Моя рідна мова / Мой родной язык |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6854-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Моя рідна мова / Мой родной язык |
rombel |
May 3 2021, 13:29
Пост
|
Репутация: 1087 Флудер Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 |
|
Федор Сумкин |
May 3 2021, 13:37
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 Darth Vader Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
Итоги года Spotify — самая популярная музыка в мире и Украине Это я и сам смог нагуглить, мне стало интересно откуа данные что привел olex@Но там опять MORGENSHTERN, Скриптонит, Макс Корж.. А отрыть спотифи и посмотреть? Там без циферок, а мне стало интересно откуда циферки берутся. |
olex@ |
May 14 2021, 13:47
Пост
|
Репутация: 1342 Ветеран Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Є така думка, що росіяни бояться українізації України, бо від неї почувають себе громадянами другого сорту. Що підтримка державою української мови та культури є приниженням.
Здавалося, б абсурд; який другий сорт, коли російською в Україні можеш отримати все - інформацію, культуру, послуги? І отримати це все легше і більше, як українською. Але ж ні, таки справді українізація принижує деяких росіян. Я все намагався зрозуміти, в чому причина. А потім допер. Власне, саме означення національної меншини для колись домінуючої національної групи принижує їх колишню імперську велич. Саме тому вони вважають для себе образливим навіть саме визначення - національна меншина. Їм не йдеться про забезпечення своїх прав як меншини, а лиш про збереження свого домінування, яке похитнулося в результаті українізації. Для таких приниженням є неможливість принижувати інших. Показувати місце селюкам. Вказати на нікчемність мови та її недолугість. Возвеличити свою культуру за рахунок приниження іншої. Це взагалі про культуру? Куда ты со свиным рылом в калашный ряд? Це так "па рускі". |
revolver |
May 22 2021, 10:57
Пост
|
Репутация: 1339 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 33 534 С нами с: 2-June 08 |
|
SSSK0 |
May 22 2021, 14:19
Пост
|
Репутация: 1748 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 |
Є така думка, що росіяни бояться українізації України, бо від неї почувають себе громадянами другого сорту... Текст из серии "Я три дня гналась за вами, чтобы сказать, как вы мне безразличны". "Патриотов" опять беспокоят проблемы другой страны... Хм... знаком со многими россиянами (гражданская нация, сообщество граждан Российской Федерации различной этнической, религиозной, социальной и иной принадлежности) - так их вообще НЕ беспокоят никакие проблемы Украины... ну разве что в Киев по работе или к родственникам/друзьям летать неудобно (через Минск, Стамбул, Ригу...). |
drocha |
May 22 2021, 14:51
Пост
|
Репутация: 2612 0day rescue Группа: Пользователи Сообщений: 10 987 С нами с: 9-June 07 |
я бы их через северную Корею запускал
|
olex@ |
May 22 2021, 15:21
Пост
|
Хм... знаком со многими россиянами (гражданская нация, сообщество граждан Российской Федерации различной этнической, религиозной, социальной и иной принадлежности) - так их вообще НЕ беспокоят никакие проблемы Украины... ну разве что в Киев по работе или к родственникам/друзьям летать неудобно (через Минск, Стамбул, Ригу...). Можливо, хтось із вас напише, що не всі росіяни погані. Може й так. Проте в стічних водах каналізації теж є вода, але ви звідти не п’єте. Михайло Макарук |
SSSK0 |
May 22 2021, 17:47
Пост
|
Репутация: 1748 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 |
Михайло Макарук olex@ - ну при всем уважении к собеседнику... может хватит цитировать всяких волонтеров/активистов и прочих подзаборных авторитетов... ну смешно же... ну ненавидит некий субъект всех скопом россиян без разбору... ну ему и Макаревич, Земфира, Шевчук, Агутин... и покойный Жванецкий - это враги его убогого русофобного мира... Ну нельзя же построить Украину на ненависти к России... ну народ... ну включите мозги... ну можно же и по другому как-то мыслить...ну не только отталкиваясь исключительно от ненависти к соседям... |
revolver |
May 22 2021, 18:45
Пост
|
Репутация: 1339 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 33 534 С нами с: 2-June 08 |
Можливо, хтось із вас напише, що не всі українці погані. Може й так. Проте в стічних водах каналізації теж є вода, але ви звідти не п’єте. olex@ я ничего не упустил? |
olex@ |
May 22 2021, 19:17
Пост
|
olex@ - ну при всем уважении к собеседнику... может хватит цитировать всяких волонтеров/активистов и прочих подзаборных авторитетов... ну смешно же... ну ненавидит некий субъект всех скопом россиян без разбору... ну ему и Макаревич, Земфира, Шевчук, Агутин... и покойный Жванецкий - это враги его убогого русофобного мира... Ну нельзя же построить Украину на ненависти к России... ну народ... ну включите мозги... ну можно же и по другому как-то мыслить...ну не только отталкиваясь исключительно от ненависти к соседям... При всій повазі до тебе, я не можу толерантно відноситися до росіян після анексії Криму та війни на Донбасі. Доки це відбувається, для мене всі російські ліберали та діячі культури, крім деяких, яких можна порахувати буквально по пальцях, однакові. Коли була "чеська весна" найчесніші з них вийшли на Красную площадь. Андрій Сахаров, якому нещодавно виповнилося 100 років посмертно, взагалі був сумлінням нації. А зараз я щось не бачу жодного росіянина, хто б заявив голосно про захист України, проти війни, проти загарбання чужої території. Я бачу "чорну чуму" рашизму, ненависті до нас, до всього світу. Тому немає сенсу будувати Україну на, скажімо так, приязних та корисних стосунках з таким сусідом. Ба більше, не варто обманюватися та зазирати в очі - там імперська темрява. Прозріння не буде ще довго. І чим скоріше спаде полуда з очей про плідну співпрацю зі "старшим" братом, тим краще. Геть від Москви (с) - у всіх смислах. я ничего не упустил? Зовсім крапельку - Кримнаш та війну на Донбасі. Ми вдома, а сусід вторгся на наші землі. |
SSSK0 |
May 22 2021, 19:29
Пост
|
А зараз я щось не бачу жодного росіянина, хто б заявив голосно про захист України, проти війни, проти загарбання чужої території. Я бачу "чорну чуму" рашизму, ненависті до нас, до всього світу. Ой... ой-ой... 150 млн россиян нас ненавидят? Да ну... ну olex@... ну так же даже теоретически невозможно... "Нет плохих наций - есть плохие люди!" (С) |
olex@ |
May 22 2021, 19:47
Пост
|
Ой... ой-ой... 150 млн россиян нас ненавидят? Да ну... ну olex@... ну так же даже теоретически невозможно... "Нет плохих наций - есть плохие люди!" (С) На якому місці Україна в путінському списку "враждєбних стран"? - Це про політиків. Скільки відсотків росіян готові віддати Крим Україні назад? - Це про народ. |
SSSK0 |
May 22 2021, 20:30
Пост
|
На якому місці Україна в путінському списку "враждєбних стран"? - Це про політиків. Скільки відсотків росіян готові віддати Крим Україні назад? - Це про народ. olex@ вы опять в жутком меньшинстве... ну как партия "Свобода" со своими 1-2%... без обид... Все как обычно... 50/50... ну никак не все и всегда... Вот свежий опрос: Более 40% украинцев хорошо относятся к России — опрос По результатам опроса в феврале 2021 года, хорошо или очень хорошо к России относятся 41% украинцев, тогда как плохо или очень плохо — 42%. Еще 17% не смогли ответить на вопрос. Среди россиян хорошо или очень хорошо относятся к Украине 54% респондентов, а плохо — 31%. Еще 13% не определились. По сравнению с августом показатели значительно улучшились — тогда было 48% положительно и 43% — отрицательно. Об этом свидетельствуют опросы, которые проводили Киевский международный институт социологии (в Украине) и российская негосударственная исследовательская организация «Левада-Центр» (в России). |
olex@ |
May 22 2021, 20:42
Пост
|
olex@ вы опять в жутком меньшинстве... ну как партия "Свобода" со своими 1-2%... без обид... Все как обычно... 50/50... ну никак не все и всегда... Вот свежий опрос: Более 40% украинцев хорошо относятся к России — опрос По результатам опроса в феврале 2021 года, хорошо или очень хорошо к России относятся 41% украинцев, тогда как плохо или очень плохо — 42%. Еще 17% не смогли ответить на вопрос. Среди россиян хорошо или очень хорошо относятся к Украине 54% респондентов, а плохо — 31%. Еще 13% не определились. По сравнению с августом показатели значительно улучшились — тогда было 48% положительно и 43% — отрицательно. Об этом свидетельствуют опросы, которые проводили Киевский международный институт социологии (в Украине) и российская негосударственная исследовательская организация «Левада-Центр» (в России). Я повторю питання Скільки відсотків росіян готові віддати Крим Україні назад? Бо на словах, особливо в опитуваннях, можна нас навіть любити, а на ділі.... Можеш знайти такі дані? |
SSSK0 |
May 22 2021, 20:54
Пост
|
Скільки відсотків росіян готові віддати Крим Україні назад? Ну стыдно же такое спрашивать... ну опозорился же уже Притула (и не только он) по полной программе с такими вопросами... А зараз я щось не бачу жодного росіянина, хто б заявив голосно про захист України Результаты опроса приведены - 50/50... Сообщение отредактировал SSSK0 - May 22 2021, 20:54 |
olex@ |
May 22 2021, 22:28
Пост
|
|
SSSK0 |
May 22 2021, 22:41
Пост
|
Пруф, будь ласка. Зауваж, я не питав про те, чий Крим, а чи готові ви повернути Крим Україні. А разве были такие опросы? Я не слышал... А пруф на 50\50 я уже приводил... повторяю... Сообщение отредактировал SSSK0 - May 22 2021, 22:41 |
olex@ |
May 22 2021, 22:44
Пост
|
Отож бо. То не рахується. Я теж люблю все людство Слова, слова. Потрібні дії. |
SSSK0 |
May 22 2021, 22:47
Пост
|
|
shaddyr |
May 23 2021, 13:17
Пост
|
Репутация: 24 Активист Группа: - Пользователи - Сообщений: 287 С нами с: 13-January 18 |
На якому місці Україна в путінському списку "враждєбних стран"? - Це про політиків. Скільки відсотків росіян готові віддати Крим Україні назад? - Це про народ. про політиків, про народ... тобто, ти за приклад ворожесті береш результат соц. опитування, а ще й за таким питанням? Ти насправді думаєшь, що Крим забрали РОСІЯНЄ? Ню-ню. Не бажаєшь спитати, хто саме віддав його? Там шукати довго не треба, іх морди досі мільтішать на екрані. Там ЗЕ зібрався реферндумами позайматись - як міркуєшь, який буде результат на запитання "Скільки % українців готові іти відбирати Крим чи ЛДНР?". Ти ж також народ - що відповідатимеш на таке запитання? Досить у всьому прикриватися НАРОДОМ. Вся ця маятня робилась без участі народу - то чого кожен раз при пошуку винного йдуть до народу? olex@, » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
Упрощённая версия | Сейчас: 19th December 2024 - 17:01 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |