Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6977-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

9 мая. Ещё праздник?, Забудем ли мы своё прошлое?

shaddyr
Apr 25 2021, 0:13

Пост #2701

Активист
*

С нами с: 13-January 18

(olex@ @ Apr 24 2021, 22:59) Перейти к цитате

riafan.ru? Серйозно?
Лише заголовки:
Испытание туристами: Крым ждет более миллиона человек только на майские праздники
Баранец объяснил, почему 10 млн американских долларов не помогли убить Лукашенко
Украинский политик рассказал, почему Зеленский боится ехать в Москву

а ты всегда по заголовкам судишь о начинке? Так тогда кореспондент и пр. вообще открывать нет смысла... А что по сути?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
olex@
Apr 25 2021, 9:27

Пост #2702

Ветеран

С нами с: 9-August 06

(shaddyr @ Apr 25 2021, 1:13) Перейти к цитате

а ты всегда по заголовкам судишь о начинке? Так тогда кореспондент и пр. вообще открывать нет смысла... А что по сути?

Розумієш, немає сенсу вишукувати крупиці правди в купі полови.
Заголовки свідчать про рівень.
Звісно, я переглянув тексти і ще раз переконався, що це лайно.
Я усвідомлюю свою суб'єктивність, я не збираюся комусь нав'язувати свої думки, та коли я бачу маніпулятивну брехню або миле замовчування в одному, то беру під сумнів все. Збирати підтвердження цього - навіщо? Щоб довести - що? Кому?
Безумовно, були факти співпраці всіх європейських країн з Рейхом всіх кольорів та відтінків, в тому числі і злочинних.
Власне, як це відбувається зараз з Росією.
+Quote Post
Федор Сумкин
Apr 25 2021, 9:29

Пост #2703

Благодарности: 973698

Darth Vader

С нами с: 15-March 06

(olex@ @ Apr 25 2021, 10:27) Перейти к цитате
та коли я бачу маніпулятивну брехню або миле замовчування в одному, то беру під сумнів все.
Одно только непонятно, зачем ты потом это говно несешь сюда ?
+Quote Post
Danilo
Apr 25 2021, 11:07

Пост #2704

Старожил

С нами с: 20-June 06

(shaddyr @ Apr 24 2021, 16:11) Перейти к цитате

Після радянського теракту в Софії 16 квітня 1925 року, коли в соборі загинуло 213 осіб - я взагалі дивуюсь, чому Болгарія не вела активних бойових дій проти СРСР, як Румунія або Угорщина.

Сообщение отредактировал Danilo - Apr 25 2021, 11:12
+Quote Post
olex@
Apr 25 2021, 11:08

Пост #2705

Ветеран

(Федор Сумкин @ Apr 25 2021, 10:29) Перейти к цитате

Одно только непонятно, зачем ты потом это говно несешь сюда ?

По-перше, голослівно.
По-друге, маю повне право.
По-третє, яке твоє діло?
+Quote Post
revolver
Apr 25 2021, 11:16

Пост #2706

ultra active user

С нами с: 2-June 08

(olex@ @ Apr 25 2021, 12:08) Перейти к цитате
По-перше, голослівно.
По-третє, яке твоє діло?
как удобно

Сообщение отредактировал revolver - Apr 25 2021, 11:17
+Quote Post
olex@
Apr 25 2021, 12:02

Пост #2707

Ветеран

(revolver @ Apr 25 2021, 12:16) Перейти к цитате

как удобно

Это интернет, детка rgg.png
+Quote Post
Федор Сумкин
Apr 25 2021, 15:46

Пост #2708

Darth Vader

По-перше, голослівно.
Есть официальные данные по потерям Красной Армии в Болгарии. Вы несете сюда говно, где рассказываете: "Тому що на території Болгарії під час вступу радянських військ не загинув жоден воїн Радянської армії, і не було жодного бою". Что именно вы считаете голословным ?
С этим никто и не спорит, неопнятно по какой причине вы считаете что такое право есть только у вас ?
По-третє, яке твоє діло?
Как модератор, не хочу что бы раздел превратился в сборище говностатеек с фейками.
+Quote Post
drocha
Apr 25 2021, 17:02

Пост #2709

0day rescue

С нами с: 9-June 07

(Федор Сумкин @ Apr 25 2021, 16:46) Перейти к цитате

Как модератор, не хочу что бы раздел превратился в сборище говностатеек с фейками.

это очень благородно конечно ,но как насчет других фейков,от других юзеров?
+Quote Post
Федор Сумкин
Apr 25 2021, 17:14

Пост #2710

Darth Vader

(drocha @ Apr 25 2021, 18:02) Перейти к цитате
это очень благородно конечно ,но как насчет других фейков,от других юзеров?
Если видите фейт, смело жмете кнопку жалоба и пишите почему вы считаете что это фекй и даете ссылку на обоснование своего мнения. Автору чего нить выпишу, пост удалю. Только не надо бросаться сейчас искать старые посты и жать на них жалоба.
+Quote Post
drocha
Apr 25 2021, 18:19

Пост #2711

0day rescue

Благодарственное письмо на родину родителям ,так бы сказали в армии при ссср .
+Quote Post
olex@
Apr 25 2021, 19:54

Пост #2712

Ветеран

(Федор Сумкин @ Apr 25 2021, 16:46) Перейти к цитате

Есть официальные данные по потерям Красной Армии в Болгарии. Вы несете сюда говно, где рассказываете: "Тому що на території Болгарії під час вступу радянських військ не загинув жоден воїн Радянської армії, і не було жодного бою". Что именно вы считаете голословным ?

Болгарська операція
Втрати СССР - невідомі, як в українській, так і в російській вікіпедії. В болгарській - 0.
За свої слова відповідаю. Якщо тобі не подобається моя позиція, то це не дає тобі права називати це говном.
С этим никто и не спорит, неопнятно по какой причине вы считаете что такое право есть только у вас ?

Я десь комусь забороняв висловлювати свою думку? Якщо юзер дотримується Правил, то жодних проблем.

Хвилиночку, не хочу виносити це на розсуд форумчан, але я теж модератор. І на відміну від тебе, дбаю не лише про відсутність фейків, але й заборону проросійської пропаганди, а ти частенько несеш їхні наративи, не знаю, свідомо чи ні.
+Quote Post
shaddyr
Apr 25 2021, 20:16

Пост #2713

Активист
*

(Danilo @ Apr 25 2021, 12:07) Перейти к цитате

Після радянського теракту в Софії 16 квітня 1925 року, коли в соборі загинуло 213 осіб - я взагалі дивуюсь, чому Болгарія не вела активних бойових дій проти СРСР, як Румунія або Угорщина.

может, потому, что на моменте, как и в 17м в России, как раз коммунистические идеи были в тренде, а царей недолюбливали? Может, потому, что последовавший белый террор встретил негативную реакцию в народе
+Quote Post
SSSK0
Apr 25 2021, 20:17

Пост #2714

ultra active user

С нами с: 9-November 06

(olex@ @ Apr 25 2021, 10:27) Перейти к цитате

Заголовки свідчать про рівень.

Ой... как мне это напомнило знакомое и знаковое: "Не читал, но осуждаю!" laugh_cry.png

Какой ужас... ну тогда патриотические ресурсы типа цензора и укрправды вообще надо закрыть... sunglasses.png
+Quote Post
shaddyr
Apr 25 2021, 20:26

Пост #2715

Активист
*

(SSSK0 @ Apr 25 2021, 21:17) Перейти к цитате

Ой... как мне это напомнило знакомое и знаковое: "Не читал, но осуждаю!" laugh_cry.png

Какой ужас... ну тогда патриотические ресурсы типа цензора и укрправды вообще надо закрыть... sunglasses.png

кстати, да. Или там кого надо статьи, потому кристально чистая их правота сомнений вызывать не должна? smile.png
+Quote Post
Федор Сумкин
Apr 25 2021, 20:38

Пост #2716

Darth Vader

(olex@ @ Apr 25 2021, 20:54) Перейти к цитате
За свої слова відповідаю.
Это чудесно. Вот твои слова: "Тому що на території Болгарії під час вступу радянських військ не загинув жоден воїн Радянської армії, і не було жодного бою". Вот официальные данные:
Справка о числе потерь личного состава КА в период боевых действий на территории иностранных государств.

Скажите, как ваши слова за которые вы отвечаете соотносятся с официальными данными ?
Якщо тобі не подобається моя позиція, то це не дає тобі права називати це говном.
Проблема в том, что у тебя просто нет никакой своей позиции. Я неоднократно просил высказаться лично тебя по каким либо вопросам, а что ты тут же затыкался. Постить фейки даже без ссылок это не "своя позиция", это вброс говна которое лично тебе нравиться и которое ты с удовольствием потребляешь.
Хвилиночку, не хочу виносити це на розсуд форумчан, але я теж модератор. І на відміну від тебе, дбаю не лише про відсутність фейків, але й заборону проросійської пропаганди, а ти частенько несеш їхні наративи, не знаю, свідомо чи ні.
Да никто и не спорит что модератор, потому твои фейки и говновбросы я и не удаляю. Но вот что интересно, кто давал лично тебе право решать что же является "пророссийской пропагандой" ?
+Quote Post
drocha
Apr 25 2021, 21:27

Пост #2717

0day rescue

а у нас есть российская пропаганда ?
+Quote Post
mabila
Apr 25 2021, 21:56

Пост #2718

Постоялец

С нами с: 8-April 10

Open in new windowIPB Image
+Quote Post
SSSK0
Apr 25 2021, 22:53

Пост #2719

ultra active user

С нами с: 9-November 06

(Danilo @ Apr 25 2021, 12:07) Перейти к цитате

...я взагалі дивуюсь, чому Болгарія не вела активних бойових дій проти СРСР, як Румунія або Угорщина.

Удивление - это от дремучей безграмотности в истории...

В Болгарии установлено свыше 400 памятников русским. Многие улицы, города и сёла названы в честь русских общественных деятелей и полководцев, погибших или прославившихся в Русско-турецкую войну 1877—1878, когда Болгария снова приобрела свою свободу после пятивекового османского владычества.

Болгария была единственной союзницей Германии, которая не разорвала дипотношения с СССР и, как следствие, не участвовала в войне против Советского Союза.
+Quote Post
olex@
Apr 26 2021, 11:42

Пост #2720

Ветеран

(Федор Сумкин @ Apr 25 2021, 21:38) Перейти к цитате

Это чудесно. Вот твои слова: "Тому що на території Болгарії під час вступу радянських військ не загинув жоден воїн Радянської армії, і не було жодного бою". Вот официальные данные:
Справка о числе потерь личного состава КА в период боевых действий на территории иностранных государств. Скажите, как ваши слова за которые вы отвечаете соотносятся с официальными данными ?

Спочатку дай мені, будь ласка, відповідь на просте питання:
Яке загальне число втрат, як військових, так і цивільних осіб, з боку СССР у другій світовій війні?
Я не заперечую, вікіпедія, дійсно, не дала мені повної відповіді про Болгарську операцію.
Можливо, я помилився в оцінці.
Але я дуже сумніваюся в статистиці, якою оперував Союз.
И, боже вас сохрани, не читайте до обеда советских газет. ... (С)
Поза тим, я з повагою відношуся до тих, хто загинув в ході тієї операції.

Проблема в том, что у тебя просто нет никакой своей позиции. Я неоднократно просил высказаться лично тебя по каким либо вопросам, а что ты тут же затыкался. Постить фейки даже без ссылок это не "своя позиция", это вброс говна которое лично тебе нравиться и которое ты с удовольствием потребляешь.

Якщо тобі ще не доходить, то я із задоволенням ще раз тебе пошлю.
У мене чітка проукраїнська позиція. І це легко можна побачити у більшості моїх постів.
Да никто и не спорит что модератор, потому твои фейки и говновбросы я и не удаляю. Но вот что интересно, кто давал лично тебе право решать что же является "пророссийской пропагандой" ?

І як можеш сказати братові твоєму: Дай, брате, вийму скалку, що в твоїм оці, - ти, що не бачиш колоди, що у твоїм оці? Лицеміре, вийми перше колоду з ока ... (С)
Я тебе не чіпаю, твоє лайно не видаляю, хоч воно і тхне. Ти маєш свою думку, я - свою. Сперечатися марно.
Звісно, як модератор я наділений певними правами, в тому числі і реагувати на те, що я вважаю проросійською пропагандою. Досі скарг на мене не було, на відміну від тебе. Так що займися собою.

+Quote Post

141 Страницы  « < 134 135 136 137 138 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 21st April 2025 - 20:24
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.