Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Війна в Україні

dezmen
Jan 1 2015, 0:02

Пост #1

No homo!

С нами с: 8-November 06

(kostarosta @ Dec 31 2014, 23:46) Перейти к цитате

Новая народная украинская забава - живя в говне, радоваться, что у соседа не лучше, а может быть даже (о да! да! еще!) хуже!

Это очень древняя русская забава.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
8203 Страницы  « < 5394 5395 5396 5397 5398 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(107900 - 107919)
angelo
Jun 11 2022, 15:50

Пост #107901

ultra active user

С нами с: 21-November 07

(LEXX_Gruzovik @ Jun 11 2022, 15:19) Перейти к цитате

Просто пример из жизни. Мне работодатель предлагал выехать, даже оплачивал жилье. Но я остался. И я за свободный выезд, потому что оставаться должны люди, которые делают это осознано. А сосед, который даже за границей не был в обозримом прошлом, тот против всеми конечностями. Не прослеживаете иронии?

Я багато разів був за кордоном. Якось до сих пір бажання "ааааа випустіть хочу зїбатись не було". ЧЯДНТ?
+Quote Post
dezmen
Jun 11 2022, 15:51

Пост #107902

No homo!

(QNX @ Jun 11 2022, 16:44) Перейти к цитате

ты еще не смотрел телеграм каналы упоротых нациков, которые считают что рускоязычное быдло с харькова надо помножить на нуль, а то видители эвакуировались на западную и по руски вещают тут, а когда с ними не хотят общаться, то они быкуют

Да там одной фарион хватает

🥵 Боєць ЗСУ "розмазав" Фаріон через мовне питання
+Quote Post
angelo
Jun 11 2022, 15:52

Пост #107903

ultra active user

С нами с: 21-November 07

(rumata @ Jun 11 2022, 15:39) Перейти к цитате

И я об этом. Сами обсыраются, еще и других призывают обсыраться, чтоб не так стыдно было стоять с обосраными штанами.
Для скучаюших задротов- у нас до конца войны не демократия, у нас военное положение. Все ресурсы государства, страны и народа идут на войну и выживание государства, личный комфорт на последнем месте (щас засамонится ежик на аватарке и пизданет что-то про сбу 100% 👌)

А ще є секта тих хто сситься і розповіда як погано що у нас під час війни обмежують права громадян facepalm.png В мене після їх спітчів просто язик віднімається і я тупо в ахуї сиджу...
+Quote Post
P.L.U.R.
Jun 11 2022, 16:01

Пост #107904

non-mainstream activist

С нами с: 4-March 08

(SmileBoy @ Jun 11 2022, 14:02) Перейти к цитате

Ну да, всі повертаються масово вже місяць, але кордони відкривати ми не будемо, щоб раптом не протягло нікого)))

Не варто беззастережно довіряти абсолютно всьому, що нам розказують. Не випускають чоловіків, бо це робоча сила і економічна одиниця. Якби могли не випускати і жінок з дітьми - не випускали би і їх теж. Логіка проста: поки люди знаходяться в країні, вони всі щось мають істи, як мінімум, а отже - всі працюють на економіку. Як тільки люди виїжджають масово - це позначається негативно на економічній ситуації.
Тут навіть справа не стільки в громадянському обов'язку, про який нам з пафосом нагадує головнокомандувач, а просто банально в тому, що якщо випустити робочу силу, то решта, хто тут залишиться - загнуться ще до зими.
+1

+ податки тут платимо

У мене взагалі контракт на роботу мав у травні закінчуватися з правом вибору - звільнення, або продовження роботи у Польші. І це вирішувалося ще до війни, що так має бути, бо політика компаніі.

Я особисто за ідею Монастирського, чи кого там. Офіційно платиш 3-5к$ (що ідуть на армію і т.д.) на кордоні і виїзджаєш .
Немає грошей - ідеш у ЗСУ, заробляєш і теж можеш виїхати.

Ну коротше, соціальний фон з приводу цієї теми наростає, серед мого оточення помічаю також.

Ще якби з цими повістками у басейнах і магазинах у Києві не кошмарили (спочатку сказали, що так не можна видавати, а зараз вже так можна і все ок), куди не йшло, а так "або стрілець, або водій". Кажуть же, що добровольців вистачає.

Центр протидії дезінформації
#ЦПД_спростовує фейки про вручення повісток
❌ Фейк
Зупинили на вулиці та вручили повістку. Законом таке не передбачено!
✅ Під час загальної мобілізації в Україні громадяни країни отримують повістки про призов на військову службу не лише за місцем проживання, роботи, а й на вулицях або ж на блокпостах. Такий формат не суперечить закону.
❌ Фейк
Тримай повістку. Збирайся на війну!
✅ У повістці визначається дата і час прибуття до територіального центру комплектування для проходження військово-лікарської комісії. Вручення повістки не означає мобілізацію. Насамперед виклик до військкомату – для перевірки даних громадянина і визначення його придатності до служби.
❌ Фейк
Викинув повістку. Сховався в селі, ніхто мене не знайде!
✅ За неявку до військкомату без поважних причин передбачено адміністративне покарання у вигляді штрафу від 1700 до 3400 грн.
❗️За ухилення від призову на військову службу під час мобілізації загрожує кримінальна відповідальність від 3 до 5 років.
#інфотерор #фейк

https://www.facebook.com/protydiyadezinformatsiyi.cpd

Перечитував вчора перший пункт 5 разів, а потім зрозумів, що зі мною все ок.

Сообщение отредактировал P.L.U.R. - Jun 11 2022, 16:15
+Quote Post
rumata
Jun 11 2022, 16:04

Пост #107905

Старожил

С нами с: 3-September 07

И про Херсон, и про пидаров из сбу и про оружие. Член комитета вр по обороне

Втікач Наумов – друга людина в СБУ і є носієм великої кількості держтаємниць – Сергій Рахманін
+Quote Post
eilef
Jun 11 2022, 16:14

Пост #107906

Старожил

С нами с: 25-January 10

Великолепно. Наумов этот сейчас сцапан в Сербии. Где дело об госизмене и где запросы на экстракцию? Или все предатели пусть себе спокойно бегают по европам, а у нас "неначасі"?
+Quote Post
rumata
Jun 11 2022, 16:25

Пост #107907

Старожил

С нами с: 3-September 07

(eilef @ Jun 11 2022, 16:14) Перейти к цитате

Великолепно. Наумов этот сейчас сцапан в Сербии. Где дело об госизмене и где запросы на экстракцию? Или все предатели пусть себе спокойно бегают по европам, а у нас "неначасі"?

Он же говорил, что был запрос от сбу в генпрокуратуру,хз чем закончилось, или ты не слушал?
+Quote Post
Console
Jun 11 2022, 16:32

Пост #107908

ultra active user

С нами с: 23-March 08

(P.L.U.R. @ Jun 11 2022, 17:01) Перейти к цитате

Ну коротше, соціальний фон з приводу цієї теми наростає, серед мого оточення помічаю також.

Боюсь он будет только нарастать и не только по этому вопросу..
Жить однозначно будет сложней, просто очень много еще так и не осознали что произошло и происходит. sad1.png
И фиг эго знает как тут разруливать...
Судя по тому что война явно перетекает в "долгую", то вопрос "что делать с экономикой" если уже не на уровне с поставками БК и гаубиц, то точно ближе к осени будет на уровне..

Сообщение отредактировал Console - Jun 11 2022, 17:14
+Quote Post
LEXX_Gruzovik
Jun 11 2022, 16:33

Пост #107909

Cтаршой
**

С нами с: 14-December 11

(P.L.U.R. @ Jun 11 2022, 17:01) Перейти к цитате

Зупинили на вулиці та вручили повістку. Законом таке не передбачено!
✅ Під час загальної мобілізації в Україні громадяни країни отримують повістки про призов на військову службу не лише за місцем проживання, роботи, а й на вулицях або ж на блокпостах. Такий формат не суперечить закону.

Це правда - вручати повістки можуть будь-де. Але патрулі ходять із вже наперед підписаними і пропечатанними бланками, в які вони при тобі вписують ПІП. Це є кримінальне правопорушення - підробка документів. Вони про це знають, тому швидко тікають, якщо їм про це говорять, на цю тему вже багато відео.
+Quote Post
touch3g
Jun 11 2022, 16:35

Пост #107910

Ветеран

С нами с: 13-April 10

Стрелкова (Гиркина) не перестают удивлять действия российской армии
+Quote Post
YaAllex
Jun 11 2022, 16:35

Пост #107911

Постоялец

С нами с: 15-November 11

(QNX @ Jun 11 2022, 16:44) Перейти к цитате

ты еще не смотрел телеграм каналы упоротых нациков, которые считают что рускоязычное быдло с харькова надо помножить на нуль, а то видители эвакуировались на западную и по руски вещают тут, а когда с ними не хотят общаться, то они быкуют

зачем мне это poop.png смотреть? что бы что? Что бы как и ты кричать про "ущемления рускАга языга"? Ты вообще в курсе, что это путинский повод для войны? Ау... Ты совсем ёбнулся в рашкованских пабликах?
+Quote Post
elNino
Jun 11 2022, 16:36

Пост #107912

Старожил

С нами с: 5-November 10

(LEXX_Gruzovik @ Jun 11 2022, 17:33) Перейти к цитате

Це правда - вручати повістки можуть будь-де. Але патрулі ходять із вже наперед підписаними і пропечатанними бланками, в які вони при тобі вписують ПІП. Це є кримінальне правопорушення - підробка документів. Вони про це знають, тому швидко тікають, якщо їм про це говорять, на цю тему вже багато відео.

А є якесь посилання для більш детального ознайомлення про те що проштамповані повістки це порушення? Просто цікаво.
+Quote Post
YaAllex
Jun 11 2022, 16:40

Пост #107913

Постоялец

С нами с: 15-November 11

(dezmen @ Jun 11 2022, 16:28) Перейти к цитате

и? В чём разница, протирать штаны здесь или там?
Зато заходишь в инсту и видишь довольные ёбла баб, которые "эвакуировались", но осуждают, что мы тут как-то не так себя ведём _o.png

facepalm.png Пиздец, ты действительно не понимаешь в чем разница?
+Quote Post
eilef
Jun 11 2022, 16:42

Пост #107914

Старожил

С нами с: 25-January 10

(rumata @ Jun 11 2022, 17:25) Перейти к цитате

Он же говорил, что был запрос от сбу в генпрокуратуру,хз чем закончилось, или ты не слушал?

Больше 100 дней войны. Об его предательстве уже известно хз сколько. Неначасі?
+Quote Post
InsaR
Jun 11 2022, 16:44

Пост #107915

Старожил

С нами с: 14-August 08

(YaAllex @ Jun 11 2022, 17:40) Перейти к цитате

facepalm.png Пиздец, ты действительно не понимаешь в чем разница?

да это ты видимо не понимаешь, я вот никуда не бежал, до 24 даже для оборонки делал вещи, у меня мелкое производство, я продолжаю так же работать, но вот видишь блядь незадача я не хочу уезжать, но уехать на неделю-две хотелось бы, мне вот как быть? я в резерве, я был не в одном военкомате,
+Quote Post
dezmen
Jun 11 2022, 16:48

Пост #107916

No homo!

(InsaR @ Jun 11 2022, 17:44) Перейти к цитате

да это ты видимо не понимаешь, я вот никуда не бежал, до 24 даже для оборонки делал вещи, у меня мелкое производство, я продолжаю так же работать, но вот видишь блядь незадача я не хочу уезжать, но уехать на неделю-две хотелось бы, мне вот как быть? я в резерве, я был не в одном военкомате,

Вооот.
+Quote Post
Gr1vus
Jun 11 2022, 16:49

Пост #107917

Постоялец

С нами с: 20-December 07

(dezmen @ Jun 11 2022, 16:51) Перейти к цитате

Да там одной фарион хватает

�� Боєць ЗСУ "розмазав" Фаріон через мовне питання

Фу бля, ну и мразина она конечно. Всё больше я склоняюсь к мысли что подобные фейко-националисты это полезные идиоты кремлевских спецслужб, даже не осознанно оно бля всеми силами помогает врагу расколоть наше общество во время судьбоносной войны от которой зависит существование нашей страны.
Моя мысль что украинский должен быть единственным государственным, и должен происходить разумный и неспешный переход нашего всего общества на украинский, и с помощью поощрении и популяризации но без каких либо запретов говорить на венгерском, татарском или русском в быту.

Сообщение отредактировал Gr1vus - Jun 11 2022, 16:51
+Quote Post
dezmen
Jun 11 2022, 16:52

Пост #107918

No homo!

(Gr1vus @ Jun 11 2022, 17:49) Перейти к цитате

Моя мысль что украинский должен быть единственным государственным, и должен происходить разумный и неспешный переход нашего всего общества на украинский, и с помощью поощрении и популяризации но без каких либо запретов говорить на венгерском, татарском или русском в быту.

Именно. Нужно поощрять а не принуждать. А то получается какая-то сегрегация внутри европейской страны. Что-то я не вижу хейта немецкого, наверно "вы не понимаете, это другое". А потом рассказывают про единый народ, особенно восточные области, которые общаются на русском.

Сообщение отредактировал dezmen - Jun 11 2022, 16:52
+Quote Post
Maxim6630
Jun 11 2022, 16:54

Пост #107919

Постоялец

С нами с: 27-September 07

Ахуєть, цікаво а ті що сидять на передку хочуть на два тижні кудись поїхати за кордон?
+Quote Post
InsaR
Jun 11 2022, 16:56

Пост #107920

Старожил

С нами с: 14-August 08

(dezmen @ Jun 11 2022, 17:52) Перейти к цитате

Именно. Нужно поощрять а не принуждать. А то получается какая-то сегрегация внутри европейской страны. Что-то я не вижу хейта немецкого, наверно "вы не понимаете, это другое". А потом рассказывают про единый народ, особенно восточные области, которые общаются на русском.

ты мимо, каждый обязан знать государственный язык.
а вот на каком говорить это уже личное.
+Quote Post

8203 Страницы  « < 5394 5395 5396 5397 5398 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 10th March 2025 - 18:10
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.