Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7129-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины

ЛиС
Jan 4 2015, 2:45

Пост #1

Ветеран

С нами с: 27-October 06

Может кому интересно будет

Текущее содержание пути
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
129 Страницы  « < 127 128 129  
Reply to this topicStart new topic
Ответов(2560 - 2561)
Mad Dog
Sep 17 2025, 18:05

Пост #2561

Старожил

С нами с: 31-October 06

(ЛиС @ Sep 8 2025, 20:51) Перейти к цитате

Це ви поясніть будь ласка, яким чином вона могла збільшитись?

Пишеш в гуглі: середні зарплата укрзалізниці
і зразу отримуєш посилання на сайт:
https://www.railinsider.com.ua/dynamika-zmi...nyczi-ukrayiny/

Open in new window

Січень 19 року
Держстат - 9223 грн
ПФУ -8187 грн

Березень-ківтень 25 року
Держстат - 23490 грн
ПФУ -19856 грн

(ЛиС @ Sep 9 2025, 13:46) Перейти к цитате

Ну он Mad Dog стверджує що він ніяких запізнень не бачив, і що я брешу.

Дуже просто: або ти показуєш цитату де я кажу що "ніяких запізнень не бачив" або визнаєш що брехло, який все що може це маніпулювати даними.

Сообщение отредактировал Mad Dog - Sep 17 2025, 18:06
+Quote Post
ЛиС
Вчера, 0:46

Пост #2562

Ветеран

С нами с: 27-October 06

(Mad Dog @ Sep 17 2025, 19:05) Перейти к цитате
Пишеш в гуглі: середні зарплата укрзалізниці
І...? Ще раз нагадати про "середню температуру по лікарні"? Там є статистика по кожній ланці окремо(нижня-середня-верхня)? Ні. Є міфічна "середня". Захмарні премії правлінню+можливі підняття ставок в тому ж таки правлінні - вуаля! "середня ЗП на УЗ зросла". А, так, забув! В окремих підрозділах інколи почали виплачувати надбавки і премії за роботу в бойових умовах. Але далеко не всім і не завжди, і взагалі виплата цих надбавок - окрема тема для срачу, яка регулярно спливає в залізничних групах в ФБ. Причому інколи до сміхоти - в умовному ПЧ Констянтинівка цю надбавку виплачують, а в умовному ШЧ чи ЕЧ і підрозділах ДС - ні. Скорочення підрозділів розшифровувати не буду, в гуглі все є smile_upsidedown.png Але, ти ж сам прекрасно знаєш, що в будь-якій державній організації премії чи якісь надбавки сьогодні є, а завтра вже немає. Розмір цих премій чи надбавок може коригуватися від умовних 5% до 100-200-300+%. Плюс до цього є ще такий фактор, як оплата понаднормових. Теоретично - мають оплачуватися в розмірі х2, практично - десь оплачують, а десь похєривши КЗпП - віддають умовними "відгулами". Так, виключно для "статистики", яку ти так полюбляєш - на П-Зах залізниці в деяких підрозділах дійсно певний час виплачували по 50-70% премії, щоб хоч якось втримати персонал, який катастрофічно розбігався. Але при цьому була "усна" директива - знайти привід, щоб цієї премії не платити. Та блін... Що я і кому пояснюю? Людині, яка (теоретично) працювала в державних установах, і при цьому вірить в "святу статистику"? grin3.png
(Mad Dog @ Sep 17 2025, 19:05) Перейти к цитате
Дуже просто: або ти показуєш цитату де я кажу що "ніяких запізнень не бачив" або визнаєш що брехло, який все що може це маніпулювати даними.
Ще раз спеціально для чучкі, той який "пісатєль а нє чітатєль" - з самого початку про запізнення я писав виключно про ДБ, а не про Європу вцілому. А що стосується "покажи", тримай:
(Mad Dog @ Sep 6 2025, 16:01) Перейти к цитате
Не бачив у Європі тотальних запізнень. Забастовки так... особливо в Італії. Але це інша історія.

Чи тепер доїбешся до різниці слів "тотальних" і "ніяких"? То тримай ще одну цитату, вже не від мене
(Midnight)sky @ Sep 9 2025, 14:54) Перейти к цитате
ДБ лидер по опозданиям в Европе. Например, в Италии и Швейцарии такое, скорей, редкость.
Нагадаю, ні про яку іншу з залізниць Європи я не писав про запізнення. Лише виключно про ДБ.

+Quote Post

129 Страницы  « < 127 128 129
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 21st September 2025 - 3:20
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.