ФК Динамо Киев, Динамо с Днепра - Киев, Киев - УРА!!! |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6878-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
ФК Динамо Киев, Динамо с Днепра - Киев, Киев - УРА!!! |
Danny |
Sep 5 2022, 19:18
Пост
|
Репутация: 211 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 366 С нами с: 28-June 10 |
Ви просто емоції свої висказали, чи може запропонуєте що суркісам робитии з контрактом і кого брати? Я последовательно со старта назначения цыгана тренером ДК говорил, что это полный провал. Увы машины времени у меня нет, дабы вернуться в 2019-ый и не допускать эту ошибку. Ясен хер, что период войны - не лучшее время для исправления старых ошибок. Сейчас найти адекватного тренера будет в разы сложнее, чем 3 года назад. Тут хоть бы все свои часы и наличку из Украины вывезти ну и напоследок если в своё время Игорёк назначил залупеску, то уже абсолютно не удивлюсь любому решению вплоть до силуета Яны Суркис на тренерском мостике Открыл же школу балета "Динамо" под дочурку, можно теперь и сладкую должность в клубе дать. Сообщение отредактировал Danny - Sep 5 2022, 19:19 |
mak_v_ |
Sep 5 2022, 19:22
Пост
|
Репутация: 440 Скорострел Группа: Пользователи Сообщений: 7 457 С нами с: 4-December 11 |
Дивна логіка. Але результат в перший рік (тут можна казати про слабкість суперників, попутний вітер, фартовість, випадок, тощо) ну ніяк на провал не тягне.
Сильних людей визначає вміння як перемагати, так і визнаватии свої помилки. Тому я вважаю, що циган зробив (вже) значний внесок в сталення ДК як команди і окремої молоді як гравців. Тому я вважаю, що навіть якщо буде злито ще 4 гри підряд, а потіс, як приклад, буде пройдена група ЛЕ, то цигана гнати - дуже глупо. Стосовно Максимова - це тренер "пост-совкової" манери. Бий-бежи-окружай ворота. Так само можна брати умовного Кварца. Буде той самиий результат. Гриизем землю, риигаємо, без самодіяльності. Отже, моя суб'єтивна думка. Циган дуже влучно вміє розставляти коней і деяких футболістів, якиих зараз в нього ще меньше. Після чотиирьох програних ігор робити висновки - зарано. Зважаючии на всіх наших предствників в ЕК. Після першшого кола ЛЕ можна буде щось стверждувати про результат, гру, суркісів. Це моє ІМХО. Якщо я десь не правий, то це моє суб'єктивне бачення об'єктивної рельності в ДК. Якось так. |
Xaba |
Sep 5 2022, 21:14
Пост
|
Репутация: 21 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 629 С нами с: 16-May 08 |
Для нынешнего ДК нужен тренер бей-беги, потому что у нас нет техничных футболистов, умные тактики и прочее не на часі. Скрипник, Григорчук, Вернидуб, Маркевич сейчас бы идеально подошли, но момент упущен. Мне кажется, что запал Луческу прошел и большего он из команды врядли выжмет. Ожидаю провал в ЛЕ и какое-то четвертое-пятое место в УПЛ. А тренером станет Гусев, не самый плохой вариант
|
JDDJ |
Sep 5 2022, 21:38
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: 2495 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 79 291 С нами с: 23-December 13 |
|
ivan |
Sep 6 2022, 9:42
Пост
|
Репутация: 13 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 109 С нами с: 18-March 06 |
|
drone |
Sep 6 2022, 11:52
Пост
|
Репутация: 467 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 529 С нами с: 1-October 12 |
Стосовно Максимова - це тренер "пост-совкової" манери. Бий-бежи-окружай ворота. Так само можна брати умовного Кварца. Буде той самиий результат. Гриизем землю, риигаємо, без самодіяльності. Отже, моя суб'єтивна думка. Циган дуже влучно вміє розставляти коней і деяких футболістів, якиих зараз в нього ще меньше. Після чотиирьох програних ігор робити висновки - зарано. Зважаючии на всіх наших предствників в ЕК. Після першшого кола ЛЕ можна буде щось стверждувати про результат, гру, суркісів. Це моє ІМХО. Якщо я десь не правий, то це моє суб'єктивне бачення об'єктивної рельності в ДК. Якось так. Нет никакой "постсовковой" манеры. Бей-беги - это про островитян которые давным-давно ничего не выигрывали. Есть школа тотального футбола которую основали еще в первой половине ХХ века. ДК при Лобановском - это лишь одна из успешных реализаций этой школы. Весь чемп германии +- играет в этой школе и ничего. Она может кому-то не нравиться, но это не делает ее "совковой". При совке большинство играло в спартаковский дыр-дыр не имеющий ничего общего с тотальным футболом. И вообще, уже даже итальянцы отказались от своего катеначчо и взяли евро перестроившись под тотальный футбол который живее всех живых. Так что критиковать тренера исключительно за приверженность к тотальному футболу - это прямой показатель голословного хейтерства. Шапка показывал что-то в шахтьоре только в условиях золотого дождя скупая игроков на сотни миллионов еще тех долларов. В ДК такого нет и не предвидится. Так что содержание шапки с дыр-дыром не имеет ничего общего со здравым смыслом направленным на развитие клуба. |
mak_v_ |
Sep 6 2022, 12:32
Пост
|
Репутация: 440 Скорострел Группа: Пользователи Сообщений: 7 457 С нами с: 4-December 11 |
тотальна безграмотність і нерозуміння. Прииведу простий приклад.
1) з серцямии на зимових сборах люди бігають купера, тягають тонни заліза, готуються фізично. Про технічне - мова лише "остаточним" принципом. Про тактиче - виходячи з фіз.підготовки. З таких - прогрес буде лише у фізично "биків", інші будуть відсіяні, як "слабкі" 2) без сердець - всестороння підготовка, основна ціль якої - команда. З таких - прогрес буде у персоналій і команди. Наприклад "карлік Мессі", чи "жирдяй Роналду", чи "псих Зідан". чи "лентяй Рикун"... та багато прикладів..... такі футболісти після зборів з "серцями" - були б списані "як мертві", в той же час "зірки" накшталт Реброва, Ярмоли і т.д. - тільки в пік фізичної форми можуть складати конкуренцію за місце на лавці в топ чемпах. Про який тотальний футбол можеш говорити, коли вони продовжують діагоналями кормитии півзахист? Коли вони м'ячем не дорожать і бігають як коні? І на цьому фоні робота цигана, який хоч трохи заставляє їх думати на полі - вже заслуговує на повагу. Як пригадаю, ті крики з лавки "діагональ!!! давай !!! Борися!!! Жошше"...аж нудить. Сообщение отредактировал mak_v_ - Sep 6 2022, 12:45 |
JDDJ |
Sep 6 2022, 12:50
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: 2495 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 79 291 С нами с: 23-December 13 |
блядь, откуда этот фанатизм залупеску?
да пофиг на имя и заслуги тренера 4 поражения подряд, нахрен с базы какие в жопу оправдания? ещё никогда в истории ЧУ динамовцы не начинали сезон с таким конченным результатом и по поражениям, и по пропущенным мячам да, давайте найдём этому оправдания и будем ждать зимы, наматывая на вентилятор это позорище я херею с людей |
mak_v_ |
Sep 6 2022, 12:53
Пост
|
Та нема фанатизму залупеску. Є фанатизм "всьопропало".
Навіть дякщо ще 3 матчі програють, то до заверщення групи ЛЄ - нормальниий президент нічого б не змінював кардинально, а нормальний тренер не брав би команду яку не готував до чемпа. Залупеска має відповідати за результат і за гру. Тре довбатии Сурксів щоб вони давали поясняснення що ж відбувається. Сообщение отредактировал mak_v_ - Sep 6 2022, 12:56 |
JDDJ |
Sep 6 2022, 13:00
Пост
|
конечно нет
это мне "кажется" что в каждом посте чел топит за залупу а потом ещё рассказывает, что даже если будет ещё 3 поражения, то можно потерпеть и ничего не менять если ты садо-мазо, то пора в соответствующие "кружки" вступать а не агитировать свои наклонности на других |
drone |
Sep 6 2022, 13:07
Пост
|
Репутация: 467 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 529 С нами с: 1-October 12 |
тотальна безграмотність і нерозуміння. Прииведу простий приклад. 1) з серцямии на зимових сборах люди бігають купера, тягають тонни заліза, готуються фізично. Про технічне - мова лише "остаточним" принципом. Про тактиче - виходячи з фіз.підготовки. З таких - прогрес буде лише у фізично "биків", інші будуть відсіяні, як "слабкі" 2) без сердець - всестороння підготовка, основна ціль якої - команда. З таких - прогрес буде у персоналій і команди. Наприклад "карлік Мессі", чи "жирдяй Роналду", чи "псих Зідан". чи "лентяй Рикун"... та багато прикладів..... такі футболісти після зборів з "серцями" - були б списані "як мертві", в той же час "зірки" накшталт Реброва, Ярмоли і т.д. - тільки в пік фізичної форми можуть складати конкуренцію за місце на лавці в топ чемпах. Про який тотальний футбол можеш говорити, коли вони продовжують діагоналями кормитии півзахист? Коли вони м'ячем не дорожать і бігають як коні? І на цьому фоні робота цигана, який хоч трохи заставляє їх думати на полі - вже заслуговує на повагу. Як пригадаю, ті крики з лавки "діагональ!!! давай !!! Борися!!! Жошше"...аж нудить. Безграмотные проекции, такие проекции. Мало того, что ежедневно "бегающего купера" Роналду записал в "бессердечные" Три тысячи в день? Нет, я не делаю три тысячи даже за неделю. Я тренирую пресс четыре-пять раз в неделю, минимальное количество скручиваний – 200-300. Не надо делать слишком много, иначе есть риск получить грыжу или проблемы с межпозвоночными дисками. Во время карантина Криштиану придумал челлендж «Кубок гостиной», а его суть – максимальное количество скручиваний за 45 секунд. Футболист выполнил 142 повтора. Подробнее на «Чемпионате»: https://www.championat.com/lifestyle/articl...ource=copypaste Так еще и приплел Месси игравшего в тотальный футбол в Барселоне и ничего не показавшего вне ее в клубах и сборной, точно так же как и разъехавшиеся из команды-звезды советские динамовцы. |
mak_v_ |
Sep 6 2022, 13:15
Пост
|
конечно нет это мне "кажется" что в каждом посте чел топит за залупу а потом ещё рассказывает, что даже если будет ещё 3 поражения, то можно потерпеть и ничего не менять если ты садо-мазо, то пора в соответствующие "кружки" вступать а не агитировать свои наклонности на других Залиш свої фантазії при соб і надрочуй на кого хочеш, шоч на залупеску, а хоч на ірішу блохіну. Я стверджую, що нічого зараз робити не будуть. Можемо парі заключити. І намагався довести що "всепропальство" - передчасне.Навіть при трьох поразках. Але бачу що то марне, бо в голові садо-мазо. Більше не буду будоражити. стосовно "роналду", дроня, читаж же ж уважно "жирдяй", той що "перший". Про Мессі - взагалі перл. |
JDDJ |
Sep 6 2022, 13:21
Пост
|
Залиш свої фантазії при соб і надрочуй на кого хочеш, шоч на залупеску, а хоч на ірішу блохіну. Я стверджую, що нічого зараз робити не будуть. Можемо парі заключити. І намагався довести що "всепропальство" - передчасне.Навіть при трьох поразках. Але бачу що то марне, бо в голові садо-мазо. Більше не буду будоражити. стосовно "роналду", дроня, читаж же ж уважно "жирдяй", той що "перший". Про Мессі - взагалі перл. ты в адеквате вообще, восставший феникс? уж кто здесь надрачивает, так это ты влезший в тему, которую годами обходил стороной, а теперь топит за залупу и уже который день носится со своими методичками сходи покури, чаю выпей перегрелся видать хоть бы с языком не позорился перешёл на рiдну мову, так имей уважение писать правильно, но не позорь язык и себя и тон свой смени, "болельщик со стажем" |
mak_v_ |
Sep 6 2022, 13:24
Пост
|
Підгоріло знатно.
Змішалось все, коні люди, чайок, болельщік... нічго не змінилося. Працюй, вахтер |
JDDJ |
Sep 6 2022, 13:27
Пост
|
конечно ничего не изменилось
нытик вернулся из бана и полез во все темы своё "профи" мнение натягивать подтяни язык, на который перешёл, да не позорься на тебя плевать, но мова не заслуживает такого отношения и веди себя прилично, обугленная сковородка |
manja4ok |
Sep 6 2022, 14:12
Пост
|
Репутация: 102 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 596 С нами с: 26-April 10 |
|
Xaba |
Sep 6 2022, 18:24
Пост
|
https://t.me/kdk_ua/208
⚡️Верховна Рада менш ніж за хвилину визначила невідкладними і прийняла за основу та в цілому поправки до Закону про фізичну культуру і спорт, які ініціювали клуби-сєпари. 317 – «за», жодного голосу «проти» чи «утримався», не голосували – 34 депутати. |
Inferno2008 |
Sep 6 2022, 18:46
Пост
|
Репутация: 715 666 муравьев... Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 |
https://t.me/kdk_ua/208 ⚡️Верховна Рада менш ніж за хвилину визначила невідкладними і прийняла за основу та в цілому поправки до Закону про фізичну культуру і спорт, які ініціювали клуби-сєпари. 317 – «за», жодного голосу «проти» чи «утримався», не голосували – 34 депутати. так а шо в нем такого ? |
Xaba |
Sep 6 2022, 19:23
Пост
|
|
Danny |
Sep 6 2022, 22:48
Пост
|
Репутация: 211 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 366 С нами с: 28-June 10 |
Дивна логіка. Але результат в перший рік (тут можна казати про слабкість суперників, попутний вітер, фартовість, випадок, тощо) ну ніяк на провал не тягне. Сильних людей визначає вміння як перемагати, так і визнаватии свої помилки. Тому я вважаю, що циган зробив (вже) значний внесок в сталення ДК як команди і окремої молоді як гравців. Тому я вважаю, що навіть якщо буде злито ще 4 гри підряд, а потіс, як приклад, буде пройдена група ЛЕ, то цигана гнати - дуже глупо. Стосовно Максимова - це тренер "пост-совкової" манери. Бий-бежи-окружай ворота. Так само можна брати умовного Кварца. Буде той самиий результат. Гриизем землю, риигаємо, без самодіяльності. Отже, моя суб'єтивна думка. Циган дуже влучно вміє розставляти коней і деяких футболістів, якиих зараз в нього ще меньше. Після чотиирьох програних ігор робити висновки - зарано. Зважаючии на всіх наших предствників в ЕК. Після першшого кола ЛЕ можна буде щось стверждувати про результат, гру, суркісів. Це моє ІМХО. Якщо я десь не правий, то це моє суб'єктивне бачення об'єктивної рельності в ДК. Якось так. Тогда каждый физрук внёс свой вклад в ДК. И Сёмин, и Газзаев, и и Хацкевич, и Михаличенко - сильные тренеры, т.к. у них был хоть один успешный сезон) Только почему-то наши братья из загребского Динамо более слабым составым (чем у ДК) смогли переиграть Челси и показать другие достойные матчи в еврокубках. Кроты смогли найти тренера внутри чемпа Украины (как же так? ведь тренеров же нигде нет) и демонстрируют стабильную игру. Ну и только у нас старое чучело выдало один нормальный сезон, третий год грёбанного позора в еврокубках, но болели рады Залупеска має відповідати за результат і за гру. Тре довбатии Сурксів щоб вони давали поясняснення що ж відбувається. Пока шо нет ни результата, ни игры) Сообщение отредактировал Danny - Sep 6 2022, 22:57 |
Упрощённая версия | Сейчас: 13th January 2025 - 8:14 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |