Лучшая пицца на заказ в Киеве |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7165-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Лучшая пицца на заказ в Киеве |
| NumeroUno |
Пост
|
|
Репутация: 643 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 025 С нами с: 16-March 06 |
В данной теме обсуждается доставка пицц (лично я не против если также другой еды) в городе Киеве. Лично мой Вам совет, если заказываете пиццы, то пусть они будут как можно более натуральные. А вообще ребята лучше кушайте как можно более натуральную еду - овощи, фрукты, зелень, орехи и т.д. И делайте смузи в блендере) Голосование о лучшей пиццерии по данной ссылке http://pollservice.ru/p/it0svf0pj3 Полные списки ингредиентов некоторых заведений быстрого питания » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Как по мне, то лучшая пицца, это сделанная из самых натуральных и свежих ингредиентов, с минимум специй и бодяг типа глутамата и.т.д. Ну и еще чтобы пиццерия большое внимание уделялала санитарии на кухне. Какая по Вашему пиццерия лучше всего отвечает этим требованиям? Сообщение отредактировал NumeroUno - Mar 5 2018, 19:46 |
![]() ![]() |
| Spleen |
Пост
|
|
Репутация: 880 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 131 С нами с: 19-January 10 |
ПІЦАЦА на Позняках, біля InSilver.
Брав тричі - вогонь ! |
| inkvisitor |
Пост
|
|
Репутация: 41 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 207 С нами с: 18-March 06 |
+1, в Датеріно класна піца. Також хороша в Djotto, в тому ж райончику. Ще є Kiss Like Pizza - трохи іншого типу, не така як в Датеріно і Джотто, але теж смачна. |
| Egorka71 |
Пост
|
|
Репутация: 86 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 265 С нами с: 18-December 18 |
А яку саме брали піцу в датеріно, яка смачна? Дякую
|
| H_U_L_K |
Пост
|
|
Репутация: 649 ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 669 С нами с: 23-November 11 |
Был за границей в pizzahut, то наши и рядом не лежали как по мне.
|
| tritoxa |
Пост
|
|
Репутация: 382 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 435 С нами с: 31-March 06 |
1. Napule'
2. SIMONA RISTORANTE 3. Mimosa Brooklyn Pizza Kyiv 4. Тесто, сыр и тётка Бэлла |
| Graymen |
Пост
|
|
Репутация: 159 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 246 С нами с: 7-May 07 |
|
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1046 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 656 С нами с: 11-April 12 |
можете мене сварити але Хлібці з беконом і халапеньо в Dominos це найкраще шо придумало людство
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
| Greeder |
Пост
|
|
Репутация: 3037 ![]() 8==Э ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 054 С нами с: 23-June 07 |
|
| Egorka71 |
Пост
|
|
Репутация: 86 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 265 С нами с: 18-December 18 |
|
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 299 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 573 С нами с: 21-November 07 |
До речі оця нова пінца від м'ясторії дуже смачне тісто має.
|
| vas76 |
Пост
|
|
Репутация: 195 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 270 С нами с: 29-October 06 |
Пирог с мясом. Лучше всех пиц. Очень вкусно. Коробка как у пиццы, круглый как пицца. Но кило мяса! Трое запросто наедаются. 550 грн. с доставкой.
Сообщение отредактировал vas76 - Jul 10 2025, 9:39 |
| Мітяй |
Пост
|
|
Репутация: 89 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 799 С нами с: 12-March 15 |
+100 ) це одна з кращих піц, які я куштував! Особливо та що з джемом з бекону, це вогонь!!! А яку саме брали? Назва Я там всі спробував, мені зайшли, далі вже на Ваш смак, але якщо є змога, тоді дійсно краще замовити Даттеріно, або насолодитися в самому закладі 😉 Пунто вона більше під Сільпо ресто, або песто кафе. Даттеріно там інший рівень! |
| Egorka71 |
Пост
|
|
Пирог с мясом. Лучше всех пиц. Очень вкусно. Коробка как у пиццы, круглый как пицца. Но кило мяса! Трое запросто наедаются. 550 грн. с доставкой. Осетинські пироги смачні +100 ) це одна з кращих піц, які я куштував! Особливо та що з джемом з бекону, це вогонь!!! Я там всі спробував, мені зайшли, далі вже на Ваш смак, але якщо є змога, тоді дійсно краще замовити Даттеріно, або насолодитися в самому закладі 😉 Пунто вона більше під Сільпо ресто, або песто кафе. Даттеріно там інший рівень! Дякую , спробуємо в датерінно, бо я теж поруч як і Ви |
| Greeder |
Пост
|
|
Репутация: 3037 ![]() 8==Э ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 054 С нами с: 23-June 07 |
|
| Egorka71 |
Пост
|
|
Тільки що зали піцу дотаріно FUNGHI E TACCHINO( вершки, моцарела, індичка, білі гриби, гливи, печериці, фенхель, шпинат, пармезан 470г) 395 грн+ доставка і вийшло 470 не дешево але смачно. Дякую що порадили
|
| Мітяй |
Пост
|
|
Репутация: 89 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 799 С нами с: 12-March 15 |
Осетинські пироги смачні Дякую , спробуємо в датерінно, бо я теж поруч як і Ви Якщо є бажання, можемо якось разом перетнутися, на піцу та пиво. Сусідів потрібно знати Ага. Я там штук 10 попробовал. Все понравились. Да и огромный плюс, что пицца там готовится в печи на дровах. + остальные блюда в меню там тоже ТОП! Не можу не погодитися, а ще якщо, ну так сталося, що не куштували їх супи, рекомендую томатний, я ледь ложку не зʼїв! Якщо по темі, я там чомусь завжди брав виключно з беконовим джемом, і ще якусь замовляли з дружиною, бо цієї не було, але от яку саме, не можу сказати. |
| Egorka71 |
Пост
|
|
Якщо є бажання, можемо якось разом перетнутися, на піцу та пиво. Сусідів потрібно знати Не можу не погодитися, а ще якщо, ну так сталося, що не куштували їх супи, рекомендую томатний, я ледь ложку не зʼїв! Якщо по темі, я там чомусь завжди брав виключно з беконовим джемом, і ще якусь замовляли з дружиною, бо цієї не було, але от яку саме, не можу сказати. |
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 299 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 573 С нами с: 21-November 07 |
Пирог с мясом. Лучше всех пиц. Очень вкусно. Коробка как у пиццы, круглый как пицца. Но кило мяса! Трое запросто наедаются. 550 грн. с доставкой. там половина мінімум тісто, а м'ясо в вазі |
| Egorka71 |
Пост
|
|
Сьогодні замовляли дві піци в датеріно, одну брали з беконовим джемом який тут хвалили, але мені не зайшов не моє а дружині і доньці сподобалось, мені сподобалась інша з індичкою » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «
|
| tritoxa |
Пост
|
|
Репутация: 382 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 435 С нами с: 31-March 06 |
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 27th October 2025 - 6:38 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |