Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6923-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
час спливає, наступного тижня новий мобілізаційний пакет ![]() У мене ще старий нормально тримає, можна я поки з ним в атб походжу? "Україні за межами фронту потрібні три перемоги: 1) виділення коштів від Конгресу США, 2) надання Євросоюзом пакету в розмірі 50 мільярдів євро, 3) початок відкритого діалогу про майбутнє членство в ЄС" Президент України Володимир Зеленський Кожен раз дивуюсь, звідки у нього така впевненість, що він може будь-що у будь-кого вимагати?) |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 281 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 009 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 009 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"У 2024 році в Україні жодних виборів не буде! Ні президентських, ні парламентських, ні місцевих. І на Заході ніхто до цього не примушує"
Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в інтерв'ю Наталії Мосейчук |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
"Україні за межами фронту потрібні три перемоги: 1) виділення коштів від Конгресу США, 2) надання Євросоюзом пакету в розмірі 50 мільярдів євро, 3) початок відкритого діалогу про майбутнє членство в ЄС" Президент України Володимир Зеленський час спливає, наступного тижня новий мобілізаційний пакет ![]() Ленд ліз неначасі? |
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 281 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Є законопроект про його продовження, але його закинули. Бо як вище написали грошима його взяти неможна, а техніку красти якось незруки
|
JDDJ |
Пост
|
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 066 С нами с: 11-April 12 ![]() |
• СБУ мала секретну документацію про конструкцію Кримського мосту, а також збирала дані із відео росіян. Наприклад, жінка виклала відос, коли відпочивала на яхті — там було добре видно конструкції арки. Головне із документалки про підрив переправи: • Володимир Зеленський особисто дав наказ зруйнувати шляхопровід. Про готовність президенту доповіли за 3 місяці до операції. • На підготовку пілота надводного дрона йде 4 місяці. Українські воїни пройшли найшвидший курс розпізнавання кораблів у Чорному морі. • На підрив переправи пішло 5 дронів — все потрібно було зробити до 2 години ночі. Зброєю керували з Києва — за ~1000 км. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
solex |
Пост
|
Ну бронетехніки нам не дали - 100 бредлі і 30 амбрамсів, це хіба що з предністров'ям воювати. Літаки - обіцяють 20, вони нічого не змінять, треба хоча б 200. Атакамс дали кастрований, на малу відстань і непротивобункерний, щоб міст випадково не зруйнували. А взагалі тільки просити і нічого самим не робити, це не найкращий спосіб
Сообщение отредактировал solex - Nov 25 2023, 1:59 |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
знаючи твою неадекватну та "недалеку" поведінку на форумі не дивно шо для тебе це "краща" (як при твому сивочолому хетьмані) ![]() у мене дійсно неадекватна поведінка, адекватність в інтернетах дуже чудово ілюструє піраміда грема, тобто чим більше прикладів поведінки - тим адекватніше поведінка, тобто найадекватніша поведінка в інтернеті - обсирати один одного а найнеадекватніша - це розмовляти фактами, апелювати ідеями, я завжди намагаюся так робити, неадекватно, натоміть мені звісно адекватно відповідають, чипляючісь до моєї особистості, я не такий, я піцавоз - значить я не маю взагалі рот відкривати так? ![]() нет, не лучше, но и в открытую не лучше. Люди завидовать начинают, а потом он обижаеться, что он не нравиться другим) у нас есть 2 позиции, открытая коррупция или скрытая коррупция, что лучше? судя по твоему изречению ты считаешь что абсолютно одинаково открытая она или скрытая, я думаю что все же лучше знать чем жить в потемках |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 256 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Гребаные мопеды с пяти утра летают падла, их там что тысячу на Киев запустили?
|
Djed |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 601 С нами с: 16-May 06 ![]() |
|
mabila |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 525 С нами с: 8-April 10 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 066 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Найбільша масована атака дронами від 24.02 а я все проспав і ніфіга не чув
![]() |
SmileBoy |
Пост
|
|
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 ![]() |
Upd 74/75
|
JDDJ |
Пост
|
###### всю ночь под окнами жужжало
аж до 8 утра с копейками узкая пидарасня ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 27th February 2025 - 3:16 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |