Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6931-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
Та тобі ж похуй. Про що з тобою говорити. Краще ніхуя не робити та бути за Зе чим щось робити але бути за Пороха. І що ,блять, саме цікаве на Пороха мені пофіг. Я навіть не на один з його месенджерів не підписаний,но в вашому вимірі я порохобот… прикольно. Любов до політика це щось цікаве.. але я вмію розрізняти вартість вчинків. Армія ,мова,віра це добре? Якщо так то це йому +. Якщо ні то хз… мабуть ти агент Кремля. краще за все бути за Україну ![]() |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 127 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
Не флудите, напряглись трошки
![]() |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 127 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
Ну не знаю. Після того як з окупованих територій почали вивозити людей без розбору було зрозуміло що це воно. Мабуть вони думали що в нас більше зброї та ми влупимо по Донецьку. це могла бути інформаційна спецоперація, вивезти та згодом по досягненню цілей повернути це просто |
PSL |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Незваный гость ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 021 С нами с: 5-May 09 ![]() |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Заканчивайте куями обтыкивать друг друга, уже все здесь, как ёжики сидят) |
ЫЫЫ |
Пост
|
По-моему с вечера 21-го было понятно, что пиздец неминуем, я вот понимал, что никуда уже не уеду, хотя в марте должен был. Столько было "red flags", что только у тех кто потребляет руснявую аналитику это было неожиданностью ![]() я не знаю точно какие эксперты привлекались в то время к ситуации вокруг Украины но я почему то на 99% уверен что среди них было полно "неруснявых" аналитиков неожиданностью для меня это было потому что я последовал первому правилу глупости ![]() |
ЫЫЫ |
Пост
|
|
RullYa |
Пост
|
я не знаю точно какие эксперты привлекались в то время к ситуации вокруг Украины но я почему то на 99% уверен что среди них было полно "неруснявых" аналитиков неожиданностью для меня это было потому что я последовал первому правилу глупости ![]() Та звісно вони були не русняві. І заспокоювали згідно з темниками з ОПУ. Всі ж пам’ятають що вони знали про напад але не хотіли здійняти паніку. Спитайте у Данілова та Арістовича. |
Koful |
Пост
|
|
PSL |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Незваный гость ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 021 С нами с: 5-May 09 ![]() |
|
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 681 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
|
ЫЫЫ |
Пост
|
|
RullYa |
Пост
|
саме про напад знали чи про можливість? про можливість і я знав ![]() Про напад. Літаки ж підняли перед ударом. А одже знали. Це зрозуміло що тепер кожен може кинути камінь в Зе та звинуватити його в бездіяльності,він і сам розуміє що проїбав . Але мілітаристська позиція попередника була дещо доречнішою ніж позиція задобрювання. Дай Бог щоб ЗСУ витримали удар під северодонецьком |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 259 С нами с: 19-June 08 ![]() |
|
rumata |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 219 С нами с: 3-September 07 ![]() |
Про напад. Літаки ж підняли перед ударом. А одже знали. Це зрозуміло що тепер кожен може кинути камінь в Зе та звинуватити його в бездіяльності,він і сам розуміє що проїбав . Але мілітаристська позиція попередника була дещо доречнішою ніж позиція задобрювання. Дай Бог щоб ЗСУ витримали удар під северодонецьком Милитаристська позиция состояла в том, что к войне тоже не готовились, не увеличили армию х2? В том что взорвали склады, не национализировали КРАЗ, не начали клепать технику тысячами, не создали ТРО? Или она просто в пиздобольстве состояла? Плохой зеля требовал оружие и санкции до войны, снаряды и горючка не закончились, это уже ок. Цензоровики наверное забыли что два года был ковид и куча бабла потратили на медицину. Сообщение отредактировал rumata - Jun 8 2022, 16:14 |
Koful |
Пост
|
❗️Все «правительство» «ДНР» отправлено в отставку. така новина гучна наче там ціла ВР розпустилась |
dezmen |
Пост
|
Что-то много времени заняло это
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 7th March 2025 - 2:48 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |