) \ Probably caused by : memory_corruption Mini111509-01.dmp \ IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a) \ Probably caused by : Ntfs.sys _____________________________________________________ судячи з того що я бачу то проблема дійсно в оперативці або в чіпсеті системної плати. перевірити просто - заміни планки оперативної пам`яті. якщо не маєш змоги замінити - спробуй тестувати їх по-одній мемтестом. може "бита" планка лише одна. дивно як твій сервіс "не побачив" цієї проблеми... як фірма називається? пользователь всегда (или почти всегда) знает, что делал, что ставил, что клацал якби так було то я б залишився без роботи )) Robbie мав на увазі що ти не ставиш "кота у мішку" з купою непотрібних тобі патчів/твіків і т.д. а налаштовуєш чисту вінду під себе сам. просто звикни до того що чиста вінда це еталон. все інше - може працювати досить непередбачено. розумієш, усі драйвери та програми пишуть під чистий дистрибутив, а не під конкретну "збірку".. взагалі це тема для іншої розмови. я вже разів 10 обґрунтовував своє ставлення до сбірок. захочеш - знайдеш пошуком по форуму. Так что слушай Глока17 він має повне право робити так як захоче. я просто пишу як краще з точки зору досвіду. Сообщение отредактировал Glok17 - Nov 18 2009, 9:16 |
Drum_and_Bass |
Nov 18 2009, 11:00
Пост
|
Збірку ЗверСд та інші нашпиговані різним брухтом я ніколи не ставив, едине що було у моїх збірках це візуалізація, не більше. Чомусь не хотів я самостійно встановлюватит їх.
Замінити власноруч пам"ять немає змоги, стоять пломби, тому буду здавати знову по гарантії , вже з доказами. Дуже дякую за допомогу. |
Glok17 |
Nov 19 2009, 12:23
Пост
|
Збірку ЗверСд та інші нашпиговані різним брухтом я ніколи не ставив тим більше чисту хр теж можна "причесати" на свій смак. але тоді ти хоча б контролюєш зміни які вносиш. і у разі чого знаєш хто винен )) вже з доказами. передаш їм привіт. якщо виявляться неадекватними - вимагай щоб при тобі запустили мемтест, або завантажили систему грою/s&m/3DMark...Дуже дякую за допомогу. завжди радий допомогти. |
$eRGiO |
Nov 19 2009, 13:12
Пост
|
Репутация: 20 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 402 С нами с: 23-July 08 |
Помогите! Не могу переустановить винду, записал на диск, а там такая ошибка (и так уже 3 разные винды)
|
Glok17 |
Nov 19 2009, 13:20
Пост
|
записал на диск, а там такая ошибка (и так уже 3 разные винды) 1. запиши звичайний SP2 прогою ImgBurn на швидкості 4х 2. перезавантаж комп і завантажся із записаного диску 50% - це граблі твоєї вінди з під якої ти намагаєшся запустити сетап 25% - поганий носій (болванка) 25% - биті дистрибутиви |
$eRGiO |
Nov 19 2009, 13:28
Пост
|
Репутация: 20 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 402 С нами с: 23-July 08 |
ти установку з-під вінди запускаєш? 1. запиши звичайний SP2 прогою ImgBurn на швидкості 4х 2. перезавантаж комп і завантажся із записаного диску 50% - це граблі твоєї вінди з під якої ти намагаєшся запустити сетап 25% - поганий носій (болванка) 25% - биті дистрибутиви Забыл сказать что пробывал устанавливать СП3. Не из под винды, а из биоса как и надо, но он не запускается... на одном диске при включении компа писалось что-то вроде Can not run from CD1, а вот с другого диска Can not find NFTPS - точно не помню что, но типа такого.... А эта ошибка выдаеться если запустить с винды... Диски Вербатим, правда записывал через ашампту со скоростью 8х, ниже нельзя было, может потому такое выдает ПС - когда запускаю аську, то похожая ошибка выскакивает, только название процедуры и библиотекы другие, но она запускается. А здесь в чем проблема может быть? |
Glok17 |
Nov 19 2009, 13:43
Пост
|
Не из под винды, а из биоса как и надо, но он не запускается... А эта ошибка выдаеться если запустить с винды... не треба це робити з-під вінди .А здесь в чем проблема может быть? або вірус або покоцані бібліотеки.запиши на іншому пк на нормальну CD-R чистий SP2/SP3 і спробуй поставити "из биоса как и надо" |
$eRGiO |
Nov 19 2009, 13:48
Пост
|
Я просто комп вчера забрал из сервиса, просто была такая проблема: когда включил комп, выдавало ошибку и отсчет 60 секунд и потом комп сам перезагружался... Они проверили на вирусы, переустановили винду, и винда мне не нравится, какой-то x-team edition, вот и пытаюсь переустановить
або бораз битий , або болванки або в тебе проблеми із залізом. Эээ... что такое бораз? не треба це робити з-під вінди . Это я только проверял |
Glok17 |
Nov 19 2009, 14:02
Пост
|
когда включил комп, выдавало ошибку и отсчет 60 секунд и потом комп сам перезагружался переустановили винду, и винда мне не нравится, какой-то x-team edition о Господи...тим більше з-під неї не запускай. це збірка. там половину якщо не більше вирізали, а половину покоцали. вот и пытаюсь переустановить на ішному компі з нормальною ОС записи СД і завантажуйся з ньогоЭээ... что такое бораз? iso файл |
Упрощённая версия | Сейчас: 26th November 2024 - 23:23 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |