Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 495 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Просто пример из жизни. Мне работодатель предлагал выехать, даже оплачивал жилье. Но я остался. И я за свободный выезд, потому что оставаться должны люди, которые делают это осознано. А сосед, который даже за границей не был в обозримом прошлом, тот против всеми конечностями. Не прослеживаете иронии? Я багато разів був за кордоном. Якось до сих пір бажання "ааааа випустіть хочу зїбатись не було". ЧЯДНТ? |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
ты еще не смотрел телеграм каналы упоротых нациков, которые считают что рускоязычное быдло с харькова надо помножить на нуль, а то видители эвакуировались на западную и по руски вещают тут, а когда с ними не хотят общаться, то они быкуют Да там одной фарион хватает |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 495 С нами с: 21-November 07 ![]() |
И я об этом. Сами обсыраются, еще и других призывают обсыраться, чтоб не так стыдно было стоять с обосраными штанами. Для скучаюших задротов- у нас до конца войны не демократия, у нас военное положение. Все ресурсы государства, страны и народа идут на войну и выживание государства, личный комфорт на последнем месте (щас засамонится ежик на аватарке и пизданет что-то про сбу 100% 👌) А ще є секта тих хто сситься і розповіда як погано що у нас під час війни обмежують права громадян ![]() |
P.L.U.R. |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() non-mainstream activist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 ![]() |
Ну да, всі повертаються масово вже місяць, але кордони відкривати ми не будемо, щоб раптом не протягло нікого))) Не варто беззастережно довіряти абсолютно всьому, що нам розказують. Не випускають чоловіків, бо це робоча сила і економічна одиниця. Якби могли не випускати і жінок з дітьми - не випускали би і їх теж. Логіка проста: поки люди знаходяться в країні, вони всі щось мають істи, як мінімум, а отже - всі працюють на економіку. Як тільки люди виїжджають масово - це позначається негативно на економічній ситуації. Тут навіть справа не стільки в громадянському обов'язку, про який нам з пафосом нагадує головнокомандувач, а просто банально в тому, що якщо випустити робочу силу, то решта, хто тут залишиться - загнуться ще до зими. + податки тут платимо У мене взагалі контракт на роботу мав у травні закінчуватися з правом вибору - звільнення, або продовження роботи у Польші. І це вирішувалося ще до війни, що так має бути, бо політика компаніі. Я особисто за ідею Монастирського, чи кого там. Офіційно платиш 3-5к$ (що ідуть на армію і т.д.) на кордоні і виїзджаєш . Немає грошей - ідеш у ЗСУ, заробляєш і теж можеш виїхати. Ну коротше, соціальний фон з приводу цієї теми наростає, серед мого оточення помічаю також. Ще якби з цими повістками у басейнах і магазинах у Києві не кошмарили (спочатку сказали, що так не можна видавати, а зараз вже так можна і все ок), куди не йшло, а так "або стрілець, або водій". Кажуть же, що добровольців вистачає. Центр протидії дезінформації #ЦПД_спростовує фейки про вручення повісток ❌ Фейк Зупинили на вулиці та вручили повістку. Законом таке не передбачено! ✅ Під час загальної мобілізації в Україні громадяни країни отримують повістки про призов на військову службу не лише за місцем проживання, роботи, а й на вулицях або ж на блокпостах. Такий формат не суперечить закону. ❌ Фейк Тримай повістку. Збирайся на війну! ✅ У повістці визначається дата і час прибуття до територіального центру комплектування для проходження військово-лікарської комісії. Вручення повістки не означає мобілізацію. Насамперед виклик до військкомату – для перевірки даних громадянина і визначення його придатності до служби. ❌ Фейк Викинув повістку. Сховався в селі, ніхто мене не знайде! ✅ За неявку до військкомату без поважних причин передбачено адміністративне покарання у вигляді штрафу від 1700 до 3400 грн. ❗️За ухилення від призову на військову службу під час мобілізації загрожує кримінальна відповідальність від 3 до 5 років. #інфотерор #фейк https://www.facebook.com/protydiyadezinformatsiyi.cpd Перечитував вчора перший пункт 5 разів, а потім зрозумів, що зі мною все ок. Сообщение отредактировал P.L.U.R. - Jun 11 2022, 16:15 |
rumata |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 219 С нами с: 3-September 07 ![]() |
И про Херсон, и про пидаров из сбу и про оружие. Член комитета вр по обороне
|
eilef |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 820 С нами с: 25-January 10 ![]() |
Великолепно. Наумов этот сейчас сцапан в Сербии. Где дело об госизмене и где запросы на экстракцию? Или все предатели пусть себе спокойно бегают по европам, а у нас "неначасі"?
|
rumata |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 219 С нами с: 3-September 07 ![]() |
|
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
Ну коротше, соціальний фон з приводу цієї теми наростає, серед мого оточення помічаю також. Боюсь он будет только нарастать и не только по этому вопросу.. Жить однозначно будет сложней, просто очень много еще так и не осознали что произошло и происходит. ![]() И фиг эго знает как тут разруливать... Судя по тому что война явно перетекает в "долгую", то вопрос "что делать с экономикой" если уже не на уровне с поставками БК и гаубиц, то точно ближе к осени будет на уровне.. Сообщение отредактировал Console - Jun 11 2022, 17:14 |
LEXX_Gruzovik |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 948 С нами с: 14-December 11 ![]() |
Зупинили на вулиці та вручили повістку. Законом таке не передбачено! ✅ Під час загальної мобілізації в Україні громадяни країни отримують повістки про призов на військову службу не лише за місцем проживання, роботи, а й на вулицях або ж на блокпостах. Такий формат не суперечить закону. Це правда - вручати повістки можуть будь-де. Але патрулі ходять із вже наперед підписаними і пропечатанними бланками, в які вони при тобі вписують ПІП. Це є кримінальне правопорушення - підробка документів. Вони про це знають, тому швидко тікають, якщо їм про це говорять, на цю тему вже багато відео. |
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
|
YaAllex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 184 С нами с: 15-November 11 ![]() |
ты еще не смотрел телеграм каналы упоротых нациков, которые считают что рускоязычное быдло с харькова надо помножить на нуль, а то видители эвакуировались на западную и по руски вещают тут, а когда с ними не хотят общаться, то они быкуют зачем мне это ![]() |
elNino |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 839 С нами с: 5-November 10 ![]() |
Це правда - вручати повістки можуть будь-де. Але патрулі ходять із вже наперед підписаними і пропечатанними бланками, в які вони при тобі вписують ПІП. Це є кримінальне правопорушення - підробка документів. Вони про це знають, тому швидко тікають, якщо їм про це говорять, на цю тему вже багато відео. А є якесь посилання для більш детального ознайомлення про те що проштамповані повістки це порушення? Просто цікаво. |
YaAllex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 184 С нами с: 15-November 11 ![]() |
|
eilef |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 820 С нами с: 25-January 10 ![]() |
|
InsaR |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 894 С нами с: 14-August 08 ![]() |
![]() да это ты видимо не понимаешь, я вот никуда не бежал, до 24 даже для оборонки делал вещи, у меня мелкое производство, я продолжаю так же работать, но вот видишь блядь незадача я не хочу уезжать, но уехать на неделю-две хотелось бы, мне вот как быть? я в резерве, я был не в одном военкомате, |
dezmen |
Пост
|
да это ты видимо не понимаешь, я вот никуда не бежал, до 24 даже для оборонки делал вещи, у меня мелкое производство, я продолжаю так же работать, но вот видишь блядь незадача я не хочу уезжать, но уехать на неделю-две хотелось бы, мне вот как быть? я в резерве, я был не в одном военкомате, Вооот. |
Gr1vus |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 839 С нами с: 20-December 07 ![]() |
Да там одной фарион хватает Фу бля, ну и мразина она конечно. Всё больше я склоняюсь к мысли что подобные фейко-националисты это полезные идиоты кремлевских спецслужб, даже не осознанно оно бля всеми силами помогает врагу расколоть наше общество во время судьбоносной войны от которой зависит существование нашей страны. Моя мысль что украинский должен быть единственным государственным, и должен происходить разумный и неспешный переход нашего всего общества на украинский, и с помощью поощрении и популяризации но без каких либо запретов говорить на венгерском, татарском или русском в быту. Сообщение отредактировал Gr1vus - Jun 11 2022, 16:51 |
dezmen |
Пост
|
Моя мысль что украинский должен быть единственным государственным, и должен происходить разумный и неспешный переход нашего всего общества на украинский, и с помощью поощрении и популяризации но без каких либо запретов говорить на венгерском, татарском или русском в быту. Именно. Нужно поощрять а не принуждать. А то получается какая-то сегрегация внутри европейской страны. Что-то я не вижу хейта немецкого, наверно "вы не понимаете, это другое". А потом рассказывают про единый народ, особенно восточные области, которые общаются на русском. Сообщение отредактировал dezmen - Jun 11 2022, 16:52 |
Maxim6630 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 27-September 07 ![]() |
Ахуєть, цікаво а ті що сидять на передку хочуть на два тижні кудись поїхати за кордон?
|
InsaR |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 894 С нами с: 14-August 08 ![]() |
Именно. Нужно поощрять а не принуждать. А то получается какая-то сегрегация внутри европейской страны. Что-то я не вижу хейта немецкого, наверно "вы не понимаете, это другое". А потом рассказывают про единый народ, особенно восточные области, которые общаются на русском. ты мимо, каждый обязан знать государственный язык. а вот на каком говорить это уже личное. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 18:10 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |