Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6928-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 532 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Головне управління розвідки МО України
👉 Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що рух опору на території держави-агресора росії набирає обертів. 💥 Невідомі противники путінського режиму вкотре спалили декілька релейних шаф на залізниці та інших об’єктах, які використовуються для логістики окупаційних терористичних військ. 📍 Події відбулись у районах міст саратов, ярославль та дзєржинск ніжеґородскої області. ☑️ У результаті рух на вказаних залізничних ділянках центральної частини росії був паралізований. 💪 Так палатиме і далі, доки кремль продовжує злочинну війну проти України! |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 605 С нами с: 1-October 12 ![]() |
|
zipp0 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 ![]() |
В Бундестаге прошло голосование за передачу Украине ракет Taurus:
▪️178 голосов "За" ▪️485 голосов "Против" |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 578 С нами с: 18-March 09 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 102 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Болгарія досі не передала Україні обіцяні влітку 100 БТР — шукають, хто оплатить транспортування
Про це заявив міністр оборони Болгарії Тодор Тагарєв. Зазначивши, що весь логістичний процес займе два місяці з моменту забезпечення фінансування. |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
стесняюсь спросить, а что не так в этом высказывании? А що в ньому так? Кому хто що "має"? Згідно чого? Згідно справедливості? Ну окей, хай буде справедливо. Але тоді питання до його уряду. Скільки міністрів відправили своїх дітей на війну? Як так вийшло, що в Ізраїлі таких було більше десятка, а у нас - нуль? Виходить, у євреїв справедливість, а у нас - так, на півшишечки? Чи може я не так зрозумів, і "працюєш" - це якщо гроші і зв'язки є, а "воюєш" - це якщо бідний плєбс? Кароч, популістичний треш, як завжди. Воно інакше не вміє і не хоче. |
redkat |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 197 С нами с: 13-November 12 ![]() |
А що в ньому так? Кому хто що "має"? Згідно чого? Згідно справедливості? Ну окей, хай буде справедливо. Але тоді питання до його уряду. Скільки міністрів відправили своїх дітей на війну? Як так вийшло, що в Ізраїлі таких було більше десятка, а у нас - нуль? Виходить, у євреїв справедливість, а у нас - так, на півшишечки? Чи може я не так зрозумів, і "працюєш" - це якщо гроші і зв'язки є, а "воюєш" - це якщо бідний плєбс? Кароч, популістичний треш, як завжди. Воно інакше не вміє і не хоче. никто не хочет. понимаю, что делать? Предлагай варианты) |
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 102 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
redkat |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 197 С нами с: 13-November 12 ![]() |
Пропоную по-справедливому) Помирати, звісно, не хочеться. Але воювати, поки підараси мутки крутять в тилу, бажання ще менше. ну по итогу то, что делать? Мутки были и будут, независимо от страны. Про справедливость, ну мы ж не в дет саде вроде. Хотя если такие вопросы... |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
65 статьи тебе мало? ![]() громадян України жінки не громадяни? ![]() ну і коли країна срала все життя на мої права (і продовжує срати) - я можу цілком срати на обовʼязки*. бо воно якось в звʼязці працює ![]() Дарую тобі 24 статтю взамін ![]() ![]() Сообщение отредактировал PuMa2006 - Jan 17 2024, 22:10 |
SmileBoy |
Пост
|
ну по итогу то, что делать? Мутки были и будут, независимо от страны. Про справедливость, ну мы ж не в дет саде вроде. Хотя если такие вопросы... Чекай, про справедливість каже верховний головнокомандувач. Які питання до мене? Якщо мутки були й будуть, то які тоді питання до тих, хто ними скористався і з'їбався закордон? Про що мова взагалі? Уточи, будь ласка, своє "что делать", бо спектр відповідей обмежений лише фантазією зараз. |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
громадян України жінки не громадяни? ![]() ну і коли країна срала все життя на мої обовʼязки (і продовжує срати) - я можу цілком срати на права. бо воно якось в звʼязці працює ![]() Граждане в соответствии с законом. Ну когда покажешь мне закон где женщины обязаны нести военную службу я сразу же стану на твою сторону, остальное это ментальная гимнастика. 24 это равноправие перед законом, закон не требует от женщин проходить обязательную военную службу, добровольно они могут туда попасть. Ты реально будешь бабами прикрываться? Ну уже продолжил бы тему "страна мне ничего не дала" или там хотя бы "почему их сыновья не на фронте?" и т.д. Всему учить нужно? Сообщение отредактировал Karacb - Jan 17 2024, 22:19 |
SmileBoy |
Пост
|
ну когда покажешь мне закон где женщины обязаны нести военную службу я сразу же стану на твою сторону, остальное это ментальная гимнастика. Так мова про "або працюєш, або воюєш". Жінки не можуть працювати?) Хоча я цю риторику не підтримую, якщо що. Просто вказую на те, що ви різні речі обговорюєте. |
PuMa2006 |
Пост
|
ну когда покажешь мне закон где женщины обязаны нести военную службу я сразу же стану на твою сторону, остальное это ментальная гимнастика. 24 это равноправие перед законом, закон не требует женщинам проходить обязательную военную службу, добровольно они могут туда попасть. Ты реально будешь бабами прикрываться? Ну уже продолжил бы тему "страна мне ничего не дала" или там хотя бы "почему их сыновья не на фронте?" и т.д. Всему учить нужно? чекай-чекай і в тій статті ГРОМАДЯНИ. там нема "баби". мені срати "пачєму іх синавʼя нє на фронті", мене більше цікавить де 13.5 мільйонів зебілів, які обрали оце опудало (я впевнений де більшість, які були хоч поржателями, але все ж). Стаття 24 також про рівні конституційні права і свободи ![]() |
JDDJ |
Пост
|
раз такая пьянка пошла
тогда в каком месте у нас пенсионеры "вільні"? кто там обещал коммуналку не поднимать и поднял? старикам накинули копейки к пенсиям и увеличили жкх то они стали "вільними"? ок, ща продвинутый молодняк набежит и начнёт рассказывать про то, что "надо было раньше думать" так, сука, не было в те годы, ни крипты, ни соцсетей, ни фриланса, нихуя подобного люди пропахали по 40 лет на заводах, предприятиях не вопрос, кто-то сумел заработать и на квартиру, и на дачу, и на машину а сейчас что? 5к гривен на 2-х за 70+ лет стажа и выживание? иногда владе лучше молчать и жевать, чем рассказывать про "вільних" ну и фраза верховного головнокомандувача: "в Україні не можна просто дихати повітрям — ми у війні" сама уже противоречит о какой-то там свободе |
SmileBoy |
Пост
|
|
PuMa2006 |
Пост
|
раз такая пьянка пошла тогда в каком месте у нас пенсионеры "вільні"? кто там обещал коммуналку не поднимать и поднял? старикам накинули копейки к пенсиям и увеличили жкх то они стали "вільними"? ок, ща продвинутый молодняк набежит и начнёт рассказывать про то, что "надо было раньше думать" так, сука, не было в те годы, ни крипты, ни соцсетей, ни фриланса, нихуя подобного люди пропахали по 40 лет на заводах, предприятиях не вопрос, кто-то сумел заработать и на квартиру, и на дачу, и на машину а сейчас что? 5к гривен на 2-х за 70+ лет стажа и выживание? иногда владе лучше молчать и жевать, чем рассказывать про "вільних" ну и фраза верховного головнокомандувача: "в Україні не можна просто дихати повітрям — ми у війні" сама уже противоречит о какой-то там свободе про пенсіонерів краще просто не згадувати, бо у нас і померти не зовсім безкоштовно, ні трішечки безкоштовно не можна. але то так, теж лірика |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th March 2025 - 3:05 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |