Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7149-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 590 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Может кому интересно будет
|
![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 539 С нами с: 11-October 07 ![]() |
![]() Форумні "ефективні менеджери УЗ" поверніться в реальність, поїздки на море і на каву у Відні можна і відкласти. Сообщение отредактировал Vaschek - Aug 28 2025, 10:49 |
Midnight)sky |
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 187 С нами с: 30-September 07 ![]() |
Бигус вчера выпустил видео Проблема УЗ не особо в перекупах, а в том, что УЗ все 34 года нихера не развивается.Хотел сравнить, сколько поездов в Украине ездит с условно большого города (Днепр) до условно небольшого (Умань) с расстоянием ~400км. Ровно 0 поездов. В Германии при тех же вводных я насчитал полгода назад 16 поездов, из них 11 - прямых. Решил глянуть, сколько поездов ездит из крупного города в столицу (Днепр-Киев). Итог - 6 поездов. 6, Карл. Большинство из них 450км проезжают за 6-7 часов. В то же время в Германии из крупного города в столицу за сутки ездит 35 (!) поездов, из них 23 - прямые. Если экстраполировать расстояние между городами, то условный немецкий ICE проедет Днепр-Киев за 3 часа. Причем, многие ICE были построены в 90-ых годах, то есть старые. Не было б проблем с перекупами, если б в Украине железная дорога была б хоть как-нибудь развита. Но на плаву поддерживаются только грузовые перевозки, а на пассажирские забили болт. В большинстве случаев, при открытии нового направления, не прокладывают новые рельсы, а используют старые. С тепловым зазором, который "тудух-тудух" херячит по мозгам. ПС: DB точно такой же убыточный, как и УЗ. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 539 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Хотел сравнить, сколько поездов в Украине ездит с условно большого города (Днепр) до условно небольшого (Умань) с расстоянием ~400км. Ровно 0 поездов. В Германии при тех же вводных я насчитал полгода назад 16 поездов, из них 11 - прямых. Решил глянуть, сколько поездов ездит из крупного города в столицу (Днепр-Киев). Итог - 6 поездов. 6, Карл. Большинство из них 450км проезжают за 6-7 часов. В то же время в Германии из крупного города в столицу за сутки ездит 35 (!) поездов, из них 23 - прямые. Если экстраполировать расстояние между городами, то условный немецкий ICE проедет Днепр-Киев за 3 часа. Причем, многие ICE были построены в 90-ых годах, то есть старые. В далекому 2008году катался по коммандировкам так вот от правили меня из Одессы в Кропивницкий, в вагоне я ехал один, один в целом вагоне, давайте запустим ещё пару рейсов, в германии явно же больше на таких маршрутах ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - Aug 28 2025, 15:38 |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 092 С нами с: 23-December 13 ![]() |
В далекому 2008году каталися по коммандировкам так вот от правили меня из Одессы в Кропивницкий, в вагоне я ехал один, один в целом вагоне, давайте запустим ещё пару рейсов в германии явно же больше на таких маршрутах ![]() ты представь картину иначе это не ты один в вагоне, а целый вагон только для тебя) |
Vaschek |
Пост
|
|
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 590 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Будет шанс получить для себя целый поезд Не буде. Це було навіть не малосерійне виробництво, а по суті всього навсього пробна партія. Хіба що десь раптом знайдуться кошти хоча б на 5+ складів, тоді можна буде попросити зробити +1 голову, а пошкоджену віддати корейцям "на досліди". Адже це по суті унікальний досвід.![]() |
som30ne |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 6 С нами с: 10-August 19 ![]() |
Не буде. Це було навіть не малосерійне виробництво, а по суті всього навсього пробна партія. Хіба що десь раптом знайдуться кошти хоча б на 5+ складів, тоді можна буде попросити зробити +1 голову, а пошкоджену віддати корейцям "на досліди". Адже це по суті унікальний досвід. В планах відновлення силами КВБЗ і сервісної групи ![]() |
ЛиС |
Пост
|
Проблема УЗ не особо в перекупах, а в том, что УЗ все 34 года нихера не развивается. Це проблема не лише УЗ, а держави вцілому.Хотел сравнить, сколько поездов в Украине ездит с условно большого города (Днепр) до условно небольшого (Умань) с расстоянием ~400км. Ровно 0 поездов. В Германии при тех же вводных я насчитал полгода назад 16 поездов, из них 11 - прямых. Ви забули ще один момент. На ДБ окрім, влассне, ДБ є ще купа "сторонніх" операторів. Той же Флікстрейн, Нордтрейн і т.д.В большинстве случаев, при открытии нового направления, не прокладывают новые рельсы, а используют старые. С тепловым зазором, который "тудух-тудух" херячит по мозгам. Да бл напрямкия... Не повірите! Всі - і нові напрямки, і середній ремонт колії завжди збирається на т.зв. "інвертарних" рейках довжиною 25 метрів. Довше просто не бере колієукладочний кран. Потім іде процес обкатки РШР(рельшо-шпальної решітки), а через певну кількість пропущених через ці колії тонно-кілометрів брутто привозять пліті довжиною 800 метрів, і мін[b]яють інвертарні рейки на пліті. А далі спеціальна колієзварювальна машина зварює ці пліті в довжину від 1.5км до довжини повністю на перегін(від станції до станції), якщо автоблокування на перегоні системи АБТК(автоблокування з тоновими рейковими колами) А ділянки з "тудух-дудух" - це Львівська залізниця, де на деяких ділянках ще з певних причин лежать дерев'яні шпали, і там пліті вкласти просто не можливо. Безстикова колія може бути лише на бетонних шпалах. Ну і залишаються ще стики на станціях(стрілки, ізолюючі стики і т.п.)Да, погоджуся, що у ДБ навчилися навіть на станціях вварювати стики. Але при цьому багато де зберігається механічна централізація стрілок і сигналів, якої у нас немає вже н-дцять років. Одним словом - щось безумовно краще, а щрсь в разИ гірше. Да, спеціально для Вас Стаття трошки давня, але наскільки я знаю, у консервативних німців нічого кардирально не змінилося. Якщо в двух словах - то у нас поїзного диспетчера(ДНЦ - можете загуглити, хто це), який керує рухом поїздів на певній ділянці, за те що він не знає ситуації на суміжних дільницях і не знає звідки у нього "зароджуються" поїзди як мінімум обозвуть "срака ти а не диспетчер"(це якщо "молодий", тобто недавно на посаді) а як максимум - просто звільнять, якщо "косячить" постійно. Така ось фігня. ПС: DB точно такой же убыточный, как и УЗ. УЗ не збиткова, в усякому випадку як мінімум до лютого 22 року. Збитковий сегмент пасажирських і приміських перевезень, які існуюють за рахунок вантажних перевезень. Т.зв. "перехресне сусидіювання". При цьому УЗ платить земельний податок державі(а нині Щодо "ефективних манагерів", то польский "гітарист" Бальчун виявився реально непоганим головою УЗ. Наприклад, домовився з РКР, що наші поїзди ІС+ до Перемишля їздили по внутрішньоукраїнському тарифу, а не по стандартному міжнародному тарифу "схід-захід". Крім того, він чи не єдиний(після Кірпи), який звернув увагу на "низовий" персонал, і підняв зарплату. Потім ще деякі "внутрішні" нюанси були. Не буду приховувати, що коли його призначили, я(і не лише я) досить скептично віднеслись, бо на той час "варяги"(іноземці) в правлінні, які ніхуа не робили а лише звізділи, "як буде класно" всіх дістали. Приблизно якось так. Заперечуйте, до конструктивного діалогу завжди готовий, але давайте без зрадойобства, ок? В планах відновлення силами КВБЗ і сервісної групи Шо, Приходько збУдився? Йомайо, можна ж гранти на чергові плакатики вибить "До полного ввідновленя "Хю" залишилось _ днів" А "Тарпан" він нарешті в нормальну двосистемність привести не хоче?. Хоча, в принципі, кузовні роботи КВБЗ вміє, тут питань немає. Правда відкривашку морди Тарпана так за всі роки і не довели до пуття. Але тут виключно кузов, а це вони безуммовно осилять. Ну а електроніку, зрозуміло, що корейці будуть відновлювати. ![]() |
Midnight)sky |
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 187 С нами с: 30-September 07 ![]() |
Це проблема не лише УЗ, а держави вцілому. Собственно, я и не спорю. Ви забули ще один момент. На ДБ окрім, влассне, ДБ є ще купа "сторонніх" операторів. Той же Флікстрейн, Нордтрейн і т.д. В том и дело, что все те поезда, которые я насчитал, это только DB (ICE), если добавить туда тот же фликстрейн, то их ещё больше станет.Да бл напрямкия... Не повірите! Всі - і нові напрямки, і середній ремонт колії завжди збирається на т.зв. "інвертарних" рейках довжиною 25 метрів. Довше просто не бере колієукладочний кран. Потім іде процес обкатки РШР(рельшо-шпальної решітки), а через певну кількість пропущених через ці колії тонно-кілометрів брутто привозять пліті довжиною 800 метрів, і мін[b]яють інвертарні рейки на пліті. А далі спеціальна колієзварювальна машина зварює ці пліті в довжину від 1.5км до довжини повністю на перегін(від станції до станції), якщо автоблокування на перегоні системи АБТК(автоблокування з тоновими рейковими колами) А ділянки з "тудух-дудух" - це Львівська залізниця, де на деяких ділянках ще з певних причин лежать дерев'яні шпали, і там пліті вкласти просто не можливо. Безстикова колія може бути лише на бетонних шпалах. Ну і залишаються ще стики на станціях(стрілки, ізолюючі стики і т.п.) Я честно прочитал это раза 4, но я не силён в технических вопросах, и смотрю на ситуацию чисто с точки зрения потребителя - комфорт (долбёж стыков по мозгам, мотыляние состава из стороны в сторону и запредельная средняя скорость, порой доходящая до 35 км/ч) и стоимость.А ділянки з "тудух-дудух" - це Львівська залізниця, де на деяких ділянках ще з певних причин лежать дерев'яні шпали, і там пліті вкласти просто не можливо. Безстикова колія може бути лише на бетонних шпалах. Ну і залишаються ще стики на станціях(стрілки, ізолюючі стики і т.п.) В смысле? Я ездил по разным направлениям (Киев, Днепр, Одесса, Львов, Ивано-Франковск, Харьков) и вот это "ту-дух" было абсолютно везде на всех перегонах. Или за те 2 года, которые я не езжу УЗ, заварили все рельсы по этим направлениям? |
som30ne |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 6 С нами с: 10-August 19 ![]() |
Ну а електроніку, зрозуміло, що корейці будуть відновлювати. Останні корейці виїхали за тиждень до повномасштабної. Там електроніка як така не постраждала, кабіна залишилась майже неушкодженою, а монітори, камери, світильники, сидіння, двері то не сильно велика проблема. Вигоріла майже вся проводка, ось це основна проблема, на відновлення потрібно дуже багато часу. Також частково постаждав 2й вагон, там теж вигоріл частина проводки. Людина яка в 1й день після атаки ляпнула, що потяг планують відновлювати, слабо уявляє собі, що таке сучасний (відносно) МВРС, там все трохи складніше ніж в ЕРках і тим паче в звичайних пасажирських вагонах. |
ЛиС |
Пост
|
Собственно, я и не спорю. В том и дело, что все те поезда, которые я насчитал, это только DB (ICE), если добавить туда тот же фликстрейн, то их ещё больше станет. Якщо я не помиляюся, то пасажирські перевезення на ДБ дотує держава. А на УЗ вони "виживають" за рахунок перехресного субсидіювання від доходв з вантажних перевезень.В смысле? Я ездил по разным направлениям (Киев, Днепр, Одесса, Львов, Ивано-Франковск, Харьков) и вот это "ту-дух" было абсолютно везде на всех перегонах. Или за те 2 года, которые я не езжу УЗ, заварили все рельсы по этим направлениям? Повністю безстикова колія(на весь перегін) є лише на ділянці Дарниця-Гребінка, за Південну не скажу, можливо там теж є. А так - безстикова від "точки" до "точки"(від одного прохідного світлофора до іншого). Довжина варіюється від 1.5км до 2.5 в залежності від конкретних умов.Вигоріла майже вся проводка, ось це основна проблема, на відновлення потрібно дуже багато часу. Також частково постаждав 2й вагон, там теж вигоріл частина проводки. Я це і мав на увазі коли писав "електроніка", трохи неправильно висловився. |
ЛиС |
Пост
|
⏩️Нові поїзди з Німеччини до українського кордону: Берлін-Хелм, Лейпциг-Перемишль, Мюнхен-Перемишль та нічний поїзд Берлін-Перемишль.
🔻Deutsche Bahn і залізниця Польщі оприлюднили плани на новий розклад на 2026 рік, який вступить у силу з 14 грудня 2025 року. І ці плани виявилися дуже приємними для українців у Німеччині. Залізниці вчергове збільшують кількість рейсів між країнами. 🇩🇪"Нові залізничні сполучення між економічно розвиненими регіонами Польщі та із українським кордоном мають велике економічне і політичне значення",- сказав Michael Peterson, керівник відділу міжнародних сполучень Deutsche Bahn. 🇵🇱У свою чергу його польський колега Януш Малиновський, генеральний директор польської залізниці PKP зазначив: "Ми спостерігаємо значну зацікавленість до прямих рейсів у Берлін і зворотньо. Очікуємо, що і інші напрямки стануть такими ж популярними". 🔻Отже, чого нам слід очікувати у 2026 році. 🔻Берлін стає ще доступнішим 📌Запускають довгоочікуваний прямий поїзд Берлін-Холм, який є найзручнішим пересадковим хабом на поїзди Укрзалізниці, з можливістю проходження і польського і українського кордонів просто у купе українського поїзда. Швидше за все поїзд Берлін-Холм буде нічним зі спальними і сидячими вагонами. Нині, щоб доїхати до Холма пасажирам із Німеччини доводиться робити пересадку у Варшаві. 📌Ще одна новинка: додається третій поїзд за маршрутом Берлін-Перемишль. При чому цього разу це буде нічний поїзд із сидячими і спальними вагонами. 📌Наступна новинка у Берліні - додаткові рейси поїзда Берлін-Варшава. Обіцяють що за цим маршрутом поїзди відправлятимуться із Берліна щодвігодини: 8-9 разів на день, замість нинішніх 5-6. 🔻Новий напрямок: Польща-Лейпциг 📌Справжньою сенсацією має стати абсолютно нове сполучення між Польщею і Лейпцигом. ▪️Запроваджується прямий денний поїзд Лейпциг-Краків через Вроцлав. ▪️А також, що головне, денний щоденний поїзд Лейпциг-Краків-Перемишль. Він буде зручним не лише для українців у Саксонії, але і надасть зручну пересадку для тих, хто подорожує в Україну із Мюнхена, Нюрнберга та Франкфурт-на-Майні та скоротить час у дорозі на 2 години. 🔻З Мюнхена в Україну польським поїздом! 📌Окрім того, польська залізниця заявила, що збільшить кількість вагонів у нічному щоденному поїзді Варшава-Мюнхен. ▪️Окрім того, з наступного року до цього поїзда додадуть спеціальну групу безпересадкових вагонів, що курсуватимуть за маршрутом Мюнхен-Перемишль, на кордоні з Україною. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 852 С нами с: 31-October 06 ![]() |
до конструктивного діалогу завжди готовий, але давайте без зрадойобства, ок? Впадати у крайнощі завжди погано, виправдовувати все гівно і подавати його як ягідку нічим не краще зрадойобства. Укрзалізниця планує чергове підвищення вантажних тарифів у 2025 році. «Це може спричинити економічний колапс. УЗ перекладає збитки пасажирських перевезень (до 22 млрд грн щороку) на бізнес, замість того щоб вимагати компенсацію від держави, як це передбачено законом. У результаті український експорт втрачає конкурентоспроможність», — попереджає Президент «Укрметалургпрому» Олександр Каленков |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 852 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Ужгород став першим обласним центром, що буде зʼєднаний із Братиславою, Будапештом і Віднем завдяки новій залізничній євроколії "Сьогодні відбулося відкриття ділянки євроколії Ужгород – Чоп. Попереду ще багато роботи – розбудова євроколії до Львова, також триває розвиток залізничного сполучення на інших напрямках. Це дуже важливо, що під час війни, попри всі виклики, ми робимо проєкти, які обʼєднують", - повідомив президент України Зеленський. |
ЛиС |
Пост
|
Впадати у крайнощі завжди погано, виправдовувати все гівно і подавати його як ягідку нічим не краще зрадойобства. І де саме я виправдовую? Коли сказав, що наша системма диспетчерізації краща за дойчебах? Так воно по факту так і є. Ну такий вже у німців принцип (не лише на ДБ, а взагалі) - кожен відповідає за своє вузьке коло обов'язків, а щодо умовних "суссідів" - то це вже "не моя зона відповідальності". Анекдотичний випадок - у знайомого в ванній кімнаті з'явилися пліснява. Ну він сказав про це хаусмайстеру. А той почав виясняти - плісінь на самій ванні, на стінах ванної кімнати чи на стику між ванною і стіною. Бо ще, виявляється, 3(!) різних спеціаліста.А те, що "начудили" в Ужгороді, так за таке треба "яйки в двері". Це ж треба додуматися - завести в Ужгород колію 1435 "в одну нитку" без з'їздів для обгону аж до самого Чопа. Зате переможних "писульок" в ФБ - туєва хуча. Он Ви одну з них процитували ![]() |
ЛиС |
Пост
|
Доречі, коли при Янику те ж вугілля чи продукцію "Азовсталі" возили "за льготними тарифами", а при цьому весь низовий/середній персонал відправляли у відпустки "за сімейними обставинами" то це абсолютно нікого не хвилювало. Ну окрім самих залізничників. Але тоді, як виявилося "настоящих буйньіх мало, вот и нєту вожаков". Хоча ще в середині 90х (94-95 рік) були досить суттєві страйки, незважаючи на "страшилки" про заборону страйків. Я особисто в одному з таких приймав участь, і ми тоді досягли мети, яку ставили, хоча "середня ланка" керівників нас просто проігнорувала - на зустріч з "низами" просто не з'явилися, але наші вимоги буливиконані на 100%. Отака х-ня малята...
|
Vaschek |
Пост
|
А те, що "начудили" в Ужгороді, так за таке треба "яйки в двері". Це ж треба додуматися - завести в Ужгород колію 1435 "в одну нитку" без з'їздів для обгону аж до самого Чопа. Зате переможних "писульок" в ФБ - туєва хуча. Он Ви одну з них процитували ![]() А навіщо там з'їзди для обгону хто кого обгоняти буде там три потяги за сутки проходять напевно |
ЛиС |
Пост
|
Щодо пасажирських вагонів, то не треба забувати, що в Україні нажаль власного виробництва пасажирських вагонів на момент розвалу совка не було в принципі. КВБЗ - це виключно вантажні вагони, а вся документація включаючи Амендорф і Пафваг була на КВЗ(ТВЗ) була в рашці. І замовленняв переважній більшості були саме на вантажні вагони. А незмінний керівник "перпенс" Приходько тільки на красиві ренденри і витрачався. Не пам'ятаю вже, хто йому дав "копняка", і вони окрім картинок і "сигнальних" екземплярів, які тягали на кожну виставку почали робити щось більш реальне. Але, нажаль, УЗ як замовник, теж виявився таким собі клієнтом.... Вцілому - купа факторів, які спрацювали далеко не каористь УЗ в частині пасажирських перевезень. Бюджет держави є у вільному доступі, можете поцікавитися, з якого року держава хоч щось почала виділяти фінансування на закупівлю пасажирських вагонів. Здається, я вже це писав, Хюндаї і Шкоди купували за рахунок Південної залізниці. Це одна з найбільш прибуткових залізниць на той час, бо мала великий % завантаження. Та ж таки Південно-Західна - одна з найзбитковіших залізниць, бо транзит великих прибутків не дає, а П-Зах по факту - транитна, % навантаження дуже мінімальний в порівнянні з іншими залізницями.
А навіщо там з'їзди для обгону хто кого обгоняти буде там три потяги за сутки проходять напевно Давайте "на пальцях". Прибуває поїзд з Чопу(з Братислави, Відня) локомотив знаходиться в голові поїзда, правильно? Далі що з ним робити? "маринувати" чужий локомотив, поки не приїде ішнший, щоб вчепитися в хвіст поїзда, і везти його в напрямку Чопу? Єдиний варіант, що туди буде їздити т.зв. "МВРС"(ну щось по типу електричок), коли просто змінив кабіну, і поїхав в протилежному напрямку. Ну або т.зв. "тягни-штовхай"(з одного боку електровоз/тепловоз а з другого - просто кабіна керування). А звичайні поїзди з одним локомотивом - трошки є проблеми. Так зрозуміліше?А всього навсьго - треба було в Ужгороді зробити одну обгінну колію, і таких проблем можна було б уникнути. Ну про інфроаструктуру(колію 1435 в депо для екіпірування чи ТО) я взагалі мовчу. "це ж було вже"(с) Відновити по старих схемах мабуть було дуже дорого... |
Mad Dog |
Пост
|
І де саме я виправдовую? Та хто б що не написав ти все виправдовуєш. При чому судячи з написаного, всі 34 роки існування розвиток компанії йшов без участі самої Укрзалізниці. Бо у більшості випадків винен хтось інший... Коли сказав, що наша системма диспетчерізації краща за дойчебах? ніхто із пересічних користувачів не знає яка там система диспетчиризації. Європа дуже консервативна, там багато чого працює застарілого. Те саме і про нову колію до Ужгорода... Пересічному пофігу як буде той потяг "розвертатись". Але те що відкрили ділянку євроколії... Анонсували з 12 числа пару потягів: 🚆№961/618 Ужгород — Братислава. Відправка з Ужгорода о 8:09, прибуття до Братислави о 18:33. Поїзд №617/964 Братислава — Ужгород відправлятиметься з Братислави об 11:27, прибуття до Ужгорода 22:35. 🚆№146 Ужгород — Будапешт — Відень. Відправка з Ужгорода о 8:09, прибуття до Будапешта о 14:20, прибуття до Відня о 17:20. Зворотний рейс поїзда №143 Відень — Будапешт — Ужгород відправиться з Відня о 10:42, прибуватиме до Будапешта о 13:19 і до Ужгорода — о 22:35. Пересічний скоріше спитає якого біса у 25 році в потягах розетки на 54в? ![]() Від якої так просто агаджети не зарядиш... але у провідника є чарівна зарядка яку за певних умов можна отримати ![]() відправляли у відпустки "за сімейними обставинами" то це абсолютно нікого не хвилювало. А кого по твоєму то мало хвилювати? Можна подумати працівники залізниці сильно переживали за ЗП лікарів чи вчителів. Здається, я вже це писав, Хюндаї і Шкоди купували за рахунок Південної залізниці. Це одна з найбільш прибуткових залізниць на той час, бо мала великий % завантаження. Ти давав вище посилання, де одна з причин чому зараз Залізниця в сраці - валютні кредити під Євро-2012... Якраз коли закупили всі Хюндаї та Шкоди. Яка прибутковість? та від якої премії нараховують? Сообщение отредактировал Mad Dog - Sep 6 2025, 11:14 |
ЛиС |
Пост
|
Та хто б що не написав ти все виправдовуєш. При чому судячи з написаного, всі 34 роки існування розвиток компанії йшов без участі самої Укрзалізниці. Бо у більшості випадків винен хтось інший... ніхто із пересічних користувачів не знає яка там система диспетчиризації. Європа дуже консервативна, там багато чого працює застарілого. Те саме і про нову колію до Ужгорода... Пересічному пофігу як буде той потяг "розвертатись". Звичайно. Але гіпотетична потрібність для пасажирів насправді мінімальна з усіх можливих новозадіяних ділянок 1435 мм, введення в експлуатацію котрих можна собі уявити в найближчий час + додаткові експлуатаційні витрати. Одним словом - ІБД(імітація бурхливої діяльності) і "швидкий" піар "ми зробили!", якому допомогла та ж MAV запустивши свої потяги.А кого по твоєму то мало хвилювати? Можна подумати працівники залізниці сильно переживали за ЗП лікарів чи вчителів. Дуже зручно - вирвати океме речення з контексту. Про "пільгові" тарифи на вантажні перевезення для окремих вантажовдправників типу "не помітили", ага. І скільки разів піднімалося питання про перегляд тарифів за н-дцять років - одразу піднімалася хвиля в ЗМІ про "бідних" виробників, яких таке підняття просто знищить. Яка прибутковість? та від якої премії нараховують? Хюндаї(точніше поїзди ІС+) - чи не єдині, серед пасажирських перевезень, які не збиткові, і працюють хоч з невеликим але (+) Премії і захмарні зарплати правлінню УЗ і наблядовим радам призначає той же таки кабмін. Сообщение отредактировал ЛиС - Sep 6 2025, 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th October 2025 - 0:09 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |