Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Maxim6630 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 27-September 07 ![]() |
|
YaAllex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 184 С нами с: 15-November 11 ![]() |
У тебя глупые выводы. Старайся не придумывать там, где этого нет. Про "уСраину" я никогда и нигде не писал. А вот когда оттуда наши вещают о том, что нужно переходить виключно на укр.мову, ссут в уши про неньку и как серденько у бедненьких болить, шеймят русскоязычных(пускай это скажут моим пацанам, которые хоть и русскоязычные украинцы, но стоят на жизнь ради своей страны тут в точках. та мне блять ваще стыдно рот за такое открывать), но при этом эти люди сами отказываются от того, за что агитируют/продвигают и целенаправленно валят с концами з рідної хати - это называется лицемерие, двуличие, двойные стандарты. А где я сказал, что ты такое говорил? Для полного бинго сепара не хватало только тех 2-х высказываний. Что же касается выделенного, то сильно похоже на рашкованское ипсо, которое хорошо лягло на твой страх + зависть либо "фрустрацию от невозможности убежать". Выбить это невозможно даже фактами. Вообще, не перестаю восхищаться продуманности вбросам репоедов, что умеет делать - так это вбросы, вносить расколы. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
YaAllex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 184 С нами с: 15-November 11 ![]() |
то есть катарсис это рашкованский паблик да? ![]() ![]() а западенские герои, который скрываются от местных военкомов, подставляя приезжих из восточных обсластей, солидарности происходящему не добавляют катарсис и рашкованский паблик вместе? Скорее 3-е пришествие случится. По выделенному - ипсо, имхо. Грамотное русское ипсо. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
А где я сказал, что ты такое говорил? Для полного бинго сепара не хватало только тех 2-х высказываний. Что же касается выделенного, то сильно похоже на рашкованское ипсо, которое хорошо лягло на твой страх + зависть либо "фрустрацию от невозможности убежать". Выбить это невозможно даже фактами. Вообще, не перестаю восхищаться продуманности вбросам репоедов, что умеет делать - так это вбросы, вносить расколы. Ви тут якось дуже сильно не зрозуміли один одного. Чел каже, що його харять ті, хто виїхав, а тепер з-за кордону розказує нам, як нам тут краще справлятися і що робити, а чого - ні. І він каже правду, такі дійсно є. Колишня колега живе в Швеції разом з чоловіком вже роки 3-4. Місяць тому бачив від неї пост на ФБ, як вона обурена петицією про дозвіл на виїзд чоловікам. Каже, я вважаю, що категорично не можна нікого випускати, бо вони мають воювати за Україну. Хотів запитати, в якому батальйоні Стокгольмського ТрО воює її чоловік, але вирішив не зв'язуватись. Заблочив, та й ділу - кінець. Очевидно, в когось від таких персонажів бомбить трохи більше. Можна зрозуміти, в принципі. |
Maxim6630 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 27-September 07 ![]() |
А навіщо ви чекаєте повістки в магазинах і на вулицях, ви що самі в військомат не ходили, в країні війна і навіть військовий стан
|
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 763 С нами с: 9-February 07 ![]() |
катарсис и рашкованский паблик вместе? Скорее 3-е пришествие случится. По выделенному - ипсо, имхо. Грамотное русское ипсо. што? я тебе говорю, что в катарсисе повесили видео с телкой харьковской, которую во львове из-за того что она говорила по руски везде слали нахер, коментов там образовалась туева хуча, самые упоротые на чистом украинском расказывали что военные по руски говорить не должны и что этой дуре из харькова повезло а причем тут выделеное? это я написал, а не там где-то, я делаю такой вывод по тем немногим видосикам и по тем сообщениям, которые мне мои знакомые и колеги оттуда говорили, выехав еще в начале войны, два в армии по итогу, но в тылу, а судя по тем же видосикам - ловят до сих пор |
SmileBoy |
Пост
|
А навіщо ви чекаєте повістки в магазинах і на вулицях, ви що самі в військомат не ходили, в країні війна і навіть військовий стан Та наче Данілов сказав, що у нас укомплектовані підрозділи на 100% і тому далі, коли треба буде - лише вишлють адресно повістки тим, у кого потрібна ВОС. Ми ж не сумніваємось в інформації від секретаря РНБО, правда? |
P.L.U.R. |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() non-mainstream activist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 ![]() |
А навіщо ви чекаєте повістки в магазинах і на вулицях, ви що самі в військомат не ходили, в країні війна і навіть військовий стан |
Maxim6630 |
Пост
|
А коли герої із "восточних областей" збираються захищати свою землю, свої будинки, навіщо вони поїхали до злих западенців які їх підставляють?
|
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 763 С нами с: 9-February 07 ![]() |
|
YaAllex |
Пост
|
што? я тебе говорю, что в катарсисе повесили видео с телкой харьковской, которую во львове из-за того что она говорила по руски везде слали нахер, коментов там образовалась туева хуча, самые упоротые на чистом украинском расказывали что военные по руски говорить не должны и что этой дуре из харькова повезло а причем тут выделеное? это я написал, а не там где-то, я делаю такой вывод по тем немногим видосикам и по тем сообщениям, которые мне мои знакомые и колеги оттуда говорили, выехав еще в начале войны, два в армии по итогу, но в тылу, а судя по тем же видосикам - ловят до сих пор Я не знал, что катарсис - это канал, а не собственно сам катарсис) Возможно это я был невнимателен. ПС. плохо, что форум автоматически подставляет в цитаты исправленное, а не сохраняет в первозданном виде. |
Maxim6630 |
Пост
|
І? Була 4 хвиля мобілізації оголошена? (я військову кафедру не закінчував, і лише під неї попадаю) чи я добровольцем зараз маю йти, бо є закон? Так кажуть що ніяких хвиль взагалі не було, то умовність. Та й про добровольців я нічого не писав, прийшов тебе записали в якийсь резерв якщо ти не знавець військової справи і відправили в басейн чекати. |
SmileBoy |
Пост
|
|
rumata |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 219 С нами с: 3-September 07 ![]() |
Так кажуть що ніяких хвиль взагалі не було, то умовність. Та й про добровольців я нічого не писав, прийшов тебе записали в якийсь резерв якщо ти не знавець військової справи і відправили в басейн чекати. Это если у какого-то военкома все ок по плану. Бо если не ок - велком ту картошкоочистительные войска |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 495 С нами с: 21-November 07 ![]() |
да тут вроде и третья еще не началась, не то что четвертая як такову ранжировку на хвилі відмінили Так кажуть що ніяких хвиль взагалі не було, то умовність. Та й про добровольців я нічого не писав, прийшов тебе записали в якийсь резерв якщо ти не знавець військової справи і відправили в басейн чекати. Я навіть свій телефон залишив. |
P.L.U.R. |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() non-mainstream activist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 ![]() |
|
rumata |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 219 С нами с: 3-September 07 ![]() |
|
QNX |
Пост
|
|
SmileBoy |
Пост
|
Это если у какого-то военкома все ок по плану. Бо если не ок - велком ту картошкоочистительные войска Тут говорили про програмерів на картоплі... Я вам скажу, що навіть ті, хто за фахом в ЗСУ (так, хацкери їм теж потрібні), не в захваті від того, чим вимушені займатись. З технологіями у нас в армії так собі, на жаль. Це якщо вірити моєму начальнику) |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 21:30 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |