Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6937-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 362 С нами с: 12-March 07 ![]() |
А навіщо ви чекаєте повістки в магазинах і на вулицях, ви що самі в військомат не ходили, в країні війна і навіть військовий стан можно сходить в военкомат, даже добровольно, но через пол-часа в магазине подойдут и вручат. а через два часа в другом магазине еще вручат....и еще на заправке третью выпишут... это - нормально? зато план по повесткам перевыполнят и медальку себе присвоят |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 262 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Ну люди, носите одну повестку в кармане. Будете показывать.)
|
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 068 С нами с: 11-September 14 ![]() |
Кіссинджер, який пропонував Україні поступитися територіями, вже заговорив про поразку Росії
https://24tv.ua/kissindzher-yakiy-proponuva...riyami_n2017655 Колишній держсекретар США у 1973 – 1977 роках Генрі Кіссинджер вважає, що Росія програла "стратегічну війну". Причиною є нездатність реалізувати початкові цілі. Про це мовиться в інтерв'ю Кіссинджера ексгенеральному директору Alphabet/Google Еріку Шмідту. Колишній держсекретар кардинально змінив думку після трьох місяців повномасштабного вторгнення Росії в Україну. |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
Скажи а с каких пор Гиркин для нас имеет значения? Нам вообще похер, а вот для кацапов видимо это нужно на тот случай когда РФ проиграет. Они могут много чего хотеть но кто им даст? Так я это и говорю. Никакого. И слушать его не стоит. Но то что он говорит это пропаганда одобренная кремлем. Это как Овсянникова. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Кіссинджер, який пропонував Україні поступитися територіями, вже заговорив про поразку Росії https://24tv.ua/kissindzher-yakiy-proponuva...riyami_n2017655 Висновок? Не варто слухати кожного старого маразматика тільки тому, що в нього паспорт інший вигляд має. Як показує сьогодення, більшість західних спеців і аналітиків - гімноїди ще ті. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 399 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
YaAllex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 184 С нами с: 15-November 11 ![]() |
|
Maxim6630 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 27-September 07 ![]() |
можно сходить в военкомат, даже добровольно, но через пол-часа в магазине подойдут и вручат. а через два часа в другом магазине еще вручат....и еще на заправке третью выпишут... это - нормально? зато план по повесткам перевыполнят и медальку себе присвоят Ну з такими приколами всі повістки можна викинути в смітник, ну дасть мені якийсь їблан повістку, ну прийду я в свій військомат, а там скажуть - нахуй ти сюди прийшов ми тебе не викликали. Чи я чогось не розумію? |
Strelok) |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() on the dark side ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 633 С нами с: 20-December 07 ![]() |
|
elNino |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 841 С нами с: 5-November 10 ![]() |
Ну з такими приколами всі повістки можна викинути в смітник, ну дасть мені якийсь їблан повістку, ну прийду я в свій військомат, а там скажуть - нахуй ти сюди прийшов ми тебе не викликали. Чи я чогось не розумію? У своєму воєнкоматі дадуть папірець шо ти вже на облік встав під час війни і наступного разу просто показуєш цей папірець. |
Maxim6630 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 154 С нами с: 27-September 07 ![]() |
Підтверджую, не розумієш. У своєму воєнкоматі дадуть папірець шо ти вже на облік встав під час війни і наступного разу просто показуєш цей папірець. можно сходить в военкомат, даже добровольно, но через пол-часа в магазине подойдут и вручат. а через два часа в другом магазине еще вручат....и еще на заправке третью выпишут... |
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 681 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
|
Petlura |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 068 С нами с: 12-February 08 ![]() |
Ну з такими приколами всі повістки можна викинути в смітник, ну дасть мені якийсь їблан повістку, ну прийду я в свій військомат, а там скажуть - нахуй ти сюди прийшов ми тебе не викликали. Чи я чогось не розумію? Ну схема схожа на те, що було в 14 році. Розсилають максимально повісток(мені навіть сдається поки менше ніж тоді було), а там хто прийде-той прийде. Може показово впишуть кілька сотень штрафів та пару уголовок на самих відбитих, кого на кордоні впіймали чи з "учєбки" збіжав. Така собі умовно-добровільна система с перегибами на місцях. Ну добровольців зараз дійсно на порядки більше ніж 8 років назад не дивлячись на ту жесть на фронті. Ми тут уже сторінок 10 переливаємо із пустого в порожнє про мобілізацію. Сообщение отредактировал Petlura - Jun 12 2022, 14:32 |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 262 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Как вы заебали... Лучше бы кто рассказал как там дела с наступлением на Херсонщине...
|
Petlura |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 068 С нами с: 12-February 08 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 496 С нами с: 21-November 07 ![]() |
не те пальто ![]() |
P.L.U.R. |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() non-mainstream activist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 ![]() |
Макронить - часто звонить без пользы, долго и бестолку болтать по телефону. Валять шольца - постоянно обещать, но ничего не давать. |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 496 С нами с: 21-November 07 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 12th March 2025 - 18:16 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |