Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7129-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 583 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Может кому интересно будет
|
![]() ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 840 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Це ви поясніть будь ласка, яким чином вона могла збільшитись? Пишеш в гуглі: середні зарплата укрзалізниці і зразу отримуєш посилання на сайт: https://www.railinsider.com.ua/dynamika-zmi...nyczi-ukrayiny/ ![]() Січень 19 року Держстат - 9223 грн ПФУ -8187 грн Березень-ківтень 25 року Держстат - 23490 грн ПФУ -19856 грн Ну он Mad Dog стверджує що він ніяких запізнень не бачив, і що я брешу. Дуже просто: або ти показуєш цитату де я кажу що "ніяких запізнень не бачив" або визнаєш що брехло, який все що може це маніпулювати даними. Сообщение отредактировал Mad Dog - Sep 17 2025, 18:06 |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 583 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Пишеш в гуглі: середні зарплата укрзалізниці І...? Ще раз нагадати про "середню температуру по лікарні"? Там є статистика по кожній ланці окремо(нижня-середня-верхня)? Ні. Є міфічна "середня". Захмарні премії правлінню+можливі підняття ставок в тому ж таки правлінні - вуаля! "середня ЗП на УЗ зросла". А, так, забув! В окремих підрозділах інколи почали виплачувати надбавки і премії за роботу в бойових умовах. Але далеко не всім і не завжди, і взагалі виплата цих надбавок - окрема тема для срачу, яка регулярно спливає в залізничних групах в ФБ. Причому інколи до сміхоти - в умовному ПЧ Констянтинівка цю надбавку виплачують, а в умовному ШЧ чи ЕЧ і підрозділах ДС - ні. Скорочення підрозділів розшифровувати не буду, в гуглі все є ![]() ![]() Дуже просто: або ти показуєш цитату де я кажу що "ніяких запізнень не бачив" або визнаєш що брехло, який все що може це маніпулювати даними. Ще раз спеціально для чучкі, той який "пісатєль а нє чітатєль" - з самого початку про запізнення я писав виключно про ДБ, а не про Європу вцілому. А що стосується "покажи", тримай:Не бачив у Європі тотальних запізнень. Забастовки так... особливо в Італії. Але це інша історія. Чи тепер доїбешся до різниці слів "тотальних" і "ніяких"? То тримай ще одну цитату, вже не від мене ДБ лидер по опозданиям в Европе. Например, в Италии и Швейцарии такое, скорей, редкость. Нагадаю, ні про яку іншу з залізниць Європи я не писав про запізнення. Лише виключно про ДБ. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 21st September 2025 - 3:20 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |