Розыск и обмен приглашений на закрытые ресурсы |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7459-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Розыск и обмен приглашений на закрытые ресурсы |
| ENIAC |
Пост
|
|
Репутация: 51 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 492 С нами с: 14-June 12 |
На http://trigger.fm/ сегодня открытая регистрация.
|
![]() ![]() |
| serg333 |
Пост
|
|
Благодарности: 1488 Репутация: 15 ![]() Музофон.киев.уа Группа: Пользователи Сообщений: 29 С нами с: 14-April 06 |
Вітання! Поділіться, будь ласка, інвайтом на трекер 0day. +100000 в карму
|
| drunkboy |
Пост
|
|
Репутация: 0 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 2 С нами с: 21-November 11 |
Доброго вечора, поділіться будь ласка інвайтом на трекер, довго не користувався і аккаунту більше немає
|
| legioner748 |
Пост
|
|
Репутация: 22 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 115 С нами с: 12-October 10 |
як взагалі отримати інвайт на трекер?
|
| H_U_L_K |
Пост
|
|
Репутация: 652 ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 707 С нами с: 23-November 11 |
як взагалі отримати інвайт на трекер? Как вариант, можно подождать праздников... Возможно будет "акция" на подобии вот этой: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?s=&...t&p=6843715 |
| Antimol |
Пост
|
|
Репутация: 1 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 16 С нами с: 18-March 09 |
|
| Antimol |
Пост
|
|
Репутация: 1 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 16 С нами с: 18-March 09 |
Аккаунт с ником Antimol на трекере есть. Активность 2021-03-12 11:48:58 (87 недели назад) Восстанавливайте пароль... >Подтверждающее письмо было отправлено. Через несколько минут (обычно сразу) вам прийдет письмо с дальнейшими указаниями. Але листа так і не отримав. Куди можна звернутися? Ящик на ukr.net Сообщение отредактировал Antimol - Nov 29 2022, 11:29 |
| H_U_L_K |
Пост
|
|
Репутация: 652 ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 707 С нами с: 23-November 11 |
>Подтверждающее письмо было отправлено. Через несколько минут (обычно сразу) вам прийдет письмо с дальнейшими указаниями. Але листа так і не отримав. Куди можна звернутися? Ящик на ukr.net Напишите вот этому пользователю https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showuser=61918 Думаю он подскажет как быть. |
| yan1k |
Пост
|
|
Репутация: 1 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 138 С нами с: 27-November 22 |
del
Сообщение отредактировал yan1k - Nov 30 2022, 8:41 |
| Gen_WereWolf |
Пост
|
|
Репутация: 11 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 101 С нами с: 18-March 06 |
Может кто инвайт кинуть?
|
| overNormal89 |
Пост
|
|
Репутация: 0 ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 3 С нами с: 3-December 22 |
Доброго дня, хлопці! Поділіться, будь-ласка, інвайтом на трекер. Свинособачими трекерами не хочу користуватись! Дякую!
|
| Smileis |
Пост
|
|
Репутация: 0 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 2 С нами с: 7-June 11 |
Доброго дня. Поділіться будь ласка інвайтом на tracker.0day.kiev.ua. Буду дуже вдячний.
|
| bosse1980 |
Пост
|
|
Репутация: 0 ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 3 С нами с: 16-October 19 |
Слава Україні та її героям! Якщо є у когось змога поділитись інвайтом на трекер 0day, допоможіть будь ласка. Зі свого боку обіцяю порядність, вихованість та приймати активну участь у життєдіяльності трекера. Усім гарних свят, ми обов'язково переможемо орків!
|
| bosse1980 |
Пост
|
|
Репутация: 0 ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 3 С нами с: 16-October 19 |
Слава Україні та її героям! Якщо є у когось змога поділитись інвайтом на трекер 0day, допоможіть будь ласка. Зі свого боку обіцяю порядність, вихованість та приймати активну участь у життєдіяльності трекера. Усім гарних свят, ми обов'язково переможемо орків! вже не треба |
| Dark Wolf |
Пост
|
|
Репутация: 0 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 8 С нами с: 14-January 08 |
Доброго дня. Раніше користувався трекером, зараз аккаунт видалений через неактивність. Поділіться інвайтом, будь ласка.
|
| Lexx |
Пост
|
|
Репутация: 16 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 146 С нами с: 16-March 06 |
Всім привіт.
Хто може допомогти з інвайтом на трекер 0day - буду дуже вдячний! |
| RomanL |
Пост
|
|
Репутация: 0 ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 С нами с: 10-December 22 |
Доброго дня. Поділіться, будь-ласка, запрошенням. Дитина хоче дивитися мультфільми українською, коли нема світла.
|
| KondorUA |
Пост
|
|
Репутация: 2 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 25 С нами с: 7-November 09 |
Вітаю всіх. Буду дуже вдячний за інвайт на трекер, якщо потрібні будуть рейтинги з інших трекерів, можу скинути скрини в приват
|
| SlaNet |
Пост
|
|
Репутация: 74 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 551 С нами с: 12-October 12 |
Доброго дня всім! Мій аккаунт tracker.0day видалений через неактивність, думаю не до того було багатьом
Дякую зазделегідь! |
| H_U_L_K |
Пост
|
|
|
| mjaso |
Пост
|
|
Репутация: 5 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 47 С нами с: 17-March 06 |
Доброго ранку! Вже понад 12 років є користувачем сайту/торренту (ще з часів прогс ком юа), однак деактивувався мій акк на торренті. Хотів отримати інвайт по Вашому посиланню "Роздача інвайтів", однак не відповідаю деяким критеріям, хоча по іншим (стаж користування торентом) маю в декілька разів перевагу. Підчажіть чи є змога допомогти з інвайтом для реєстрації, адже є велика необхідність в україномовному контенті, який міститься на трекері. |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 17th August 2026 - 2:40 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |