Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6828-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто

Zombie
Mar 22 2007, 13:37

Пост #1

Cтаршой
**

С нами с: 1-April 06
Меценат

Помощь в выборе авто до 10,000$

Open in new window

Авто до 10000$
можноли чтото купить на ети деньги чтоб ездило и было более мение...
и что вы можете посоветовать на ету суму

Сообщение отредактировал VladRus - May 22 2019, 17:33
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
220 Страницы  « < 211 212 213 214 215 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(4240 - 4259)
Mad Dog
May 22 2023, 6:14

Пост #4241

Старожил

С нами с: 31-October 06

(dubis @ May 21 2023, 22:40) Перейти к цитате

Ви взагалі рахували вигоду?

Я взагалі не розумію про яку вигоду йде мова.
Він купив Ліфа за 12-14 кує (точно не пам'ятаю вже), поїздив декілька років, прийшла реформа децентралізації, райцентр з багатьма адмін послугами перенесли за 50км, і як виявилось для Ліфа з'їздити у райцентр це проблема.

Але він так само розповідає, що не треба масла фільтра міняти laugh_cry.png

Доречи, раз вже згадали про таксі... Чого електро таксі завжди дорожче ніж звичайне? Якийсь парадокс, Пассати, Сонати, навіть новенькі Шкоди Камік приїжджали... а за ліф додаток хоче ще якусь 20 зверху.
Пам'ятаєте як гучно стартувло Оксі таксі? Про нього навіть ІТ-шні сайти писали, типу інновація і т.д. І де воно зараз?
Це ж вони у всі машини поставили дизельні Вебасти. grin3.png І вони також були не дешеві.
Парадокс на парадоксі. Але ринок все розставляє на свої місця.

(SyntaxError @ May 21 2023, 23:56) Перейти к цитате

у меня был лиф 2013 года и откатал он 150к и батарея просела процентов на 15% и сдыхать она не собиралась от слова совсем.

Якщо встиг скинути - молодець thumb_up.png smile_upsidedown.png

Ще раз. Якщо нема проблеми з акумуляторами то чого Гугл видає багато контор що займаються їх заміною/перепаковкою, а на тому ж ОЛХ купа оголошень з батареями? Просто треба називати речі своїми словами.

Open in new window

От цікаве дослідження, правда застаре. Але ви і далі розповідайте про 15% деградацію у 10 річному авто. smile_upsidedown.png

З оголошення на ОЛХ:

Open in new window

SOH 30%, одометр - 125к км.
Порахуйте вигоду. )

Сообщение отредактировал Mad Dog - May 22 2023, 6:59
+Quote Post
dubis
May 22 2023, 8:16

Пост #4242

Member
**

С нами с: 27-June 14

(Mad Dog @ May 22 2023, 7:14) Перейти к цитате

Я взагалі не розумію про яку вигоду йде мова.
Він купив Ліфа за 12-14 кує (точно не пам'ятаю вже), поїздив декілька років, прийшла реформа децентралізації, райцентр з багатьма адмін послугами перенесли за 50км, і як виявилось для Ліфа з'їздити у райцентр це проблема.

Але він так само розповідає, що не треба масла фільтра міняти laugh_cry.png

Доречи, раз вже згадали про таксі... Чого електро таксі завжди дорожче ніж звичайне? Якийсь парадокс, Пассати, Сонати, навіть новенькі Шкоди Камік приїжджали... а за ліф додаток хоче ще якусь 20 зверху.
Пам'ятаєте як гучно стартувло Оксі таксі? Про нього навіть ІТ-шні сайти писали, типу інновація і т.д. І де воно зараз?
Це ж вони у всі машини поставили дизельні Вебасти. grin3.png І вони також були не дешеві.
Парадокс на парадоксі. Але ринок все розставляє на свої місця.
Якщо встиг скинути - молодець thumb_up.png smile_upsidedown.png

Ще раз. Якщо нема проблеми з акумуляторами то чого Гугл видає багато контор що займаються їх заміною/перепаковкою, а на тому ж ОЛХ купа оголошень з батареями? Просто треба називати речі своїми словами.

Open in new window

От цікаве дослідження, правда застаре. Але ви і далі розповідайте про 15% деградацію у 10 річному авто. smile_upsidedown.png

З оголошення на ОЛХ:

Open in new window

Порахуйте вигоду. )

1. Відповім на питання питанням: чого в інтернеті повно оголошень на запчастини ВАГ груп та інших брендів, розборки тощо? Шо невже така необхідність ставити на турбо мотори ГБО? Яка вигода?
2. SOH 30% - саме ви зібралися купувати? Чи б/в авто теж берете із масложором і гримлячими порнями?

Так можна звести на нівець будь-який аргумент.

+Quote Post
Mad Dog
May 22 2023, 9:11

Пост #4243

Старожил

(dubis @ May 22 2023, 9:16) Перейти к цитате

чого в інтернеті повно оголошень на запчастини ВАГ груп та інших брендів, розборки тощо?

Бо немає нічого вічного... крім акумуляторів у електроводів у рожевих окулярах.

Шо невже така необхідність ставити на турбо мотори ГБО? Яка вигода?

Необхідності немає. Кожен сам рахує вигоду від своїх потреб.
у мене і атмосферне авто є, куди можна поставити копієчну ГБО... але мені воно не треба.

2. SOH 30% - саме ви зібралися купувати? Чи б/в авто теж берете із масложором і гримлячими порнями?

Так я і не кажу її купляти. Просто як приклад як "не деградує" акумулятор, ще й на такому смішному пробізі.

Так можна звести на нівець будь-який аргумент.

Так нічого не спростував. Ніхто не сперечається, що є ушатані автівки, є до них запчастини, і що електрика для домогосподарств у нас дешева, бо субсидується бізнесом.
Питання у казках, що акуми майже не деградують, при зарядці на швидких комерційних зарядках то дешево і т.д.

А по факту це якась глобальна афера по відмиттю бюджетних коштів. Скрізь субсидіювання, пільги, адміністративні переваги щоб ті електрички тільки купували. Тобто у звичайних умовах ці автівки взагалі не конкурентоспроможні?

Але я так розумію жодних аргументів та прямих відповідей від тебе я не почую.
+Quote Post
user25
May 22 2023, 10:00

Пост #4244

Старожил

С нами с: 8-September 10

(SyntaxError @ May 21 2023, 23:56) Перейти к цитате

у меня был лиф 2013 года и откатал он 150к и батарея просела процентов на 15% и сдыхать она не собиралась от слова совсем.

Я от їзжу на бензиномобілі і двигун не ламається, а інші капіталять, міняють мотори...
+Quote Post
dubis
May 22 2023, 11:38

Пост #4245

Member
**

С нами с: 27-June 14

(Mad Dog @ May 22 2023, 10:11) Перейти к цитате

Бо немає нічого вічного... крім акумуляторів у електроводів у рожевих окулярах.
Необхідності немає. Кожен сам рахує вигоду від своїх потреб.
у мене і атмосферне авто є, куди можна поставити копієчну ГБО... але мені воно не треба.
Так я і не кажу її купляти. Просто як приклад як "не деградує" акумулятор, ще й на такому смішному пробізі.
Так нічого не спростував. Ніхто не сперечається, що є ушатані автівки, є до них запчастини, і що електрика для домогосподарств у нас дешева, бо субсидується бізнесом.
Питання у казках, що акуми майже не деградують, при зарядці на швидких комерційних зарядках то дешево і т.д.

А по факту це якась глобальна афера по відмиттю бюджетних коштів. Скрізь субсидіювання, пільги, адміністративні переваги щоб ті електрички тільки купували. Тобто у звичайних умовах ці автівки взагалі не конкурентоспроможні?

Але я так розумію жодних аргументів та прямих відповідей від тебе я не почую.

Доречі, НІссан порахував цей варіант - і тільки на останньому поколінні щось зробив із охоложенням. Із власного досвіду. Авто з теплих країв(Каліфорнія) - там сам Бог велів деградувати в жару. Із огляду на обговорення вже 2-й день - сьогодні підключу Ліфспай і гляну шо там по SOH. Авто вже 2 роки у мене, бралося із 10-ма палками, зараз вже 9. Запас ходу після зими(а скоріше через те, що дружина восени в'їхала і можливо щось по ходовій - треба буде їхати на розвал) - до 110 км і показує витрату 7,1 км/кВт, восени до ДТП - завжди було не менше 8,5 км/кВт. grin_drop.png Ну короче, на роботу з роботи мені вистачає(майже 100 км) ще й щось залишається.

Сообщение отредактировал dubis - May 22 2023, 11:43
+Quote Post
next1983
May 22 2023, 13:00

Пост #4246

Старожил

С нами с: 18-March 09

(dubis @ May 18 2023, 23:29) Перейти к цитате

Цікаво - а де це 12 грн/кВт? Пан теоретик чи таки має електрокар?

Пан хочет сменить машину и смотрит сколько реально обойдется зарядка (а не мечты розовых пони). Все что рядом со мной - увы 12+ за квт. Можешь открыть приложение и посмотреть, дешевых зарядок не так много в Киеве.
Поэтому выбор скорее на дизель с расходом ок 6 литров в городе без глухих пробок.

(serglifar @ May 19 2023, 9:53) Перейти к цитате

На кло в чабанах 8 грн/квт, з потужністю 22квт. Піваккума того китайця 176 грн і година часу. А скільки комплектна зарядка буде дешево заливати до повного.

Пилять 50 минут (с учетом трафика) до Чабанов? Нафиг-нафиг). К тому же ждать по 2 часа заправки почти каждый день - то пан знает толк в извращениях.

(maryanchuk @ May 21 2023, 14:57) Перейти к цитате

Серед цієї марки наразі виглядають оптимальними дві моделі:
Hyundai i30
Hyundai Venue
Ps. Додав Kia ceed до фаворитів

на Venue зараз діють знижки на моделі 2022 року (там мінімальна різниця з рядом 2023) - виглядає дуже привабливо

Проблема в них - в довольно высоком расходе по городу. 10 литров без глухих пробок.
По расходу лучше брать что-то дизельное. Тот же PSA (Пежо-Ситроен-Опель) на дизельном моторе очень и очень в этом плане.
Я на Рифтере покатался - был очень приятно удивлен насколько этот сарай едет. Ок 6 литров расход в довольно сильном трафике. Как новичку, тебе понравится его маневренность при парковке (Рифтер и Берлинго (от Ситроен) есть на шикарном автомате, камера и мультимедийка тоже есть).

Далее как выбранные тобой машины ведут на трассе. Судя по всему на 80-90 км/ч обгон будет довольно большой проблемой. Машинка будет довольно долго разгонятся и как новичку будет очень не комфортно. Это еще один плюс к дизелю.

Так же если есть где заряжать свое авто, то рекомендую на электрички посмотреть. При чуть большем бюджете сэкономишь кучу денег в дальнейшем. Но это при условии что можешь заряжать авто дома/на работе или есть рядом общественная зарядка гривен за 7 за квт/ч.

(maryanchuk @ May 21 2023, 14:57) Перейти к цитате

Можливо хтось має досвід використання або буду радий вислухати вашу думку. Нижче на скрінах наводжу дві модифікації, які вважаю оптимальними
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

И в комплекте галогеновые фары( (2023 год на дворе!). Скорее всего будет гавняный свет. Как для новичка - это очень будет ночью напрягать, особенно на загородной дороге! У нас на всю голову долбанутые пешеходы и лисапедисты. Любят идти/ездить в черном ночью с мелким дождиком и посреди дороги facepalm.png
+Quote Post
maryanchuk
May 22 2023, 13:39

Пост #4247

Активист
*

С нами с: 13-May 11

Проблема в них - в довольно высоком расходе по городу. 10 литров без глухих пробок.
По расходу лучше брать что-то дизельное. Тот же PSA (Пежо-Ситроен-Опель) на дизельном моторе очень и очень в этом плане.
Я на Рифтере покатался - был очень приятно удивлен насколько этот сарай едет. Ок 6 литров расход в довольно сильном трафике. Как новичку, тебе понравится его маневренность при парковке (Рифтер и Берлинго (от Ситроен) есть на шикарном автомате, камера и мультимедийка тоже есть).

над витратами пального задумаюсь, дякую що вказали
по моделям - трохи не те, що шукаю, це у вас щось типу мінівенів чи сімейних авто, нам таке поки точно не треба. Треба все-таки хетчбек (щось простіше паркуватись) ну чи вже невеликий кросовер

Заряджати нема де - ані вдома, ані на роботі (працюємо з дому), тому електрички поки не розглядаю (хоча і була така думка)

окреме дякую за поради для новачків, на розгін і обгін при вивченні зверну додаткову увагу (і на фари)
+Quote Post
next1983
May 22 2023, 14:11

Пост #4248

Старожил

(maryanchuk @ May 22 2023, 14:39) Перейти к цитате

Треба все-таки хетчбек (щось простіше паркуватись) ну чи вже невеликий кросовер

Машина планируется чисто для города на каждый день?
Или куда-то выезжать тоже?
+Quote Post
maryanchuk
May 22 2023, 14:41

Пост #4249

Активист
*

С нами с: 13-May 11

(next1983 @ May 22 2023, 15:11) Перейти к цитате

Машина планируется чисто для города на каждый день?
Или куда-то выезжать тоже?

95% для міста, але щось і при можливості можна було проїхати 100-500 км в один бік
+Quote Post
SyntaxError
May 22 2023, 14:42

Пост #4250

Ветеран

С нами с: 7-December 12

Open in new window

З оголошення на ОЛХ:

Open in new window

Порахуйте вигоду. )

ебать у тебя логика) смотри, я тебе говорю как реальный пользователь, который делал реальный SOH перед продажей, а не твои вот эти дослидження из гугла.

все зависит от эксплуатации, но это справедливо и для двс авто. такчу можно ушатать и на 30 тыс, хотя это считается норм пробег при покупке.

вот тебе такая же ссылка, где при пробеге 150 тыс км СОХ - 75%. разница только в том, что у него есть чадемо, а это чуток быстрее ушатывает батарею, чем когда обычный тайп1.
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/nissan-l...76-IDRI5SR.html

Сообщение отредактировал SyntaxError - May 22 2023, 14:42
+Quote Post
WarFox
May 22 2023, 15:45

Пост #4251

Cтаршой
**

С нами с: 31-May 07

я 3 месяца назад взял электричку с SOH 79, сейчас 84. За это время проехал 2,5к считай 250уе отбил за топливо. Заряжаюсь в гараже по 1,80. Если своей зарядки нет в электро смысла не вижу.
+Quote Post
Mad Dog
May 22 2023, 17:05

Пост #4252

Старожил

(SyntaxError @ May 22 2023, 15:42) Перейти к цитате

ебать у тебя логика) смотри, я тебе говорю как реальный пользователь, который делал реальный SOH перед продажей, а не твои вот эти дослидження из гугла.

facepalm.png
як ти думаєш, я повірю другу який відвалив 7кує з акум чи якомусь SyntaxError із інтернету, що стверджує про міфічну деградацію у 15% за 10 років? smile_upsidedown.png

+Quote Post
Mad Dog
May 22 2023, 17:17

Пост #4253

Старожил

(WarFox @ May 22 2023, 16:45) Перейти к цитате

За это время проехал 2,5к считай 250уе отбил за топливо.

250 ує = 454 л газа. smile_upsidedown.png
витрата мала б бути більше 18л/100км.

Я тобі хочу сказати, що з такими розрахунками я і нас своїх ДВЗ автівках нормально відбиваю у порівнянні з твоїм уявним авто.

Сообщение отредактировал Mad Dog - May 22 2023, 17:18
+Quote Post
SyntaxError
May 22 2023, 19:53

Пост #4254

Ветеран

(Mad Dog @ May 22 2023, 18:05) Перейти к цитате

facepalm.png
як ти думаєш, я повірю другу який відвалив 7кує з акум чи якомусь SyntaxError із інтернету, що стверджує про міфічну деградацію у 15% за 10 років? smile_upsidedown.png

та твое мнение мне не интересно, просто не надо утверждать того, в чем не до конца разбираешься. если твой друг купил убитую батарею или убил ее сам, ну кто ему лекарь? и рассказывать потом с умным лицом, что все батареи после 10 лет ушатанные - не надо.

Дядя, полгеше зі словами - це не флейм, де можна матюкатися в певних темах!

Сообщение отредактировал romashko - May 23 2023, 19:13
+Quote Post
next1983
May 22 2023, 20:08

Пост #4255

Старожил

(maryanchuk @ May 22 2023, 15:41) Перейти к цитате

95% для міста, але щось і при можливості можна було проїхати 100-500 км в один бік

Тогда смотри: компактные авто не очень любят трассу. Тупо устанешь ехать. Да и пассажирам будет как в маршрутке. Больший авто будет банально комфортнее.
Поэтому, если желание иметь компакт исключительно из-за парковки - то это не самый лучший аргумент. Современное авто будет с камерой заднего вида - это достаточно чтобы нормально парковаться. Тот же условный Берлинго-Рифтер вообще сделан чтобы на пяточке маневры исполнять.
Рекомендую смотреть не только компакты. И уже оценивать после тестдрайвов.
+Quote Post
Mad Dog
May 22 2023, 20:27

Пост #4256

Старожил

(SyntaxError @ May 22 2023, 20:53) Перейти к цитате

и рассказывать потом с умным лицом, что все батареи после 10 лет ушатанные - не надо.

А ну покажи де я таке казав? Балабол? facepalm.png

Сообщение отредактировал Mad Dog - May 22 2023, 20:27
+Quote Post
SyntaxError
May 22 2023, 20:34

Пост #4257

Ветеран

(Mad Dog @ May 22 2023, 21:27) Перейти к цитате

А ну покажи де я таке казав? Балабол? facepalm.png

ну вот

Але ви і далі розповідайте про 15% деградацію у 10 річному авто. smile_upsidedown.png

+Quote Post
Mad Dog
May 22 2023, 20:38

Пост #4258

Старожил

(SyntaxError @ May 22 2023, 21:34) Перейти к цитате

ну вот

facepalm.png Таки балабол.
+Quote Post
SyntaxError
May 22 2023, 20:55

Пост #4259

Ветеран

(Mad Dog @ May 22 2023, 21:38) Перейти к цитате

facepalm.png Таки балабол.

боюсь спросить кто же ты, уникум, отрицающий свои же процитированные слова? grin3.png
+Quote Post
Mad Dog
May 22 2023, 21:00

Пост #4260

Старожил

(SyntaxError @ May 22 2023, 21:55) Перейти к цитате

боюсь спросить кто же ты, уникум, отрицающий свои же процитированные слова? grin3.png

Боїшся спитати, бо я не заперечував свої слова. То ти член від пальця не відрізняєш.
Як завжди якийсь бидло балабол замість аргументів тільки і може, що переходити на особистості. facepalm.png
+Quote Post

220 Страницы  « < 211 212 213 214 215 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 23rd November 2024 - 22:24
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.