Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6925-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 051 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 356 С нами с: 12-March 07 ![]() |
Может для начали ты будешь анализировать а не делать выводы? Какой нахер план если нету оружия? Без оружия планировать не возможно. это логично но они же хотят увидеть план, а потом будут думать про все остальное посему тут не мой анализ, а как выглядит хотя опять же - или корявый перевод журнашлюх, или ипсо... |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Может для начали ты будешь анализировать а не делать выводы? Какой нахер план если нету оружия? Без оружия планировать не возможно. Це хибне твердження. Влітку 22-го Залужний цілу статтю накатав з пріоритетами і навіть приблизними планами на кампанію 23-го року, в якій по-суті просив більше зброї і прямим текстом заявляв, що всі описані плани неможливі без надання N-ної кількості техніки. |
devid |
Пост
|
Благодарности: 251027 Репутация: ![]() ![]() Злой ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 1 944 С нами с: 30-March 06 ![]() |
это логично но они же хотят увидеть план, а потом будут думать про все остальное посему тут не мой анализ, а как выглядит хотя опять же - или корявый перевод журнашлюх, или ипсо... Не названый источник! Залужный может им нарисовать хоть 100 планов, а толку от них если нету оружия? Планировать можно когда оружие есть на руках, а иначе это фантазия. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
Не названый источник! Залужный может им нарисовать хоть 100 планов, а толку от них если нету оружия? Планировать можно когда оружие есть на руках, а иначе это фантазия. Тобто, не назване джерело? Це буквально була стаття за авторством Залужного і Забродського. Англійською мовою, в англомовному виданні (забув вже назву, сорі), орієнтована на західного читача. Я згадав про неї зараз в контексті планів, тому що сам її читав тоді. Тому, в принципі, можна будувати плани, спираючись на можливу передачу зброї. Інша справа - чи варто про ці плани розказувати і чи є у когось право вимагати розголошення цих планів. Я вважаю, що це запит неадекватний, а сама риторика - популістська. |
devid |
Пост
|
Благодарности: 251027 Репутация: ![]() ![]() Злой ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 1 944 С нами с: 30-March 06 ![]() |
Тобто, не назване джерело? Це буквально була стаття за авторством Залужного і Забродського. Англійською мовою, в англомовному виданні (забув вже назву, сорі), орієнтована на західного читача. Я згадав про неї зараз в контексті планів, тому що сам її читав тоді. Тому, в принципі, можна будувати плани, спираючись на можливу передачу зброї. Інша справа - чи варто про ці плани розказувати і чи є у когось право вимагати розголошення цих планів. Я вважаю, що це запит неадекватний, а сама риторика - популістська. Я про Салливанаго про которого ты начал писать. То что Салливан хочет получить от нас план, это не названный источник. Адекватный командующий не планирует план по возможному получению оружия - это бред. |
SmileBoy |
Пост
|
Я про Салливанаго про которого ты начал писать. То что Салливан хочет получить от нас план, это не названный источник. А, ну в цьому плані так, згоден. Правда, за час війни вже не раз інформація з анонімних джерел, в яку не хотілось вірити, виявлялась об'єктивною реальністю. Згадайте історію зі злитими документами цру про оцінку нашого майбутнього (на той час) наступу. Всім хотілось вірити, що це кацапське іпсо, а тоді не тільки виявилось, що в штатах все херово з безпекою конфіденційної інформації, а й що цру були праві у своїх оцінках... Хз, чекаємо надання домоги на 2024 рік. Дадуть - значить все ок. Продовжать далі тягти кота за яйця - ну, маємо великі проблеми. |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Якщо провести аналогією з бізнесом, щоб отримати грант/фінансування потрібно показити бізнес план/стратегію. Ніхто не дасть грошей під бізнес який не знає чим буде займатись
|
devid |
Пост
|
|
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Ты хочешь сказать что планом мы делимся со всеми странами кто нам помогает? ![]() Я хочу сказати що плану у нас немає. Гарант заявляє 91 рік, як він собі це уявляє? З нашими потугами можна вкласти 1 млн і навіть до Азовського не дійти. Треба реально дивитись на речі. Тут багато бажаючих помирати за Крим? Під реальні цілі і зброю будуть давати більш охоче, бо не видно кінця і краю, безкінечна війна Сообщение отредактировал solex - Jan 11 2024, 16:43 |
zipp0 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 ![]() |
Как это нет плана , Горловку вроде брать собрались,а там до кордонов 91 року рукой подать
|
ofil |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 188 С нами с: 7-November 11 ![]() |
Підскажіть,в чому секрет кордону 91р,
Ось дійшли,путін спугався,нажав кнопку "гейм овер" і все? Я серйозно . |
solex |
Пост
|
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Підскажіть,в чому секрет кордону 91р, Ось дійшли,путін спугався,нажав кнопку "гейм овер" і все? Я серйозно . глобально только в том что мы вернули свою территорию. Стычки, обстрелы и прочее могут еще годами продолжаться, на это мы никак не повлияем так как дальше никто идти не будет ( обсуждали конечно наполеоновские планы по буферной зоне ) по причине поводка от партнеров да и в целом в нехватке мощностей, и в ненадобности ( у нас нет там никаких целей и делать нам там тоже нечего ) таких действий. Сообщение отредактировал Karacb - Jan 11 2024, 17:09 |
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Підскажіть,в чому секрет кордону 91р, Ось дійшли,путін спугався,нажав кнопку "гейм овер" і все? Я серйозно . Я ж про це. Війна закінчиться тоді, коли вона стане невигідною по втратам або по грошам Як я розумію, це теоретично спонукає до перемовин, бо одне діло зараз, коли ніхто не хоче погодитись на те що є, а інше, якщо ми будем стояти на кордонам 91 року. Це і в їхньому суспільстві і для їх влади, продовжувати буде ще непопулярнішим. |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Як я розумію, це теоретично спонукає до перемовин, бо одне діло зараз, коли ніхто не хоче погодитись на те що є, а інше, якщо ми будем стояти на кордонам 91 року. Це і в їхньому суспільстві і для їх влади, продовжувати буде ще непопулярнішим. С точки зрения логики все абсолютно верно, мол "ЗАчем? Доколе?" и т .д. ТЕОРЕТИЧЕСКИ такое может быть и при возврате Крыма ( поэтому многие называют его главной целью ), так как все остальное вертится уже вокруг него и потеряв его у нормальных людей уже должны возникать вопросы "А нах нам эти бамбасы и т.д.? Что мы там делаем?". Но это все с точки зрения логики, а как всем известно эти животные ей не руководствуются. |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
Підскажіть,в чому секрет кордону 91р, Ось дійшли,путін спугався,нажав кнопку "гейм овер" і все? Я серйозно . Вторая мировая в Берлине закончилась. От границ 91 до мацкви ближе ж) А вообще, если не ставить целей, то нечего достигать, нечего достигать, тогда за чего воевать. Они ж не скажут нам "воюем пока мы денег не нагребем", для каждого своя цель. Для одних деньги, для других граница 91..... |
devid |
Пост
|
Як я розумію, це теоретично спонукає до перемовин, бо одне діло зараз, коли ніхто не хоче погодитись на те що є, а інше, якщо ми будем стояти на кордонам 91 року. Це і в їхньому суспільстві і для їх влади, продовжувати буде ще непопулярнішим. Не смеши их сообществом. Всем насрать на то что хочет народ в рашке. Когда путин скажет что Крым был нужен только для СВО, а после уже не нужен, то так и будет, а народ может ныть хоть каждый день. |
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Не смеши их сообществом. Всем насрать на то что хочет народ в рашке. Когда путин скажет что Крым был нужен только для СВО, а после уже не нужен, то так и будет, а народ может ныть хоть каждый день. Так то воно так, але не так ![]() Все таки не забуваємо 1917, просто одне діло класти на думку, інше коли виходить мільйон голодних злих людей, які живуть без опалення, з мертвими родичами або без 5 хвилин мертвими СВОшниками, це інша справа. Питання лише де червона лінія для народу. |
devid |
Пост
|
Так то воно так, але не так ![]() Все таки не забуваємо 1917, просто одне діло класти на думку, інше коли виходить мільйон голодних злих людей, які живуть без опалення, з мертвими родичами або без 5 хвилин мертвими СВОшниками, це інша справа. Питання лише де червона лінія для народу. Ну фантазировать что было 100 лет тому можно долго, только кто сказал что сейчас эти миллионы начнут бунтовать? Им вбили в голову что сейчас хорошо, а если будут изменения то станет плохо. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st March 2025 - 5:56 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |