Лучшая пицца на заказ в Киеве |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6929-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Лучшая пицца на заказ в Киеве |
Freelancer_mac |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 11 961 С нами с: 1-August 10 ![]() |
|
Wit-13 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Suum cuique ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 382 С нами с: 25-February 09 ![]() |
Доставка еды Папа Джон (Papa John) Киев. Папа Джон уже не тот » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Доставка еды Contrabanda (бургеры Контрабанда) г. Киев » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Доставка еды il Molino (Пиццерия Иль Молино) г. Киев » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Доставка еды Ping-Pong (пинг понг) г. Киев. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Доставка еды ТАКі БУЛО (Такибуло) г. Киев. Мексиканский фастфуд. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Доставка еды Толстый Лев через eda.ua г. Киев » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Доставка еды ShashlikYan (Шашлыкян) г. Киев » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал Wit-13 - May 22 2016, 12:54 |
Freelancer_mac |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 11 961 С нами с: 1-August 10 ![]() |
Спойлеры!!!!
Сообщение отредактировал Freelancer_mac - May 22 2016, 12:26 |
Castiel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Observator tacitus ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 943 С нами с: 9-November 09 ![]() |
Давно хочу попробовать пищу в ШашлыкЯне. Обзорчик в тему попался.
|
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
Ultra_Violet |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 179 С нами с: 15-September 11 ![]() |
Шашлыкян испортился. Раньше тоже очень нравилась еда, последние 2 раза заказывали-запаха костра не было вообще. В лучшем случае электрогриль. Курица без корочки, вроде ее в микроволновке жарили. В общем разочаровали. Последний заказ был осенью. Если кто решит заказать-напишите, изменилась ли ситуация.
|
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
Шашлыкян испортился. Раньше тоже очень нравилась еда, последние 2 раза заказывали-запаха костра не было вообще. В лучшем случае электрогриль. Курица без корочки, вроде ее в микроволновке жарили. В общем разочаровали. Последний заказ был осенью. Если кто решит заказать-напишите, изменилась ли ситуация. С днепровской везут хорошие шашлычки, бывает сам захожу к ним, всегда делают на мангале при тебе, потому сомнений нету. Запах мангала присутствует ![]() |
Freelancer_mac |
Пост
|
|
devchaos |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 950 С нами с: 31-January 08 ![]() |
Шашлыкян испортился. Раньше тоже очень нравилась еда, последние 2 раза заказывали-запаха костра не было вообще. В лучшем случае электрогриль. Курица без корочки, вроде ее в микроволновке жарили. В общем разочаровали. Последний заказ был осенью. Если кто решит заказать-напишите, изменилась ли ситуация. Заказывал неделю назад на Осокорках. Привезли вовремя. Бесплатная доставка. Не перезвонили сразу и положили бесплатно соус как и обещали. Все горячее. Из ошейка шашель был вполне себе. Вроде на мангале сделано ) Сообщение отредактировал devchaos - May 23 2016, 13:35 |
Ultra_Violet |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 179 С нами с: 15-September 11 ![]() |
Выложите кто то фото с шашлыкяна, не хочется в очередной раз рисковать. И где они на Днепровской чтоб зайти?
|
Spaceman |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 370 С нами с: 6-November 06 ![]() |
|
Witcher |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 575 С нами с: 25-January 08 ![]() |
Повертаємось до піци.
Днями замовили в Капо ді Монте. До речі, там акція зараз - хто перший раз замовляє - знижка 50% на першу піцу. Доставка: Мені на лівий погодилися привезти за 35 грн. Обіцяли за 1г.10 хв. По факту - везли 2 г.10 хв. Ще й кур’єр забрів у чужий будинок і довго возмущався по телефону, чому ми не відкриваєм двері. Чому так довго - була аварія і він стояв у пробці. Це по телефону сказали, як пройшло 1,5 год. мене так дістає оцей недосервіс, коли перед тобою виправдовуються і хочуть, щоб ти увійшов у їхне положення. да мені пох. чого ви так довго везли, це не мої проблеми - але солідні фірми після подібних фейлів мають задобрити клієнта якимись ніштяками. Мінімум не брати гроші за доставку - я стараюся не їсти після 9 вечора, мені привезли в 9.40, от шо мені з нею робити. Ніякої знижки я не отримав, навіть на майбутнє ![]() По смаку: Тісто дуже сподобалось, начинка теж на рівні, відчувається хороший сир і свіжі продукти. Одразу видно, що це набагато вищій рівень за блювотний ширпотреб типу піцахауса та адріано. Але начинки - мало і ще раз мало. По-бідненькому начинка, було певне розчарування, ціна все ж таки вища за інших. Ну і фейл доставки зіпсували враження (. Сообщение отредактировал Witcher - May 23 2016, 17:53 |
Denson |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 358 С нами с: 26-January 16 ![]() |
Рекомендую IL-Molino.
Годная пицца и не очень дорогая. ![]() Ну и челентано еще, но без доставки на дом, а только у них на месте. |
Midnight)sky |
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 147 С нами с: 30-September 07 ![]() |
Челентано до сих пор делают их недо-пиццу на жидком тесте?
|
Freelancer_mac |
Пост
|
|
Zuy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 255 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
Freelancer_mac |
Пост
|
Повертаємось до піци. Днями замовили в Капо ді Монте. До речі, там акція зараз - хто перший раз замовляє - знижка 50% на першу піцу. Доставка: Мені на лівий погодилися привезти за 35 грн. Обіцяли за 1г.10 хв. По факту - везли 2 г.10 хв. Ще й кур’єр забрів у чужий будинок і довго возмущався по телефону, чому ми не відкриваєм двері. Чому так довго - була аварія і він стояв у пробці. Це по телефону сказали, як пройшло 1,5 год. мене так дістає оцей недосервіс, коли перед тобою виправдовуються і хочуть, щоб ти увійшов у їхне положення. да мені пох. чого ви так довго везли, це не мої проблеми - але солідні фірми після подібних фейлів мають задобрити клієнта якимись ніштяками. Мінімум не брати гроші за доставку - я стараюся не їсти після 9 вечора, мені привезли в 9.40, от шо мені з нею робити. Ніякої знижки я не отримав, навіть на майбутнє ![]() По смаку: Тісто дуже сподобалось, начинка теж на рівні, відчувається хороший сир і свіжі продукти. Одразу видно, що це набагато вищій рівень за блювотний ширпотреб типу піцахауса та адріано. Але начинки - мало і ще раз мало. По-бідненькому начинка, було певне розчарування, ціна все ж таки вища за інших. Ну і фейл доставки зіпсували враження (. При таких ценах на пиццу, они должны вторую в подарок давать. |
Witcher |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 575 С нами с: 25-January 08 ![]() |
эй эй эй! А я вот лично любитель Адрианы, в чем конкретно там выражается по-твоему блювотность? Ти ж розумієш, що все що тут пишуть - суб’єктивно. Яскравий приклад Домінос - одна частина її просто не переварює, а інша - боготворить. І там і там адекватні люди, а от хз чому таке різне сприйняття. Можливо, тому що про смаки не сперечаються. Щодо піцахаус -я тут не так давно писав відгук, оце дійсно жах, який нікому не пораджу - сміло пішла у смітник. Щодо адріано - це єдина піца, яка ніби-то була й непогана за смаком, але від якої мені було погано. З тих пір не замовляю, це було роки два тому. Капо реально хороша, я розумію, що доставка для них це щось нове і треба відпрацювати, але за такі кошти хочеться і адекватно сервісу. |
Freelancer_mac |
Пост
|
Почему адриано не указывает вес. а только диаметр?
|
traceit |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 443 С нами с: 17-March 09 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th March 2025 - 22:58 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |