Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6926-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 256 С нами с: 19-June 08 ![]() |
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
|
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 598 С нами с: 1-October 12 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
А как еще использовать танк, который создавался для штурма... для какого шутрма, але) Он создавался для экспедиционного корпуса где то по пустыне гонять и с нескольких км по пикапам с бомжами стрелять, с каких это пор они для штурма делались? Ну если на нем штурмовать лучников засевших в посадке то мб и сойдет, не более. Какой ещё танк? Амх-10 - это Брдм переросток. ну их так называют. Пушка есть, все, танк на колесах. Но технически это как винтокрылы называть вертолетами. |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
Нічого особистого, але це все - думки повного профана. Я не бачу сенсу сперечатись і доводити тобі протилежне, бо ти в кожній своїй тезі об'єктивно неправий. Буквально - в кожній. Тому тобі і пост схожий на висєр, а не на об'єктивну реальність)) Захочеш - поцікався трохи темою, інфи зараз овердохуя конкретно по цьому питанню: чому а-10 нам в війні з рашкою як мінімум зараз - нахер не всрались, і чому а-10 в сучасному світі - це труна з крилами. Погугли, дуже швидко знайдеш 100% Та хз. Хоча б якесь - це танки на колесах від французів, наприклад. Наші камандіри ними наробили стільки біди, що краще б їх у нас ніколи й не було. Тому не варто говорити про хоч якусь техніку, якщо не вам в ній сидіти. а чому б тобі не розкрити це питання прямо тут, а не посилати в гугль? мене ти не переконав ![]() |
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 762 С нами с: 9-February 07 ![]() |
а чому б тобі не розкрити це питання прямо тут, а не посилати в гугль? мене ти не переконав ![]() ну яркий пример первые дни войны, когда самолеты сбивали как спички, особенно штурмовики, которые летали прямо над вражескими порядками, смысл играть в суицидников? я не пилот и не штурмовик, но а-10 - это тупо по макакам стрелять с безопасного для стрелкового вооружения расстояния, во всех остальных случаях его собьют не с первого раза, так со второго или третьего, переносных пзрк достаточно а наносить удары неуправляемыми ракетами, как это делают су25 или вертолеты с кабрирования примерно аналогично пулянию самопальной рзсо из кузова пикапа, но на этот счет у нашего гениального военного командования есть другие мысли |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
а чому б тобі не розкрити це питання прямо тут, а не посилати в гугль? мене ти не переконав ![]() Бо я профан, нашо мені вірити? Почитай авторитетні думки авторитетних спеціалістів) я сам так зробив, тому й іншим раджу. а наносить удары неуправляемыми ракетами, как это делают су25 или вертолеты с кабрирования примерно аналогично пулянию самопальной рзсо из кузова пикапа, но на этот счет у нашего гениального военного командования есть другие мысли І для цього, в принципі, похуй, який буде літак. Хоч а-10, хоч наш місцевий "грач". В умовах щільної ешелонованої ппо важлива робоча дальність, тому потрібне щось багатоцільове, і не з обладнанням, яке ще холодну війну бачило. Потрібна можливість бити більш-менш новими ракетами з гарною дальністю і точністю. Ну і треба пам'ятати, що у кацапів дохуя ще й винищувачів, а не тільки с300/400. Виходить, потрібні ще й радари крутезні, і такі ж ракети повітря-повітря. Ну або можна витрачати по 1-2 літаки за бойовий виліт (і стільки ж пілотів), і називати це героїчною бойовою роботою. Я так розумію, в піхоті це люблять. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 297 С нами с: 11-October 07 ![]() |
А я кажу що Сирському видніше шо нам треба і на..ра він це озвучив
![]() |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
touch3g |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 279 С нами с: 13-April 10 ![]() |
У Петербурзі спалахнула масштабна пожежа на складі
https://ua.korrespondent.net/world/russia/4...hezha-na-skladi Площадь возгорания уже 50000 квадратов. ![]() |
solex |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 229 С нами с: 12-July 07 ![]() |
Ф16 це міф для народу як і 2-3 тижні, або що ракети закінчаться. 20 шт нічого не змінять взагалі, ще й не факт що вони будуть сучасні. Зате люди мають вірити що ми тоді егегей погонимо аж до сибіру
|
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 256 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Достаточно того что мы усилим ими ПВО...
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
Ф16 це міф для народу як і 2-3 тижні, або що ракети закінчаться. 20 шт нічого не змінять взагалі, ще й не факт що вони будуть сучасні. Зате люди мають вірити що ми тоді егегей погонимо аж до сибіру какого то кардинального преимущества не будет конечно, но от 20 ф16 пользы будет значительно больше чем от 20 абрамсов. |
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
какого то кардинального преимущества не будет конечно, но от 20 ф16 пользы будет значительно больше чем от 20 абрамсов. Все потребує відповідної кількості для отримання результату. Дивіться як добре хімарс працює, а їх всього 20+20 аналогічних систем, так дайте 200, тоді і результатом буде не 20 знищених цілей, а 200 в тиждень і так зі всім. Сообщение отредактировал Деймос - Jan 13 2024, 14:55 |
VictorRA |
Пост
|
Благодарности: 1419 Репутация: ![]() ![]() ПедертМейстерБля ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 9 852 С нами с: 11-February 07 ![]() |
Все потребує відповідної кількості для отримання результату. Дивіться як добре хімарс працює, а їх всього 20+20 аналогічних систем, так дайте 200, тоді і результатом буде не 20 знищених цілей, а 200 в тиждень і так зі всім. Как хорошо, что радиолокация, пусковые установки и ракеты - все бесплатное. Стреляй нехочу. |
Деймос |
Пост
|
Как хорошо, что радиолокация, пусковые установки и ракеты - все бесплатное. Стреляй нехочу. Спокійно капітане, літаки і попередня зброя теж не безкоштовна, але її дали/дають. Тут питання того чи здатне НАТО (в першу чергу США) на хоч щось, чи це порожній звук. Для чого тоді казки про підтримку і до кінця? Ленд-ліз у ДСВ мабуть теж був "безкоштовний", але його дали. Сообщение отредактировал Деймос - Jan 13 2024, 15:11 |
ЫЫЫ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Undead rogue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 22 692 С нами с: 24-December 08 ![]() |
Бо я профан, нашо мені вірити? Почитай авторитетні думки авторитетних спеціалістів) я сам так зробив, тому й іншим раджу. І для цього, в принципі, похуй, який буде літак. Хоч а-10, хоч наш місцевий "грач". В умовах щільної ешелонованої ппо важлива робоча дальність, тому потрібне щось багатоцільове, і не з обладнанням, яке ще холодну війну бачило. Потрібна можливість бити більш-менш новими ракетами з гарною дальністю і точністю. Ну і треба пам'ятати, що у кацапів дохуя ще й винищувачів, а не тільки с300/400. Виходить, потрібні ще й радари крутезні, і такі ж ракети повітря-повітря. Ну або можна витрачати по 1-2 літаки за бойовий виліт (і стільки ж пілотів), і називати це героїчною бойовою роботою. Я так розумію, в піхоті це люблять. хто ці спеціалісти? |
zver |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() звирюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 ![]() |
Нічого особистого, але це все - думки повного профана. Я не бачу сенсу сперечатись і доводити тобі протилежне, бо ти в кожній своїй тезі об'єктивно неправий. Буквально - в кожній. Тому тобі і пост схожий на висєр, а не на об'єктивну реальність)) Захочеш - поцікався трохи темою, інфи зараз овердохуя конкретно по цьому питанню: чому а-10 нам в війні з рашкою як мінімум зараз - нахер не всрались, і чому а-10 в сучасному світі - це труна з крилами. Погугли, дуже швидко знайдеш 100% ок, сирський і я - профани. Експерти з інтернетів - поважні люди, які все знають ![]() Сообщение отредактировал zver - Jan 13 2024, 15:31 |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 054 С нами с: 23-December 13 ![]() |
У краснодарському краї рф впала ракета Х-101, яку окупанти зранку запустили по Україні
на жаль, без жертв |
SmileBoy |
Пост
|
ок, сирський і я - профани. Експерти з інтернетів - поважні люди, які все знають ![]() Ще раз, не сприймай, будь ласка, особисто) але це правда) Якщо ПС кажуть, що їм потрібні Ф16, а командувач з сухопутки каже, що він хоче, щоб літали А-10 над головою, то кого в такій ситуації слухати?) Я послухав ПС, потім почав гуглити, чому А-10 не підходять саме нам, а тоді пошукав інформацію про історію застосування А-10 в збройних конфліктах. На мою думку, тези стосовно "непотрібності" А-10 для нашої війни як мінімум на даному етапі - підтвердились. Хто захоче - пошукає так само інформацію, мабуть. хто ці спеціалісти? Любарский ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st March 2025 - 15:12 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |