Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6920-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 047 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
Продавав авто, без бігунка не вийшло Я покупал авто, но правда в 19 последний раз. Зачем там бегунок если там все на территории метров в 300-500 квадратніх, запись по терминалу и т.д.? Прицеп покупал перед войной, где там бегать? Зачем там бегать? Там же все просто. Записался, пописал бумажки, посмотрели експерті, пописали бумажки, получили номера. Окошки с завышеными стоимостями услуг вместо обычного терминала вас не смущают? где? В окошке не примут без талончика с терминала) Хотя я только в Киеве знаю пару мрео.Может в остальних что то по другому.... такое.... но я не могу сказать что все плохо, если я с єтим не сталкивался. Может просто на мне не хотели заработать К сведению - стоимость услуг у всех ТСЦ стандартная, а то, о чём вы говорите - это комиссия банка и она никак с ТСЦ не относится. А комиссии у них да, конские прям. Я заплатил за что то там не помню за что, при оформлении прицепа, то комиссия была больше, чем оплата.))))) Сообщение отредактировал USSRMoto - Dec 13 2023, 11:13 |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Я покупал авто, но правда в 19 последний раз. Зачем там бегунок если там все на территории метров в 300-500 квадратніх, запись по терминалу и т.д.? Прицеп покупал перед войной, где там бегать? Зачем там бегать? Там же все просто. Записался, пописал бумажки, посмотрели експерті, пописали бумажки, получили номера. Розповідаю по пунктам навіщо був потрібен бігунок. Це було в січні місяці цього року, домовилися з покупцем зустрітись в мрео на столичці(вони проїхали з БЦ). Але коли ми зайшли в мрео, база пішла за рускім кораблем. Почекали годину і прийняли рішення їхати в на столичний ринок, бо там є бігунок, який може все оформити сьогодні. Наступним каменем став тех паспорт, було вписано газ, а його фактично не було(це було до мене). Для перееєстрації потрібна якась справка з інституту. Заплатили бігунку і питання вирішилось. Система спеціально зроблена так, щоб брати взятки |
pavel_st |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 361 С нами с: 8-June 15 ![]() |
Можливо пора почати ту відповідь про яку нам розповідали, та ні дурня якась, хай брянськ спить спокійно. Операція «Єдність» повертається! Мстимося окупантам за Київ, за Київстар, за усе, що любимо і влаштовуємо їм справжній новорічний салют. 3 000 FPV-дронів з тепловізійною камерою та 2 000 з денною камерою https://t.me/OGoMono/1459 Я думаю, якби був сенс вдарити по брянську чи бнр, то засоби б знайшли - дрони ж до мацкви долітали. Раз такого не бачимо, або сенсу немає, або поки доцільніше щось інше. Власне, кожен може копійкою допомогти в цій справі, а ще є збір Мадяра: https://t.me/robert_magyar/727 |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
Розповідаю по пунктам навіщо був потрібен бігунок. Це було в січні місяці цього року, домовилися з покупцем зустрітись в мрео на столичці(вони проїхали з БЦ). Але коли ми зайшли в мрео, база пішла за рускім кораблем. Почекали годину і прийняли рішення їхати в на столичний ринок, бо там є бігунок, який може все оформити сьогодні. Наступним каменем став тех паспорт, було вписано газ, а його фактично не було(це було до мене). Для перееєстрації потрібна якась справка з інституту. Заплатили бігунку і питання вирішилось. Система спеціально зроблена так, щоб брати взятки Ну по чесному, можно было и без бегунка, но надо было больше времени тратить. Правильно ж? Я сейчас не пытаюсь кого то уколоть или еще что то типа того, но по факту мы ж сами и потдерживаем коррупцию. Так что да, у нас такая страна и в этом виноваты не только верхушки |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Треба було приїдждати на наступний день, і далеко не факт що ситуація б не повторилась. У мене є також досвід постановки на облік авто без бігунка, але тоді просто зірки на небі зійшлись
|
USSRMoto |
Пост
|
|
phpkiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 193 С нами с: 24-November 07 ![]() |
Лютый треш. Прям в Москве, прям на красной площади, где недавно тетку задержали за поедание красной икры ложками:
https://t.me/operativnoZSU/127125 Страшне! Нє убєрєглі коня! У Москві на Червоній площі невідомий бешкетник на барельєфі «Парад Пабєди», відпиляв голову коня Рокосовського. Бешкетника шукають. А паліціонєрів, які оберігали саму захищену площу на росії тепер можна на утилізацію в еС-Ве-О Там на каждого прохожего по 4 полицая, куча камер - и такой конфуз.. |
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 ![]() |
|
solex |
Пост
|
При владі не підари і не корупціонери?? Я особисто нікому нічого не башляв, платив покупець, якщо ви отримуєте задоволення від їзди в мрео, то це ваша інтимна справа
Сообщение отредактировал solex - Dec 13 2023, 13:02 |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 79 944 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Лідер республіканців у Сенаті Мітч Макконнелл заявив, що Конгрес навряд чи схвалить додатковий пакет фінансування для України до Різдва, навіть якщо найближчими днями обидві партії укладуть угоду, яка це передбачає
Група російських хакерів заявила про свою причетність до кібератаки, що призвела до руйнування мережевої інфраструктури "Київстару" Мобільний оператор разом з СБУ продовжує працювати над відновленням послуг. 13 грудня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств, а також розпочати запуск мобільного зв’язку та інтернету. Азербайджан відправив в Україну третю партію гуманітарної допомоги для відновлення енергосистеми із 20 вантажівок Загальна сума енергетичної допомоги понад 7,6 млн доларів. "Президент України Володимир Зеленський попросив США про постачання Києву ракет ATACMS із більшою дальністю польоту" — Politico |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 ![]() |
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 047 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Група російських хакерів заявила про свою причетність до кібератаки, що призвела до руйнування мережевої інфраструктури "Київстару" Мобільний оператор разом з СБУ продовжує працювати над відновленням послуг. 13 грудня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств, а також розпочати запуск мобільного зв’язку та інтернету. https://forum.0day.community/index.php?s=&a...t&p=6928595 |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 79 944 С нами с: 23-December 13 ![]() |
2 мільйони українських біженців назавжди залишаться за кордоном
Принаймні, про це свідчить останній прогноз МВФ. |
USSRMoto |
Пост
|
2 мільйони українських біженців назавжди залишаться за кордоном Принаймні, про це свідчить останній прогноз МВФ. А навіщо їм повертатись? Ті, хто хотів повернутись вже повернулись, а решті і там добре. Навіщо їм страждати потім та піднімати економіку, якщо вони від того будуть тільки в мінусі? |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 529 С нами с: 27-October 06 ![]() |
А навіщо їм повертатись? Це для виїзду у всіх одна причина - війна. А от для повернення причини у всіх різні. І точно сказати, скільки і коли(якщо) повернуться можна буде лише після закінчення війни і завершення захисту по 24 параграфу. Тоді і можна буде рахувати. А зараз це все так - вилами по воді.Ті, хто хотів повернутись вже повернулись, а решті і там добре. Далеко не всі. Багато хто просто морально не готовий. А що буде з тими, хто особливо інтегруватись не захотів(або не зміг), а виплати скінчилися зараз теж ніхто сказати не може. А так - можна і про 3 мільйони сказати, і про 5. |
SmileBoy |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd February 2025 - 17:32 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |