Приглашаю девушку на занятие сексом =)), 18+ |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7387-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Приглашаю девушку на занятие сексом =)), 18+ |
| Blick |
Пост
|
|
Репутация: 1068 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 588 С нами с: 3-April 06 |
|
| Zarathustra |
Пост
|
|
Репутация: 769 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 943 С нами с: 10-June 09 |
|
| Zak_Preston |
Пост
|
|
Репутация: 78 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 222 С нами с: 11-February 09 |
Баяните, товарищ...
Линцензию на подобную деятельность у gudz'a взяли? |
| Egoist1 |
Пост
|
|
Репутация: 76 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 325 С нами с: 4-February 08 |
После слов:" в качалки не хочу
|
| Zak_Preston |
Пост
|
|
Репутация: 78 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 222 С нами с: 11-February 09 |
|
| Zarathustra |
Пост
|
|
Репутация: 769 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 943 С нами с: 10-June 09 |
|
| Zak_Preston |
Пост
|
|
|
| SyntaxError |
Пост
|
|
Незарегистрированный |
Тему на глагне!
|
| Dieselist |
Пост
|
|
Репутация: 89 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 391 С нами с: 17-January 10 |
как-то мало девушек тему читают
|
| Phoenix |
Пост
|
|
Незарегистрированный |
|
| gudz |
Пост
|
|
Репутация: 400 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 025 С нами с: 27-May 10 |
Ну а если посудить реально! Что тут такого? Я хочу хорошо провести время и получить удовольствия, наверняка найдется и такая девушка, которая тоже захочет просто, хорошо отдохнуть. Разве это преступление? Нічого тут такого, тільки от бажаючих не просто знайти буде. У мене з двадцяти сторінок тотального флуду із теми яку виносили на головну, умовами які набагато легше прийняти не знаючи людину — декілька дівчат пофлудили в темі і одна таки погодилась. Як на мене, не той це форум, щоб на шаровый сєкас клювали. В будь-якому випадку удачі Сообщение отредактировал gudz - Jul 20 2010, 10:04 |
| DeCodeR |
Пост
|
|
Репутация: 712 ![]() DeСodeR - великий и ужасный.... ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 721 С нами с: 17-July 06 |
Нічого тут такого, тільки от бажаючих не просто знайти буде. У мене з двадцяти сторінок тотального флуду із теми яку виносили на головну, умовами які набагато легше прийняти не знаючи людину — декілька дівчат пофлудили в темі і одна таки погодилась. Як на мене, не той це форум, щоб на шаровый сєкас клювали. В будь-якому випадку удачі такi теми треба створювати на форумi часопису "Наталi"... там дiвчат бiльше, хоч бiльше не значить краще.... |
| Mussol1n1 |
Пост
|
|
Репутация: 78 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 963 С нами с: 25-December 07 |
Не там ищешь.
|
| Sas_ha |
Пост
|
|
Репутация: 6 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 54 С нами с: 11-May 10 |
Mentor®
Езжай на море, с такими предложениями! Шансы увеличатся в 100 раз Сообщение отредактировал Sas_ha - Jul 20 2010, 10:51 |
| @LEzhka |
Пост
|
|
Репутация: 425 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 887 С нами с: 15-May 07 |
Ну может и найдется девушка которая тоже себе нравится ростом 150 и весом тоже 150.
но таких надо искать не здесь.... |
| nifnif |
Пост
|
|
Репутация: 200 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 756 С нами с: 19-July 08 |
|
| @LEzhka |
Пост
|
|
Репутация: 425 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 887 С нами с: 15-May 07 |
|
| Lucifer |
Пост
|
|
Репутация: 202 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 184 С нами с: 18-April 06 |
|
| Mentor® |
Пост
|
|
Репутация: 151 ![]() я с кондёром! ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 842 С нами с: 22-August 09 |
|
| NigeL |
Пост
|
|
Благодарности: 11010 Репутация: 297 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 899 С нами с: 1-August 09 |
Я худой, 186, вес 80 кг (мыш. масса небольшая, но присутствует. Тоже в качалки не хожу). Тебя с такой спортивной внешностью в окно не сдувает?
Сообщение отредактировал Angel9 - Jul 20 2010, 12:01 |
| Siberius |
Пост
|
|
Репутация: 135 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 851 С нами с: 26-March 14 |
Чем закончилась сия сага? Нашел ли протогонист юную деву?
Сообщение отредактировал Siberius - Jul 2 2016, 10:27 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 6th June 2026 - 6:04 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |