Горячая вода в Киеве и не только, бойлеры и всё, что с этим связано |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7165-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Горячая вода в Киеве и не только, бойлеры и всё, что с этим связано |
| mstyslav |
Пост
|
|
Репутация: 775 ![]() Життя воно бентежне... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 9 373 С нами с: 30-June 09 |
![]() привет, живу на Лесном массиве, уже второй день нет воды (горячей). Точнее вода течет, но холодная. А если забыть и включить кран, то при оплате по-счетчику, копеечка "капает" ни каких объяв в округе не встретил. но в Инете надыбал статейку (про Луганскую область)... (см. ниже) может у нас тоже типа того? Попов зараза "мстит", плюс явная экономия денег, плюс выборов точно не будет - можно не стараться быть шоколадным зайцем (Попову) Статейка кто чего думает, отписываемся у кого нет тоже воды горячей и в каком районе ЗЫ. Горячая вода пропала вместе с отключением отопления Дорогие киевляне! Перед тем как жаловаться, рекомендую посетить обновленный и приятный сайт КИЕВЭНЕРГО. Там есть большинство информации. © BANDIT(filmmaniac) |
![]() ![]() |
| romashko |
Пост
|
|
Благодарности: 49992 Репутация: 3466 ![]() Rus - Ni, Peace - Da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06 |
|
| Midnight)sky |
Пост
|
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2758 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 190 С нами с: 30-September 07 |
Накип часто чистити треба? Раз в 1-2 года. Там не так в накипи проблема, как в песке и говне, потому что на входе в квартиру нет фильтров.та ладно! у мене давно окупився! бойлер ванни стоїть на таймері і нагріває вночі - на день вистачає, в кухні маленький бойлер - не критично, пралка і посудомийка включаються після 23 години, за понад 6 років юзання на день припадає 55%, ніч 45%: день 17794 кВт, ніч 15001 кВТ. Заміна лічильника коштувала 1280 грн. У всех разные потребности и кол-во использованного электричества |
| romashko |
Пост
|
|
Благодарности: 49992 Репутация: 3466 ![]() Rus - Ni, Peace - Da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06 |
|
| QNX |
Пост
|
|
Благодарности: 159 Репутация: 2236 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 774 С нами с: 9-February 07 |
Стоп-стоп. Ми про те щоб їм користуватися. В бойлеру за нормальної роботи є якась дельта температур при якій він вимикається і вмикається. І тут ну просто цікаво - скіки кВт-год витрачається по троху підігрівати на протязі дня чи досить сильно підігрівати за ніч. его совершенно не надо подогревать в течении дня только если ты всю воды не вылил, потому лучше взять 80+, чем 30, так как 30 надо будет включать еще и днем, потому что вода уже закончилась Сообщение отредактировал QNX - Jun 14 2022, 13:53 |
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 299 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 573 С нами с: 21-November 07 |
так само, як і термоси. Ніхто закони фізики не перемагає, все там нормально. Так що термоси? Ти користуєшься бойлером - в нього замість гарячої води що ти використав поступа холодна вода, чому холодна вода в твоєму випадку не знижує температуру гарячої води що там залишилась? |
| romashko |
Пост
|
|
|
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 299 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 573 С нами с: 21-November 07 |
его совершенно не надо подогревать в течении дня только если ты всю воды не вылил Так яка дельта у бойлера? От приклад - ставиш 75 градусів бойлер. До якої температури він гріє і вимикається і при якій температурі вмикається? вибач, ти включаєш тормоза чи просто не розібрався, як працює сучасний бойлер? Я все ж досить точно сформулював питання як у вас бойлер не охолоджується без підігріва вдень якщо ви користуєтесь ним і до нього надходить холодна вода? |
| romashko |
Пост
|
|
|
| angelo |
Пост
|
|
|
| QNX |
Пост
|
|
Благодарности: 159 Репутация: 2236 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 774 С нами с: 9-February 07 |
сикока уже отработал? у меня у знакомого подобный вроде был на 50 литров, отработал гарантию и потек сразу же Так яка дельта у бойлера? От приклад - ставиш 75 градусів бойлер. До якої температури він гріє і вимикається і при якій температурі вмикається? у него температурный датчик стоит ближе к верху, где вода гарячая, вот он на ней 75 градусов видит и отключается, а холодная выдавливает горячую снизу, когда поступает соответственно если у тебя датчик показал например 60, то он может включиться на подогрев, если ты его не отключаешь но еще раз, этим ваще можно принебречь в течении дня, его донагрев зависит от того, скольо ты выльешь воды |
| angelo |
Пост
|
|
у него температурный датчик стоит ближе к верху, где вода гарячая, вот он на ней 75 градусов видит и отключается, а холодная выдавливает горячую снизу, когда поступает соответственно если у тебя датчик показал например 60, то он может включиться на подогрев, если ты его не отключаешь но еще раз, этим ваще можно принебречь в течении дня, его донагрев зависит от того, скольо ты выльешь воды Загалом датчик температури стоїх +- посередині. Холодна видавлює гарячу коли ти користуєшься і коли йде забор холодної - то все ж таки вода перемішується трохи, хоча потім у спокої все рівно температура усереднюється, не може такого бути що в тебе ну не знаю, прийняв душ і через годину знизу у бойлері холодна вода, а зверху гарача. Все рівно температура пада. То як не користуватися бойлером - згоден - втрача температуру дуже і дуже повільно. |
| romashko |
Пост
|
|
... Я все ж досить точно сформулював питання як у вас бойлер не охолоджується без підігріва вдень якщо ви користуєтесь ним і до нього надходить холодна вода? На розетці стоїть смарт-приблуда, запрограмована на режим вмикання 23:05-6:55, коли десь виїхали через інтернет і додаток взагалі вирубв, перед тим, як повернутися додому після перерви - годин за 5-6 вмикаю через додаток. Ось: ![]() |
| drone |
Пост
|
|
Репутация: 470 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 704 С нами с: 1-October 12 |
И вроде ж как народ не вчера регестрировался...
|
| romashko |
Пост
|
|
|
| angelo |
Пост
|
|
ну до вечора відсотків на 5% може й охолоне, я хз. На розетці стоїть смарт-приблуда, запрограмована на режим вмикання 23:05-6:55, коли десь виїхали через інтернет і додаток взагалі вирубв, перед тим, як повернутися додому після перерви - годин за 5-6 вмикаю через додаток. Ось: ![]() 5% то коли ти зранку покористувався і до вечора більше не користуєшься? З.І. Щось по твоїм цифрам особливо профіту і нема. В мене 24\7 підігріва при потребі при десь 65градусах на 80л і двох людей - десь 90-100кВт на місяць накручує я якось розумною розеткою замічав, тобто виходить +- жре бойлер однаково що тіки по ночам гріти, чи по троху по дню. І з цих моїх потреб нагріву десь 40% на ніч приходить(суб'єктивно). Ну давайте візьмемо 100кВт на бойлер за місяць. 1. Працює тіки вночі на двохзонному - 72грн на місяць. 2. Працює цілий день на двохзонному при 40% вночі - 115,2грн на місяць. 3. Працює на однозонному - взагалі різниці за місяць в ціні нема - 144грн на місяць. Можете покритикувати мою математику. Хоча в ромашко таки витрати кВт-год на бойлер достатньо великі. Хоча я дійсно забув що гаряча вода більш плотна ніж холодна. це ти за юзера, який питав, чому я питав чому вода в бойлері не стигне коли туди холодну воду додають |
| romashko |
Пост
|
|
5% то коли ти зранку покористувався і до вечора більше не користуєшься? ... Хоча в ромашко таки витрати кВт-год на бойлер достатньо великі. Хоча я дійсно забув що гаряча вода більш плотна ніж холодна. у мене кагбе 4 людей до війни в квартирі проживало, це зараз я сам користуємося переважно вдень та ввечері. Останній раз чистили бойлер 2 роки тому ... я питав чому вода в бойлері не стигне коли туди холодну воду додають |
| angelo |
Пост
|
|
|
| kym |
Пост
|
|
Благодарности: 184 Репутация: 923 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 456 С нами с: 12-March 07 |
дело в том, что если сразу слить всю воду, то новая вестимо будет холодная
а если пользоваться без фанатизма - не заметно ну и чем больше объем бойлера, тем менее заметно остывание при пользовании у меня 50 литров, на двоих если принимать душ, то видно по индикатору, что вода подмешивается и общая темпертарура падает но у меня еще и смеситель с авторегулировкой темпераруры, поэтому не ощущается а потом довольно быстро все доганаятся до выставленной температруры |
| Nikel |
Пост
|
|
Репутация: 72 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 647 С нами с: 14-April 21 |
А що там десь щось вигадали? Наче схема стара як світ - знизу подача холодної води, зверху забір гарячої. Ты же имеешь дачу, если я не ошибаюсь? Летний душ есть? Проведи эксперимент даже с обычной бочкой, врезав туда тен (пригодится в пасмурный день) Ставь его максимально низко, и включай нагреваться. Через пол часика открой вентиль попробуй воду, а потом полезь в бак и попробуй сверху. Думаю сильно удивишься, раз задаешь такие вопросы. Ну и это даже не двухкамерный бойлер |
| QNX |
Пост
|
|
я питав чому вода в бойлері не стигне коли туди холодну воду додають все бойлеры просто тормоза ![]() |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 27th October 2025 - 10:08 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |