Лучшая пицца на заказ в Киеве |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7141-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Лучшая пицца на заказ в Киеве |
TeCe |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 265 С нами с: 2-January 09 ![]() |
отзыв о Доминос на позняках:
заказали с женой пиццу и крылышки. жена ночью успела пообниматься с "белым", я дотерпел до следующего вечера. я сообщил им о ситуации - привезли боржоми и энтерасгель ... обидно то, что первый раз в жизни вот такой казус с отравлением. мы путешествуем, едим в разных странах и вот такой случай именно в Украине с пиццерией. ! |
![]() ![]() |
Egorka71 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 263 С нами с: 18-December 18 ![]() |
Звичайно друже) Можливо ресто можна замовити через глово, але доставка локо, набагато зручніша, дешевша, відношення на висоті. Глово скурвилось дуже сильно. Раніше тільки її і замовляв, як в офіс, так і додому, але тіста більше ніж начинки, думаю концепція з того часу не змінилася. Якщо будете замовляти маякніть, можливо у мене в кабінеті є знижка, хоч трішки, але буде дешевше ![]() Я щось не зрозумів, а що таке ресто? |
Spleen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 112 С нами с: 19-January 10 ![]() |
Глово скурвилось дуже сильно. ГЛОВО було на рідкість гидкою курвою, з самого свого початку ! Уж повірте мені, як людині, що весь 2019 рік там прожила на двох колесах ![]() А картку їм свою прописувати - то взагалі самогубство було ![]() Я щось не зрозумів, а що таке ресто? Якийсь районний жаргон.. Судячи з контексту, то мова іде про рестіки ![]() |
Egorka71 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 263 С нами с: 18-December 18 ![]() |
ГЛОВО було на рідкість гидкою курвою, з самого свого початку ! Уж повірте мені, як людині, що весь 2019 рік там прожила на двох колесах ![]() А картку їм свою прописувати - то взагалі самогубство було ![]() Якийсь районний жаргон.. Судячи з контексту, то мова іде про рестіки ![]() Дякую, може ресто , це ресторан в Ля Сільпо де роблять піцу та інши страви |
Spleen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 112 С нами с: 19-January 10 ![]() |
|
Egorka71 |
Пост
|
|
Spleen |
Пост
|
|
Egorka71 |
Пост
|
|
Мітяй |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 782 С нами с: 12-March 15 ![]() |
То я написав Ретровілль, а мав на увазі вищезгадану по тексту Республіку ))) Заїдьте, рекомендую, дуже цікавий ТРЦ, але зараз людей набагато менше, до війни було близько 140к за день, офіційні дані від адміністрації. Хоч промозахід Дніпро-М, який ми влаштовували, не вистрілив, не той контингент людей там. Ресто, скоріше за все мається на увазі піцца з ресторану Сільпо, но вона дійсно дуже цікава, пахне димом, в тісто смачне, це як варіант не дорогої піци. |
Мітяй |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 782 С нами с: 12-March 15 ![]() |
Всіх вітаю!
Скуштував нову піцу, через доставку, заклад Punto pizza, бл… мені зайшла, і ціни адекватні і наповнення і смак, не запитував, але мені щось підказує, що також на дровах. Замовляв на Теремках, як вони в інших районах працюють, я х3. Всім гарного та спокійного дня! |
Egorka71 |
Пост
|
Всіх вітаю! Скуштував нову піцу, через доставку, заклад Punto pizza, бл… мені зайшла, і ціни адекватні і наповнення і смак, не запитував, але мені щось підказує, що також на дровах. Замовляв на Теремках, як вони в інших районах працюють, я х3. Всім гарного та спокійного дня! А яку саме брали бо дивився в них на сайті на Юлії здановськоі то вибір не великий |
Egorka71 |
Пост
|
Всіх вітаю! Скуштував нову піцу, через доставку, заклад Punto pizza, бл… мені зайшла, і ціни адекватні і наповнення і смак, не запитував, але мені щось підказує, що також на дровах. Замовляв на Теремках, як вони в інших районах працюють, я х3. Всім гарного та спокійного дня! А яку саме брали? Назва |
Egorka71 |
Пост
|
Подивися в них тільки 4 види піци, а Ви яку саме брали?
|
Greeder |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 8==Э ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 052 С нами с: 23-June 07 ![]() |
Очень понравилась пицца в Даттерино
Это в районе Ипподром-Теремки Сообщение отредактировал Greeder - Jul 7 2025, 16:48 |
Spleen |
Пост
|
ПІЦАЦА на Позняках, біля InSilver.
Брав тричі - вогонь ! |
inkvisitor |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 207 С нами с: 18-March 06 ![]() |
+1, в Датеріно класна піца. Також хороша в Djotto, в тому ж райончику. Ще є Kiss Like Pizza - трохи іншого типу, не така як в Датеріно і Джотто, але теж смачна. |
Egorka71 |
Пост
|
А яку саме брали піцу в датеріно, яка смачна? Дякую
|
H_U_L_K |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 668 С нами с: 23-November 11 ![]() |
Был за границей в pizzahut, то наши и рядом не лежали как по мне.
|
tritoxa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 433 С нами с: 31-March 06 ![]() |
1. Napule'
2. SIMONA RISTORANTE 3. Mimosa Brooklyn Pizza Kyiv 4. Тесто, сыр и тётка Бэлла |
Graymen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 245 С нами с: 7-May 07 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 617 С нами с: 11-April 12 ![]() |
можете мене сварити але Хлібці з беконом і халапеньо в Dominos це найкраще шо придумало людство
![]() ![]() » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd October 2025 - 7:14 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |