Куняк Квінт Сюпризний 10 років пузата пляшка, випробуваний на 0деївських сходках |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7061-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Куняк Квінт Сюпризний 10 років пузата пляшка, випробуваний на 0деївських сходках |
nixBSD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 С нами с: 9-November 10 ![]() |
Саня добавь мне 5шт
|
![]() ![]() |
romashko |
Пост
|
Благодарности: 49992 Репутация: ![]() ![]() Rus - Ni, Peace - Da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06 ![]() |
Спасибо за конинку и доставку до Оболони от тезки. ![]() Уже и опробовал. ![]() Шановні форумчани, кому обіцяв вислати сьогодні Новою поштою, приношу вибачення, бо не зміг відправити. Всі відправки Інтіайм та Делівері сьогодні поїхали (відправляв з вул. Святошинської), там поруч є і відділення НП, але я там ніколи не відправляв, відповідно і вони мене не знають, тому мою упаковку забракували і примушували їхню упаковку. За такі гроші я їх послав, але на своє відділення №10 вже не встигав до 18:00, психонув і поїхав розвозити на Оболонь, бо там замовлено було дофіга ![]() В своїй упаковці я не сумніваюся, вже неодноразово перевірено, тому завтра відправлю усі замовлення НП зі свого відділення в 1-й половині дня. |
-AiD- |
Пост
|
Благодарности: 95531 Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 539 С нами с: 21-October 08 ![]() |
Привіт.
10 пляшок забронюй будь-ласка. |
romashko |
Пост
|
Благодарности: 49992 Репутация: ![]() ![]() Rus - Ni, Peace - Da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06 ![]() |
|
viit |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 443 С нами с: 21-May 11 ![]() |
Шановні форумчани, кому обіцяв вислати сьогодні Новою поштою, приношу вибачення, бо не зміг відправити. Всі відправки Інтіайм та Делівері сьогодні поїхали (відправляв з вул. Святошинської), там поруч є і відділення НП, але я там ніколи не відправляв, відповідно і вони мене не знають, тому мою упаковку забракували і примушували їхню упаковку. За такі гроші я їх послав, але на своє відділення №10 вже не встигав до 18:00, психонув і поїхав розвозити на Оболонь, бо там замовлено було дофіга ![]() В своїй упаковці я не сумніваюся, вже неодноразово перевірено, тому завтра відправлю усі замовлення НП зі свого відділення в 1-й половині дня. Нема петань. Саш набери мені. |
romashko |
Пост
|
|
viit |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 443 С нами с: 21-May 11 ![]() |
|
nixBSD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 С нами с: 9-November 10 ![]() |
|
romashko |
Пост
|
|
Rokoko |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 389 С нами с: 6-January 10 ![]() |
а где можно 1 шт забрать (заказывал, но в списке себя не нашел), поближе к Троещине?
|
romashko |
Пост
|
а где можно 1 шт забрать (заказывал, но в списке себя не нашел), поближе к Троещине? ![]() Троя на цьому тижні не буде. Курсую від Теремків до Академмістечка. В п"ятницю буду їхати маршрутом: Теремки-Заболотного-Видубичі-Південний міст-Осокорки-Позняки-Харківська-Бориспільська- в напрямі Борисполя, потім назад до Бориспільської - Харківське шосе-Ленінградка-Дарниця. Звідти вже якось поїду на правий берег в бік Академмістечка, потім на Теремки |
romashko |
Пост
|
Вчора повідправляв нову пошту, тому відпишіться сьогодні, як отримаєте, як воно доїхало, бо старався запаковувати якісно (часу відбирає шо капєц
![]() Хто хоче придбати до 8 березня - поспішайте, бо в п"ятницю буду в Києві лише в першій половині дня, а потім тільки з вівторка!!! |
romashko |
Пост
|
Ось перелік нерозданих резервів цього року:
Попередні партії: rapid - 10 abkiev - 3 Godo - 2 VITASS - 5 obriy - 5 Mido - 2 striiker - 3 DemirelUA - 1 новий актуальний перелік замовлень (тільки ті, що ще не роздав): dpasechnik - 6 Rokoko - 1 sky - 5 dimicon - 6 tuzevich - 2 Castiel - 2 ellar - 2 CR@zy_D@nCer - 4(?) maveln - ? Neznaika - ? direct00 - 50 Перевірте, може кого пропустив, чи вписав помилково - дайте знати! Маршрут: Зазвичай курсую від Теремків до Академмістечка. В п"ятницю буду їхати маршрутом: Теремки-Заболотного-Видубичі-Південний міст-Осокорки-Позняки-Харківська-Бориспільська- в напрямі Борисполя, потім назад до Бориспільської - Харківське шосе-Ленінградка-Дарниця. Звідти по Братиславській через Трою (ринок) на Московський міст - Петрівка - Теліги - Шулявка - по проспекту Перемоги до Академмістечка, Окружна через Борщагівки на Теремки Сообщение отредактировал romashko - Mar 4 2015, 19:13 |
OiG |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 71 С нами с: 29-December 07 ![]() |
щойно забрав з нової пошти
пакування на п’ять з плюсом! Можна ногами копати ![]() ![]() дякую |
romashko |
Пост
|
|
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 286 С нами с: 20-October 06 ![]() |
Все блин так его хвалят. Мне бутылочку найдешь?
|
viit |
Пост
|
|
VladRus |
Пост
|
Благодарности: 2055 Репутация: ![]() ![]() Long live rock'n'roll .!..! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 31 330 С нами с: 19-August 09 ![]() ![]() |
Куняк бомба! Упаковка на висоті! Дякую за божественний напій
![]() |
romashko |
Пост
|
|
Malahov |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Иной ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 838 С нами с: 25-February 11 ![]() |
Ромашка, привет. Взял бы пляшку на дегустацию, бешенная популярность, завод наверное, только на вас и работает)
Могу забрать на окружной (остановка литвиненко-вольгемут), с утреца либо вечером ![]() |
romashko |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 14th July 2025 - 22:27 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |