Велоклуб 0day, катаемся, отписываемся тут... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6853-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Велоклуб 0day, катаемся, отписываемся тут... |
zver |
Mar 18 2022, 20:32
Пост
|
Репутация: 2349 звирюга Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 |
імхо
насамперед, кожен зараз зобов'язаний зайняти виражену проукраїнську позицію в цій історії. Особливо якщо це ЛОМ. Людина без позиціїї в сьогодняшніх реаліях - або пібарас або підарас, або колаборант. Бо зараз кожна адекватна особистість не стоїть осторонь того, що відбувається. а далі вже в залежності від можливостей робити хоча б мінімум для того, щоб не ставало гірше, тобто просто працювати на основній роботі, допомагати армії, чи сусідам, чи хоча б просто не розганяти паніку. Цього достатньо для того, щоб не бути білою вороною і не викликати у оточуючих відчуття крінжу. якщо у тебе ще є бажання і сили створювати картинку нормального життя, то чому б і ні. Можна навіть стріми с сміхуйками транслювати. Відпочивати теж потрібно ж. Страва? Ок, хай страва буде) інша справа, коли деякі особистості намагаютсья на всіх стільцях вседіти або взагалі саботажем займаються. Там вже похуй на контент, бо це неприйнятно в нинішніх реаліях Сообщение отредактировал zver - Mar 18 2022, 20:36 |
SFQ |
Mar 29 2022, 18:06
Пост
|
Репутация: 172 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 394 С нами с: 7-December 06 |
я теж не бачу нічого кримінального коли нормальні люди пишуть страву.
Якшо я наприклад піздячив цілий день заробляючи кошти, відправляю в ЗСУ та різні фонди, підтримую фінансово батьків сестру та інших родичів, то чому я не маю права катнути або побігати і викласти в страву? Звичайно можна сидіти і тупо читати новини вдома ( і дивитись як тіче дах ) але кому від цього краще? Якшо маєте можливість - тренуйтесь. Здоров'я потрібне абсолютно всім і надовго. |
Like |
Mar 29 2022, 18:22
Пост
|
Репутация: 1156 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 |
Это так мило кататься весь день и найти минутку на страву.
Ну да ладно, для слоупоков, заглянувших в тему спустя две недели после точки актуальности вопроса - речь была о том, что пока на одном конце города падали ракеты и рушились дома на другом цвела беззаботная жизнь. Сейчас чуть иначе. Каждому своё. |
GreeManik |
May 7 2022, 13:28
Пост
|
Репутация: 458 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 888 С нами с: 30-November 08 |
рагульё велодорожное. научитесь уступать дорогу встречным велосипедистам которые едут по велодорожке прижавшись к своему правому бордюру, а у вас справа при этом 3 метра дороги. какого хера вы прижимаете людей и еще возмущенно орёте что вам дорогу не дают. какой смысл вас тогда объезжать на автодороге, если вы своих же рулём цепляете? оправдывайтесь велобыдло широкорульное
|
Vox |
May 7 2022, 21:01
Пост
|
Репутация: 2076 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 21 654 С нами с: 24-January 10 |
лол
|
Frantic |
May 7 2022, 22:41
Пост
|
Репутация: 91 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 711 С нами с: 29-June 10 |
А я от розкажу свою історію.
Катаюсь останні 14 років. Інколи щодня, інколи щотижня. Але катаю. Останні 6-8 років це зазвичай гори, жорстке ендуро і важкі двопідвіси. Останні 4 роки це електро ендуро. Важкий корч з плюшевою підвіскою, на бутілі 29*2.6. З початку війни поїхав з міста у рідне містечко до батьків, звісно не брав з собою майже нічого. Тут за кількістю роботи, волонтерства і новинами дах почав підтікать... Депресія, безсоння, втрата аналітичних здібностей...кароч всі і так знають. Якось в нічній прокрастинації відкрив ОЛХ, відфільтрував розділ велосипедів по рідному містечку... побачив оголошення про продажу знайомої і улюбленої марки велосипеда... і просто пішов і купив його наступного дня. Це гравійно-міський гібрид. 28 дюймів з карбовилкою і прямим кермом. Компоненти з світу шоссе та мтб. В комплекті ще крила та багажнічок йшов)) Останні декілька років були думки про спробу чогось подібного (ну вся ця маркетингова тема з гравелами...), але до справи ніяк не доходило. Я відкрив для себе світ велосипеда наново))) Тонкі покришки, легкий хід, тиша та швидкість на асфальті... Після базового обслуговування та заміни покришок почав виділяти по годинці-дві після роботи. Це так само допомогло і надає сил як і 14 років тому, коли я купив перший велосипед у дорослому віці. Те саме відчуття, коли вельчік, вартістю як аморт з підвіса, приносить більше емоцій ніж весь електропідвіс. Не знаю чому, але вирішив тут цим поділитись Якщо ви сильно депресуєте, мабуть потрібно дозволити собі покататись. Або саме час купити велосипед. Слава Україні та ЗСУ. Всім перемоги! |
rombel |
May 12 2022, 19:40
Пост
|
Репутация: 1087 Флудер Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 |
сегодня весело покувыркался, после того как пассажир на заднем сиденьи открыл дверь. первый раз такое)))
|
gryzovick |
May 13 2022, 9:53
Пост
|
Репутация: 196 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 105 С нами с: 18-March 09 |
сегодня весело покувыркался, после того как пассажир на заднем сиденьи открыл дверь. первый раз такое))) У меня так было только, девушка выходила с телефоном из ларька. А много лет назад на найтрайде, в коллоне, парочка решила сделать остановку и зачикинится, по сколько, моя группа ехала на норм скорости и очень близко друг к другу, те кто не видел припятсвий рисовали кистями руки по асфальту, в том числе и я. Падения не приятные, но заметил что ни делают нас сильней, только если не получаешь серьезных травм, которые мешают в дальнейшем покатухи |
P.L.U.R. |
May 14 2022, 14:10
Пост
|
Репутация: 572 non-mainstream activist Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 |
X-парк, а точніше парк Муромець - закритий. Табличка міни і полігон підготовки.
Труханів - ок, як і стежки у ньому. Хто знає, Голосіївський ліс можна катати, чи небезпечно і закритий? Та про Дорогожичі може хто знає? Сообщение отредактировал P.L.U.R. - May 14 2022, 14:11 |
zver |
May 15 2022, 15:58
Пост
|
Репутация: 2349 звирюга Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 |
теж цікаво)
відкрив велосезон і хочеться кудись в ліс, але очково зараз без надійної інфи) |
UpComing |
May 15 2022, 19:37
Пост
|
Репутация: 289 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 027 С нами с: 15-February 08 |
X-парк, а точніше парк Муромець - закритий. Табличка міни і полігон підготовки. Труханів - ок, як і стежки у ньому. Хто знає, Голосіївський ліс можна катати, чи небезпечно і закритий? Та про Дорогожичі може хто знає? Голосуху не тестив, самому цікаво. По ВДНХ трохи катнув, все норм, а от Пирогово зачинено і військові сказали що по тим лісам біля Пирогово не можна шастати (закон і тд). Їздив по асвальтованим доріжкам та трохи вглиб ВДНХ - народ катається, прокати два з чотирьох вже відкриті. |
P.L.U.R. |
May 16 2022, 15:59
Пост
|
Репутация: 572 non-mainstream activist Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 |
Голосуху не тестив, самому цікаво. По ВДНХ трохи катнув, все норм, а от Пирогово зачинено і військові сказали що по тим лісам біля Пирогово не можна шастати (закон і тд). Їздив по асвальтованим доріжкам та трохи вглиб ВДНХ - народ катається, прокати два з чотирьох вже відкриті. Я бачив сторі як знайомий катав трампліни на Мишоловці, але хз чи у лісі можно їздити. Про Пирогово-Феофанію, там навіть фото з розтяжками було вздовж забору, як орки з Київа відійшли. Туди я навіть їхати не планую. Сообщение отредактировал P.L.U.R. - May 16 2022, 16:05 |
Banish |
May 19 2022, 12:46
Пост
|
Репутация: 647 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
Народ, а что магазина ардис уже на Стеценко нету/переехали?
И как у них вообще по качеству велы? Сообщение отредактировал Banish - May 19 2022, 12:48 |
Frantic |
May 19 2022, 12:56
Пост
|
Репутация: 91 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 711 С нами с: 29-June 10 |
|
Banish |
May 19 2022, 15:29
Пост
|
Репутация: 647 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
Так на нього ж збита ракета впала наче, там поруч склад їх був. Він точно весь згорів... Так що вірогідно магазина там вже немаʼ Пишу це і аж не вірю своїм словам. ахринеть! пропустил эту новость. (( Сочувствую ребятам и владельцам. Видел, что они еще на позн. есть. А где еще на правом берегу есть их магазины/представительства? С такими ценами на топляк, байк надо купить, пересадка с авто на вел. |
Greckiy |
May 24 2022, 21:28
Пост
|
Репутация: 194 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 854 С нами с: 13-October 07 |
А в курсе кто, на Труханов норм пускают?
велом/или хотя б пешком погулять от шлагбаума со стороны Северного моста.... |
Frantic |
May 24 2022, 21:49
Пост
|
А я от розкажу свою історію. Катаюсь останні 14 років. Інколи щодня, інколи щотижня. Але катаю. Останні 6-8 років це зазвичай гори, жорстке ендуро і важкі двопідвіси. Останні 4 роки це електро ендуро. Важкий корч з плюшевою підвіскою, на бутілі 29*2.6. З початку війни поїхав з міста у рідне містечко до батьків, звісно не брав з собою майже нічого. Тут за кількістю роботи, волонтерства і новинами дах почав підтікать... Депресія, безсоння, втрата аналітичних здібностей...кароч всі і так знають. Якось в нічній прокрастинації відкрив ОЛХ, відфільтрував розділ велосипедів по рідному містечку... побачив оголошення про продажу знайомої і улюбленої марки велосипеда... і просто пішов і купив його наступного дня. Це гравійно-міський гібрид. 28 дюймів з карбовилкою і прямим кермом. Компоненти з світу шоссе та мтб. В комплекті ще крила та багажнічок йшов)) Останні декілька років були думки про спробу чогось подібного (ну вся ця маркетингова тема з гравелами...), але до справи ніяк не доходило. Я відкрив для себе світ велосипеда наново))) Тонкі покришки, легкий хід, тиша та швидкість на асфальті... Після базового обслуговування та заміни покришок почав виділяти по годинці-дві після роботи. Це так само допомогло і надає сил як і 14 років тому, коли я купив перший велосипед у дорослому віці. Те саме відчуття, коли вельчік, вартістю як аморт з підвіса, приносить більше емоцій ніж весь електропідвіс. Не знаю чому, але вирішив тут цим поділитись Якщо ви сильно депресуєте, мабуть потрібно дозволити собі покататись. Або саме час купити велосипед. Слава Україні та ЗСУ. Всім перемоги! Хехе, ось це вийшло зі спроби покатати по асфальту та грунтовкам: Продав спеша, купив гревел) Підтримуй українське! Це український виробник Cyclone Сообщение отредактировал Frantic - May 24 2022, 21:52 |
P.L.U.R. |
May 24 2022, 21:50
Пост
|
|
OldMaster |
May 30 2022, 16:33
Пост
|
Благодарности: 745 Репутация: 477 Music is my religion Группа: Пользователи Сообщений: 4 321 С нами с: 2-November 09 |
А просто кроскантрі хтось катає в області? У мене немає компанії(
|
P.L.U.R. |
May 31 2022, 21:38
Пост
|
Гайз, там Like з 10.04 на форум не заходив. Хтось в оффлайн з ним контактував?
|
Упрощённая версия | Сейчас: 18th December 2024 - 14:39 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |