Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6920-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 470 С нами с: 21-November 07 ![]() |
хорошіє рюськіє, зачєм на ніх наговаріваєтє? Єто всьо проклятиє біндєровци!
|
phpkiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 193 С нами с: 24-November 07 ![]() |
Вот фотка в хорошем качестве
https://t.me/horevica/7686 |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 262 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Я не спец, но как по мне как минимум это две разные части
https://twitter.com/wolski_jaros/status/159...0583936/photo/1 https://www.kavkazr.com/a/30883877.html Не, таки похоже на https://gdb.rferl.org/0c530000-0aff-0242-4e...2ef_w1023_s.jpg (c чем сравнивали даговскую я хз) Сообщение отредактировал Vaschek - Nov 15 2022, 22:30 |
Nikel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 647 С нами с: 14-April 21 ![]() |
бля, ты хотя бы немного мозги включай. посмотри какая боевая часть у ракеты с 300 и прикинь могла ли она сделать такую ямищу как на фото. пиздец, тащит дерьмище из рос пабликов и начинает тут еще переубеждать. жертва пропаганды Могла. В Запорожье оставляли похожие воронки |
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
|
SyntaxError |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
Уламок бачив перший який з’явився у мережі з фото місця? Покажи мені ту частину крилатої ракети русні від якої це уламок. Так що краще тобі жувати. 150кг маса бойової частини Ось воронка 7х7 метрів https://prm.ua/udar-raketoiu-s-300-po-khark...postrazhdalykh/ https://www.facebook.com/trtrussian/videos/435454168506912/ Так що не пизди. А если бы там хуй лежал, значит что это он прилетел? Ты знаешь какая начинка ракеты с 300 ? знаешь, что должно было бы быть с трактором? - верно, решето. но его нет. почему? |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 262 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 470 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Розходимося. Нато соснула хуйця. Рашка може творити що хоче. Схоже прибалтам та польші пізда.
|
phpkiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 193 С нами с: 24-November 07 ![]() |
Розходимося. Нато соснула хуйця. Рашка може творити що хоче. Схоже прибалтам та польші пізда. Да перестань. На завтра запланирован очередной Рамштайн, я буду очень удивлён, если там не будут поднимать эту тему и на этом фоне не дадут нам чего-то такого, чего долго колебались и сопротивлялись. Абрамсы и Леопарды маловероятно, а вот ракеты дальнего действия и петриоты - вполне. Что до Прибалтики и Польши - там всё в порядке. Кацапам тупо нечем там воевать, они у нас сливаются, им второй/третий фронты не нужны совершенно. |
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Є вже офіційна інформація? Штати заявили що не всьо так однозначно і треба розбиратися. Значить ніхуя не буде. Але відносно відомо що було ціллю ![]() Да перестань. На завтра запланирован очередной Рамштайн, я буду очень удивлён, если там не будут поднимать эту тему и на этом фоне не дадут нам чего-то такого, чего долго колебались и сопротивлялись. Абрамсы и Леопарды маловероятно, а вот ракеты дальнего действия и петриоты - вполне. Что до Прибалтики и Польши - там всё в порядке. Кацапам тупо нечем там воевать, они у нас сливаются, им второй/третий фронты не нужны совершенно. Ну то дадуть ок, але цей прецендент дасть їм можливість бити далі по країнам нато |
Vaschek |
Пост
|
|
Деймос |
Пост
|
Штати заявили що не всьо так однозначно і треба розбиратися. Значить ніхуя не буде. Так це і так було очевидно, це не той масштаб удару, щоб була хоч якась реальна реакція, але це не означає, що тіж поляки не можуть збільшити допомогу. Сообщение отредактировал Деймос - Nov 15 2022, 23:17 |
phpkiev |
Пост
|
Ну то дадуть ок, але цей прецендент дасть їм можливість бити далі по країнам нато Нет. Кишка тонка и они реально понимают, что их армия - сброд, который ещё как-то трепыхается за счёт численности и варварских методов. Но любая прямая атака на НАТО - это сразу гарантированное поражение и тут только тотальная смерть всего живого. Я не верю, что они специально обстреляли Польшу, а вот версия с попыткой уничтожить энергоузел и сбитием ракет ПВО - выглядит реалистичной. Как вариант реакции возможно полякам дадут добро на прикрытие приграничных объектов своей ПВО что тоже хорошо, т.к. фактически они будут работать в паре с нашими зенитчиками. |
Nikel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 647 С нами с: 14-April 21 ![]() |
Питання у тому чи це ракета яку запустили як земля-земля і вона вибухнула, чи це ракета яка збила іншу ракету. Чи може вже взірвана ракета від С-300 залишити таку воронку? Если патриоты на дежурстве у поляков не полная шляпа, то там все знают откуда и куда летело. Вопрос в том насколько глубоко проглотят Все эти заявления о взрыве "крупы" выглядят как попочленцы нашли в шахтах военторг и мы тут не при чем. То есть достали хер, и поводили по всему ебальнику Сообщение отредактировал Nikel - Nov 15 2022, 23:22 |
phpkiev |
Пост
|
Есть кстати такое мнение:
https://t.me/kievreal1/31345 ... До речі, сьогоднішній інцидент в Польщі – перший випадок за всю війну, коли російська зброя обрушилася на країну НАТО. Проте експерти зазначають: не виключено, що цей хід міг бути спланований для втягування у війну Білорусі, а мобілізацію там «активувати» можна «загрозою з Польші» Проте зазначимо, що наразі ніяких поступок на нас з боку Білорусі не фіксується, а 90 тисячну армію (як пишуть деякі ЗМІ) наші військові не бачать, до того ж в Міноборони запевняють, що «вогневе ураження противника почнеться, як тільки ворог перетне державний кордон» Ну и поляки начали реагировать https://t.me/bilatserkvatv/17274 Польська армія почала стягувати до Пшеводова бронетехніку, — росЗМІ Підвищено боєздатність деяких військових частин Польщі, — влада. |
Деймос |
Пост
|
Если бы это отработавшая в воздухе ракета, то очевидно что такой воронки не было бы. У с-300 начинка осколочная, а там дырень как от калибра Я до цього і веду, що наші би не обстрілювали поляків, а якщо це ракета якою збивали їхню, то таких пошкоджень не було б. Навіть якщо вона промазала, у них наче (тут можу помилятись) є "таймер", тобто ракета би все одно взірвалась у повітрі. |
drocha |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 014 С нами с: 9-June 07 ![]() |
Я би звичайно не хотів би розводити зраду, але є такий варіант, що це С-300. https://t.me/boris_rozhin/70409 Не надо сюда тащить этого гандона ... Он такой же эксперд как и шарий. |
Nikel |
Пост
|
Польська армія почала стягувати до Пшеводова бронетехніку, — росЗМІ И кого они там встречать будут? Конрабандистов сигарет? Я до цього і веду, що наші би не обстрілювали поляків, а якщо це ракета якою збивали їхню, то таких пошкоджень не було б. Навіть якщо вона промазала, у них наче (тут можу помилятись) є "таймер", тобто ракета би все одно взірвалась у повітрі. Весь мир это понимает, и только ватные клоуны вещают какую то свою дичь |
Деймос |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd February 2025 - 20:22 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |