Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6828-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто |
Zombie |
Mar 22 2007, 13:37
Пост
|
Репутация: 140 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 780 С нами с: 1-April 06 |
Помощь в выборе авто до 10,000$ Авто до 10000$ можноли чтото купить на ети деньги чтоб ездило и было более мение... и что вы можете посоветовать на ету суму Сообщение отредактировал VladRus - May 22 2019, 17:33 |
user25 |
Jun 15 2023, 11:29
Пост
|
Репутация: 196 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 239 С нами с: 8-September 10 |
Електротачка ідеальне авто для міста, але не підходять людям які живуть у місті)))
|
next1983 |
Jun 15 2023, 12:20
Пост
|
Репутация: 214 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 4 702 С нами с: 18-March 09 |
|
Ахwell |
Jun 15 2023, 12:55
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: 1408 ultra active user Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 |
Нижче колаж практика - а не теоретика із простору інтернету Навіть зробив скрінами із гугл-диску, щоб не ускладнювати відповідь. Я теж можу накидати фото, де у мене на повнопривідному двух літровому кросовері витрата 4.6 літри, але є нюанс ... в Яремче, з гірки і просто було цікаво побачити якусь рекордно мінімальну цифру. В реальному ж житті в умовах міста росхід складає ~8-9 літрів. У минулого власника з пенсіонерським режимом було 6.5-7.5 Так само і з електричками. Нещодавно спілкувався з власником старого ліфа, який їздить 60-80 км/год, бо на вискоій швидкості батарейка вилітає на очах. Швидкість мотороллера з дахом. Сам очікую прибуття з США - Tesla 3 LR DM. По оглядам і відгукам на форумах, реальна витрата ~17 і вище. Якщо комфортно їздити і не молитись на кожен відсоток заряду. Купував зовсім не з міркувань економії грошей. |
Mad Dog |
Jun 15 2023, 14:44
Пост
|
Репутация: 109 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 588 С нами с: 31-October 06 |
Електротачка ідеальне авто для міста, але не підходять людям які живуть у місті))) Десь от так воно і вимальовується. Сьогодні покатався на старенькій фабії з атмо двигуном на 60 поні. 19 км виключно по місту, витрата 6.2. Машина використовується максимум двічі в тиждень для подібних поїздок. Я туди навіть газ не бачу сенс ставити з такими пробігами. |
dubis |
Jun 15 2023, 15:14
Пост
|
Репутация: 47 Member Группа: Пользователи Сообщений: 781 С нами с: 27-June 14 |
Я теж можу накидати фото, де у мене на повнопривідному двух літровому кросовері витрата 4.6 літри, але є нюанс ... в Яремче, з гірки і просто було цікаво побачити якусь рекордно мінімальну цифру. В реальному ж житті в умовах міста росхід складає ~8-9 літрів. У минулого власника з пенсіонерським режимом було 6.5-7.5 Так само і з електричками. Нещодавно спілкувався з власником старого ліфа, який їздить 60-80 км/год, бо на вискоій швидкості батарейка вилітає на очах. Швидкість мотороллера з дахом. Сам очікую прибуття з США - Tesla 3 LR DM. По оглядам і відгукам на форумах, реальна витрата ~17 і вище. Якщо комфортно їздити і не молитись на кожен відсоток заряду. Купував зовсім не з міркувань економії грошей. В реальному житті - є інша машина, яка тільки газова і в режимі 130-160 км/год бере 8,5 л газу/100 км по трасі Київ - Львів або Київ-Одеса - але ж це максимум 3 рази на рік - а в реалі - тільки місто і передмістя із разовим пробігом 45 км максимум і все по заторах із витратою від 12 л/100 км. Ось для чого навіть б/у електричка. От коли станете не теоретиком і не будете відповідати в режимі "Чули як казали - що бачили як їли!" - тоді все зрозумієте. 17 кВт/100 км - це зима і тільки на початку руху авто - по мірі прогрівання салону - витрата на обігрів і, відповідно, по пробігу зменшується - але ж вам друг такого не сказав )) А ще в реальному житті - пересів на мотоцикл із витратою 2,5 л/100 км і проїзжаю щодня в заторах між машин по 90 км(з передмістя правого берега - на лівий берег в район Харківського масиву) 6 літрів при швидкості 130 км/г, 80%+ траса. Більшість поїздок 200+ км. Інші 20% якщо і місто то не у годину пік і не по району. Позаминуле літо Хорватія, Чорногорія, Албанія, Македонія за 2 тижні більше 5к км. А ще я інколи сплю в машині. то мені економію на готелях теж рахувати? Так це і є картинки з інтернету. На моїй практиці навіть тесли їдуть у правій смузі разом з фурами. На вашій практиці - ото що вище із інтернету по поїздках за кордон і спанням в авто)) А на моїй - є фотопідтвердженя в різний період часу )) Якщо траса 80% із таким пробігом - то питання риторичне про б/у електрокар Сообщение отредактировал dubis - Jun 15 2023, 15:11 |
Ахwell |
Jun 15 2023, 15:15
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: 1408 ultra active user Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 |
але ж вам друг такого не сказав )) я наче ніде не писав про "друга" чи щось схоже, а висказався на основі реальних власників електрички і привів приклад зі своїм дизельним ДВС, і 6,5 і 10 літрів мають право на існування, але початково тут наче зійшлись на тому, що не варто рахувати витрату по мінімальним показникам з дідовським стилем їзди) |
Mad Dog |
Jun 15 2023, 15:49
Пост
|
Репутация: 109 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 588 С нами с: 31-October 06 |
Якщо траса 80% із таким пробігом - то питання риторичне про б/у електрокар Я вище і про другу машину відписався. Фабію. І з нею теж "питання риторичне про б/у електрокар". Замкнуте коло. Бо я не таксую і сенс життя трохи інший ніж кожен день стояти у пробках. А так то все повернулось до того з чого почалось: Ну чого... якщо, як тут люблять, довести до |
dubis |
Jun 15 2023, 17:19
Пост
|
Репутация: 47 Member Группа: Пользователи Сообщений: 781 С нами с: 27-June 14 |
я наче ніде не писав про "друга" чи щось схоже, а висказався на основі реальних власників електрички і привів приклад зі своїм дизельним ДВС, і 6,5 і 10 літрів мають право на існування, але початково тут наче зійшлись на тому, що не варто рахувати витрату по мінімальним показникам з дідовським стилем їзди) Дідівським стилем їзди я зміг витягувати 10 км/кВт, реальний влітку із кондєєм - 7-8 км/кВт, взимку - 6-6,5 км/кВТ. Валити на трасі - це не про електричку, в місті - основна стихія - прискорення-зупинка - і працює рекуперація - основний плюс і особливо більш сучасних електричок. |
Emissions |
Jun 15 2023, 23:24
Пост
|
Репутация: 745 In Bass We Trust Группа: Пользователи Сообщений: 13 789 С нами с: 5-January 10 |
ДВС із 5л витратою - міф, хіба що якийсь дизель в режиі пенсіонера без заторів і з вимкненими кондєєм і музикою. фієста мк7 дизель 1.4 гашетка в пол в хвост і в гриву, 4.6 в місті, якшо пенсія то до 3.8 ДВС із 5л витратою - міф, хіба що якийсь дизель в режиі пенсіонера без заторів і з вимкненими кондєєм і музикою. фієста мк7 дизель 1.4 гашетка в пол в хвост і в гриву, 4.6 в місті, якшо пенсія то до 3.8 162 грн/100км, 5л дизеля купите за ці гроші? на 186\100км на газу у мене Даю нижче таблицю, за якою вів статистику витрат і цін - підняв архівчик )) а нахіба? в чому прекол сидіти рахзувати, якшо єжу я так ясно шо дешевше?) оце вам скучно жить однако Електротачка ідеальне авто для міста, але не підходять людям які живуть у місті))) варто уточнити, які не живуть в приватному секторі* бо імхо вигода це як раз заряджати вдома на нічному тарифі. Дідівським стилем їзди я зміг витягувати 10 км/кВт, реальний влітку із кондєєм - 7-8 км/кВт, взимку - 6-6,5 км/кВТ. Валити на трасі - це не про електричку, в місті - основна стихія - прискорення-зупинка - і працює рекуперація - основний плюс і особливо більш сучасних електричок. у вас дід стайл то гоношний дід мабуть?))) |
QNX |
Jun 15 2023, 23:53
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2232 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 727 С нами с: 9-February 07 |
а нахіба? ну для общего представления, я вот например по бензину за 12 лет владения машиной потратил еще одну такую же машину + то ремонты и прочее тоже вел статистику первые лет 5, а потом забил машина вапще дорогое удовольствие, просто денег она сосет много но в длительной перспективе Сообщение отредактировал QNX - Jun 15 2023, 23:53 |
LEXX_Gruzovik |
Jun 16 2023, 8:26
Пост
|
Репутация: 64 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 948 С нами с: 14-December 11 |
ну для общего представления, я вот например по бензину за 12 лет владения машиной потратил еще одну такую же машину + то ремонты и прочее тоже вел статистику первые лет 5, а потом забил машина вапще дорогое удовольствие, просто денег она сосет много но в длительной перспективе Так і є, машина - це витрати. Хіба що в таксі на ній бомбити, але тоді вона стає розхідним матеріалом )) |
Mad Dog |
Jun 16 2023, 9:35
Пост
|
ну для общего представления, я вот например по бензину за 12 лет владения машиной потратил еще одну такую же машину Тут є нюанси... Згадана мною Фабія була куплена під нульове розмитнення умовно з однієї зарплати )) машина вапще дорогое удовольствие, просто денег она сосет много но в длительной перспективе не погоджуюсь. Якщо оті розрахунки порівняння між бензом та газом ще мають який сенс, то в цілому підрахунки витрат нічого не показують. Ну от приклад: Маршрутка У Черкаси 350 грн. Машиною - 400 грн. Якщо ти їдеш сам то з урахуванням, що до/від тієї маршрутки ще треба добратись виходить те саме. А якщо у двох їхати? А якщо удвох та взяти ще двох на блаблакарі? З'їздив на шару в Черкаси, у файлік записав що витратив на паливо 400 грн(які тобі повністю компенсували баблакарщики), і бубниш як дорого їздити на авто. Те саме якщо поїхав на власній машині а не на таксі по Києву... і навіть таке: Я інколи сплю у машині. )) Різниця по вартості між самим дешевим готелем у розгар сезону у вихідні у Чорногорії та кемпінгом там же повністю перекрила вартість баку палива. І це не десь у полі, а прямо на березі Которської затоки, з душем, туалетом, розеткою, вайфаем... Оця ночівля залишилась у спогадах як один з найкращих моментів всієї подорожі по Балканам. До речі, бака палива заправлено в Україні вистачило повністю проїхати Угорщину та Сербію, наступний раз заправляючись вже у Чорногорії. |
VictorRA |
Jun 16 2023, 9:43
Пост
|
Благодарности: 1419 Репутация: 1663 ПедертМейстерБля Группа: Пользователи Сообщений: 9 809 С нами с: 11-February 07 |
Різниця по вартості між самим дешевим готелем у розгар сезону у вихідні у Чорногорії та кемпінгом там же повністю перекрила вартість баку палива. І це не десь у полі, а прямо на березі Которської затоки, з душем, туалетом, розеткою, вайфаем... Дай локацию С детьми есть сенс ехать? |
Mad Dog |
Jun 16 2023, 10:48
Пост
|
Дай локацию С детьми есть сенс ехать? Наче тут: https://goo.gl/maps/qPFg6SJQ5EVGZsVS6 Але там їх багато. По цінам там було щось типу 3 евро з машини, та 2 евро з людини. На двох 7 евро вийшло. Про дітей не зрозуміло в якому контексті питання,. У кемпінгу були діти. Не скаржились )) Якщо в цілому про подорож то тут від дітей залежить... Але думаю, з дітьми треба було б брати набагато менший темп, та замість 4 країн (Хорватії, Чорногорії, Албанії, Македонії) за два тижня, зупинитись на двох. Не з всякими дітьми полізеш на гору типу Говерли. Чи навіть пройти лишні пару км по 30+ спеці від місця парковки до місця яке хочеш побачити для деяких дітей може бути проблема. Але у цій подорожі це тільки у Дубровнику було, у інших місцях з парковкою більш менш норм. |
next1983 |
Jun 16 2023, 11:41
Пост
|
Репутация: 214 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 4 702 С нами с: 18-March 09 |
|
Mad Dog |
Jun 16 2023, 12:48
Пост
|
Дети тебя могут послать с такой долгой дорогой на машине) Не тільки діти. Подорожі автівкою треба любити, авто повинно бути комфортне для подорожей, споряджене та підготовлене. Купа асистентів у авто які при пересуванню по місту здавались непотрібними виявляються дуже корисними у автоподорожах. Тільки на авто з адаптивним круїзом, утриманню у смузі, контролем сліпих зон і .д. дружина полюбила подорожувати саме за кермом. Завдяки їй я дізнався, що у авто є асистент розпізнавання втоми водія. Якщо хтось(діти?) буде їхати на задньому дивані, 3-х зонний клімат дуже допоможе. В Албанії було 40 градусів у тіні: Якщо подорожувати восени/взимку автономна пічка теж дуже допомагає. Повний привід теж декілька разів виручав. У кемпінг я ж теж не спонтанно поперся, хоча відразу і не планував. Самонадувний матрас, спальники, розкладні стільці і різні дрібниці типу москітних сіток на вікна були з собою. Ідея спати у багажнику неодноразово випробувана на річках, озерах і морях України. З усім цим, включаючи досвід, було не страшно відправити своїх з дружиною за кермом за 2,5 тис кілометрів коли почалось вторгнення минулої зими. Сообщение отредактировал Mad Dog - Jun 16 2023, 12:49 |
user25 |
Jun 16 2023, 12:52
Пост
|
Репутация: 196 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 239 С нами с: 8-September 10 |
бо імхо вигода це як раз заряджати вдома на нічному тарифі. Та пофіг на ту вигоду в 500-1000 грн/міс. Тут справа в зручності. Немає біля будинку в пішій доступності, зарядних станцій які постійно вільні. Щоб приїхати і поставити авто на зарядку на всю ніч. Зарядки то є, але ввечері вони всі зайняті. |
VictorRA |
Jun 16 2023, 14:24
Пост
|
Благодарности: 1419 Репутация: 1663 ПедертМейстерБля Группа: Пользователи Сообщений: 9 809 С нами с: 11-February 07 |
Дети тебя могут послать с такой долгой дорогой на машине) Мне до Черногории 4 часа езды. Просто "семейных" отдых в Хорватии за 2,5к евро за 5 дней на 2й линии не впечатляет совсем. Хочется По теме, обратил внимание, что електричками по ЕС пользуются чаще всего коммерческие проекты, типа доставок, почты, еко-такси, арендные авто. В частном пользовании вижу единицы, из которых 90% теслы. Интересна статистика в целом. Сообщение отредактировал VictorRA - Jun 16 2023, 14:27 |
Mad Dog |
Jun 16 2023, 15:32
Пост
|
Просто "семейных" отдых в Хорватии за 2,5к евро за 5 дней на 2й линии не впечатляет совсем. Хочется Ну що днями дітям робити в тому кемпінгу я теж не знаю. )) Там село селом. Воно після дня суматохи у Дубровнику посидіти на березі заливу з пляшкою пива / келихом вина - . Але як відпочинок для дітей на декілька діб - хз хз. У Будві ми знімали квартиру студію 110 евро за 3 дні, але до моря хвилин 15 пішки. От там вже є де розгулятись... |
Kvasok |
Jun 20 2023, 11:22
Пост
|
Репутация: 0 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 65 С нами с: 22-August 13 |
Сначала туда надо доехать))) я честно говоря пока не могу отдыхать, когда война в стране, совесть не дает. Ребенку с женой отправить да, сам нет.
|
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd November 2024 - 17:56 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |