Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6928-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
Слідчим наразі невідомо, де перебуває Роман Гринкевич — син львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якому повідомили про підозру за статтями про шахрайство та створення злочинної організації у справі про збитки через неякісні закупівлі для Міноборони. Офіційно кордону Роман Гринкевич не перетинав. that was fast |
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Схоже, що аборигени почали щось підозрювати (з 3:18).
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
|
Dr.Sydorenko |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 266 С нами с: 27-June 12 ![]() |
Я б не був на стільки впевнений. МАЗи з парашними двигунами з урахуваннями вливання бабла у заводи Гладковського стали золотими. Богдани ставлять на татри, а не мази |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 103 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
Danny |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 386 С нами с: 28-June 10 ![]() |
|
SmileBoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 337 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Не для цього створювалось НАТО, полякати так, але воювати це вже хай США займається. |
brooklin |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 578 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Україна - щит Європи. Так що нє, НАТО довіряє цю почесну місію нам, і лише нам. ![]() |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 102 С нами с: 11-April 12 ![]() |
мда...чи задумувався тут хтось хоч раз чого рашка так завзято провокує НАТО?
чи дійсно ви хочете шоб НАТО почало бомбити рашку? |
PuMa2006 |
Пост
|
мда...чи задумувався тут хтось хоч раз чого рашка так завзято провокує НАТО? чи дійсно ви хочете шоб НАТО почало бомбити рашку? так завзято провокує, бо ні одні на інших не нападуть, ні інші на рабсєян? ну суто так фактично. у них навіть передпосилок ніяких нема. а пєтухами вони завжди були і хто їм що зробить (і чим далі, тим більше можна у тому впевнюватись) |
Деймос |
Пост
|
|
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 548 С нами с: 2-July 07 ![]() |
|
Karacb |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() FishMan ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 ![]() |
мда...чи задумувався тут хтось хоч раз чого рашка так завзято провокує НАТО? чи дійсно ви хочете шоб НАТО почало бомбити рашку? уже обсуждали это. Самый реальный сценарий это спровоцировать чтобы перевести конфликт в стадию международного и отодвинуть нас на второй план. Там уже они все будут решать судьбу мира, война не нужна никому, ни западу, ни рашке, ни китаю. И вот с учетом потенциального мирового конфликта они могут сделать "жест доброй воли" если запад уступит нас им, а я думаю при таком сценарии их выбор очевиден. Это самая реальная из версий которые я слышал, так как все остальные из разряда "сдохнуть красиво" я думаю маловероятны. |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 103 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 102 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Хорошая шутка. НАТО - это пузырь, который они просто пинают, показав что "мы можем", но аккуратно, чтоб не лопнуть. Иначе кого они будут дальше пинать? Ні разу не шутка! Я й не казав шо НАТО це шось серйозне, посил в іншому. І я не про слабких політиків кажу а про НАТО вцілому. Це достатньо могутня військова машина. І якщо буде зіткнення НАТО-рашка то в погребі ти вже не сховаєся (я так думаю). |
Деймос |
Пост
|
Ні разу не шутка! Я й не казав шо НАТО це шось серйозне, посил в іншому. І я не про слабких політиків кажу а про НАТО вцілому. Це достатньо могутня військова машина. І якщо буде зіткнення НАТО-рашка то в погребі ти вже не сховаєся (я так думаю). Чому? В Києві дуже чутно вибухи з передової? А якщо ти про ядерки, то це кінець і кацапії і НАТО з різним рівнем анігіляції в залежності від реального стану ракет. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th March 2025 - 11:40 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |