Лучшая пицца на заказ в Киеве |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6880-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Лучшая пицца на заказ в Киеве |
Egorka71 |
Aug 22 2022, 9:26
Пост
|
Репутация: 77 Постоялец Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 175 С нами с: 18-December 18 |
|
Dogman12 |
Jul 20 2023, 10:21
Пост
|
Репутация: 96 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 038 С нами с: 18-March 09 |
Порадьте будь ласка зараз піццу на доставку, на кшталт Мімоза Бруклін.
Маю на увазі, такого ж гатунку, а ля Тітка Белла, Мімоза. Бо Мімоза зараз, явний оуверпрайс. 420 грн за чотири сири, і 395 за салямі, це ту мач. Хочеться чогось схожого, але краще за ціною/якість. |
QNX |
Jul 20 2023, 11:24
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2234 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 742 С нами с: 9-February 07 |
при такой цене продуктов я уже не уверен что в пицце за 400 грн есть сыр, а не сырный продукт
|
angelo |
Jul 20 2023, 11:50
Пост
|
Репутация: 297 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 440 С нами с: 21-November 07 |
Порадьте будь ласка зараз піццу на доставку, на кшталт Мімоза Бруклін. Маю на увазі, такого ж гатунку, а ля Тітка Белла, Мімоза. Бо Мімоза зараз, явний оуверпрайс. 420 грн за чотири сири, і 395 за салямі, це ту мач. Хочеться чогось схожого, але краще за ціною/якість. Та зараз загалом піцца стала по ціні не вигідна для пожерти. |
Danny |
Jul 20 2023, 12:16
Пост
|
Репутация: 211 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 367 С нами с: 28-June 10 |
Порадьте будь ласка зараз піццу на доставку, на кшталт Мімоза Бруклін. Маю на увазі, такого ж гатунку, а ля Тітка Белла, Мімоза. Бо Мімоза зараз, явний оуверпрайс. 420 грн за чотири сири, і 395 за салямі, це ту мач. Хочеться чогось схожого, але краще за ціною/якість. До войны норм пицца стоила 300-350 грн, так что не вижу оверпрайса на фоне значительного повышения цен на продукты. Тогда уж надо переходить на более демократичные типа доминос / иль молино |
Spleen |
Dec 15 2023, 1:31
Пост
|
Репутация: 863 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 8 008 С нами с: 19-January 10 |
|
Митяй |
Feb 20 2024, 8:23
Пост
|
Репутация: 79 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 757 С нами с: 12-March 15 |
Всім привіт!
А я для себе нещодавно відкрив піцу ресто сільпо (на дровах) І Ви знаєте, мені сподобалось, я навіть був здивований. Брали з дружиною салямі, гостру, сир з пліснявою + груша. Салямі - кул, єдине вони туди валять дуже багато соусу, але на смак непогано, плюс дуже смачне тісто, навіть борти. Груша з сиром, це прям дійсно смачно, кіт з собакеном також були в захваті Гостра, тут розчарування, думав горіти все буде, а х…й там, просто навазюкали зверху чорний перець і то все, але в іншому все дуже смачно. Раніше купляв тільки Домінос, але вони зараз трішки обарзіли з цінами, тому вже дуже давно від них відмовився. Якщо потрібна недорога, смачна піца, раджу спробувати ресто сільпо. Всім миру! Сообщение отредактировал Митяй - Feb 20 2024, 8:25 |
flatch |
Feb 20 2024, 8:43
Пост
|
Репутация: 330 MusculaR BeaveR Группа: Пользователи Сообщений: 4 119 С нами с: 10-October 09 |
течет пальмовая моцарелла, ничего хорошего в этих ларечных пицц нет, проверял состав ингридиентов. Всім привіт! А я для себе нещодавно відкрив піцу ресто сільпо (на дровах) І Ви знаєте, мені сподобалось, я навіть був здивований. Брали з дружиною салямі, гостру, сир з пліснявою + груша. Салямі - кул, єдине вони туди валять дуже багато соусу, але на смак непогано, плюс дуже смачне тісто, навіть борти. Груша з сиром, це прям дійсно смачно, кіт з собакеном також були в захваті Гостра, тут розчарування, думав горіти все буде, а х…й там, просто навазюкали зверху чорний перець і то все, але в іншому все дуже смачно. Раніше купляв тільки Домінос, але вони зараз трішки обарзіли з цінами, тому вже дуже давно від них відмовився. Якщо потрібна недорога, смачна піца, раджу спробувати ресто сільпо. Всім миру! Раньше мне нравилась только Мамамия, но посмотрел их сегодняшние цены... (большая от 500 грн) то Доминос самая дешевая пицца среди сетевых, еще и акции есть, правда акционны пиццы не о чем. А вот бургер пицца с сырным бортиком, довольно хороша Сообщение отредактировал flatch - Feb 20 2024, 8:43 |
Митяй |
Feb 20 2024, 10:12
Пост
|
Репутация: 79 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 757 С нами с: 12-March 15 |
течет пальмовая моцарелла, ничего хорошего в этих ларечных пицц нет, проверял состав ингридиентов. Раньше мне нравилась только Мамамия, но посмотрел их сегодняшние цены... (большая от 500 грн) то Доминос самая дешевая пицца среди сетевых, еще и акции есть, правда акционны пиццы не о чем. А вот бургер пицца с сырным бортиком, довольно хороша Хм, треба буде спробувати, я дуже давно, ще до війни, постійно купляв піцахаус, но десь 1 рік тому замовив, тому що впадлу було готувати вечерю, скажу так, що я розчарувався в більше ніколи в житті її не куплю, олії пзд… просто, їсти не реально, та і після всього цього жиру, дуже важко на шлунок. До речі, рекомендую спробувати не стандарту піцу, люди перевезли з Харкова, є на Русанівці та здається на Шота Руставеллі. Раніше, коли був частенько у відрядженнях в Харкові, замовляв тільки її, смак як з дитинства мамина піца, і начиняють вони її від душі, а ціна- ульот, шкода, що до мене на Теремки немає доставки Сообщение отредактировал Митяй - Feb 20 2024, 10:13 |
Egorka71 |
Feb 20 2024, 18:48
Пост
|
Репутация: 77 Постоялец Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 175 С нами с: 18-December 18 |
Хм, треба буде спробувати, я дуже давно, ще до війни, постійно купляв піцахаус, но десь 1 рік тому замовив, тому що впадлу було готувати вечерю, скажу так, що я розчарувався в більше ніколи в житті її не куплю, олії пзд… просто, їсти не реально, та і після всього цього жиру, дуже важко на шлунок. До речі, рекомендую спробувати не стандарту піцу, люди перевезли з Харкова, є на Русанівці та здається на Шота Руставеллі. Раніше, коли був частенько у відрядженнях в Харкові, замовляв тільки її, смак як з дитинства мамина піца, і начиняють вони її від душі, а ціна- ульот, шкода, що до мене на Теремки немає доставки Це вона? https://posteat.ua/news/novij-zaklad-kiїv-x...hota-rustaveli/ |
Dogman12 |
Feb 21 2024, 16:07
Пост
|
Репутация: 96 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 038 С нами с: 18-March 09 |
Всім привіт! А я для себе нещодавно відкрив піцу ресто сільпо (на дровах) І Ви знаєте, мені сподобалось, я навіть був здивований. Брали з дружиною салямі, гостру, сир з пліснявою + груша. Салямі - кул, єдине вони туди валять дуже багато соусу, але на смак непогано, плюс дуже смачне тісто, навіть борти. Груша з сиром, це прям дійсно смачно, кіт з собакеном також були в захваті Гостра, тут розчарування, думав горіти все буде, а х…й там, просто навазюкали зверху чорний перець і то все, але в іншому все дуже смачно. Раніше купляв тільки Домінос, але вони зараз трішки обарзіли з цінами, тому вже дуже давно від них відмовився. Якщо потрібна недорога, смачна піца, раджу спробувати ресто сільпо. Всім миру! Це вони їх готують в "козирних" Le Silpo, а ля те яке в Гулівері? |
PuMa2006 |
Feb 21 2024, 21:39
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: 1056 Сериаломан Группа: Пользователи Сообщений: 4 406 С нами с: 12-December 06 |
Це вони їх готують в "козирних" Le Silpo, а ля те яке в Гулівері? я так розумію не обовʼязково https://silpo.ua/about/foodholy-silpo |
berest |
Feb 21 2024, 23:53
Пост
|
Репутация: 41 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 444 С нами с: 21-December 09 |
Иногда заказываю в il Molino в Киеве.
Плюсы: - Всегда было вкусно. Минусы: - Не дешево. Последний раз обошлась под 600 грн, правда я туда ингредиентов докидывал прилично. - Пару раз привозили уже остывшей. |
HydRo |
Feb 22 2024, 10:21
Пост
|
Репутация: 57 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 289 С нами с: 31-January 08 |
в последнее время беру Белиссимо пицца.
Сайт у них, конечно, не очень, но пицца вкусная, доставляют вовремя https://www.pizza-belissima.com.ua/ |
Dogman12 |
Feb 22 2024, 11:09
Пост
|
в последнее время беру Белиссимо пицца. Сайт у них, конечно, не очень, но пицца вкусная, доставляют вовремя https://www.pizza-belissima.com.ua/ Роки 2-3 не замовляв. Свого часу, було просто домашнє хрючево, а ля бабушкіна піцца з оувертовстим тістом, і "російським сиром". Судячи з фото - змінилось не багато. |
flatch |
Feb 22 2024, 14:35
Пост
|
Репутация: 330 MusculaR BeaveR Группа: Пользователи Сообщений: 4 119 С нами с: 10-October 09 |
Роки 2-3 не замовляв. Свого часу, було просто домашнє хрючево, а ля бабушкіна піцца з оувертовстим тістом, і "російським сиром". Судячи з фото - змінилось не багато. обычно он заказывает пиццадей вроде типа того, по этому не исключено ) ВетераноПицца крутая, но блин не везде доставка (( |
angelo |
Feb 22 2024, 17:39
Пост
|
Репутация: 297 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 440 С нами с: 21-November 07 |
|
Митяй |
Feb 23 2024, 18:42
Пост
|
Так !!! Це вони їх готують в "козирних" Le Silpo, а ля те яке в Гулівері? У мене на районі, скоріше за все ресто возять з ТРЦ Республіка, як і де на інших, не знаю. Возять через доставку Локо. |
Egorka71 |
Feb 24 2024, 11:17
Пост
|
|
Митяй |
Feb 25 2024, 11:08
Пост
|
це про піцу із сільпо іде річ? Звичайно друже) Можливо ресто можна замовити через глово, але доставка локо, набагато зручніша, дешевша, відношення на висоті. Глово скурвилось дуже сильно. Роки 2-3 не замовляв. Свого часу, було просто домашнє хрючево, а ля бабушкіна піцца з оувертовстим тістом, і "російським сиром". Судячи з фото - змінилось не багато. Раніше тільки її і замовляв, як в офіс, так і додому, але тіста більше ніж начинки, думаю концепція з того часу не змінилася. Якщо будете замовляти маякніть, можливо у мене в кабінеті є знижка, хоч трішки, але буде дешевше |
Упрощённая версия | Сейчас: 15th January 2025 - 13:48 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |