Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7460-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
| ЛиС |
Пост
|
|
Репутация: 431 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 678 С нами с: 27-October 06 |
Трохи відредагував
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал ЛиС - Nov 29 2025, 20:50 |
![]() ![]() |
| QNX |
Пост
|
|
Благодарности: 159 Репутация: 2237 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 780 С нами с: 9-February 07 |
єто не бот финдерса?
|
| Mad Dog |
Пост
|
|
Репутация: 116 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 923 С нами с: 31-October 06 |
Mad Dog, вкотре йде нахуй навіщо ви з ним спілкуєтеся? цуценя з 2006 року до початку великої війни просиділо в барахолці його до 2022 року взагалі ніхєра не цікавило на форумі, окрім "залізяччя" а потім вилізло у флеймі, змінивши російську на українську, ще й в поганому виконанні зі свого боку в усіх темах пересралося із юзерами, перейшло на особистості, а також постійно вдавало з себе жертву воно з'їбалося йому сумно і нудно а на УЗ собаці абсолютно похєр чи він цікавився цією темою до своєї втечі? ігноруйте пекінеса і не годуйте своїми відповідями його неодноразово попереджали: спілкуватися адекватно, але вміє лише гучно скавчати, і тому буде в будці А що ж ти про себе не згадав у цій захоплюючій історії? десь до початку 23 року тобі було абсолютно все одно де і що я пишу. Але все змінилось після створення теми скарги на тебе. твого ватного дружбана потім таки забанили, а ти вже третій рік не можеш попуститись розпускаючисовї ображені нюні, який я поганий бо продав декілька своїх відях у барахольці. Паралельно добиваючи цей форум своєю цензурою побудованою на дурнуватих образах. В черговий раз прийшов розказати який я поганий, при цьому абсолютно ніхрена по суті сказати не зміг. Але похєр мені? Це яка вже по рахунку вибита тема захсником вати? Але радує одне, всупереч "експердам" у цій темі УЗ продовжує розвиватись: Укрзалізниця запускає щогодинні рейси між Львовом і Києвом З 14 грудня, разом із запуском графіка руху на 2026 рік, між Києвом та Львовом почне діяти тактовий розклад. Це означає, що поїзди на цьому напрямку курсуватимуть щогодини, у стабільному й повторюваному ритмі. Більшість рейсів працюватиме цілорічно, за винятком кількох позапікових періодів. |
| Midnight)sky |
Пост
|
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2758 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 224 С нами с: 30-September 07 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 652 Репутация: 2533 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 86 341 С нами с: 23-December 13 |
Mad Dog, вкотре йде нахуй
ты со своим пиздежом уже подзаебал конкретно во всех ветках только и слышно гав-гав от чихуахуа для особо одарённых дебилов (о тебе речь) было три юзера: ты и ещё 2, которые месяцами бегали друг за другом со срачами устные замечания вами отбрасывались и ругань продолжалась но когда пошли РО и БАНы, ты быстро включил жертву, создал "жалобу" (я же и предложил это сделать) и накинул собачка на вентилятор одного забанили второй появляется редко и лишь третий (ты), патриотично съебался за бугор к своей заскучавшей и оттуда бегаешь по всем темам а почему? скучно тебе, на чужбине. хочется с кем-то посвистеть и посраться поэтому, где на жопе сидишь, там и "движуху устраивай" и накинь пруфы про ватного, "друга" и очередной твой пиздёж уже третий год всё нет 2 видеокарты в барахолЬци ты там сидело с момента регистрации и до начала большой войны и ни одна тема вне барахолки за все те годы, совершенно тебя не интересовала а потом вдруг активист на каждом участке форума сука, ты пиздабол от А до Я, скажена такса |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 575 С нами с: 11-October 07 |
Укрзалізниця організовує рух поїздів між Львовом та Києвом щогодини А кажуть проблеми |
| Tiger |
Пост
|
|
Благодарности: 1757 Репутация: 1238 ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 321 С нами с: 20-October 06 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 652 Репутация: 2533 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 86 341 С нами с: 23-December 13 |
РО не правомерное. пишется слитно Я его снял. чего? ты или следи за его поведением на протяжении "большой войны" (история в помощь), как и все ветки флейма или модерируй форум на постоянной основе, вникая в историю ситуаций, а не ТГ вспомни свой ответ ему Рекомендую охладить свой пыл. Могут последствия быть от меня. Общаемся спокойно и корректно. Ясно всё? и ноль реакции (листай ленту от своего поста и наблюдай общение персонажа) цирк |
| Tiger |
Пост
|
|
Благодарности: 1757 Репутация: 1238 ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 321 С нами с: 20-October 06 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
|
| Mad Dog |
Пост
|
|
Репутация: 116 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 923 С нами с: 31-October 06 |
и накинь пруфы про ватного, "друга" и очередной твой пиздёж Всі пруфи були у темі скарзі, яку ти швиденько прикрив. У тебе є сумнівий, що чувак за якого ти так заступався ватан? Так за що його тоді в кінці кінців забанили на цьому форумі? окремо нагадаю повідомлення з якого почалась серія із десятків моїх банів: Давай свою статистику. Питання не у срачі. За срач виписали РО і зразу срач закінчився. Питання у тому що він ватнік. Виправдовує свинособак, постійно тягне іпсо з ватних каналів, по поводу і без повода зрадойобить... Це по твоєму нормальна поведінка на цьому форумі? А тепер корчиш із себе диванного патріота. и лишь третий (ты), патриотично съебался за бугор к своей заскучавшей и оттуда бегаешь по всем темам Та перестань ти вже фактично вбив цей форум. Тут вже активні теми можна порахувати на пальцях. Тут ще прикол в тому, що образився ти на мене, ще до того як я навіть почав планувати їхати за бугор. Просто за відсутності аргументів додаєш ще цей факт. При чому, кричиш що "зйобік" практично тільки мою сторону. Вибірковий патріотизм? Чи просто боягуз що всім іншим хто виїхав боїться таке сказати? А виїхало з цього форуму багато, включаючи адмінів. 2 видеокарты в барахолЬци ты там сидело с момента регистрации и до начала большой войны и ни одна тема вне барахолки за все те годы, совершенно тебя не интересовала а потом вдруг активист на каждом участке форума сука, ты пиздабол от А до Я, скажена такса Ось всі мої меми у барахоці до 22 року: ![]() Так хто піздабол? Пропозиція для адмінів: ці всі повідомлення ніяк не відносяться до теми потягів, перенесіть їх у мою тему скаргу: https://forum.0day.community/index.php?showtopic=593621 ну і відкрийте тут тему. Чувак вже два з половини роки засирає форум цими казками. То хай в ту тему і пише... нахіба весь форум цими казками засирати? Його ж все одно не попустить... Сообщение отредактировал Mad Dog - Nov 29 2025, 13:25 |
| JDDJ |
Пост
|
|
тебе надто поплавило, скажений цуцик
відповідаю на твоє чергове ниття у тій "темі-скарзі" від інших людей було достатньо відповідей, але жодна з них тебе "не влаштувала" і створена вона була після моєї ж поради, коли ти "нив" у особистих я зовсім про інше казав і неодноразово де пруфи від тебе, що я "ватнік", і де пруфи, що той "ватнік", якого забанили, "мій друг" і я його взагалі знаю? ти ж саме із цим брудом бігаєш 3 роки, підгавкуючи під кожним парканом з чого ж почалися "вироки" після того, як усні зауваження щодо вашої "трійці", і тебе чотирилапого, були до одного місця і ти люто пиздиш вкотре, бо ваш "тройнічок" досить довго "шумів" і не звертав увагу на інших всі ж інші "покарання" по ділу я із себе "не корчу" яким був до 24 лютого 2022 року, таким і залишився саме я вбив цей форум! причина в мені! більше нема чого робити, як ображатися на брехливого зйобіка? все абсолютно просто: спілкуєшся нормально — тебе ніхто не чіпає, спілкуєшся хєрово — отримуєш РО чи БАН до чого тут твоя кількість тем у барахолці? ти сидів у барахолці з моменту реєстрації (2006 рік) до початку великої війни (24 лютого 2022 рік) і тебе жодна тема в інших "розділах" не цікавила ні революція, ні вибори, ні окупація, ні АТО, ні боротьба з "ватніками" на форумі потім раптово виліз там, де тільки можна, перейшов на українську, став "активістом" а по факту: у кожній темі з усіма пересрався ось і зараз, звалив з країни і раптово його УЗ стала цікавити, бо до цього 19 років було "не на часі" пропозиція для брехунця незмінна спілкуєшся нормально — тебе ніхто не чіпає, спілкуєшся хєрово — отримуєш РО чи БАН все просто, казкар на цьому розмова завершується бо ти вже й тут накидав спаму/флуду патріотичний утікач подальші балачки не по темі — тобі знову не сподобаються |
| Mad Dog |
Пост
|
|
подальші балачки не по темі — тобі знову не сподобаються Нічого що ми тут по темі спілкувались поки ти не вирішив вбити цю тему та засрав піздежом про мене? Якщо ватан не був твоїм другом і ти не підтримуєш його ватні погляди то нахрен ти його захищав та банив інших крім нього? Що я робив у барахолці роками якщо не торгував? Що за маячню ти несеш? яким був до 24 лютого 2022 року, таким і залишився ватним У цій темі пару чуваків пизділи на мене, але звісно ти це все не помічав... чому? Бо ти вирішив приєднатись до тих пиздюків. на цьому розмова завершується не закінчиться, бо ти і далі будеш бігати за мною по всьому форуму і нити який я поганий. бо ти вже й тут накидав спаму/флуду Клоуном підробляєш? тут поки ти не приперся практично все було по темі. подальші балачки не по темі — тобі знову не сподобаються та чого, кумедно ти вискочиш напиздш і сховаєшся з модерськими правами. |
| JDDJ |
Пост
|
|
ти спілкувався по темі й нікого не ображав? жодного разу цього не було в темі про УЗ?
я вкотре за третій рік повторюю: де мій "піздьож", де я "ватнік", де мій "друг-ватнік"? надай докази цього, окрім свого скавучання де і кого я захищав? покарання отримала уся трійця, яка місяцями бігала по форуму і не реагувала на зауваження ти з барахолки не вилазив до 2022 року, тебе не цікавила жодна тема поза межами купи/продай а, вибачаюсь, ще ти намагався якесь гівно просувати, і так активно, що отримував БАНи я "ватний"? без питань, надай докази уже 3 роки про це говорю: не пизди, а доведи якщо у твоєму кволому розумінні: я "ватнік", друзі в мене "ватні", ще хтось ватний, де аргументи і база? не усю цю маячню по колу третій рік, а доказово! у цій темі, поки ти не прилізло на своїх 4 лапах, ніхто не сварився твоя сутність: у кожній темі доїбатися до людей, створити гучність, першим перейти на особистості і кричати про "справедливість" навіть зараз, того ж юзера "ЛиС" — ти ображаєш, хоча він не приймає участі в розмові він працює на залізниці більше років, ніж ти тьолок чпокаєш і він патріотично не з'їбався, а далі залишається в країні та приносить користь ти мені нахєр не здався, єбанько але отримувати покарання будеш кожного разу за свої вчинки докази будуть? а поки, вкотре йдеш нахуй ця тема про залізницю, а не твої болячки/хвороби "свята людина"-пес, усі навколо "ватнікі", пиздюки, некомпетентні лише цуценя святе і розумне |
| ЛиС |
Пост
|
|
Репутация: 431 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 678 С нами с: 27-October 06 |
УЗ либо об этом вообще не в курсе, либо у УЗ в сутках всего 7 часов. Якщо поставити галку "без вільних місць", то поїздів буде трошки більше, але не 24, так. Я взагалі не знаю, який дурень приліпив вислів "тактовий розклад" до пасажирських поїздів. Що зробили? Просто зсунули декілька поїздів, щоб вийшов інтервал плюс-мінус година. Ось тільки самих поїздів стало менше. Хоча, більш за все, частину ще просто не завели в систему. На початку запуску графіку таке буває.А т.зв. "тактовий графік" наразі є лише у міської електрички в Києві(ака сіті-експрес). Умовно - пасажиру не треба пам'ятати весь розклад, а лише знати що в ХХ хвилин щогодини електричка в одну сторону, а в ХХ хвилин - в іншу. Ну, наприклад, Борщагівка - Х.36 хвилин в бік К-Пас щоденно, і в Х.06 хвилин в "пік"(з 7 до 10 і з 17 до 19 по буднім дням.) А навпаки - в Х.37 і Х.07 відповідно. Оце і є тактовий розклад, а не те, що піарять. І для пасажирських наразі "тактовий" розклад немає ніякого сенсу. Ось коли поїдуть ті ж умовні "хюндаї" щогодини, при цьому пасажир зможе взяти квиток з "запасом" 5-6 годин(тобто з одним квитком зможе сісти на поїзд зараз, чи через годину, чи через дві) тоді, так можна буде сказати, що діє "тактовий розклад". Доречі, Midnight)sky, для IC-ICE, якщо пасажир спізнився сам по собі а не з вини залізниці(коли стиковка розпалася), він може в наступний ІС-ІСЕ сісти з цим квитком? На РКР точно ні, таке правило діє лише для регіональних поїздів(з часу. на який взятий квиток +6 годин). Для РЕ ДБ така ж практика, а ось за Іси не знаю А, у РКР треба міняти безкоштовно квиток на наступний ІС-ЕС, якщо стиковка розпалася. У ДБ - міняти не треба, можна їхати наступним того ж напрямку. Але це, якщо з вини залізниці. А ось якщо "сам собі буратіна" - не знаю. У РКР - треба купувати новий |
| Midnight)sky |
Пост
|
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2758 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 224 С нами с: 30-September 07 |
Умовно - пасажиру не треба пам'ятати весь розклад, а лише знати що в ХХ хвилин щогодини електричка в одну сторону, а в ХХ хвилин - в іншу. Ну, наприклад, Борщагівка - Х.36 хвилин в бік К-Пас щоденно, і в Х.06 хвилин в "пік"(з 7 до 10 і з 17 до 19 по буднім дням.) А навпаки - в Х.37 і Х.07 відповідно. Оце і є тактовий розклад, а не те, що піарять. О. у нас так региональные поезда ездят, очень удобно. Раз в час - поезд в то направление.Доречі, Midnight)sky, для IC-ICE, якщо пасажир спізнився сам по собі а не з вини залізниці(коли стиковка розпалася), він може в наступний ІС-ІСЕ сісти з цим квитком? Понятия не имею, я ещё ни разу не опаздывал. Хотя, был близок к этому. Думаю, что опоздание по личной причине - твои же личные проблемы. По-моему, даже если ты ехал на вокзал на S-Bahn и он где-то застрял, хоть это и DB, то всё равно - твои проблемы. |
| ЛиС |
Пост
|
|
На ДБ, наскільки я знаю, раніше треба було ставити відмітку в касі, що стиковочний поїзд запізнився, зараз в принципі кондуктори бачать в системі, що поїзд на пересадку запізнився. І безкоштовно можна їхати, якщо весь маршрут придбаний одним квитком. Дружина так неодноразово їздила - польський ЕС в Берлін привозив 40-60+ хв "плюса", і на ІС до Гамбурга, який був в "прямому" квитку не встигала, і їхала наступним. Один раз відмітку поставили, а іншим разом просто сказали "їдьте так, кондуктори знають"
О. у нас так региональные поезда ездят, очень удобно. Раз в час - поезд в то направление. Так звідти й взяли цю схему для МЕ, коли її нарешті забрали у міста, і повернули в підпорядкування залізниці. Можливо, що колись дочекаємось, коли будуть інтервали в міжпік 30-40 хвилин, а в пік - 15-20. Поки що, нажаль, це нереально. Не вистачає ні машин ні бригад... |
| ЛиС |
Пост
|
|
По-моему, даже если ты ехал на вокзал на S-Bahn и он где-то застрял, хоть это и DB, то всё равно - твои проблемы. Я чомусь думаю, якщо ти взяв умовний "прямий" квиток в ДБ-навігаторі с-бан - ІС, то можливо проконає, але враховуючи, що його в принципі мало хто взагалі бере, особливо після введення дойчлендтікета, то мабуть що так. Хоча на УЗ, якраз, були прецеденти і неодноразово, коли затримували пасажирський поїзд, якщо спізнювався приміський. Головне в такій ситуації не "сидіти на дупі рівно", а прийти до машиніста і сказати, що "ми спізнюємся на такий-то поїзд" Якщо графікова різниця між прибуттям приміського і відправленням пасажирського більше 30 хвилин, то тримали, або повертали всю суму. А, ще існує практика, якщо квиток береш на "лінійній" станції(типу там Бобровиця, Ніжин, Ірпінь, Бородянка і т.п.) а поїзд з К-Пас, то в добу відправлення поїзду проїзд до К-Пас електричкою - безкоштовний(дають спеціальний талон). Правда зараз каси "далекого сполучення" майже всюди закрили - типу дорого утримувати. |
| ЛиС |
Пост
|
|
Скнилів, пасажирські термінали 1435 і 1520, вантажні парки 1435 і 1520, контейнерний термінал:
![]() Презентація від 2022 року про європейську колію до Львова: Львівський залізничний вузол. Перспективи розбудови центрального хабу з євроколією в Україні. Про євроколію до Львова (Скнилова): Євроколія без збитків » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
| Midnight)sky |
Пост
|
|
![]() Мне кажется, это тот случай, когда лучше б ничего не делали? ~650км поезд едет 18.5 часов (ср. 35 км/ч). Да, средняя по Украине 64 км/ч (что всё равно в 2+ раза ниже, чем скорость пригородной электрички в Германии), а по Молдове аж 20 км/ч, но тем не менее. Но всё бы ничего, может, есть мазохисты, которым такое нравится, но стоит это чудо как крыло от боинга. |
| ЛиС |
Пост
|
|
Мне кажется, это тот случай, когда лучше б ничего не делали? Я так розумію, що ти просто повівся на хайп, який розвели в соцмережах. Справа в тому, що це не повноцінний поїзд а причепні вагони Одеса-Кишинів до поїзда Київ-Кишинів. Нажаль з певних причин більш швидкого маршруту зараз немає. І звісно, що автобуси з Одеси більш швидкий і дешевший.Но всё бы ничего, может, есть мазохисты, которым такое нравится, но стоит это чудо как крыло от боинга. Є така фігня, називається "Тариф схід-захід", звідси і така неадкватна ціна. Тому що тариф на повний маршрут рахується по міжнародній ціні. Це, доречі, один з факторів, чому свого часу відмінили прямий поїзд Київ-Берлін. Я вище вже писав, що Бальчун на посаді голови УЗ домовився з РКР за те, щоб ІС до Перемишля рахували по внутрішньоукраїнському тарифу, і це було дійсно непогано. Були ідеї і інші поїзди в Польщу так рахувати, але не встиг. А після його звільнення повернули стандартні тарифи. А зважаючи на те, що шлях по Молдові до Кишинева тепер не через Придністров'я, а навкруги, звідси і виходить така сума. Якось так. |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 17th August 2026 - 17:47 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |