9 мая. Ещё праздник?, Забудем ли мы своё прошлое? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6977-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
9 мая. Ещё праздник?, Забудем ли мы своё прошлое? |
shaddyr |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 287 С нами с: 13-January 18 ![]() |
riafan.ru? Серйозно? Лише заголовки: Испытание туристами: Крым ждет более миллиона человек только на майские праздники Баранец объяснил, почему 10 млн американских долларов не помогли убить Лукашенко Украинский политик рассказал, почему Зеленский боится ехать в Москву а ты всегда по заголовкам судишь о начинке? Так тогда кореспондент и пр. вообще открывать нет смысла... А что по сути? |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
а ты всегда по заголовкам судишь о начинке? Так тогда кореспондент и пр. вообще открывать нет смысла... А что по сути? Розумієш, немає сенсу вишукувати крупиці правди в купі полови. Заголовки свідчать про рівень. Звісно, я переглянув тексти і ще раз переконався, що це лайно. Я усвідомлюю свою суб'єктивність, я не збираюся комусь нав'язувати свої думки, та коли я бачу маніпулятивну брехню або миле замовчування в одному, то беру під сумнів все. Збирати підтвердження цього - навіщо? Щоб довести - що? Кому? Безумовно, були факти співпраці всіх європейських країн з Рейхом всіх кольорів та відтінків, в тому числі і злочинних. Власне, як це відбувається зараз з Росією. |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
|
Danilo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 2 727 С нами с: 20-June 06 ![]() |
Как Болгария защищала Гитлера, уничтожая греков, югославов и русских Тоже несподивано или вывсёврёте? ![]() Після радянського теракту в Софії 16 квітня 1925 року, коли в соборі загинуло 213 осіб - я взагалі дивуюсь, чому Болгарія не вела активних бойових дій проти СРСР, як Румунія або Угорщина. Сообщение отредактировал Danilo - Apr 25 2021, 11:12 |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
|
revolver |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 33 534 С нами с: 2-June 08 ![]() |
|
olex@ |
Пост
|
|
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
По-перше, голослівно. Есть официальные данные по потерям Красной Армии в Болгарии. Вы несете сюда говно, где рассказываете: "Тому що на території Болгарії під час вступу радянських військ не загинув жоден воїн Радянської армії, і не було жодного бою". Что именно вы считаете голословным ?По-друге, маю повне право. С этим никто и не спорит, неопнятно по какой причине вы считаете что такое право есть только у вас ?По-третє, яке твоє діло? Как модератор, не хочу что бы раздел превратился в сборище говностатеек с фейками. |
drocha |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 020 С нами с: 9-June 07 ![]() |
|
Федор Сумкин |
Пост
|
это очень благородно конечно ,но как насчет других фейков,от других юзеров? Если видите фейт, смело жмете кнопку жалоба и пишите почему вы считаете что это фекй и даете ссылку на обоснование своего мнения. Автору чего нить выпишу, пост удалю. Только не надо бросаться сейчас искать старые посты и жать на них жалоба. |
drocha |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 020 С нами с: 9-June 07 ![]() |
Благодарственное письмо на родину родителям ,так бы сказали в армии при ссср .
|
olex@ |
Пост
|
Есть официальные данные по потерям Красной Армии в Болгарии. Вы несете сюда говно, где рассказываете: "Тому що на території Болгарії під час вступу радянських військ не загинув жоден воїн Радянської армії, і не було жодного бою". Что именно вы считаете голословным ? Болгарська операція Втрати СССР - невідомі, як в українській, так і в російській вікіпедії. В болгарській - 0. За свої слова відповідаю. Якщо тобі не подобається моя позиція, то це не дає тобі права називати це говном. С этим никто и не спорит, неопнятно по какой причине вы считаете что такое право есть только у вас ? Я десь комусь забороняв висловлювати свою думку? Якщо юзер дотримується Правил, то жодних проблем. Как модератор, не хочу что бы раздел превратился в сборище говностатеек с фейками. Хвилиночку, не хочу виносити це на розсуд форумчан, але я теж модератор. І на відміну від тебе, дбаю не лише про відсутність фейків, але й заборону проросійської пропаганди, а ти частенько несеш їхні наративи, не знаю, свідомо чи ні. |
shaddyr |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 287 С нами с: 13-January 18 ![]() |
Після радянського теракту в Софії 16 квітня 1925 року, коли в соборі загинуло 213 осіб - я взагалі дивуюсь, чому Болгарія не вела активних бойових дій проти СРСР, як Румунія або Угорщина. может, потому, что на моменте, как и в 17м в России, как раз коммунистические идеи были в тренде, а царей недолюбливали? Может, потому, что последовавший белый террор встретил негативную реакцию в народе |
SSSK0 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 ![]() |
|
shaddyr |
Пост
|
|
Федор Сумкин |
Пост
|
За свої слова відповідаю. Это чудесно. Вот твои слова: "Тому що на території Болгарії під час вступу радянських військ не загинув жоден воїн Радянської армії, і не було жодного бою". Вот официальные данные:Справка о числе потерь личного состава КА в период боевых действий на территории иностранных государств. Скажите, как ваши слова за которые вы отвечаете соотносятся с официальными данными ? Якщо тобі не подобається моя позиція, то це не дає тобі права називати це говном. Проблема в том, что у тебя просто нет никакой своей позиции. Я неоднократно просил высказаться лично тебя по каким либо вопросам, а что ты тут же затыкался. Постить фейки даже без ссылок это не "своя позиция", это вброс говна которое лично тебе нравиться и которое ты с удовольствием потребляешь.Хвилиночку, не хочу виносити це на розсуд форумчан, але я теж модератор. І на відміну від тебе, дбаю не лише про відсутність фейків, але й заборону проросійської пропаганди, а ти частенько несеш їхні наративи, не знаю, свідомо чи ні. Да никто и не спорит что модератор, потому твои фейки и говновбросы я и не удаляю. Но вот что интересно, кто давал лично тебе право решать что же является "пророссийской пропагандой" ? |
drocha |
Пост
|
а у нас есть российская пропаганда ?
|
mabila |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 525 С нами с: 8-April 10 ![]() |
|
SSSK0 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 ![]() |
...я взагалі дивуюсь, чому Болгарія не вела активних бойових дій проти СРСР, як Румунія або Угорщина. Удивление - это от дремучей безграмотности в истории... В Болгарии установлено свыше 400 памятников русским. Многие улицы, города и сёла названы в честь русских общественных деятелей и полководцев, погибших или прославившихся в Русско-турецкую войну 1877—1878, когда Болгария снова приобрела свою свободу после пятивекового османского владычества. Болгария была единственной союзницей Германии, которая не разорвала дипотношения с СССР и, как следствие, не участвовала в войне против Советского Союза. |
olex@ |
Пост
|
Это чудесно. Вот твои слова: "Тому що на території Болгарії під час вступу радянських військ не загинув жоден воїн Радянської армії, і не було жодного бою". Вот официальные данные: Справка о числе потерь личного состава КА в период боевых действий на территории иностранных государств. Скажите, как ваши слова за которые вы отвечаете соотносятся с официальными данными ? Спочатку дай мені, будь ласка, відповідь на просте питання: Яке загальне число втрат, як військових, так і цивільних осіб, з боку СССР у другій світовій війні? Я не заперечую, вікіпедія, дійсно, не дала мені повної відповіді про Болгарську операцію. Можливо, я помилився в оцінці. Але я дуже сумніваюся в статистиці, якою оперував Союз. И, боже вас сохрани, не читайте до обеда советских газет. ... (С) Поза тим, я з повагою відношуся до тих, хто загинув в ході тієї операції. Проблема в том, что у тебя просто нет никакой своей позиции. Я неоднократно просил высказаться лично тебя по каким либо вопросам, а что ты тут же затыкался. Постить фейки даже без ссылок это не "своя позиция", это вброс говна которое лично тебе нравиться и которое ты с удовольствием потребляешь. Якщо тобі ще не доходить, то я із задоволенням ще раз тебе пошлю. У мене чітка проукраїнська позиція. І це легко можна побачити у більшості моїх постів. Да никто и не спорит что модератор, потому твои фейки и говновбросы я и не удаляю. Но вот что интересно, кто давал лично тебе право решать что же является "пророссийской пропагандой" ? І як можеш сказати братові твоєму: Дай, брате, вийму скалку, що в твоїм оці, - ти, що не бачиш колоди, що у твоїм оці? Лицеміре, вийми перше колоду з ока ... (С) Я тебе не чіпаю, твоє лайно не видаляю, хоч воно і тхне. Ти маєш свою думку, я - свою. Сперечатися марно. Звісно, як модератор я наділений певними правами, в тому числі і реагувати на те, що я вважаю проросійською пропагандою. Досі скарг на мене не було, на відміну від тебе. Так що займися собою. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 21st April 2025 - 20:24 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |