Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6929-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 606 С нами с: 1-October 12 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
|
Andrey1989 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 665 С нами с: 26-September 19 ![]() |
в 2014 це були "повстанці", а в 22 це вже "спецоперація" військових самої ерефії https://youtu.be/_YxTqC1-RYo?t=4628 смотри как время будет, были и "учения" и "спецоперация" |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
В чому надзвичайніть? Загуглив щойно "глава цру зустріч росія", таких зустрічей - як гімна. І 2021, і 2018, і 2016 роки. Чи ти думав, що главам розвідувальних управлінь заборонено їздити кудись і з кимось зустрічатись?) Зустріч у США і зустріч у Москві трохи відрізняються. Коли ерефії шось треба вони їдуть у США, коли треба щось США - вони мусять їхати у Москву - здається логічно розмірковую. Що треба АП Байдена від ерефії я так до кінця і не зрозумів. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
СССР поставлял во Вьетнам новейшие с-75 и МиГи вместе с Ли Си Цинами которые закрыли там небо. Справедливо. Але: 1) офіційно совок не воював там і війська не вводив. Лі Сі Цини там були вже знайомими нам "отпускнічкамі". Тобто, третьою світовою там не і не пахло, бо її не хотіла жодна зі сторін (на відміно від сьогоднішнього путіна, очевидно). 2) В'єтнаму надавалась лише така допомога, яка вела до виснажливої для США війни. Блискавичних перемог там теж не було. Тому ситуація схожа, імхо. Що треба АП Байдена від ерефії я так до кінця і не зрозумів. Цього точно не знають чуваки з ютубу, правильно? Тому можна припускати про якісь цілі, але однозначно заявляти, що нас зливали лише через цю зустріч - ну це не серйозно. Більше віриться навіть в теорію, що йде війна на виснаження рф (як тут на форумі вже написали). На це вказують і вибіркові неквапливі поставки зброї, і поступове впровадження санкцій, і дуже повільна ізоляція рашки. Імхо, тут більше правди, ніж в теорії зливів. |
ЫЫЫ |
Пост
|
и ты и я оба используем кавычки, не понимаю почему кавычки вижу только я ты мне сейчас пытаешься доказать что войска РФ с 14 года на Донбассе? я знал это с самого Иловайска... чтобы не было разночтений, а то ещё в ватники запишете - знаю я вас ![]() Справедливо. Але: 1) офіційно совок не воював там і війська не вводив. Лі Сі Цини там були вже знайомими нам "отпускнічкамі". Тобто, третьою світовою там не і не пахло, бо її не хотіла жодна зі сторін (на відміно від сьогоднішнього путіна, очевидно). 2) В'єтнаму надавалась лише така допомога, яка вела до виснажливої для США війни. Блискавичних перемог там теж не було. Тому ситуація схожа, імхо. США хотіла собі новий штат "В'єтнам"? Цього точно не знають чуваки з ютубу, правильно? Тому можна припускати про якісь цілі, але однозначно заявляти, що нас зливали лише через цю зустріч - ну це не серйозно. Більше віриться навіть в теорію, що йде війна на виснаження рф (як тут на форумі вже написали). На це вказують і вибіркові неквапливі поставки зброї, і поступове впровадження санкцій, і дуже повільна ізоляція рашки. Імхо, тут більше правди, ніж в теорії зливів. я навів зустріч директора ЦРУ лише у відповідь на запитання "а навіщо?" - відповідь "спитайте у директора ЦРУ" а взагалі то по другим аргументам є шось відповісти? чому готували ВСУ до партизанської війни, чому евакуювали посольство (але лише громадян США, те що робітникам-українцям потім паяльник в дупу будуть совати це ж не їхні проблеми), чому несли хрєнь про "72 години і путін візьме Київ"? чому подзвонили Зеленському з пропозицією евакуації? взагалі то якщо послухати старого пердуна дуже уважно можна помітити як його справжні думки іноді вилазять назовні » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал ЫЫЫ - Apr 18 2022, 14:19 |
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 763 С нами с: 9-February 07 ![]() |
я навів зустріч директора ЦРУ лише у відповідь на запитання "а навіщо?" - відповідь "спитайте у директора ЦРУ" директор цру явно ездил лично чтобы сказать там, что цру все знает, чтобы те не думали что желтые газеты писали - это все вброс но судя по тому что по итогу сказали, даже те с кем этот директор говорил сами были не в курсе о будущей спец операции |
ЫЫЫ |
Пост
|
директор цру явно ездил лично чтобы сказать там, что цру все знает, чтобы те не думали что желтые газеты писали - это все вброс но судя по тому что по итогу сказали, даже те с кем этот директор говорил сами были не в курсе о будущей спец операции я вот не понял, для чего ездил, чтобы лично сказать "ага! попался! я всё о тебе знаю!"? ![]() чот бредом уже начинает попахивать факт в том что он приехал, пусть бравый форумчанин смайлбой поищет когда это в истории ещё случалось чтобы директоры ЦРУ приезжали в Москву на 2 дня чтобы встретиться с начальниками российской разведки (не путать с приездом КГБ-ФСБ в США) |
fre1dz |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() котэ-перелякэ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 25 194 С нами с: 16-January 09 ![]() |
|
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 728 С нами с: 31-October 06 ![]() |
тоже было бы интересно послушать с аргументацией и приведением фактов. Так в том и прикол, что аргументы все косвенные... Ну кроме того, что сказали что Киев возьмут за считанные часы... Тут слив прямым текстом )) Но и точно так же аргументы, что нас не сливали ничем не лучше... Посему срач тут разводить можно на эту тему вечно. |
ЫЫЫ |
Пост
|
А почему бы и нет? На тебе вооружение воюй. Демилитаризация солдатами чужой страны. А сам спокойно попиваешь кока колу с чизбургером, а хохлы все сами сделают. а чтобы слишком быстро не сделали дозировано выделять тяжелое вооружение но это мы про сейчас говорим, а не про то какие были планы до "спецоперации" |
SmileBoy |
Пост
|
я навів зустріч директора ЦРУ лише у відповідь на запитання "а навіщо?" - відповідь "спитайте у директора ЦРУ" Я хіба питав таке? Я запитав, де пруфи чи факти, які вказують на те, що нас хтось "зливав". Бо поки що ця теорія - звичайний наш одвічний пошук зради, як казав Арестович (якого тут закопати живцем готові). а взагалі то по другим аргументам є шось відповісти? чому готували ВСУ до партизанської війни, чому евакуювали посольство (але лише громадян США, те що робітникам-українцям потім паяльник в дупу будуть совати це ж не їхні проблеми), чому несли хрєнь про "72 години і путін візьме Київ"? чому подзвонили Зеленському з пропозицією евакуації? Так я вже відповів на це. Банальна некомпетентність, яка проявилася в помилковій оцінці сил сторін імовірного конфлікту. Насправді, деякі профільні оглядачі вважають, що проблема значно глибше. Американці оцінюють схід, включно з ерефією, застосовуючи виключно власний світогляд. Тобто, звести все можна до банальної "загадочности русской души". Ну, правда, ми тут знаємо, в чому полягає та загадковість - це ж просто країна-злочинець, країна-мародер. Але щоб зрозуміти цю псевдо-загадковість, потрібно з таким йобнутим сусідом прожити стільки, скільки прожили ми. Західним спецслужбам і іншим інститутам, очевидно, не збагнути, для чого регулярна, типу професійна армія, відходячи з позицій, добиває зв'язаних цивільних. Якщо коротше, захід просто погано розуміє, з ким має справу, тому всі їх оцінки виходять з хибних уявлень про ерефію, а отже - приречені на помилки. |
fre1dz |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() котэ-перелякэ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 25 194 С нами с: 16-January 09 ![]() |
Я не вижу.. F-16, Абрамсов, Пладинов... Пока что-то даже Миг-29 не могут уболтать нам продать.. А что без всего этого Москва не затонула? или каждый день не уничтожается по 10-20 единиц техники? ракет сколько по нашей территории выпускается. То что некоторые из них не сбиваются, это же не значит, что их запасы не уменьшаются. |
ЫЫЫ |
Пост
|
|
fre1dz |
Пост
|
|
ЫЫЫ |
Пост
|
Я хіба питав таке? Я запитав, де пруфи чи факти, які вказують на те, що нас хтось "зливав". Бо поки що ця теорія - звичайний наш одвічний пошук зради, як казав Арестович (якого тут закопати живцем готові). они все косвенные, иначе и быть не может, документов с мокрой печатью я тебе точно не предъявлю, но ты вроде как и на Федю не похож Так я вже відповів на це. Банальна некомпетентність, яка проявилася в помилковій оцінці сил сторін імовірного конфлікту. Насправді, деякі профільні оглядачі вважають, що проблема значно глибше. Американці оцінюють схід, включно з ерефією, застосовуючи виключно власний світогляд. Тобто, звести все можна до банальної "загадочности русской души". Ну, правда, ми тут знаємо, в чому полягає та загадковість - це ж просто країна-злочинець, країна-мародер. Але щоб зрозуміти цю псевдо-загадковість, потрібно з таким йобнутим сусідом прожити стільки, скільки прожили ми. Західним спецслужбам і іншим інститутам, очевидно, не збагнути, для чого регулярна, типу професійна армія, відходячи з позицій, добиває зв'язаних цивільних. Якщо коротше, захід просто погано розуміє, з ким має справу, тому всі їх оцінки виходять з хибних уявлень про ерефію, а отже - приречені на помилки. остання помилка, яку можна зробити, вважати всіх навкруги (абсолютно всіх, а не таяк я, тільки 95% ![]() військові НАТО, судячі з конференції, на якій був "російський консерва" Ілларіонов, усе прекрасно розуміли, але ж ми усіляких Ілларіонових не слухаєм... ![]() |
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 681 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
В Генічеську почали ставити пам'ятник Леніну. |
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
А что без всего этого Москва не затонула? или каждый день не уничтожается по 10-20 единиц техники? ракет сколько по нашей территории выпускается. То что некоторые из них не сбиваются, это же не значит, что их запасы не уменьшаются. Москву потопили, но как видите война не закончилась..., да танки уничтожаются.. Но вопрос, у кого первого закончатся ресурсы и средства к ведению войны... И слава богу, ВСУ и союзникам, после овер 50 дней... и противник явно в аухе... так как по планам уже парады аквафреша в Львове должны были быть, а не фотки разйобаного флагмана ЧФ.., а ведь флот не сама сильная сторона ВСУ. Сообщение отредактировал Console - Apr 18 2022, 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 5th March 2025 - 3:35 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |