Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6929-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
будут на фронте- узнаем сразу. а пока это всё домыслы типа тех, что химарсами уже стреляют по русне, а их никто и не давал Вроде видео есть, с Цезарями, где на снаряде "За Мариуполь"... Да и вроде на Поплаве говорили что Цезари есть и воюют, а они там как правила весьма скептически к заявлениям без фактов.. |
EKCTPEMICT |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 795 С нами с: 31-January 07 ![]() |
Керівник ГУР Кирило Буданов: Війна закінчиться виходом на наш адмінкордон Давайте на хвильку припустимо, що сумніви це не зрада, тоді чи є якесь пояснення, як це буде відбуватись? На прикладі Маріуполя та інших міст де діяла оборона боєздатними частинами можна побачити, що оточення та захоплення міста важке завдання при наявності кратної переваги скрізь: в бронетехніці, у повітрі, з моря та навності резервів. Навіть отих зеків чи бідолаг з ЛДНР. Чи правильно я розумію, що ми чекаємо кінця серпня, аби домобілізувати ЗСУ (1млн, про які казав міністр), дочекатися техніки партнерів із підготовленими операторами артилерії та систем ПВО (хоча б зеніток) для наступу при тому, що переваги у повітрі та на морі ми не будемо мати у будь-якому разі? Враховуючи відношення втрат русні при атаках до кількості наших захисників, то мені здається, що це буде важко. Якщо ми бережемо людей, а після наших відступів русня руйнує міста вщент, то чи не ощадніще направити сили на створення кільця безпеки, як було створено навколо ЛДНР 5 років тому? Така собі лінія Маннергейма. Хоча я знаю, що з нею сталося ((( |
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
|
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
Давайте на хвильку припустимо, що сумніви це не зрада, тоді чи є якесь пояснення, як це буде відбуватись? На прикладі Маріуполя та інших міст де діяла оборона боєздатними частинами можна побачити, що оточення та захоплення міста важке завдання при наявності кратної переваги скрізь: в бронетехніці, у повітрі, з моря та навності резервів. Навіть отих зеків чи бідолаг з ЛДНР. Чи правильно я розумію, що ми чекаємо кінця серпня, аби домобілізувати ЗСУ (1млн, про які казав міністр), дочекатися техніки партнерів із підготовленими операторами артилерії та систем ПВО (хоча б зеніток) для наступу при тому, що переваги у повітрі та на морі ми не будемо мати у будь-якому разі? Враховуючи відношення втрат русні при атаках до кількості наших захисників, то мені здається, що це буде важко. Якщо ми бережемо людей, а після наших відступів русня руйнує міста вщент, то чи не ощадніще направити сили на створення кільця безпеки, як було створено навколо ЛДНР 5 років тому? Така собі лінія Маннергейма. Хоча я знаю, що з нею сталося ((( При наличии необходимого количества артиллерии бой будет без контактный. Тоесть наша арта будет накрывать их без ответа. По поводу авиации -они вообще не имеют превосходства иначе не потеряли бы более 200 самолетов |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
EKCTPEMICT |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 795 С нами с: 31-January 07 ![]() |
Вот это эфемерное понятие "Силы".. нужно просто взять и направить... ![]() Океюшки. Тоді тактично відступити на укріплені позиції та комплектувати їх людьми та технікою. Розвивати позиції вглиб тилу без шансів сформувати котел чи оточення. Так, щоб ціна прориву була для русні неприйнятною. Так це заморожування конфлікту на певних рубежах. Сумніваюсь, що наших воїнів будуть радо зустрічати на вулицях Донецька та Луганська після того як вони будут перетворені на 2й Маріуполь. Тим більше в Криму нас не чекають. Є така штука в економіці - "зафіксувати збитки". Це момент, коли подальші дії швидше приведуть до погіршення ситуації. |
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
rumata |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 219 С нами с: 3-September 07 ![]() |
Давайте на хвильку припустимо, що сумніви це не зрада, тоді чи є якесь пояснення, як це буде відбуватись? На прикладі Маріуполя та інших міст де діяла оборона боєздатними частинами можна побачити, що оточення та захоплення міста важке завдання при наявності кратної переваги скрізь: в бронетехніці, у повітрі, з моря та навності резервів. Навіть отих зеків чи бідолаг з ЛДНР. Чи правильно я розумію, що ми чекаємо кінця серпня, аби домобілізувати ЗСУ (1млн, про які казав міністр), дочекатися техніки партнерів із підготовленими операторами артилерії та систем ПВО (хоча б зеніток) для наступу при тому, що переваги у повітрі та на морі ми не будемо мати у будь-якому разі? Враховуючи відношення втрат русні при атаках до кількості наших захисників, то мені здається, що це буде важко. Якщо ми бережемо людей, а після наших відступів русня руйнує міста вщент, то чи не ощадніще направити сили на створення кільця безпеки, як було створено навколо ЛДНР 5 років тому? Така собі лінія Маннергейма. Хоча я знаю, що з нею сталося ((( Опять нытье и сопли, опять кто-то что-то не так сказал, опять нужно сдаться и ничего не делать. Это декларативные заявления, наша стратегическая цель. Как будут развиваться события, до конца не понятно, ситуация меняется каждый день. Какой нах Крым, если мы пока не отбились? Ныть и рассуждать можно будет, когда войска будут стоять у перекопа,а не когда с боями отходят. Более того, эти заявления делаются не просто так, не просто для поднятия боевого духа. Отступить или заморозить мы не можем физически, бо через 5 лет на нас погонят в три раза больше орков,в два раза больше техники и силой погонят всех мужиков из новых оккупированых территорий на нас. Сообщение отредактировал rumata - May 24 2022, 13:50 |
YaAllex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 184 С нами с: 15-November 11 ![]() |
|
touch3g |
Пост
|
будут на фронте- узнаем сразу. а пока это всё домыслы типа тех, что химарсами уже стреляют по русне, а их никто и не давал Специально для тебя! Французькі САУ CAESAR вже місяць нищать окупантів: https://defence-ua.com/news/frantsuzki_sau_...orogu-7481.html |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 492 С нами с: 21-November 07 ![]() |
![]() Басурин сказал, что силы ДНР не заходили и не планируют заходить в Авдеевку - они намерены перекрыть логистические пути украинских сил там и начать переговоры. |
rombel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 ![]() |
Океюшки. Тоді тактично відступити на укріплені позиції та комплектувати їх людьми та технікою. Розвивати позиції вглиб тилу без шансів сформувати котел чи оточення. Так, щоб ціна прориву була для русні неприйнятною. Так це заморожування конфлікту на певних рубежах. Сумніваюсь, що наших воїнів будуть радо зустрічати на вулицях Донецька та Луганська після того як вони будут перетворені на 2й Маріуполь. Тим більше в Криму нас не чекають. Є така штука в економіці - "зафіксувати збитки". Це момент, коли подальші дії швидше приведуть до погіршення ситуації. херсон и мариуполь тоже зафиксировать? |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 492 С нами с: 21-November 07 ![]() |
херсон и мариуполь тоже зафиксировать? Та то він під "нейло-лингвистическим программированием" население Украины, оказавшееся под массированным воздействием пропаганды, широко использующей методы нейро-лингвистического программирования, в значительной степени зомбировано и перестало отличать правду от лжи |
TurboDima |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 998 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Давайте на хвильку припустимо, що сумніви це не зрада, тоді чи є якесь пояснення, як це буде відбуватись? На прикладі Маріуполя та інших міст де діяла оборона боєздатними частинами можна побачити, що оточення та захоплення міста важке завдання при наявності кратної переваги скрізь: в бронетехніці, у повітрі, з моря та навності резервів. Навіть отих зеків чи бідолаг з ЛДНР. Чи правильно я розумію, що ми чекаємо кінця серпня, аби домобілізувати ЗСУ (1млн, про які казав міністр), дочекатися техніки партнерів із підготовленими операторами артилерії та систем ПВО (хоча б зеніток) для наступу при тому, що переваги у повітрі та на морі ми не будемо мати у будь-якому разі? Враховуючи відношення втрат русні при атаках до кількості наших захисників, то мені здається, що це буде важко. Якщо ми бережемо людей, а після наших відступів русня руйнує міста вщент, то чи не ощадніще направити сили на створення кільця безпеки, як було створено навколо ЛДНР 5 років тому? Така собі лінія Маннергейма. Хоча я знаю, що з нею сталося ((( скорее всего русня не будет держаться за города и будет отходить при угрозе окружения Специально для тебя! Французькі САУ CAESAR вже місяць нищать окупантів: https://defence-ua.com/news/frantsuzki_sau_...orogu-7481.html да я это уже видел, кроме этого мутного видео ничего нет? |
angelo |
Пост
|
|
Maxim6630 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 27-September 07 ![]() |
Я такрозумію, що якщо прийти до екстриміста до дому, зламати йому носа, то він займе кільце оборони в туалеті а його помешканням можна буде вільно користуватися
|
TurboDima |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 998 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
YaAllex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 184 С нами с: 15-November 11 ![]() |
Я такрозумію, що якщо прийти до екстриміста до дому, зламати йому носа, то він займе кільце оборони в туалеті а його помешканням можна буде вільно користуватися А если изнасиловать и убить его дочь/жену, то он спишет это в экономические потери и будет спокойно жить дальше. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th March 2025 - 18:11 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |