Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6929-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Війна в Україні

dezmen
Jan 1 2015, 0:02

Пост #1

No homo!

С нами с: 8-November 06

(kostarosta @ Dec 31 2014, 23:46) Перейти к цитате

Новая народная украинская забава - живя в говне, радоваться, что у соседа не лучше, а может быть даже (о да! да! еще!) хуже!

Это очень древняя русская забава.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
8195 Страницы  « < 5044 5045 5046 5047 5048 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(100900 - 100919)
drone
Apr 18 2022, 13:53

Пост #100901

ultra active user

С нами с: 1-October 12

(SmileBoy @ Apr 18 2022, 14:38) Перейти к цитате

Тобто, совок свого часу зливав В'єтнам, я правильно розумію?.

СССР поставлял во Вьетнам новейшие с-75 и МиГи вместе с Ли Си Цинами которые закрыли там небо.
+Quote Post
SmileBoy
Apr 18 2022, 13:55

Пост #100902

Старожил

С нами с: 15-May 10

(ЫЫЫ @ Apr 18 2022, 12:50) Перейти к цитате

і в тому річ що це надзвичайна річ - така подія

В чому надзвичайніть? Загуглив щойно "глава цру зустріч росія", таких зустрічей - як гімна. І 2021, і 2018, і 2016 роки. Чи ти думав, що главам розвідувальних управлінь заборонено їздити кудись і з кимось зустрічатись?)
+Quote Post
ЫЫЫ
Apr 18 2022, 13:55

Пост #100903

Undead rogue

С нами с: 24-December 08

(Andrey1989 @ Apr 18 2022, 14:52) Перейти к цитате

Ну в 2014 тоже была "спецоперация" ...

в 2014 це були "повстанці", а в 22 це вже "спецоперація" військових самої ерефії

Сообщение отредактировал ЫЫЫ - Apr 18 2022, 13:55
+Quote Post
Andrey1989
Apr 18 2022, 13:57

Пост #100904

Cтаршой
**

С нами с: 26-September 19

(ЫЫЫ @ Apr 18 2022, 14:55) Перейти к цитате

в 2014 це були "повстанці", а в 22 це вже "спецоперація" військових самої ерефії

https://youtu.be/_YxTqC1-RYo?t=4628 смотри как время будет, были и "учения" и "спецоперация"
+Quote Post
ЫЫЫ
Apr 18 2022, 14:02

Пост #100905

Undead rogue

(SmileBoy @ Apr 18 2022, 14:55) Перейти к цитате

В чому надзвичайніть? Загуглив щойно "глава цру зустріч росія", таких зустрічей - як гімна. І 2021, і 2018, і 2016 роки. Чи ти думав, що главам розвідувальних управлінь заборонено їздити кудись і з кимось зустрічатись?)

Зустріч у США і зустріч у Москві трохи відрізняються. Коли ерефії шось треба вони їдуть у США, коли треба щось США - вони мусять їхати у Москву - здається логічно розмірковую. Що треба АП Байдена від ерефії я так до кінця і не зрозумів.
+Quote Post
SmileBoy
Apr 18 2022, 14:05

Пост #100906

Старожил

(drone @ Apr 18 2022, 12:53) Перейти к цитате

СССР поставлял во Вьетнам новейшие с-75 и МиГи вместе с Ли Си Цинами которые закрыли там небо.

Справедливо. Але:
1) офіційно совок не воював там і війська не вводив. Лі Сі Цини там були вже знайомими нам "отпускнічкамі". Тобто, третьою світовою там не і не пахло, бо її не хотіла жодна зі сторін (на відміно від сьогоднішнього путіна, очевидно).
2) В'єтнаму надавалась лише така допомога, яка вела до виснажливої для США війни. Блискавичних перемог там теж не було.

Тому ситуація схожа, імхо.

(ЫЫЫ @ Apr 18 2022, 13:02) Перейти к цитате

Що треба АП Байдена від ерефії я так до кінця і не зрозумів.

Цього точно не знають чуваки з ютубу, правильно? Тому можна припускати про якісь цілі, але однозначно заявляти, що нас зливали лише через цю зустріч - ну це не серйозно. Більше віриться навіть в теорію, що йде війна на виснаження рф (як тут на форумі вже написали). На це вказують і вибіркові неквапливі поставки зброї, і поступове впровадження санкцій, і дуже повільна ізоляція рашки. Імхо, тут більше правди, ніж в теорії зливів.
+Quote Post
ЫЫЫ
Apr 18 2022, 14:13

Пост #100907

Undead rogue

(Andrey1989 @ Apr 18 2022, 14:57) Перейти к цитате

https://youtu.be/_YxTqC1-RYo?t=4628 смотри как время будет, были и "учения" и "спецоперация"

и ты и я оба используем кавычки, не понимаю почему кавычки вижу только я
ты мне сейчас пытаешься доказать что войска РФ с 14 года на Донбассе? я знал это с самого Иловайска...
чтобы не было разночтений, а то ещё в ватники запишете - знаю я вас boom.png

(SmileBoy @ Apr 18 2022, 15:05) Перейти к цитате

Справедливо. Але:
1) офіційно совок не воював там і війська не вводив. Лі Сі Цини там були вже знайомими нам "отпускнічкамі". Тобто, третьою світовою там не і не пахло, бо її не хотіла жодна зі сторін (на відміно від сьогоднішнього путіна, очевидно).
2) В'єтнаму надавалась лише така допомога, яка вела до виснажливої для США війни. Блискавичних перемог там теж не було.

Тому ситуація схожа, імхо.

США хотіла собі новий штат "В'єтнам"?

Цього точно не знають чуваки з ютубу, правильно? Тому можна припускати про якісь цілі, але однозначно заявляти, що нас зливали лише через цю зустріч - ну це не серйозно. Більше віриться навіть в теорію, що йде війна на виснаження рф (як тут на форумі вже написали). На це вказують і вибіркові неквапливі поставки зброї, і поступове впровадження санкцій, і дуже повільна ізоляція рашки. Імхо, тут більше правди, ніж в теорії зливів.

я навів зустріч директора ЦРУ лише у відповідь на запитання "а навіщо?" - відповідь "спитайте у директора ЦРУ"
а взагалі то по другим аргументам є шось відповісти? чому готували ВСУ до партизанської війни, чому евакуювали посольство (але лише громадян США, те що робітникам-українцям потім паяльник в дупу будуть совати це ж не їхні проблеми), чому несли хрєнь про "72 години і путін візьме Київ"? чому подзвонили Зеленському з пропозицією евакуації?

взагалі то якщо послухати старого пердуна дуже уважно можна помітити як його справжні думки іноді вилазять назовні
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Сообщение отредактировал ЫЫЫ - Apr 18 2022, 14:19
+Quote Post
QNX
Apr 18 2022, 14:15

Пост #100908

Благодарности: 159

ultra active user

С нами с: 9-February 07

я навів зустріч директора ЦРУ лише у відповідь на запитання "а навіщо?" - відповідь "спитайте у директора ЦРУ"

директор цру явно ездил лично чтобы сказать там, что цру все знает, чтобы те не думали что желтые газеты писали - это все вброс

но судя по тому что по итогу сказали, даже те с кем этот директор говорил сами были не в курсе о будущей спец операции
+Quote Post
ЫЫЫ
Apr 18 2022, 14:26

Пост #100909

Undead rogue

(QNX @ Apr 18 2022, 15:15) Перейти к цитате

директор цру явно ездил лично чтобы сказать там, что цру все знает, чтобы те не думали что желтые газеты писали - это все вброс

но судя по тому что по итогу сказали, даже те с кем этот директор говорил сами были не в курсе о будущей спец операции

я вот не понял, для чего ездил, чтобы лично сказать "ага! попался! я всё о тебе знаю!"? laugh_cry.png
чот бредом уже начинает попахивать
факт в том что он приехал, пусть бравый форумчанин смайлбой поищет когда это в истории ещё случалось чтобы директоры ЦРУ приезжали в Москву на 2 дня чтобы встретиться с начальниками российской разведки
(не путать с приездом КГБ-ФСБ в США)
+Quote Post
fre1dz
Apr 18 2022, 14:42

Пост #100910

котэ-перелякэ

С нами с: 16-January 09

(Setych @ Apr 18 2022, 14:19) Перейти к цитате

изматывание рфии украинской кровью?

А почему бы и нет? На тебе вооружение воюй. Демилитаризация солдатами чужой страны. А сам спокойно попиваешь кока колу с чизбургером, а хохлы все сами сделают.
+Quote Post
Console
Apr 18 2022, 14:45

Пост #100911

ultra active user

С нами с: 23-March 08

(fre1dz @ Apr 18 2022, 15:42) Перейти к цитате

А почему бы и нет? На тебе вооружение воюй. Демилитаризация солдатами чужой страны. А сам спокойно попиваешь кока колу с чизбургером, а хохлы все сами сделают.

Я не вижу.. F-16, Абрамсов, Пладинов...
Пока что-то даже Миг-29 не могут уболтать нам продать..
+Quote Post
Mad Dog
Apr 18 2022, 14:46

Пост #100912

Старожил

С нами с: 31-October 06

(Xaba @ Apr 18 2022, 14:13) Перейти к цитате

тоже было бы интересно послушать с аргументацией и приведением фактов.

Так в том и прикол, что аргументы все косвенные... Ну кроме того, что сказали что Киев возьмут за считанные часы... Тут слив прямым текстом ))
Но и точно так же аргументы, что нас не сливали ничем не лучше...

Посему срач тут разводить можно на эту тему вечно.
+Quote Post
ЫЫЫ
Apr 18 2022, 14:48

Пост #100913

Undead rogue

(fre1dz @ Apr 18 2022, 15:42) Перейти к цитате

а чтобы слишком быстро не сделали дозировано выделять тяжелое вооружение

но это мы про сейчас говорим, а не про то какие были планы до "спецоперации"
+Quote Post
SmileBoy
Apr 18 2022, 14:49

Пост #100914

Старожил

(ЫЫЫ @ Apr 18 2022, 13:13) Перейти к цитате

Я хіба питав таке? Я запитав, де пруфи чи факти, які вказують на те, що нас хтось "зливав". Бо поки що ця теорія - звичайний наш одвічний пошук зради, як казав Арестович (якого тут закопати живцем готові).

(ЫЫЫ @ Apr 18 2022, 13:13) Перейти к цитате

а взагалі то по другим аргументам є шось відповісти? чому готували ВСУ до партизанської війни, чому евакуювали посольство (але лише громадян США, те що робітникам-українцям потім паяльник в дупу будуть совати це ж не їхні проблеми), чому несли хрєнь про "72 години і путін візьме Київ"? чому подзвонили Зеленському з пропозицією евакуації?

Так я вже відповів на це. Банальна некомпетентність, яка проявилася в помилковій оцінці сил сторін імовірного конфлікту. Насправді, деякі профільні оглядачі вважають, що проблема значно глибше. Американці оцінюють схід, включно з ерефією, застосовуючи виключно власний світогляд. Тобто, звести все можна до банальної "загадочности русской души". Ну, правда, ми тут знаємо, в чому полягає та загадковість - це ж просто країна-злочинець, країна-мародер. Але щоб зрозуміти цю псевдо-загадковість, потрібно з таким йобнутим сусідом прожити стільки, скільки прожили ми. Західним спецслужбам і іншим інститутам, очевидно, не збагнути, для чого регулярна, типу професійна армія, відходячи з позицій, добиває зв'язаних цивільних.
Якщо коротше, захід просто погано розуміє, з ким має справу, тому всі їх оцінки виходять з хибних уявлень про ерефію, а отже - приречені на помилки.
+Quote Post
fre1dz

Пост #100915

котэ-перелякэ

(Console @ Apr 18 2022, 15:45) Перейти к цитате

А что без всего этого Москва не затонула? или каждый день не уничтожается по 10-20 единиц техники? ракет сколько по нашей территории выпускается. То что некоторые из них не сбиваются, это же не значит, что их запасы не уменьшаются.
+Quote Post
ЫЫЫ

Пост #100916

Undead rogue

(Console @ Apr 18 2022, 15:45) Перейти к цитате

Хотя Байден изо всех сил уговаривает Польшу продать их нам...
+Quote Post
fre1dz
Apr 18 2022, 14:50

Пост #100917

котэ-перелякэ

(ЫЫЫ @ Apr 18 2022, 15:48) Перейти к цитате

а чтобы слишком быстро не сделали дозировано выделять тяжелое вооружение

Чем дольше воюют, тем больше подрыв экономики страны агрессора.
+Quote Post
ЫЫЫ
Apr 18 2022, 14:56

Пост #100918

Undead rogue

(SmileBoy @ Apr 18 2022, 15:49) Перейти к цитате

Я хіба питав таке? Я запитав, де пруфи чи факти, які вказують на те, що нас хтось "зливав". Бо поки що ця теорія - звичайний наш одвічний пошук зради, як казав Арестович (якого тут закопати живцем готові).

они все косвенные, иначе и быть не может, документов с мокрой печатью я тебе точно не предъявлю, но ты вроде как и на Федю не похож

Так я вже відповів на це. Банальна некомпетентність, яка проявилася в помилковій оцінці сил сторін імовірного конфлікту. Насправді, деякі профільні оглядачі вважають, що проблема значно глибше. Американці оцінюють схід, включно з ерефією, застосовуючи виключно власний світогляд. Тобто, звести все можна до банальної "загадочности русской души". Ну, правда, ми тут знаємо, в чому полягає та загадковість - це ж просто країна-злочинець, країна-мародер. Але щоб зрозуміти цю псевдо-загадковість, потрібно з таким йобнутим сусідом прожити стільки, скільки прожили ми. Західним спецслужбам і іншим інститутам, очевидно, не збагнути, для чого регулярна, типу професійна армія, відходячи з позицій, добиває зв'язаних цивільних.
Якщо коротше, захід просто погано розуміє, з ким має справу, тому всі їх оцінки виходять з хибних уявлень про ерефію, а отже - приречені на помилки.

остання помилка, яку можна зробити, вважати всіх навкруги (абсолютно всіх, а не таяк я, тільки 95% grin3.png ) тупими
військові НАТО, судячі з конференції, на якій був "російський консерва" Ілларіонов, усе прекрасно розуміли, але ж ми усіляких Ілларіонових не слухаєм... rgg.png
+Quote Post
Dred
Apr 18 2022, 15:03

Пост #100919

ultra active user

С нами с: 2-March 07
Меценат

В Генічеську почали ставити пам'ятник Леніну.
+Quote Post
Console
Apr 18 2022, 15:04

Пост #100920

ultra active user

С нами с: 23-March 08

(fre1dz @ Apr 18 2022, 15:49) Перейти к цитате

А что без всего этого Москва не затонула? или каждый день не уничтожается по 10-20 единиц техники? ракет сколько по нашей территории выпускается. То что некоторые из них не сбиваются, это же не значит, что их запасы не уменьшаются.

Москву потопили, но как видите война не закончилась..., да танки уничтожаются..
Но вопрос, у кого первого закончатся ресурсы и средства к ведению войны...
И слава богу, ВСУ и союзникам, после овер 50 дней... и противник явно в аухе... так как по планам уже парады аквафреша в Львове должны были быть, а не фотки разйобаного флагмана ЧФ.., а ведь флот не сама сильная сторона ВСУ.

Сообщение отредактировал Console - Apr 18 2022, 15:07
+Quote Post

8195 Страницы  « < 5044 5045 5046 5047 5048 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 5th March 2025 - 3:35
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.