Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6921-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
Если отправить на войну 450 депутатов, то они точно найдут способ войну прекратить Пересекая границу с Польшей ![]() Чоловік вистрибнув з вікна військкомату у Чернівцях https://ua.korrespondent.net/ukraine/465152...u-chernivtsiakh |
Danny |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 380 С нами с: 28-June 10 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
"росіяни закидують в наш медійний простір тези, щоб розхитати тих, хто сумнівається воювати і захищати державу. І це заважає українцям піти в армію, бо навколо всі плачуть і кричать. Наразі звучать тези, "хай воюють поліцейські чи депутати". Це абсолютно неправильно. Депутатів мало і від них толку не буде. Поліцейські мають забезпечувати порядок. І навички у них саме такі. Ці тези — це велика проблема. І знаходять підтвердження у людей, які бояться" Віталій Кім, очільник Миколаївської ОВА шо воно меле? Еххх шкода, що у рандомного Миколи з вулиці якраз навички підходящі, щоб штурмувати посадку... А треба було в школі вчитись забезпечувати порядок, виходить. |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 532 С нами с: 27-October 06 ![]() |
|
Midnight)sky |
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 146 С нами с: 30-September 07 ![]() |
|
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 79 969 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Еххх шкода, що у рандомного Миколи з вулиці якраз навички підходящі, щоб штурмувати посадку... А треба було в школі вчитись забезпечувати порядок, виходить. он же накинул в интервью лютую муть мол это русня закинула в наше пространство тезисы теперь все боятся, прячутся, не имеют желания и добавил депутатов мало, толку нет полицейские обеспечивают безопасность и они без "навичок" то есть, сам закинул тезисы, что пересични украинцы прирождённые терминаторы и навычкы с рождения ![]() |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
он же накинул в интервью лютую муть мол это русня закинула в наше пространство тезисы теперь все боятся, прячутся, не имеют желания и добавил депутатов мало, толку нет полицейские обеспечивают безопасность и они без "навичок" то есть, сам закинул тезисы, что пересични украинцы прирождённые терминаторы и навычкы с рождения ![]() Недавно подивився інтерв'ю комбата одного, у якого втрати в батальйоні 60%. Він на розслабоні розказував, що відправляв на штурми мінометників, дронщиків, артилеристів і т.д. Сидить собі без напрягу каже "а чим вони не піхота?" Цього комбата, мабуть, теж кацапське іпсо нам в армію закинуло. |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 79 969 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Недавно подивився інтерв'ю комбата одного, у якого втрати в батальйоні 60%. Він на розслабоні розказував, що відправляв на штурми мінометників, дронщиків, артилеристів і т.д. Сидить собі без напрягу каже "а чим вони не піхота?" ну это не комбат Цього комбата, мабуть, теж кацапське іпсо нам в армію закинуло. "наверное" |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
ну да, это ж депутаты Верховной Рады начали эту войну ![]() А нахера они там сидят? Зеля нечего не может сделать с депутатами бо выборы низя, депутаты ничего не хотят сделать с войной, бо тогда будут выборы.... блять а кто тогда должен делать что то? А, ну да, хутин должен думать как закончить войну в Украине. Он же начал... только ему похер, у него там мяса еще лет на 20 вперед... А наши правители будут доить корову пока есть молоко. Яким чином? Чєлобітную хуйлу відправлять? Чи поїдуть всім складом до нього на уклін? поверь, найдут способ, если будут сами под обстрелами. Они ж наши "светлые умы" Хотя конечно их врят ли кто то заставит туда отправиться. Но пофантазировать было бы не плохо. Уже вижу как Министры по цепочке передают мины для миномета в руках зели)))) Сообщение отредактировал USSRMoto - Dec 28 2023, 16:44 |
KoNoRIMCI |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 491 С нами с: 10-February 09 ![]() |
(USSRMoto) А наши правители будут доить корову пока есть молоко. пока есть корова. |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
На брянщині внаслідок атаки спалахнула пожежа на радіозаводі "стріла"
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 350 С нами с: 12-March 07 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 350 С нами с: 12-March 07 ![]() |
зарудняюсь с выбором раздела...
В Україні підвищуватимуть податки і позбавлятимуть пільг юридичних і фізичних осіб заради збільшення надходжень до бюджету будь-які надходження на картку фізичної особи оподатковуватимуть у розмірі 18%; это получается, что любая продажа в барахолке с оплатой на карту продавану попадет под такой налог? т.е. либо продаван поднимет стоимость на 18% либо он потеряет от своей цены если на карту... выгоняют на черный нал... еще чуток и пойдет бартер что-то это мне уже напоминает... глухой застой в 90х... |
VictorRA |
Пост
|
Благодарности: 1419 Репутация: ![]() ![]() ПедертМейстерБля ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 9 847 С нами с: 11-February 07 ![]() |
зарудняюсь с выбором раздела... это получается, что любая продажа в барахолке с оплатой на карту продавану попадет под такой налог? т.е. либо продаван поднимет стоимость на 18% либо он потеряет от своей цены если на карту... выгоняют на черный нал... еще чуток и пойдет бартер что-то это мне уже напоминает... глухой застой в 90х... Видишь ли, испокон веков ПДФО равняется 18%. И действительно, если ты что-то продал - ты должен заплатить налог с прибыли. А то что такие зрадойобы как ты его не платят - это ярко описывает уровень интеллекта таких же писак на форуме как и ты ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Україна та Угорщина працюють над зустріччю Володимира Зеленського та віктора орбана у "найближчому майбутньому"
Про це повідомив голова Офісу президента після розмови з міністром закордонних справ Угорщини. Троє військових, відео із розстрілом яких днями з'явилося в мережі, були бійцями 82 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Про це повідомили у бригаді. Загиблих воїнів було евакуйовано з поля бою. Головнокомандувач армії Нідерландів Мартін Вайнен, який 1 січня йде у відставку, заявив, що країна та суспільство мають готуватися до війни з росією "Є лише одна мова, яку розуміє росія, і це мова сильної армії". Дніпровський суд Києва закрив справу ексберкутівців вадима бетлія та олега козачишина щодо розгону Майдану 30 листопада 2013 року через закінчення строків давності для притягнення до відповідальності |
kym |
Пост
|
Видишь ли, испокон веков ПДФО равняется 18%. И действительно, если ты что-то продал - ты должен заплатить налог с прибыли. А то что такие зрадойобы как ты его не платят - это ярко описывает уровень интеллекта таких же писак на форуме как и ты ![]() есть небольшая тонкость - продажа частного если я что-то решил продать, то ранее я его купил и эти 18 процентов уже отстегнул при покупке тем более в барахолке и по цене ниже чем взял так что давай не вешать ярлыки зрадойобства, хорошо? надеюсь - ты понял |
chip_ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 387 С нами с: 15-February 10 ![]() |
Видишь ли, испокон веков ПДФО равняется 18%. И действительно, если ты что-то продал - ты должен заплатить налог с прибыли. А то что такие зрадойобы как ты его не платят - это ярко описывает уровень интеллекта таких же писак на форуме как и ты ![]() Я вибачаюсь що встрягаю у вашу розмову, я працюю 10 років на державному підприємстві, з мене вираховують налоги все як потрібно. І якщо я схотів продати бу телефон який я купив і вже заплатив за нього по 3 кругам податків знову платити ? А якщо я сам собі гроші з 1 банку на карту іншого кину ?. Можливо такий налог потрібен, але треба задуматись про необлагаєму ставку за місяць рік чи якось так. |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 256 С нами с: 20-October 06 ![]() |
есть небольшая тонкость - продажа частного если я что-то решил продать, то ранее я его купил и эти 18 процентов уже отстегнул при покупке тем более в барахолке и по цене ниже чем взял так что давай не вешать ярлыки зрадойобства, хорошо? надеюсь - ты понял Я тебе, по секрету, скажу что ты даже жене не имеешь права переводить деньги, если она не указана как твоя жена в кабинете плательщика налога. Дети - вообще не имеют право тебе скидывать деньги без договора займа. Не знал что оно по закону так? Привык с карты на карту кидать? Так вот реальность она другая. И мы все эти годы были нарушителями законов и ты тоже. Я вибачаюсь що встрягаю у вашу розмову, я працюю 10 років на державному підприємстві, з мене вираховують налоги все як потрібно. І якщо я схотів продати бу телефон який я купив і вже заплатив за нього по 3 кругам податків знову платити ? А якщо я сам собі гроші з 1 банку на карту іншого кину ?. Можливо такий налог потрібен, але треба задуматись про необлагаєму ставку за місяць рік чи якось так. У тебя кредит, у него дебет. В конце фискального года подаёшь декларацию. Налог платится на прибыль. Если продал больше чем купил - заплатил налог на разницу. Ребят вы только проснулись? Это всегда было. Просто всем было пофиг. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 25th February 2025 - 6:52 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |