Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6931-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
rumata |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 219 С нами с: 3-September 07 ![]() |
|
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
Мы не верили в нападении хуйла, бо логики в этом нет, однако произошло. С картошкой тоже самое, ждем рассаду картошки в волынских лесах кароче) Один вопрос - если НЛО прилетит на землю, это 100% будет у нас Разница в том что бульбашы не хотят дохнут а нападать сейчас это точно для них смерть Ну почему нету если свезли искандеры и прочие сосиски ближе к границам p.s там по донецку что-то плотно прилетело Они постоянно их возят для привлечения нашего внимания! Если бы готовились нападать до делали бы все тихо чтобы не привлекать внимания |
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 068 С нами с: 11-September 14 ![]() |
|
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 367 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Кацапы верили что они не победимы! А бульбашы в курсе что у нас хватает оружия которое их похоронить и потому показывать что они будут нападь это 100% провал и уничтожение Угу ток если нам не скажут, что не нужно стрелять по территории белорашки ибо будет єскалация конфликта и путин нападет ![]() |
dezmen |
Пост
|
|
touch3g |
Пост
|
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 127 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Квартальщики каждый раз такие -сбежал ,сбежал ,Медведчук,госизмена,все забрать!!! Потом Петя возвращается и все такие -где каски? Зачем вернулся? Барыга)))) Ох и бомбит у них от Пети… ![]() лизати сраку свому ідолу вали в цю тему: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showto...p;#entry6778611 тут війну обговорюють |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 259 С нами с: 19-June 08 ![]() |
я конечно может чего то не понимаю, но лендлиз подразумевает передачу вооружений не спрашивая разрешения республиканцев, демократов и кого либо ещё едет к нам ленд лиз или нет это заслуга исключительно АП байдена Вот это и бесит республиканцев, что Байден раскидывается на лево и на право баблом, не спрашивая у них разрешения.)) Им же надо везде поставить какого-то чувака, а лучше трех или четырех, которые будут "контролировать" что и куда идет. |
post_val |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 432 С нами с: 6-January 10 ![]() |
лизати сраку свому ідолу вали в цю тему: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showto...p;#entry6778611 тут війну обговорюють Якщо війну обговорюють, нахіба сюди Пєтю ліплять через пост? |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 127 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
post_val |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 432 С нами с: 6-January 10 ![]() |
|
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
лизати сраку свому ідолу вали в цю тему: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showto...p;#entry6778611 тут війну обговорюють неДруже ти багато робиш для ЗСУ? Я так. За місяць ми з хлопцями перегнали до Миколаїва два Гранд Черокі на литовських номерах. За три я зробив 18 рейсів з гумкою . Моя бригада безкоштовно робила ремонт приміщень для переселенців . А отже йди лісом. Ви тут всі круті хлопці хамите та кудись посилаєте а такі як я вкотре країну рятують. І до речі такі закиди роби своїм -котрі Пороха постять в цій темі… Сообщение отредактировал RullYa - Jun 8 2022, 15:08 |
Koful |
Пост
|
Я питаю в того, хто виганяє з теми того, хто не хейтить Петра. Чому нема такої реакції на пости з хейтами? Тобто хейтить Петра це про війну, а навпаки офтопік. ти запитав "нахіба сюди ліплять петю через пост" відповідь ти отримав! Доїбатись можеш до стовба в себе на подвір’ї |
dezmen |
Пост
|
неДруже ти багато робиш для ЗСУ? Я так. За місяць ми з хлопцями перегнали до Миколаїва два Гранд Черокі на литовських номерах. За три я зробив 18 рейсів з гумкою . Моя бригада безкоштовно робила ремонт приміщень для переселенців . А отже йди лісом. Ви тут всі круті хлопці хамите та кудись посилаєте а такі як я вкотре країну рятують. Чуть шо про батю, сразу "А що ти робиш для ЗСУ?". Батя не ЗСУ, его там послали. Помогаешь? Молодец, правда не обязательно об этом упоминать по сто раз, все помнят |
Koful |
Пост
|
неДруже ти багато робиш для ЗСУ? Я так. За місяць ми з хлопцями перегнали до Миколаїва два Гранд Черокі на литовських номерах. За три я зробив 18 рейсів з гумкою . Моя бригада безкоштовно робила ремонт приміщень для переселенців . А отже йди лісом. Ви тут всі круті хлопці хамите та кудись посилаєте а такі як я вкотре країну рятують. І до речі такі закиди роби своїм -котрі Пороха постять в цій темі… Все те шо ти робиш для ЗСУ можеш помножити на нуль якщо ти це робиш шоб потім тріпатись на форумі. Я впевнений шо після перемоги такі довбодятли як ти будуть у кожному кафе/магазині/школі/зупинці/заправці чіплятись до людей з цим шакалячим питанням, когось навіть вб’ють. Так шо сразу вали нахуй, порохобот сраний ![]() |
gavri |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 887 С нами с: 21-September 10 ![]() |
неДруже ти багато робиш для ЗСУ? Я так. За місяць ми з хлопцями перегнали до Миколаїва два Гранд Черокі на литовських номерах. За три я зробив 18 рейсів з гумкою . Моя бригада безкоштовно робила ремонт приміщень для переселенців . А отже йди лісом. Ви тут всі круті хлопці хамите та кудись посилаєте а такі як я вкотре країну рятують. І до речі такі закиди роби своїм -котрі Пороха постять в цій темі… красава. ![]() Дякуємо, дякуємо, дякуємо |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
Чуть шо про батю, сразу "А що ти робиш для ЗСУ?". Батя не ЗСУ, его там послали. Помогаешь? Молодец, правда не обязательно об этом упоминать по сто раз, все помнят На батю мені пофіг. Хамили мені. Батя сам свої проблеми розруле. Ви самі триндите що треба обеднуватися а при кожній можливості ведете себе по хамські. Все те шо ти робиш для ЗСУ можеш помножити на нуль якщо ти це робиш шоб потім тріпатись на форумі. Я впевнений шо після перемоги такі довбодятли як ти будуть у кожному кафе/магазині/школі/зупинці/заправці чіплятись до людей з цим шакалячим питанням, когось навіть вб’ють. Так шо сразу вали нахуй, порохобот сраний ![]() Я це роблю для ЗСУ та України . Я би промовчав як би ти не хамив. Але ти не розумна людина. |
dezmen |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 7th March 2025 - 0:30 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |