Куняк Квінт Сюпризний 10 років пузата пляшка, випробуваний на 0деївських сходках |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7050-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Куняк Квінт Сюпризний 10 років пузата пляшка, випробуваний на 0деївських сходках |
nixBSD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 С нами с: 9-November 10 ![]() |
Саня добавь мне 5шт
|
![]() ![]() |
romashko |
Пост
|
Благодарности: 49992 Репутация: ![]() ![]() Rus - Ni, Peace - Da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06 ![]() |
Вітаю.
Все вже в мене. Ось перелік броньованих кількостей. Ті що зі знаком запитання, то або очікували до Нового року, або не визначилися остаточно по кількості. Перевірте себе в переліку. Нагадаю мій номер О67 9ІО 89 7Ч. nixBSD - 22 Crow Alex - 10 Twiny - 15 rapid - 10 abkiev - 3 reltiss - 5 Nickolayskas - 3 Aleksius - 3 Introild - 3 jerr - 5 grand_01 - 3 legol2s - 4 Godo - 2 mavlen - 15 ho4u_pizzu - 3 VITASS - 5 VladRus - 2 FreeBird - 4 Dimka2005 - 6 kraborak - 5 Stalker2010 - 3 monster2007 - 3 Emissions - 3 Neznaiika - 5 Iva | Pro - 5 rapid - 10 obolon91 - 5 dermenzhi - 3 tribut - 2 Reset - 2 obriy - 5 skarpmp3 - 3 Yarik-Jedi - ? (10-20) Respectik - ? Coroner - ? avital - ? Mido - ? роздрібна ціна буде 90 грн, для постійних покупців, як завжди, буде знижка Нові броні також відписуйте тут в темі. Завтра буду їхати зранку з Теремків (планую по Заболотного через Табачку, але якщо кому потрібно - поїду через 40-річчя Жовтня (Голосіївський), Автовокзал, пр-т Науки, Корчувате) через південний міст (Осокорки, Позняки, Харківський) до Ленінградки, потім ДВРЗ, потім на Юність, потім Троя, після Трої їхатиму через Московський міст на правий берег (дайте знати, чи буде хтось з Оболоні, то я заїду) по Теліги до Шулявки, далі по пр-ту Перемоги до Академмістечка, потім по Окружній до Борщаги, потім з Борщаги на Теремки і на виїзд на Васильків. Відписуйте тут в темі кому де краще, а найкраще - дзвоніть, бо за кермом не завжди зручно читати форум ![]() Зараз я в районі Білли на окружній (Петропавлівська Борщагівка), поїду до Колібріса і потім назд на Окружну, до Теремків і на виїзд на Васильків. Тож можна забрати ще сьогодні Сообщение отредактировал romashko - Jan 17 2015, 17:36 |
jerr |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 693 С нами с: 20-June 08 ![]() |
заїдеш завтра сюди, наче по дорозі? моїх 5шт.
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
romashko |
Пост
|
Благодарности: 49992 Репутация: ![]() ![]() Rus - Ni, Peace - Da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06 ![]() |
Замовлення від nixBSD варто заносити в меморіз! Минулого разу було типу "Возьму 5", потім "еще пару будет", поки доїхав до місця зустрічі - вийшло 16
![]() Саня, маякуй если че возьму 10шт подумал, мне 12 Саня добавь мне 5шт у меня было 17 добавь 5 итого 22шт за мной ![]() Ну і ще пару товаришів, як наприклад щойно в лічку: только что звонил Э вам, по поводу не 2, 4 буьылок O_o.gif последнюю допиваем girl_cray2.gif Всім оновив кількості (в записнику, шапку не оновлював) ![]() заїдеш завтра сюди, наче по дорозі? моїх 5шт. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ок |
nixBSD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 С нами с: 9-November 10 ![]() |
не ну я надеюсь ты же приедешь с запасом случаи разные бывают!!??)))
|
xxRickoxx |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 115 С нами с: 30-April 09 ![]() |
|
romashko |
Пост
|
не ну я надеюсь ты же приедешь с запасом случаи разные бывают!!??))) ![]() я в курсі, от тільки то придністровський рубль, а не кацапський! (на кацапські то буде 515 дерев"яних) ось курси: http://mirpmr.ru/business/rates Тому ціна за їхнім офіційним курсом становить: 124,85 грн! Вдачного придбання! ![]() Сообщение отредактировал romashko - Jan 17 2015, 19:01 |
xxRickoxx |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 115 С нами с: 30-April 09 ![]() |
Пардон тогда))) открыл тоже первую попавшуюся ссылку, еще и подумал что 20 грн это нереально даже за шмурдяк))
|
romashko |
Пост
|
Пардон тогда))) открыл тоже первую попавшуюся ссылку, еще и подумал что 20 грн это нереально даже за шмурдяк)) ![]() Пояснив, що мені возять люди, які отримують ним зарплату. Ну не зовсім отримують, самі відбирають, ну якось так ![]() |
dermenzhi |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 102 С нами с: 26-January 10 ![]() |
буду завтра около Автовокзала с 12 до 16
готов встретиться |
Aleksius |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 386 С нами с: 16-May 06 ![]() |
Дякую за куняк, був перший на післяноворічній роздачі, одразу ж по приходу додому продегуствав, можу сказати що як на 50% справжній мулдуванин куняк супер, він пахне як найкращі солодощі світу, смакує як справжній нектар. З того що продається в супермаркетах Києва виробництва Молдови віддалено нагадує "Царский стандарт 6 лет" продається в Ашані приблизно 130 грн. за 0,5" але дуже - дуже віддалено.
До речі якщо є така можливість спробував би ще якісь куняки Kvint... Ромашко, намікаю можеш бути 115 - тим... Сообщение отредактировал Aleksius - Jan 18 2015, 0:44 |
tribut |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 256 С нами с: 17-June 11 ![]() |
Спасибо за Квинт) В очередной раз всё ок!
|
romashko |
Пост
|
Народ, вдома були проблеми. Тільки виїзжаю з Василькова
|
Godo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 941 С нами с: 16-March 06 ![]() |
Приболел, завтра позвоню.
|
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 813 С нами с: 5-January 10 ![]() |
|
nixBSD |
Пост
|
"Бабушка приехала" - спасибо!!!!
|
Stalker2010 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 297 С нами с: 12-April 06 ![]() |
Дякую, забрав
![]() |
romashko |
Пост
|
Народ, вибачайте, не всім можу відплюсувати - довбане обмеження 3 плюса на день
![]() |
mavlen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 53 С нами с: 2-November 12 ![]() |
Народ, вибачайте, не всім можу відплюсувати - довбане обмеження 3 плюса на день ![]() А я вообще не могу пока плюсовать, напишу через жалобу) С меня ОГРОМНЫЙ + !!! Коньяк СУПЕР! Лет пять этот Квинт уже не пил, прям соскучился) ![]() Сообщение отредактировал mavlen - Jan 19 2015, 15:01 |
obolon91 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 800 С нами с: 7-October 12 ![]() |
|
vnu4ok |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 82 С нами с: 9-February 12 ![]() |
можно и мне 15 шт
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd July 2025 - 19:24 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |