Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6929-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Війна в Україні

dezmen
Jan 1 2015, 0:02

Пост #1

No homo!

С нами с: 8-November 06

(kostarosta @ Dec 31 2014, 23:46) Перейти к цитате

Новая народная украинская забава - живя в говне, радоваться, что у соседа не лучше, а может быть даже (о да! да! еще!) хуже!

Это очень древняя русская забава.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
8195 Страницы  « < 5267 5268 5269 5270 5271 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(105360 - 105379)
Console
May 24 2022, 13:08

Пост #105361

ultra active user

С нами с: 23-March 08

(TurboDima @ May 24 2022, 13:56) Перейти к цитате

будут на фронте- узнаем сразу. а пока это всё домыслы типа тех, что химарсами уже стреляют по русне, а их никто и не давал

Вроде видео есть, с Цезарями, где на снаряде "За Мариуполь"...
Да и вроде на Поплаве говорили что Цезари есть и воюют, а они там как правила весьма скептически к заявлениям без фактов..
+Quote Post
EKCTPEMICT
May 24 2022, 13:15

Пост #105362

Cтаршой
**

С нами с: 31-January 07

Керівник ГУР Кирило Буданов: Війна закінчиться виходом на наш адмінкордон

Давайте на хвильку припустимо, що сумніви це не зрада, тоді чи є якесь пояснення, як це буде відбуватись?
На прикладі Маріуполя та інших міст де діяла оборона боєздатними частинами можна побачити, що оточення та захоплення міста важке завдання при наявності кратної переваги скрізь: в бронетехніці, у повітрі, з моря та навності резервів. Навіть отих зеків чи бідолаг з ЛДНР.

Чи правильно я розумію, що ми чекаємо кінця серпня, аби домобілізувати ЗСУ (1млн, про які казав міністр), дочекатися техніки партнерів із підготовленими операторами артилерії та систем ПВО (хоча б зеніток) для наступу при тому, що переваги у повітрі та на морі ми не будемо мати у будь-якому разі? Враховуючи відношення втрат русні при атаках до кількості наших захисників, то мені здається, що це буде важко.
Якщо ми бережемо людей, а після наших відступів русня руйнує міста вщент, то чи не ощадніще направити сили на створення кільця безпеки, як було створено навколо ЛДНР 5 років тому? Така собі лінія Маннергейма. Хоча я знаю, що з нею сталося (((
+Quote Post
Console
May 24 2022, 13:20

Пост #105363

ultra active user

С нами с: 23-March 08

(EKCTPEMICT @ May 24 2022, 14:15) Перейти к цитате

направити сили

Вот это эфемерное понятие "Силы".. нужно просто взять и направить... facepalm.png
+Quote Post
touch3g
May 24 2022, 13:27

Пост #105364

Ветеран

С нами с: 13-April 10

(EKCTPEMICT @ May 24 2022, 12:15) Перейти к цитате

Давайте на хвильку припустимо, що сумніви це не зрада, тоді чи є якесь пояснення, як це буде відбуватись?
На прикладі Маріуполя та інших міст де діяла оборона боєздатними частинами можна побачити, що оточення та захоплення міста важке завдання при наявності кратної переваги скрізь: в бронетехніці, у повітрі, з моря та навності резервів. Навіть отих зеків чи бідолаг з ЛДНР.

Чи правильно я розумію, що ми чекаємо кінця серпня, аби домобілізувати ЗСУ (1млн, про які казав міністр), дочекатися техніки партнерів із підготовленими операторами артилерії та систем ПВО (хоча б зеніток) для наступу при тому, що переваги у повітрі та на морі ми не будемо мати у будь-якому разі? Враховуючи відношення втрат русні при атаках до кількості наших захисників, то мені здається, що це буде важко.
Якщо ми бережемо людей, а після наших відступів русня руйнує міста вщент, то чи не ощадніще направити сили на створення кільця безпеки, як було створено навколо ЛДНР 5 років тому? Така собі лінія Маннергейма. Хоча я знаю, що з нею сталося (((

При наличии необходимого количества артиллерии бой будет без контактный. Тоесть наша арта будет накрывать их без ответа.
По поводу авиации -они вообще не имеют превосходства иначе не потеряли бы более 200 самолетов
+Quote Post
Karacb
May 24 2022, 13:31

Пост #105365

FishMan

С нами с: 28-January 08

(EKCTPEMICT @ May 24 2022, 14:15) Перейти к цитате

» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

А что мы? Мы можем только гадать и надеяться что сверху понимают о чем говорят.
+Quote Post
EKCTPEMICT
May 24 2022, 13:33

Пост #105366

Cтаршой
**

С нами с: 31-January 07

(Console @ May 24 2022, 14:20) Перейти к цитате

Вот это эфемерное понятие "Силы".. нужно просто взять и направить... facepalm.png

Океюшки. Тоді тактично відступити на укріплені позиції та комплектувати їх людьми та технікою. Розвивати позиції вглиб тилу без шансів сформувати котел чи оточення. Так, щоб ціна прориву була для русні неприйнятною.
Так це заморожування конфлікту на певних рубежах.

Сумніваюсь, що наших воїнів будуть радо зустрічати на вулицях Донецька та Луганська після того як вони будут перетворені на 2й Маріуполь. Тим більше в Криму нас не чекають.

Є така штука в економіці - "зафіксувати збитки". Це момент, коли подальші дії швидше приведуть до погіршення ситуації.
+Quote Post
touch3g
May 24 2022, 13:35

Пост #105367

Ветеран

Дрони-камікадзе Switchblade вже на полі бою - відео від ЗСУ! Чудова робота - переможемо!
+Quote Post
Karacb
May 24 2022, 13:39

Пост #105368

FishMan

С нами с: 28-January 08

(EKCTPEMICT @ May 24 2022, 14:33) Перейти к цитате

Є така штука в економіці - "зафіксувати збитки". Це момент, коли подальші дії швидше приведуть до погіршення ситуації.

В нашем случае все скорее наоборот, как раз дальнейшие бездействия приведут к ухудшению ситуации.
+Quote Post
rumata
May 24 2022, 13:42

Пост #105369

Старожил

С нами с: 3-September 07

(EKCTPEMICT @ May 24 2022, 13:15) Перейти к цитате

Опять нытье и сопли, опять кто-то что-то не так сказал, опять нужно сдаться и ничего не делать. Это декларативные заявления, наша стратегическая цель. Как будут развиваться события, до конца не понятно, ситуация меняется каждый день. Какой нах Крым, если мы пока не отбились? Ныть и рассуждать можно будет, когда войска будут стоять у перекопа,а не когда с боями отходят. Более того, эти заявления делаются не просто так, не просто для поднятия боевого духа. Отступить или заморозить мы не можем физически, бо через 5 лет на нас погонят в три раза больше орков,в два раза больше техники и силой погонят всех мужиков из новых оккупированых территорий на нас.

Сообщение отредактировал rumata - May 24 2022, 13:50
+Quote Post
YaAllex
May 24 2022, 14:01

Пост #105370

Постоялец

С нами с: 15-November 11

(Karacb @ May 24 2022, 14:39) Перейти к цитате

В нашем случае все скорее наоборот, как раз дальнейшие бездействия приведут к ухудшению ситуации.

В нашем да, а вот в его случае это , я так подозреваю, совсем не так.
+Quote Post
touch3g
May 24 2022, 14:07

Пост #105371

Ветеран

(TurboDima @ May 24 2022, 11:56) Перейти к цитате

будут на фронте- узнаем сразу. а пока это всё домыслы типа тех, что химарсами уже стреляют по русне, а их никто и не давал

Специально для тебя! Французькі САУ CAESAR вже місяць нищать окупантів:
https://defence-ua.com/news/frantsuzki_sau_...orogu-7481.html
+Quote Post
angelo
May 24 2022, 14:11

Пост #105372

ultra active user

С нами с: 21-November 07

grin3.png

Басурин сказал, что силы ДНР не заходили и не планируют заходить в Авдеевку - они намерены перекрыть логистические пути украинских сил там и начать переговоры.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
rombel
May 24 2022, 14:41

Пост #105373

Флудер

С нами с: 19-March 06

(EKCTPEMICT @ May 24 2022, 14:33) Перейти к цитате

Океюшки. Тоді тактично відступити на укріплені позиції та комплектувати їх людьми та технікою. Розвивати позиції вглиб тилу без шансів сформувати котел чи оточення. Так, щоб ціна прориву була для русні неприйнятною.
Так це заморожування конфлікту на певних рубежах.

Сумніваюсь, що наших воїнів будуть радо зустрічати на вулицях Донецька та Луганська після того як вони будут перетворені на 2й Маріуполь. Тим більше в Криму нас не чекають.

херсон и мариуполь тоже зафиксировать?
+Quote Post
angelo
May 24 2022, 15:24

Пост #105374

ultra active user

(rombel @ May 24 2022, 15:41) Перейти к цитате

херсон и мариуполь тоже зафиксировать?

Та то він під "нейло-лингвистическим программированием"

население Украины, оказавшееся под массированным воздействием пропаганды, широко использующей методы нейро-лингвистического программирования, в значительной степени зомбировано и перестало отличать правду от лжи
+Quote Post
TurboDima
May 24 2022, 15:26

Пост #105375

Ветеран

С нами с: 18-March 09

(EKCTPEMICT @ May 24 2022, 13:15) Перейти к цитате

скорее всего русня не будет держаться за города и будет отходить при угрозе окружения

(touch3g @ May 24 2022, 14:07) Перейти к цитате

Специально для тебя! Французькі САУ CAESAR вже місяць нищать окупантів:
https://defence-ua.com/news/frantsuzki_sau_...orogu-7481.html

да я это уже видел, кроме этого мутного видео ничего нет?
+Quote Post
angelo
May 24 2022, 15:27

Пост #105376

ultra active user

(TurboDima @ May 24 2022, 16:26) Перейти к цитате

да я это уже видел, кроме этого мутного видео ничего нет?

Нічого нема! ЗСУ воює саперними лопатками. Можеш заспокоїтися.
+Quote Post
Maxim6630
May 24 2022, 15:28

Пост #105377

Постоялец

С нами с: 27-September 07

Я такрозумію, що якщо прийти до екстриміста до дому, зламати йому носа, то він займе кільце оборони в туалеті а його помешканням можна буде вільно користуватися
+Quote Post
TurboDima
May 24 2022, 15:30

Пост #105378

Ветеран

С нами с: 18-March 09

(angelo @ May 24 2022, 15:27) Перейти к цитате

Нічого нема! ЗСУ воює саперними лопатками. Можеш заспокоїтися.

чим воює зсу я знаю з більш надійних джерел ніж мутний тікток відос, заспокоювати мене не треба. спустись на землю
+Quote Post
YaAllex
May 24 2022, 15:31

Пост #105379

Постоялец

С нами с: 15-November 11

(Maxim6630 @ May 24 2022, 16:28) Перейти к цитате

Я такрозумію, що якщо прийти до екстриміста до дому, зламати йому носа, то він займе кільце оборони в туалеті а його помешканням можна буде вільно користуватися

А если изнасиловать и убить его дочь/жену, то он спишет это в экономические потери и будет спокойно жить дальше.
+Quote Post
SmileBoy
May 24 2022, 15:33

Пост #105380

Старожил

С нами с: 15-May 10

(TurboDima @ May 24 2022, 14:30) Перейти к цитате

чим воює зсу я знаю з більш надійних джерел ніж мутний тікток відос, заспокоювати мене не треба. спустись на землю

Від вєдущіх експєртов® ?
+Quote Post

8195 Страницы  « < 5267 5268 5269 5270 5271 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 4th March 2025 - 18:11
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.