Проблемы с Windows XP |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6829-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Проблемы с Windows XP |
Paren_iz_kieva |
Dec 12 2007, 21:46
Пост
|
Репутация: 46 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 626 С нами с: 6-September 07 |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Прежде, чем задавать вопрос в теме, прочитайте шапку! Розглянемо процес інтеграції драйверів mass storage быльш детально: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал Blackboy - May 6 2010, 16:05 |
Steelman |
Oct 30 2008, 20:35
Пост
|
Репутация: 81 Колупашка) Группа: Пользователи Сообщений: 581 С нами с: 8-February 08 |
Проверяю. По репейру, а проги не помрут, те которые с реестром связаны? Если помрут, то лучше уж по старинке формат с и свежую сборочку Хрюши . Repair восстанавливает системные файлы и записи реестра, записи програм и их файлы он не трогает - проверено много раз. Клиент НетВаре это вроде с виндой идет, или с принтером. В общем что бы загасить его, надо было просто в сетевом подключении-общие-службы и клиенты убрать с него галку . Да нет, с виндой точно не идет. Net Ware - это сеть, предложеная компанией Novel и использующая протоколы IPX/SPX вместо TCP/IP . Когда-то была прямым конкурентом последнего. Даже ОС такая была довольно распостраненная. Щас редко используется. В живую ток раз видел в организации, где стоит давно написаная база данных, которая использует эти протоколы. |
Glok17 |
Oct 30 2008, 21:29
Пост
|
Репутация: 2396 Справжній Львяра Группа: Пользователи Сообщений: 10 062 С нами с: 13-September 07 |
может сохранилась хоть одна точка отката? зы sfc восстановит только целосность виндовых файлов -рееср не прикрутит repair не добавит удаленные ключи из реестра. разве что попытаться переустановить нетваре.. ил с другой системы из реесра нужные ветки выколупать (как варинат - из виртуальной машины) |
vas12005 |
Oct 31 2008, 9:11
Пост
|
Репутация: 254 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 301 С нами с: 31-December 06 |
sfc восстановит только целосность виндовых файлов -рееср не прикрутит Угу не помогло. repair не добавит удаленные ключи из реестра. разве что попытаться переустановить нетваре.. Тоже не помогло. Откатов нету . ил с другой системы из реесра нужные ветки выколупать А это идея . Со своего попытюсь перекинуть . |
Akimasha |
Oct 31 2008, 14:40
Пост
|
Репутация: -102 Репнутый Группа: Пользователи Сообщений: 436 С нами с: 21-February 07 |
попробовать поставить на этот веник хр на другой машине. может проблем в венике? Попробовал поставить на другой машине - XP ставиться! Значит проблема не в венике... После этого пришел к себе и всё-равно установить не смог Кто что скажет по этому поводу? To Ацтек. проблема описывается на прошлой странице. Большая ее часть с описанием и советами по моему вопросу. В цитате есть дата. Это ну никак не 500 постов! Сообщение отредактировал Akimasha - Oct 31 2008, 17:58 |
Ацтек |
Oct 31 2008, 15:33
Пост
|
Благодарности: 758 Репутация: 208 Выродок Группа: Пользователи Сообщений: 1 110 С нами с: 17-August 08 |
|
Glok17 |
Oct 31 2008, 22:27
Пост
|
Репутация: 2396 Справжній Львяра Группа: Пользователи Сообщений: 10 062 С нами с: 13-September 07 |
|
Akimasha |
Nov 1 2008, 0:09
Пост
|
Репутация: -102 Репнутый Группа: Пользователи Сообщений: 436 С нами с: 21-February 07 |
Модель материнки Asus K8N
|
Glok17 |
Nov 1 2008, 0:21
Пост
|
Asus K8N Уменя такая проблема, не ставится винда ХР на сабжевой матери.. http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=9:50758-70 http://www.forum.asus.ru/viewtopic.php?p=8...a7dc273cbfd31d6 http://www.rom.by/forum/ASUS_K8N_sinij_ekran_ili_peregruz http://www.thg.ru/forum/showthread.php?threadid=6652 p.s. там мутки с биосом. походу инсталятор лагает из-за биоса |
Robbie |
Nov 7 2008, 11:40
Пост
|
Репутация: 608 Боец невидимого фронта Группа: Пользователи Сообщений: 2 408 С нами с: 23-January 08 |
Проблема на ноуте (Винда чистая СП3). При открытии папки с картинками или фотографиями (большим количеством, около 1-4 Гб) выбивает в блюскрин. Код ошибки 0х0000001А . Не могу получить доступ к своим изображениям.
|
Glok17 |
Nov 7 2008, 20:07
Пост
|
выбивает в блюскрин http://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=75797 0х0000001А так, это у нас IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALhttp://forum.oszone.net/thread-80296.html оперативка, кривые дорова, конфликт в автозапуске, вирь, либо глюк какй-то проги, с которой ассоцированы файлы твоих фоток, либо ошибки на диске (маловероятно) 1. читать фак и выполнить по-пунктам (железо и софт) 2. автозагрузка 3. евентлог 4. Process Explorer & Autoruns 5. антивирусная проверка |
Ацтек |
Nov 7 2008, 20:22
Пост
|
Благодарности: 758 Репутация: 208 Выродок Группа: Пользователи Сообщений: 1 110 С нами с: 17-August 08 |
много лишних, ненужных резидентов, которые сваливают ОС в блускрин
|
Orion |
Nov 8 2008, 2:47
Пост
|
Репутация: 78 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 208 С нами с: 25-July 07 |
Зіткнувся з такою проблемою:
під час установки деяких програм видає ось таке вікно: або видає щось схоже і пише що немає доступу. перший раз з таким стикаюся, навіть при спробі переустановити WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe видавало вікно що в доступі відказано, установив з "безопасного режима". І відповідно не можу встановити деякі обновлення бо немає доступа до якогось файла. Можливо хтось стикався з таким, буду дуже вдячний за допомогу. |
Glok17 |
Nov 8 2008, 10:34
Пост
|
Зіткнувся з такою проблемою 1. хр чиста чи збірка? 2. перевір чи запущена ця служба? (services.msc) 3. перевір "переменные среды" - заново створи папки С:\temp і пропиши до них шлях (Свойства системы [sysdm.cpl] -> Дополнительно -> Переменные среды) 4. почисть реестр і спробуй Пуск -> выполнить misexec /unregister msiexec /regserver 5. спробуй перевірити системні файли на цілісність (Пуск -> Выполнить -> sfc /scannow) 6. дивись евентлог ОС 7. спробуй створити інший обліковий запис користувача з правами адміністратора і під ним перевстановити installer ____________________ p.s. спробуй матеріал з MS KB (СВІТ!) http://support.microsoft.com/?kbid=315346 сам installer http://www.microsoft.com/Downloads/details...;displaylang=ru |
Orion |
Nov 9 2008, 11:08
Пост
|
Репутация: 78 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 208 С нами с: 25-July 07 |
Дякую що відгукнулися.
Зробив майже все, так і не допомогло, хоча дізнався трохи нового 1. Ось це моя ОС - Microsoft.Windows.XP.Professional.Service.Pack.2.FULL.bootable.(win.XP.pro.SP2.acronis.NTFSDOS).VOLUME.license.serial.incl.RUSSIAN.rus.by.MASTER Вона чиста, там тільки серійний не треба вводити. Завжди правювала добре. 2. Такого я не знайшов, запущена була services.exe. 3. Зробив. 4. Зробив. 5. Перевіряв, під час перевірки потрібно було вставити диск з Віндовсом, і постійно вискакувало вікно що потрібно скопіювали в кеш файла dll, і там три кнопки "Повтор" "Пропустити" "Відмінити", завжди тиснув повтор і все працювало. Досить дивно. Провірка закінчилася тим що вікно в якому бігла сіра полоска - закрилося. 6. Не знаю що це таке. 7. Не допомогло, перестановлював тільки в безопасному режимі. В кінці переставив віндовс акронісом, зараз все працює. Ще раз дякую за допомогу. |
Glok17 |
Nov 9 2008, 14:11
Пост
|
так і не допомогло Такого я не знайшов точно?Пуск -> Выполнить -> services.msc -> відкриється вікно "Службы" служба MSIServer Windows Installer C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe /V під час перевірки потрібно було вставити диск.. я сподіваюся ти його вставив? завжди тиснув повтор я забув попередити що наявність СД з дистрибутивом - це обов`язкова умова для перевірки та відновлення модифікованих системних файлів, але я думав це зрозуміло... Не знаю що це таке я так розумію, google в тебе відключили за несплату? Пуск -> Выполнить -> eventvwr.msc -> Просмотр событий -> Система шукаєш події типу "Ошибка" і наводиш тут їх детальний опис перестановлював тільки в безопасному режимі WindowsInstaller не повинен працювати в SafeMode, цілков вірогідно що своїми знущаннями ти пошкодив клаптик реестру, який відповідає за запуск даної службипереставив віндовс акронісом не зовсім мудре рішеннязараз все працює ти не дізнався ні причини (бо знехтував логами вінди),ні рішення проблеми, тому не застрахований від повтору. |
Orion |
Nov 9 2008, 22:26
Пост
|
Ну вибачте я не системний адміністратор і все вивчаю сам.
З службами просто не зрозумів що зробити. Звісно диск вставив. А проблеми були як до установки інсталера в безоп. режимі так і після і ті ж самі. Всерівно дякую за допомогу. |
Glok17 |
Nov 10 2008, 0:57
Пост
|
Ну вибачте я не системний адміністратор і все вивчаю сам моє повідомлення мало застерегти тебе від помилок у майбутньому переустановка не завжди є бажаним вирішенням проблеми. З службами просто не зрозумів що зробити. завжди, як тільки з компом стається якась фігняпотрібно одразу ж колупати логи системи - щоб мати уявлення про конкретні несправності. А проблеми були як до установки інсталера в безоп. режимі так і після проблеми такого характеру "з нічого" не виникають. значить якийсь сторонній софт пошкодив роботу служби Віндовс інсталлера, або це був черговий глюк ОС. помилкою в данному випадку була спроба перевстановити інсталлер в SafeMode, адже він не повинен запускатись в ньому. |
Orion |
Nov 10 2008, 1:30
Пост
|
а це тут до чого взагалі? мене хіба хтось вчить? моє повідомлення мало застерегти тебе від помилок у майбутньому переустановка не завжди є бажаним вирішенням проблеми. завжди, як тільки з компом стається якась фігня потрібно одразу ж колупати логи системи - щоб мати уявлення про конкретні несправності. проблеми такого характеру "з нічого" не виникають. значить якийсь сторонній софт пошкодив роботу служби Віндовс інсталлера, або це був черговий глюк ОС. помилкою в данному випадку була спроба перевстановити інсталлер в SafeMode, адже він не повинен запускатись в ньому. У мене сервіс пак 2 і тому після перестановки віндовса постійно доставляю інсталлер 3.1, а останні раз він устанивився сам коли ставив якусь прогу, точно не памятаю, можливо це і із за цього. Можливо і віруси... На разі дякую за поради. |
Glok17 |
Nov 10 2008, 8:19
Пост
|
У мене сервіс пак 2 і тому після перестановки віндовса потім полірую його WindowsInstaller v3r2 HD Audio fix NET Framework Internet Explorer 7.0 Windows Media Player 11 DirectX на нормальному дистрибутиві, без втручання стороннього ПЗ все працює як належить. коли ставив якусь прогу ось тобі причина твоїх проблем.дам пораду: одразу ж після установки ОС спершу ставиш на неї інсталлер і фреймворк, потім драйвери, і тільки після цього - інший софт Можливо і віруси не схоже.хоча можеш перевіритись. свіжий CureIT та TrojanRemover тобі в поміч |
Orion |
Nov 10 2008, 15:36
Пост
|
А що скажете про цей інсталлер:
Windows Installer 4.5 |
Упрощённая версия | Сейчас: 24th November 2024 - 21:49 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |