Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6931-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
Я дійсно в шоці з відношення людей. Свинство,хамство,Невдячність… мда…
Что прости? Ты уже года 3 говном поливаешь тех, кто не за батю. Я с петролюбами часто общаюсь и как только ты что-то имеешь против бати - тебя поливают говном и агрессируют. С зелелюбами такого не наблюдаю Скажи будь ласка . Кофул не за батю. Послав мене нахуй. І спитай себе хто агресивніше я чи він. Може розберешься. |
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 681 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
су-ка, опять он своего педра во все дыры сует
Сообщение отредактировал Dred - Jun 8 2022, 15:22 |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 127 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Я це роблю для ЗСУ та України . Я би промовчав як би ти не хамив. Але ти не розумна людина. Може й не розумна але на твому фоні я сама розумність. Розкажи ще, будь ласка, що ти робиш для ЗСУ...це ж для вас адептів пороха як дихати, просто злочин зробити шось добре і не розказати усім. |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
су-ка, опять он своего педра во все дыры сует Хто? Це дезмен почав дві сторінки тому. Доречі як так «бо путін нападет» ? А скільки ти ліпив це всюди де міг… а батя був правий. І армія ,мова,віра вже на часі… а як ти перся з армавіра.. но визнати що ти був не правий тобі своє его не дозволить(або розуму не вистачить) |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
Скажи будь ласка . Кофул не за батю. Послав мене нахуй. І спитай себе хто агресивніше я чи він. Може розберешься. Бо трiшки задовбав з любовью до старого гетьмана, якого вже публiчно посилають на камеру вiйськовi. Почитай його сторiнку без рожевих окулярiв, тiльки вiн щось i робить для країни, не то шо зелень. Гiрше того, у коментах всi кличуть його президентом... Хто? Це дезмен почав дві сторінки тому. Я лиш написав, що батя приїхав ![]() Сообщение отредактировал dezmen - Jun 8 2022, 15:29 |
RullYa |
Пост
|
Може й не розумна але на твому фоні я сама розумність. Розкажи ще, будь ласка, що ти робиш для ЗСУ...це ж для вас адептів пороха як дихати, просто злочин зробити шось добре і не розказати усім. Та тобі ж похуй. Про що з тобою говорити. Краще ніхуя не робити та бути за Зе чим щось робити але бути за Пороха. І що ,блять, саме цікаве на Пороха мені пофіг. Я навіть не на один з його месенджерів не підписаний,но в вашому вимірі я порохобот… прикольно. Бо трiшки задовбав з любовью до старого гетьмана, якого вже публiчно посилають на камеру вiйськовi. Почитай його сторiнку без рожевих окулярiв, тiльки вiн щось i робить для країни, не то шо зелень Я лиш написав, що батя приїхав ![]() Любов до політика це щось цікаве.. але я вмію розрізняти вартість вчинків. Армія ,мова,віра це добре? Якщо так то це йому +. Якщо ні то хз… мабуть ти агент Кремля. |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
|
dezmen |
Пост
|
Там говорят русня выпустила сосиски из каспийского
але я вмію розрізняти вартість вчинків. Армія ,мова,віра це добре? Якщо так то це йому +. Вартiсть його вчинкiв ми вже бачили на блокпостах та коментах вiд вiськових. Мова - до чого тут батя, хз. Вiра - до томоса була вiра, проте щось вiра поки що не допомога. Сообщение отредактировал dezmen - Jun 8 2022, 15:37 |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 127 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
RullYa |
Пост
|
|
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
Вот это и бесит республиканцев, что Байден раскидывается на лево и на право баблом, не спрашивая у них разрешения.)) Им же надо везде поставить какого-то чувака, а лучше трех или четырех, которые будут "контролировать" что и куда идет. дык за те 40 лярдов как раз спрашивал разрешение, то есть это был не ленд лиз, даже те 6 лярдов которые шли нам на вооружение республиканцев не бесит что бидон "выбрасывает" бабло на ленд лиз Украине (если он это делает) потому что они сами за Украину (в большинстве своем) вот что их может бесить так это то что бидон выбрасывает баблос на всякую туфту типа помощь двухгендерным, тогда как у нас тут люди дохнут |
RullYa |
Пост
|
то по твоєму якщо людина за Зе і не кричить на форумах про те як вона багато робить для ЗСУ - значить вона нічого не робить? Я таки правильно тебе послав. Ти сам собі вибудовуеш якусь ідиотичну паралельну гілку розмови . Навіть не розумію навіщо. Сообщение отредактировал RullYa - Jun 8 2022, 15:39 |
ЫЫЫ |
Пост
|
|
Koful |
Пост
|
|
RullYa |
Пост
|
|
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
до 24го февраля, до последнего не верили, и я не верил, для меня это неожиданностью было По-моему с вечера 21-го было понятно, что пиздец неминуем, я вот понимал, что никуда уже не уеду, хотя в марте должен был. Столько было "red flags", что только у тех кто потребляет руснявую аналитику это было неожиданностью ![]() |
RullYa |
Пост
|
|
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
dezmen |
Пост
|
По-моему с вечера 21-го было понятно, что пиздец неминуем, я вот понимал, что никуда уже не уеду, хотя в марте должен был. Столько было "red flags", что только у тех кто потребляет руснявую аналитику это было неожиданностью ![]() таки да, примерно с 21го, но наверно уже за месяц доходило, что скоро что-то будет точно. За неделю уже усиленно тарился консервами на фоне эвакуаций дипломатов, просто так этого никогда не делают. pa-ra-pa-pa, I'm lovin' it По-живому ![]() Сообщение отредактировал dezmen - Jun 8 2022, 15:44 |
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 763 С нами с: 9-February 07 ![]() |
По-моему с вечера 21-го было понятно, что пиздец неминуем, я вот понимал, что никуда уже не уеду, хотя в марте должен был. Столько было "red flags", что только у тех кто потребляет руснявую аналитику это было неожиданностью ![]() саня из флориды держал интригу до последнего когда ему пытались объяснить, что он потребляет пищу для слабоумных, он всех называл идиотами Сообщение отредактировал QNX - Jun 8 2022, 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 7th March 2025 - 3:07 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |