Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6928-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 259 С нами с: 20-October 06 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 490 С нами с: 21-November 07 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 728 С нами с: 31-October 06 ![]() |
|
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
а можно тезисно? ибо 45 минут смотреть и слушать - не хватает терпения Та нашо тезісно? Хуїсоса навіть п'ять хвилин слухать западло. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Чмоня їбана, про розумові здібності тих хто таких типу "хароших рузьгих" слухає ми не будемо казати, най слухать далі ![]() |
Petlura |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 066 С нами с: 12-February 08 ![]() |
Чую повеяло ветерком "да кого там освобождать" прямиком из 14-15 годов. Ровно этого россия и добивается, устраивая террор на оккупированных территориях, когда все молодое и думающее население вынуждено бежать, оставляя свои хаты "новоукраинцам", ой простите "новороссам".
|
terr0rist |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 517 С нами с: 4-October 09 ![]() |
Те кто писал » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « К сожалению таких людей много. Лично знаю людей, родители которых еле выехали в Киев из Мариуполя в апреле. И после всего что пережили, сбора снега чтобы попить, жизнь в подвале, круглосуточные прилеты, говорят "Ну ничего, еще немного и нацистов выгонят от туда" ![]() Что с такими делать после победы? |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Medvedus |
Пост
|
Незарегистрированный ![]() |
Marina Daniluk-Yarmolaeva
23 ч. · » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Джерело Сообщение отредактировал Medvedus - Jun 4 2022, 10:07 |
Nikel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 647 С нами с: 14-April 21 ![]() |
К сожалению таких людей много. Лично знаю людей, родители которых еле выехали в Киев из Мариуполя в апреле. И после всего что пережили, сбора снега чтобы попить, жизнь в подвале, круглосуточные прилеты, говорят "Ну ничего, еще немного и нацистов выгонят от туда" ![]() Что с такими делать после победы? Лишать гражданства нахер, чтобы не имели права ни на что в этой стране. Расеюшка под боком, всегда можно ехать в говень Сообщение отредактировал Nikel - Jun 4 2022, 10:00 |
eilef |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 816 С нами с: 25-January 10 ![]() |
Какого хуя Невзорову дали гражданство вообще не понятно. Это даже по нашему законодательству нельзя. У него есть паспорт РФ и Израиля. Он же не будет отказываться от остальных?
И конечно блядь давать гражданство поверенному лицу хуйла, военному преступнику и апологету преступлений СССР и РФ это просто идете нахуй. Там иностранные военные и белорусы которые за нас воюют хуй его получают, а тут на тебе - целое гражданство очередной агентуре русни. |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 256 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Marina Daniluk-Yarmolaeva 23 ч. · Зачем Невзорову в Израиле украинский паспорт? Обычно наоборот, украинцы едут в Израиль за паспортом, но чтобы наоборот, такого я еще не видел... Да чего еще ожидать от этого "малоросса" Зеленского... паспорт, да еще и кому, этому гаду с питерским акцентом, и походу не В а НА он тоже употребляет, как прилежный российский грамотей... ойлышенько... |
Medvedus |
Пост
|
Риторика помінялася.
-------------------------- "Це їхня територія". Байден прокоментував можливість територіальних поступок з боку України 3 червня, 2022 п'ятниця 23:38 війна з Росією Джо Байден "Це їхня територія. Я не збираюсь говорити їм, що вони мають робити, а чого не мають", - заявив президент США Так Джо Байден відповів на питання преси про те, чи повинна Україна поступитись територією, щоб досягнути миру, — повідомляє Голос Америки. Американський лідер також наголосив, що він завжди дотримувався позиції, що нічого про Україну не повинно вирішуватись без України. Однак, зауважив американський президент, в певний час "потрібно буде врегулювання на основі переговорів". "Що це включатиме, я не знаю. Тим часом ми продовжимо надавати Україні можливості себе захистити". Джерело |
SmileBoy |
Пост
|
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
|
kym |
Пост
|
по фб прибило...
специально для тех, кто еще что-то ждет от орков... Любов Бурак 30 May, 06:46 · Іноді я отримую дивні повідомлення... Три роки тому людина заблокувала мене на ФБ, бо на її думку не все було так однозначно тоді . Вона написала мені гнівний комент про те, що росія: " нє желаєт нам зла, ми одіннарод, потому шо: общая історія, совмєсноє чєго то там і потому что руская культура - міровоє наслєдіє і благородство руского солдата, і потому, что...гладіолус, трясця... Сьогодні вона написала мені з Познані. Далі без коментарів... "Наш дім вцілів, тільки вікна на веранді потріскали. Вони заїхали в село і одразу кинулися по дворах. Стріляли. По вікнах. Шибки сипались, ніби дзвони падали. Ми були в підвалі з мамою. Ой, як добре, що я вивезла доньку і внучку!!!! Коли вони вломилися в хату, я закричала, що ми рускіє. І ще...що ми чекали їх, що ми віруючі МП, а мама в церковній десятці. Що її знає батюшка... Маму застрелили зразу... Просто відчинили підвал і просунули дуло...і вбили її... Коли я піднімалась по сходах, мене потягли за волосся...щоб швидше... Вони хотіли пити, їсти і сексу... хххххххххххххххх Це тривало 5 днів... Я хотіла померти, але не могла, бо була зв'язана. Я, дві сусідки і ще одна дівчина з Білорусі. Вони возили її з собою. Колись красива білявка... Тепер - одна відкрита рана і гематоми. Але їх це не турбувало. Ні, не буряти. Я - медик, я знаю: типово московські риси, вони й пишались тим, що з Москви. Майор, два лейтенанти і троє солдат... Та дівчина благала про смерть. Мовчала, але тільки очима просила. Вона не могла говорити. І вона померла вночі. А я не змогла... А смерть була поряд. Вночі вона говорила зі мною. Смерть. І казала, що не моя... А вони казали, що я не руская, а єб@на бандєра. На камінній полиці було фото доньки і внучки. Допитували, де вони. Де чоловік, зять? Я не сказала, що зять в ЗСУ. Але, сусідка сказала і пообіцяла показати де живуть багаті люди та ті, в кого є воєнні... Показала. І її застрелили... ххххххх Я віддала їм картку Приватбанку. Хтось в Києві зняв з неї кошти... Дім пограбували і розстріляли все, що не винесли. Сусідку одну вбили. Нас заляпали фекаліями і лишили згвалтованих і зв'язаних... Я вижила. Але, я не жива. В мені все вмерло. Я почуваюся грязною. Бо так воно є. В мені померла я сама. Та людина, яка вірила в добро і все, про що я вам писала. Простіть! Вони - не люди. Це грязь. хххххххххх Я не розумію: я віруюча. Чому? Де був Бог, в якого я вірувала? Чи його нема в МП? За що? Навіщо? Мені щоночі сниться, що я йду вулицею. Поміж мертвими тілами. Ось сусіди, тут - кум, там - донька нашої поштарки... Я не можу чути російську. Мене нудить. Мій батько з Твері, мама з Тобольська. Вони в 60-х приїхали вчителями в Україну. Мама - вчитель російської. Її вбив російський офіцер... Він фотографував у моєму домі мої речі і радився з жінкою: що брати. Він спакував у мій чемодан мої сукні, косметику, піжаму і білизну. Мамині обручку, персні, сережки. Доньки одяг і ляльки внучки... Все. Простіть! Росія - зло. Нелюдь. Дегенерати. Уроди. Простіть! Скажіть, що все брехня. Все брехня: церква, політика, мова, культура, нема в росії культури... Вони прийшли нас вбивати, ви правду казали... Мій зять загинув під Харковом..Його мама з Жуковского, батько з Криму, а дід з бабушкою з Уралу.. Він вважав себе росіянином, але був українським офіцером. Його вбили росіяни. Скажіть людям, що вони смертоносці". |
Medvedus |
Пост
|
Так а в чому зміна? Досі Зеленский і Подоляк віщали за війну до переможного кінця - то за кордон до 24 лютого, то за кордон до 2014 року. Слів "поступка територій" раніше не звучало. Тепер від Байдена ми чуємо про поступку територій. Хіба не так? Подивимося що скаже Банкова. |
Nikel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 647 С нами с: 14-April 21 ![]() |
так они же чего-то в Киев побежали, а не под рашку ложиться.... Приспособленцы хитрожопые У меня сосед по даче тот ещё ватник. Когда начался пиздец а области он свалил заграницу. Думаешь в рашку? Хуй там, в Германию. Теперь оттуда сидит рассказывает какая Украина хуевая. Я бы реально у таких сразу гражданство забирал и пусть пиздуют на все 4 стороны Сообщение отредактировал Nikel - Jun 4 2022, 11:24 |
SmileBoy |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th March 2025 - 2:58 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |