Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6828-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто

Zombie
Mar 22 2007, 13:37

Пост #1

Cтаршой
**

С нами с: 1-April 06
Меценат

Помощь в выборе авто до 10,000$

Open in new window

Авто до 10000$
можноли чтото купить на ети деньги чтоб ездило и было более мение...
и что вы можете посоветовать на ету суму

Сообщение отредактировал VladRus - May 22 2019, 17:33
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
220 Страницы  « < 214 215 216 217 218 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(4300 - 4319)
user25
Jun 15 2023, 11:29

Пост #4301

Старожил

С нами с: 8-September 10

Електротачка ідеальне авто для міста, але не підходять людям які живуть у місті)))
+Quote Post
next1983
Jun 15 2023, 12:20

Пост #4302

Старожил

С нами с: 18-March 09

(Mad Dog @ Jun 15 2023, 11:09) Перейти к цитате

і без розпилу бюджету.

"Шухер, бабка, кругом шпионы".
+Quote Post
Ахwell
Jun 15 2023, 12:55

Пост #4303

Благодарности: 165

ultra active user

С нами с: 11-September 14

(dubis @ Jun 14 2023, 22:56) Перейти к цитате

Нижче колаж практика - а не теоретика із простору інтернету ok.png Навіть зробив скрінами із гугл-диску, щоб не ускладнювати відповідь.

Я теж можу накидати фото, де у мене на повнопривідному двух літровому кросовері витрата 4.6 літри, але є нюанс ... в Яремче, з гірки і просто було цікаво побачити якусь рекордно мінімальну цифру. В реальному ж житті в умовах міста росхід складає ~8-9 літрів. У минулого власника з пенсіонерським режимом було 6.5-7.5
Так само і з електричками. Нещодавно спілкувався з власником старого ліфа, який їздить 60-80 км/год, бо на вискоій швидкості батарейка вилітає на очах. Швидкість мотороллера з дахом.
Сам очікую прибуття з США - Tesla 3 LR DM. По оглядам і відгукам на форумах, реальна витрата ~17 і вище. Якщо комфортно їздити і не молитись на кожен відсоток заряду. Купував зовсім не з міркувань економії грошей.
+Quote Post
Mad Dog
Jun 15 2023, 14:44

Пост #4304

Старожил

С нами с: 31-October 06

(user25 @ Jun 15 2023, 12:29) Перейти к цитате

Електротачка ідеальне авто для міста, але не підходять людям які живуть у місті)))

Десь от так воно і вимальовується.

Сьогодні покатався на старенькій фабії з атмо двигуном на 60 поні. 19 км виключно по місту, витрата 6.2. Машина використовується максимум двічі в тиждень для подібних поїздок. Я туди навіть газ не бачу сенс ставити з такими пробігами.

+Quote Post
dubis
Jun 15 2023, 15:14

Пост #4305

Member
**

С нами с: 27-June 14

(Ахwell @ Jun 15 2023, 13:55) Перейти к цитате

Я теж можу накидати фото, де у мене на повнопривідному двух літровому кросовері витрата 4.6 літри, але є нюанс ... в Яремче, з гірки і просто було цікаво побачити якусь рекордно мінімальну цифру. В реальному ж житті в умовах міста росхід складає ~8-9 літрів. У минулого власника з пенсіонерським режимом було 6.5-7.5
Так само і з електричками. Нещодавно спілкувався з власником старого ліфа, який їздить 60-80 км/год, бо на вискоій швидкості батарейка вилітає на очах. Швидкість мотороллера з дахом.
Сам очікую прибуття з США - Tesla 3 LR DM. По оглядам і відгукам на форумах, реальна витрата ~17 і вище. Якщо комфортно їздити і не молитись на кожен відсоток заряду. Купував зовсім не з міркувань економії грошей.

В реальному житті - є інша машина, яка тільки газова і в режимі 130-160 км/год бере 8,5 л газу/100 км по трасі Київ - Львів або Київ-Одеса - але ж це максимум 3 рази на рік - а в реалі - тільки місто і передмістя із разовим пробігом 45 км максимум і все по заторах із витратою від 12 л/100 км. Ось для чого навіть б/у електричка. От коли станете не теоретиком і не будете відповідати в режимі "Чули як казали - що бачили як їли!" - тоді все зрозумієте. 17 кВт/100 км - це зима і тільки на початку руху авто - по мірі прогрівання салону - витрата на обігрів і, відповідно, по пробігу зменшується - але ж вам друг такого не сказав )) А ще в реальному житті - пересів на мотоцикл із витратою 2,5 л/100 км і проїзжаю щодня в заторах між машин по 90 км(з передмістя правого берега - на лівий берег в район Харківського масиву)

(Mad Dog @ Jun 15 2023, 7:49) Перейти к цитате

6 літрів при швидкості 130 км/г, 80%+ траса. Більшість поїздок 200+ км. Інші 20% якщо і місто то не у годину пік і не по району.
Позаминуле літо Хорватія, Чорногорія, Албанія, Македонія за 2 тижні більше 5к км.
А ще я інколи сплю в машині. то мені економію на готелях теж рахувати? crazy.png
Так це і є картинки з інтернету.
На моїй практиці навіть тесли їдуть у правій смузі разом з фурами. smile_upsidedown.png

На вашій практиці - ото що вище із інтернету по поїздках за кордон і спанням в авто))
А на моїй - є фотопідтвердженя в різний період часу ))
Якщо траса 80% із таким пробігом - то питання риторичне про б/у електрокар

Сообщение отредактировал dubis - Jun 15 2023, 15:11
+Quote Post
Ахwell
Jun 15 2023, 15:15

Пост #4306

Благодарности: 165

ultra active user

С нами с: 11-September 14

(dubis @ Jun 15 2023, 16:09) Перейти к цитате

але ж вам друг такого не сказав ))

я наче ніде не писав про "друга" чи щось схоже, а висказався на основі реальних власників електрички
і привів приклад зі своїм дизельним ДВС, і 6,5 і 10 літрів мають право на існування, але початково тут наче зійшлись на тому, що не варто рахувати витрату по мінімальним показникам з дідовським стилем їзди)
+Quote Post
Mad Dog
Jun 15 2023, 15:49

Пост #4307

Старожил

(dubis @ Jun 15 2023, 16:14) Перейти к цитате

Якщо траса 80% із таким пробігом - то питання риторичне про б/у електрокар

Я вище і про другу машину відписався. Фабію. І з нею теж "питання риторичне про б/у електрокар".
Замкнуте коло. Бо я не таксую і сенс життя трохи інший ніж кожен день стояти у пробках.

А так то все повернулось до того з чого почалось:
(Mad Dog @ Jun 14 2023, 10:02) Перейти к цитате

Ну чого... якщо, як тут люблять, довести до абсурду ідеалу то буде досить привабливо. Ну типу кожен день треба їздити на роботу за 200 км, і суто випадково при будь яких умовах електричка проїждає ці 400 км... ще й без вихідних... Заправляти, робити ТО не треба... акумулятор вічний.

+Quote Post
dubis
Jun 15 2023, 17:19

Пост #4308

Member
**

С нами с: 27-June 14

(Ахwell @ Jun 15 2023, 16:15) Перейти к цитате

я наче ніде не писав про "друга" чи щось схоже, а висказався на основі реальних власників електрички
і привів приклад зі своїм дизельним ДВС, і 6,5 і 10 літрів мають право на існування, але початково тут наче зійшлись на тому, що не варто рахувати витрату по мінімальним показникам з дідовським стилем їзди)

Дідівським стилем їзди я зміг витягувати 10 км/кВт, реальний влітку із кондєєм - 7-8 км/кВт, взимку - 6-6,5 км/кВТ.
Валити на трасі - це не про електричку, в місті - основна стихія - прискорення-зупинка - і працює рекуперація - основний плюс і особливо більш сучасних електричок.
+Quote Post
Emissions
Jun 15 2023, 23:24

Пост #4309

In Bass We Trust

С нами с: 5-January 10

(dubis @ Jun 14 2023, 16:23) Перейти к цитате

ДВС із 5л витратою - міф, хіба що якийсь дизель в режиі пенсіонера без заторів і з вимкненими кондєєм і музикою.

фієста мк7 дизель 1.4

гашетка в пол в хвост і в гриву, 4.6 в місті, якшо пенсія то до 3.8

ДВС із 5л витратою - міф, хіба що якийсь дизель в режиі пенсіонера без заторів і з вимкненими кондєєм і музикою.

фієста мк7 дизель 1.4

гашетка в пол в хвост і в гриву, 4.6 в місті, якшо пенсія то до 3.8

162 грн/100км, 5л дизеля купите за ці гроші?

на 186\100км на газу у мене smile.png

(dubis @ Jun 14 2023, 23:09) Перейти к цитате

Даю нижче таблицю, за якою вів статистику витрат і цін - підняв архівчик )) smile_upsidedown.png

Open in new window

а нахіба?

в чому прекол сидіти рахзувати, якшо єжу я так ясно шо дешевше?)

оце вам скучно жить однако

(user25 @ Jun 15 2023, 12:29) Перейти к цитате

варто уточнити, які не живуть в приватному секторі*

бо імхо вигода це як раз заряджати вдома на нічному тарифі.

(dubis @ Jun 15 2023, 18:19) Перейти к цитате

Дідівським стилем їзди я зміг витягувати 10 км/кВт, реальний влітку із кондєєм - 7-8 км/кВт, взимку - 6-6,5 км/кВТ.
Валити на трасі - це не про електричку, в місті - основна стихія - прискорення-зупинка - і працює рекуперація - основний плюс і особливо більш сучасних електричок.

у вас дід стайл то гоношний дід мабуть?)))
+Quote Post
QNX
Jun 15 2023, 23:53

Пост #4310

Благодарности: 159

ultra active user

С нами с: 9-February 07

а нахіба?

ну для общего представления, я вот например по бензину за 12 лет владения машиной потратил еще одну такую же машину + то ремонты и прочее

тоже вел статистику первые лет 5, а потом забил

машина вапще дорогое удовольствие, просто денег она сосет много но в длительной перспективе

Сообщение отредактировал QNX - Jun 15 2023, 23:53
+Quote Post
LEXX_Gruzovik
Jun 16 2023, 8:26

Пост #4311

Cтаршой
**

С нами с: 14-December 11

(QNX @ Jun 16 2023, 0:53) Перейти к цитате

ну для общего представления, я вот например по бензину за 12 лет владения машиной потратил еще одну такую же машину + то ремонты и прочее

тоже вел статистику первые лет 5, а потом забил
машина вапще дорогое удовольствие, просто денег она сосет много но в длительной перспективе

Так і є, машина - це витрати. Хіба що в таксі на ній бомбити, але тоді вона стає розхідним матеріалом ))
+Quote Post
Mad Dog
Jun 16 2023, 9:35

Пост #4312

Старожил

ну для общего представления, я вот например по бензину за 12 лет владения машиной потратил еще одну такую же машину

Тут є нюанси... Згадана мною Фабія була куплена під нульове розмитнення умовно з однієї зарплати ))

не погоджуюсь. Якщо оті розрахунки порівняння між бензом та газом ще мають який сенс, то в цілому підрахунки витрат нічого не показують.

Ну от приклад:
Маршрутка У Черкаси 350 грн.
Машиною - 400 грн.

Якщо ти їдеш сам то з урахуванням, що до/від тієї маршрутки ще треба добратись виходить те саме.

А якщо у двох їхати?
А якщо удвох та взяти ще двох на блаблакарі?
З'їздив на шару в Черкаси, у файлік записав що витратив на паливо 400 грн(які тобі повністю компенсували баблакарщики), і бубниш як дорого їздити на авто. laugh_cry.png

Те саме якщо поїхав на власній машині а не на таксі по Києву...

і навіть таке:
(Mad Dog @ May 23 2023, 21:11) Перейти к цитате

Я інколи сплю у машині. ))

Різниця по вартості між самим дешевим готелем у розгар сезону у вихідні у Чорногорії та кемпінгом там же повністю перекрила вартість баку палива. І це не десь у полі, а прямо на березі Которської затоки, з душем, туалетом, розеткою, вайфаем...

Open in new window

Оця ночівля залишилась у спогадах як один з найкращих моментів всієї подорожі по Балканам.

До речі, бака палива заправлено в Україні вистачило повністю проїхати Угорщину та Сербію, наступний раз заправляючись вже у Чорногорії.
+Quote Post
VictorRA
Jun 16 2023, 9:43

Пост #4313

Благодарности: 1419

ПедертМейстерБля

С нами с: 11-February 07

(Mad Dog @ Jun 16 2023, 9:35) Перейти к цитате

Різниця по вартості між самим дешевим готелем у розгар сезону у вихідні у Чорногорії та кемпінгом там же повністю перекрила вартість баку палива. І це не десь у полі, а прямо на березі Которської затоки, з душем, туалетом, розеткою, вайфаем...

Дай локацию smile.png
С детьми есть сенс ехать?
+Quote Post
Mad Dog
Jun 16 2023, 10:48

Пост #4314

Старожил

(VictorRA @ Jun 16 2023, 10:43) Перейти к цитате

Дай локацию smile.png

Наче тут:
https://goo.gl/maps/qPFg6SJQ5EVGZsVS6

Але там їх багато.
По цінам там було щось типу 3 евро з машини, та 2 евро з людини. На двох 7 евро вийшло.

Про дітей не зрозуміло в якому контексті питання,. У кемпінгу були діти. Не скаржились ))
Якщо в цілому про подорож то тут від дітей залежить... Але думаю, з дітьми треба було б брати набагато менший темп, та замість 4 країн (Хорватії, Чорногорії, Албанії, Македонії) за два тижня, зупинитись на двох. Не з всякими дітьми полізеш на гору типу Говерли. Чи навіть пройти лишні пару км по 30+ спеці від місця парковки до місця яке хочеш побачити для деяких дітей може бути проблема. Але у цій подорожі це тільки у Дубровнику було, у інших місцях з парковкою більш менш норм.

+Quote Post
next1983
Jun 16 2023, 11:41

Пост #4315

Старожил

С нами с: 18-March 09

(VictorRA @ Jun 16 2023, 10:43) Перейти к цитате

Дети тебя могут послать с такой долгой дорогой на машине)
+Quote Post
Mad Dog
Jun 16 2023, 12:48

Пост #4316

Старожил

(next1983 @ Jun 16 2023, 12:41) Перейти к цитате

Не тільки діти. Подорожі автівкою треба любити, авто повинно бути комфортне для подорожей, споряджене та підготовлене.

Купа асистентів у авто які при пересуванню по місту здавались непотрібними виявляються дуже корисними у автоподорожах.
Тільки на авто з адаптивним круїзом, утриманню у смузі, контролем сліпих зон і .д. дружина полюбила подорожувати саме за кермом.
Завдяки їй я дізнався, що у авто є асистент розпізнавання втоми водія. smile_upsidedown.png

Якщо хтось(діти?) буде їхати на задньому дивані, 3-х зонний клімат дуже допоможе. В Албанії було 40 градусів у тіні:
Open in new window
Якщо подорожувати восени/взимку автономна пічка теж дуже допомагає. Повний привід теж декілька разів виручав.

У кемпінг я ж теж не спонтанно поперся, хоча відразу і не планував. Самонадувний матрас, спальники, розкладні стільці і різні дрібниці типу москітних сіток на вікна були з собою. Ідея спати у багажнику неодноразово випробувана на річках, озерах і морях України.

З усім цим, включаючи досвід, було не страшно відправити своїх з дружиною за кермом за 2,5 тис кілометрів коли почалось вторгнення минулої зими.

Сообщение отредактировал Mad Dog - Jun 16 2023, 12:49
+Quote Post
user25
Jun 16 2023, 12:52

Пост #4317

Старожил

С нами с: 8-September 10

(Emissions @ Jun 16 2023, 0:24) Перейти к цитате

бо імхо вигода це як раз заряджати вдома на нічному тарифі.

Та пофіг на ту вигоду в 500-1000 грн/міс.
Тут справа в зручності.
Немає біля будинку в пішій доступності, зарядних станцій які постійно вільні. Щоб приїхати і поставити авто на зарядку на всю ніч.
Зарядки то є, але ввечері вони всі зайняті.
+Quote Post
VictorRA
Jun 16 2023, 14:24

Пост #4318

Благодарности: 1419

ПедертМейстерБля

С нами с: 11-February 07

(next1983 @ Jun 16 2023, 11:41) Перейти к цитате

Мне до Черногории 4 часа езды.
Просто "семейных" отдых в Хорватии за 2,5к евро за 5 дней на 2й линии не впечатляет совсем. Хочется треша сэкономить.

По теме, обратил внимание, что електричками по ЕС пользуются чаще всего коммерческие проекты, типа доставок, почты, еко-такси, арендные авто.
В частном пользовании вижу единицы, из которых 90% теслы. Интересна статистика в целом.

Сообщение отредактировал VictorRA - Jun 16 2023, 14:27
+Quote Post
Mad Dog
Jun 16 2023, 15:32

Пост #4319

Старожил

(VictorRA @ Jun 16 2023, 15:24) Перейти к цитате

Просто "семейных" отдых в Хорватии за 2,5к евро за 5 дней на 2й линии не впечатляет совсем. Хочется треша сэкономить.

Ну що днями дітям робити в тому кемпінгу я теж не знаю. )) Там село селом. Воно після дня суматохи у Дубровнику посидіти на березі заливу з пляшкою пива / келихом вина - thumb_up.png . Але як відпочинок для дітей на декілька діб - хз хз.
У Будві ми знімали квартиру студію 110 евро за 3 дні, але до моря хвилин 15 пішки. От там вже є де розгулятись...
+Quote Post
Kvasok
Jun 20 2023, 11:22

Пост #4320

Дух

С нами с: 22-August 13

Сначала туда надо доехать))) я честно говоря пока не могу отдыхать, когда война в стране, совесть не дает. Ребенку с женой отправить да, сам нет.
+Quote Post

220 Страницы  « < 214 215 216 217 218 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 23rd November 2024 - 17:56
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.