Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6828-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто

Zombie
Mar 22 2007, 13:37

Пост #1

Cтаршой
**

С нами с: 1-April 06
Меценат

Помощь в выборе авто до 10,000$

Open in new window

Авто до 10000$
можноли чтото купить на ети деньги чтоб ездило и было более мение...
и что вы можете посоветовать на ету суму

Сообщение отредактировал VladRus - May 22 2019, 17:33
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
220 Страницы  « < 210 211 212 213 214 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(4220 - 4239)
Accessor
May 19 2023, 15:04

Пост #4221

Дух

С нами с: 14-December 07

(maryanchuk @ May 19 2023, 11:55) Перейти к цитате

Буду вдячний за поради або може варті уваги огляди на цей бюджет, але щоб актуальні (враховуючи що ціни міняються). Капцями не кидайте

Можна дивитись на Nissan Rogue з битків. Нещодавно брав собі за 16.5 в жирній комплектації, але 17-го року. На 20 к можна дивитись і більш нові. З плюсів - надійна, ставиться ГБО, за ці гроші можна взяти не пустий авто з норм опціями. З мінусів - шукати треба обережно.
+Quote Post
Stilog
May 20 2023, 13:24

Пост #4222

Cтаршой
**

С нами с: 10-November 10

сорі, що пишу в цьому топіку, але інший - мертвий

розглядаю авто на 15-20 тис баксів

Буду вдячний за поради або може варті уваги огляди на цей бюджет, але щоб актуальні (враховуючи що ціни міняються). Капцями не кидайте

Якщо бюджет 20 т. то немає сенсу дивитися в бік "кота в мішку", варто піднапружитися (як варіант кредит), докласти трохи і взяти нове, наприклад: новий S-cross

Сообщение отредактировал Stilog - May 20 2023, 13:36
+Quote Post
LEXX_Gruzovik
May 20 2023, 14:46

Пост #4223

Cтаршой
**

С нами с: 14-December 11

сорі, що пишу в цьому топіку, але інший - мертвий

розглядаю авто на 15-20 тис баксів
Вимоги:
-автомат
-від 2019 року
-бажано хетчбек, можна кросовер
-якшо американець, то звичайно мінімальні пошкодження, не стріляні подушки
-від 110 кс, двигун до 2 літрів, споживання бажано до 8 літрів (бенз чи дизель не має значення, бажано можливість встановити гбо, але не критично)

Відразу скажу що в машинах шарю приблизно ніяк (але вмію гуглити і читати оглядиsmile.png. Поки найбільше подобаються варіанти Форд

Шортліст такий:
-Ford Focus (рестайлинг з новим салоном, хз назву - де вже салон з "круглою" ручкою передач соріsmile.png)
-Ford Escape
-hyundai i30
-можливо шось з французів в цьому ціновому

Віддавати 20$ за вживане авто 🤯
Нова Tiggo 7 Pro з салону і років 5 буде щастя.
+Quote Post
Mad Dog
May 20 2023, 14:52

Пост #4224

Старожил

С нами с: 31-October 06

(LEXX_Gruzovik @ May 20 2023, 15:46) Перейти к цитате

Віддавати 20$ за вживане авто 🤯

Залежить від того що за авто. Якщо воно 3 роки тому коштувало 70к то чому ні?
Інша справа, що саме у цьому випадку вимоги дуже дивні, щоб брати битка.
+Quote Post
LEXX_Gruzovik
May 20 2023, 15:15

Пост #4225

Cтаршой
**

(Mad Dog @ May 20 2023, 15:52) Перейти к цитате

Залежить від того що за авто. Якщо воно 3 роки тому коштувало 70к то чому ні?
Інша справа, що саме у цьому випадку вимоги дуже дивні, щоб брати битка.

Немає значення. Сучасні авто зроблені із запасом міцності на 5 років макс, далі все починає сипатись, і байдуже скільки коштували з салону. Тому якщо хочеш кататись - купуй нове відповідно до свого бюджету. Хочеш жити на СТО - купуй б/у.

Сообщение отредактировал LEXX_Gruzovik - May 20 2023, 15:15
+Quote Post
Mad Dog
May 20 2023, 15:33

Пост #4226

Старожил

(LEXX_Gruzovik @ May 20 2023, 16:15) Перейти к цитате

Немає значення. Сучасні авто зроблені із запасом міцності на 5 років макс, далі все починає сипатись

Цій казочці не один десяток років.
Але вправно працює вона якраз на Чері ))
+Quote Post
LEXX_Gruzovik
May 20 2023, 15:47

Пост #4227

Cтаршой
**

(Mad Dog @ May 20 2023, 16:33) Перейти к цитате

Цій казочці не один десяток років.
Але вправно працює вона якраз на Чері ))

Я роблю висновки лише з власного досвіду. В мене були б/у американці і европейці. І, на жаль, машина після 5-7 років експлуатації - це вже геморой. Але кожен вирішує сам. Комусь і на СТО кожен місяць їздити - це норма.
+Quote Post
Aqualangist
May 20 2023, 19:54

Пост #4228

Постоялец

С нами с: 29-December 13

Open in new window

Цікаво людина дійсно вірить в це чи менеджер Чєрі))

По темі маючи 20к саме зараз дійсно треба брати щось нове (не китай),у всіх зміна поколінь і можна наступні років 5 їздити на останньому поколінні авто.

Сообщение отредактировал Aqualangist - May 20 2023, 19:57
+Quote Post
dubis
May 20 2023, 22:46

Пост #4229

Member
**

С нами с: 27-June 14

(Ахwell @ May 19 2023, 10:48) Перейти к цитате

ionity: ccs і chademo - 13.49 грн/ type 1/2 - 9.99 грн
yasno: ccs і chademo - 12.00 грн/ type 2 - 8.00 грн
toka: ccs і chademo - 12.99 грн/ type 2 9.99 грн

по мережі ціни плавають, десь може бути дорожче, десь дешевше

ціна експлуатаціі електрички при умові зарядки на швидкістних станціях десь приблизно як у машини на газу
інша справа якщо вдома заряджатись по побутовому тарифу

Маю наразі поки що 3 авто: газ/бензин, газ, електро.
1. Так по тарифам, наведеним вище на іоніті: ви пішли в магазин або на роботу - навіщо використовувати швидкісну зрядку?(чи маєте такий досвід і чи маєте електрокар).
2. Що ви маєте на увазі, стосовно експлуатації як на газу? Якщо авто чисто газове - то навіть бізнес седан вигідніше в експлуатації, аніж Акцент з ГБО - бо немає бензину як другого пального. Відкрию завісу щодо утримання мого старого Ліфа(2014-й рік, без чадемо): масло 1,7 л в редуктор раз на 30 тис км. Далі можна не казати і не порівнювати щодо різниці в утриманні. А якщо додати, що ТО ви робите на СТО а не самостійно + купуєте витратні матеріали в роздріб - то мушу вас засмутити: навіть при зарядці на швидкісній зарядці електрокар в місті все одно буде дешевше.

Сообщение отредактировал dubis - May 20 2023, 22:48
+Quote Post
Mad Dog
May 21 2023, 7:12

Пост #4230

Старожил

(LEXX_Gruzovik @ May 20 2023, 16:47) Перейти к цитате

Я роблю висновки лише з власного досвіду. В мене були б/у американці і европейці. І, на жаль, машина після 5-7 років експлуатації - це вже геморой. Але кожен вирішує сам. Комусь і на СТО кожен місяць їздити - це норма.

Ну так якщо ти хлам купляєш... тобі для повноти досвіду ще Корейці треба... типу Сонати, що вже відтаксовала там, і тепер це відро таксує тут. Чи ти їх навмисно вбиваєш? ))

Був у мене Гольф 6, проданий на 10 році з 250к пробігу. за 5 років у мене єдине що робили поза планово - ремонт кондиціонера. Рідна ходова, рідна екологія, в двигун ніхто не лазив... та навіть рідний акумулятор, хоча такі спеціалісти його на словах постійно хоронили як тільки бачили що працює старт-стоп.

Брат купив Емгранд з салону... двічі у перший рік катався на евакуаторі. Продав... smile_upsidedown.png Чи якщо тебе приягли на СТО по гарантії це не рахується? crazy.png

(dubis @ May 20 2023, 23:46) Перейти к цитате

Відкрию завісу щодо утримання мого старого Ліфа(2014-й рік, без чадемо): масло 1,7 л в редуктор раз на 30 тис км. Далі можна не казати

А далі заміна акумулятора. Я там вище озвучив вартість. Але чогось про нього всі електроводи постійно забувають і рахують виключно вартість заміни мастила у сусіда з ДВЗ.
+Quote Post
WarFox
May 21 2023, 13:05

Пост #4231

Cтаршой
**

С нами с: 31-May 07

(Mad Dog @ May 21 2023, 8:12) Перейти к цитате

А далі заміна акумулятора.

Далі це коли? я так розумію машина 2014, аккуму 9 років, далі це ще через 9 років ?
+Quote Post
maryanchuk
May 21 2023, 13:57

Пост #4232

Активист
*

С нами с: 13-May 11

всім дякую велике за відгуки (і окремо дякую, що не сильно кидали капцями)

По моїм вимогам - я згоден що вони "дивні" і надто загальні. Це тому, що це має бути перше авто, а відповідно і досвіду нема, нема з чим порівнювати, не знаю що саме подобається. Думаю, що в цьому якраз і нема нічого дивного. Ну з додаткових вимог (про які забув вказати відразу) це ще
- як мінімум задній парктронік (а краще камера)
- нормальна мультимедійна система (бажано з навігатором)
- клімат контроль
- підігрів сидінь (бажано)

Щодо варіантів авто - дуже дякую за варіанти, кожен відкрив і буду уважніше дивитись, за винятком китайців (чому не хочу китайців: упередження до китайського виробництва (хоча і допускаю, що вони вже навчились робити авто як навчились робити смартфони). Але що важливіше - не хочу годувати комуняцьку країну, де більшість за агресора

Також дуже дякую за пораду і справді тепер змінив погляди: за 20 тис (хоча забігаючи наперед вже так бачу що доведеться бюджет розширити до 22-24 тис) мабуть таки краще взяти нову. Биток з США це завжди лотерея + при купівлі БУ авто якби там не було відразу доведетсья вкинути кілька тисяч (дехто каже і 20% вартості) на доведення її до ладу, вже не кажучи при можливо постійні ремонти

На тижні буду більше дивитись оглядів, але поки чомусь найбільше впали в око hyundai по співвідношенні ціна/ттх/якість. А особливо сподобалось, що в них 4/5 років гарантії (або 100 000 км)

Серед цієї марки наразі виглядають оптимальними дві моделі:
Hyundai i30
Hyundai Venue
Ps. Додав Kia ceed до фаворитів

на Venue зараз діють знижки на моделі 2022 року (там мінімальна різниця з рядом 2023) - виглядає дуже привабливо

Можливо хтось має досвід використання або буду радий вислухати вашу думку. Нижче на скрінах наводжу дві модифікації, які вважаю оптимальними
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Сообщение отредактировал maryanchuk - May 21 2023, 17:38
+Quote Post
Mad Dog
May 21 2023, 14:02

Пост #4233

Старожил

(WarFox @ May 21 2023, 14:05) Перейти к цитате

Далі це коли? я так розумію машина 2014, аккуму 9 років, далі це ще через 9 років ?

Це ж перше покоління... фактично з нього почалася ера масових електричок. Якби акуми ходили по 18 років ніхто б ті акумулятори не ще міняв, і дану тему взагалі б не підіймав.

Сообщение отредактировал Mad Dog - May 21 2023, 14:07
+Quote Post
Vov4ikSTI
May 21 2023, 14:12

Пост #4234

Постоялец

С нами с: 13-September 13

(WarFox @ May 21 2023, 14:05) Перейти к цитате

Далі - это продолжать заливать бенз/дизель и говорить что аккум дорого менять

+Quote Post
dubis
May 21 2023, 15:59

Пост #4235

Member
**

Ну так якщо ти хлам купляєш... тобі для повноти досвіду ще Корейці треба... типу Сонати, що вже відтаксовала там, і тепер це відро таксує тут. Чи ти їх навмисно вбиваєш? ))

Ну майже вгадав - тільки КІА К5 куплена на аукціоні із повною історією і да із пробігом 129 тис км - прикінь таке буває.

А далі заміна акумулятора. Я там вище озвучив вартість. Але чогось про нього всі електроводи постійно забувають і рахують виключно вартість заміни мастила у сусіда з ДВЗ.

Знову теоретична маячня. А чому ж на гольві двигун не змінено? grin3.png У теоретиків завжди страхи перед чимось типу авто з Кореї, електрокар тощо. Назвіть причину, з якої потрібно от взяв і замінив АКБ в електрокарі. Поцікавтеся - це ж не двигун - що поршень вилетів. Так батарея деградує - але ж не так, як зношується двигун. І запасу ходу на повсякденні поїздки вистачає.

(Mad Dog @ May 21 2023, 15:02) Перейти к цитате

Це ж перше покоління... фактично з нього почалася ера масових електричок. Якби акуми ходили по 18 років ніхто б ті акумулятори не ще міняв, і дану тему взагалі б не підіймав.

Знову теорія - бо з 2014-го вже 2-ге покоління.
+Quote Post
Mad Dog
May 21 2023, 16:43

Пост #4236

Старожил

(dubis @ May 21 2023, 16:59) Перейти к цитате

Ну майже вгадав - тільки КІА К5 куплена на аукціоні із повною історією і да із пробігом 129 тис км - прикінь таке буває.

Я так розумію ти навіть не читаючи почав накидувати на вентилятор. facepalm.png
Мова йшла що можна купити хлам, і тоді дійсно не будеш вилазити з СТО.
Я не боюсь ні авто з пробігом, ні авто у віці, ні авто з Кореї. Головне його стан, а не те що ти там напридумував.

Назвіть причину, з якої потрібно от взяв і замінив АКБ в електрокарі. Поцікавтеся - це ж не двигун - що поршень вилетів. Так батарея деградує - але ж не так, як зношується двигун. І запасу ходу на повсякденні поїздки вистачає.

Сам спитав. Сам відповів. Сам включив режим шланга, що пробіг на одному заряді не має значення. laugh_cry.png

Знову теорія - бо з 2014-го вже 2-ге покоління.

facepalm.png Це ти фесліфтіг називаєш іншим поколінням? laugh_cry.png

Який кумедний практикант. skull.png
+Quote Post
dubis
May 21 2023, 21:40

Пост #4237

Member
**

(Mad Dog @ May 21 2023, 17:43) Перейти к цитате

Сам спитав. Сам відповів. Сам включив режим шланга, що пробіг на одному заряді не має значення. laugh_cry.png
facepalm.png Це ти фесліфтіг називаєш іншим поколінням? laugh_cry.png

Який кумедний практикант. skull.png

Ну щодо заміни батареї - не я казав - бо мені вистачає того, що є - і питаю ще раз: до чого тут заміна АКБ? Ви взагалі рахували вигоду? Продаєш як є - додаєш пару кіл - а не 7 - і береш свіжіше. Смисл вкидувати АКБ на 40 кВт за7кіло у.є. може бути, коли ти взяв це авто за безцінь і розумієш, що будеш екплуатувати нонстоп, наприклад, таксі або робота.
+Quote Post
Daan
May 21 2023, 21:54

Пост #4238

Дух

С нами с: 2-November 07

(maryanchuk @ May 21 2023, 14:57) Перейти к цитате

Це тому, що це має бути перше авто, а відповідно і досвіду нема, нема з чим порівнювати, не знаю що саме подобається.

Рекомендую звернути увагу на авто за ціною, вказаною в назві теми. Щоб не так шкода було, раптом що. Принаймні, на перші 2-3 роки.
+Quote Post
dubis
May 21 2023, 22:07

Пост #4239

Member
**

(Daan @ May 21 2023, 22:54) Перейти к цитате

Рекомендую звернути увагу на авто за ціною, вказаною в назві теми. Щоб не так шкода було, раптом що. Принаймні, на перші 2-3 роки.

Ну так за 10 купа варіантів так, щоб 2-3 роки точно не заглядати. Однозначно, це не D клас і не преміум - а ось в C-класі багато що є
+Quote Post
SyntaxError
May 21 2023, 22:56

Пост #4240

Ветеран

С нами с: 7-December 12

у меня был лиф 2013 года и откатал он 150к и батарея просела процентов на 15% и сдыхать она не собиралась от слова совсем.

а то что написано выше по обслуживанию - правда. только я бы еще добавил воздушный фильтр.

Сообщение отредактировал SyntaxError - May 21 2023, 23:04
+Quote Post

220 Страницы  « < 210 211 212 213 214 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 23rd November 2024 - 23:53
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.